Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
για τους ελληνες μονιμους της μολδαβιας μας τα ειπε ο μητσος που πηγε.
ασε τι του ελεγαν και εταζαν,χαθηκε η μαρκελα να μας τα ξαναθυμισει χαχαχαχα
οταν θα παω κιεβ παντως δεν θα χανω χρονο με μονιμους και ελληνες
εχουμε δουλειες εμεις αυτοι εχουν μπολικο χρονο για καφε και μπαρ.
ο σαλονικιος εχει παρεα στο κιεβο και πανε σε μερη που ειδα
που εχει διασκεδαση φτηνη αλλα δεν ειναι μερη για να πηγαινω.
ειναι σαν γιδροπαρκ με θειες,πουτανες,τετειες δεν αξιζει να χασω τον χρονο μου.
στον σαλονικιο αρεσει,περναει καλα και εχει τις βιζιτες του απο ιτερνετ.
ο σαλονικιος δεν ειναι μονιμος αλλα συνεχεια πανω ειναι ενα μηνα
μεχρι το καλοκαιρι που ξεκινα δουλεια.κανει τα ιδια οπως οι μονιμοι ελληνες
και βρισκει στα ιδια μερη και σαιτ με αυτους γκομενες αρα καμια διαφωρα.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ας ακουσω τι πλεονεκτηματα εχει ο μιτσος σαν ντοπιος στην πετρουπολη ετσι για να γελασουμε.

ο πρόεδρος ρε μοσχάρι, ήταν η δουλειά του τέτοια που' ταν συνέχεια μέσα στο μουνί. Ήταν επαγγελματίας στρίπερ κι όταν έκανε τον "χορό των αρχιδιών" κάθε βράδυ στην ντίσκο, ερχόντουσαν οι μουνάρες ανοίγανε το βρακί του κι ακουμπάγαν στην ψωλάρα του πενήντα-δόλλαρα και κατοστά-δόλλαρα. Μετά βέβαια ανεμίχθη με την πολιτική και του ' πε ο Λεβέντης ότι άμα θέλει να γίνει βουλευτής πρέπει να δείξει πιο σοβαρό προφίλ και έκοψε το στρίπινγκ. Αλλά ακόμη και σήμερα όπου τον δούνε τον σταματούνε και του ζητάνε αυτόγραφο γιατί' ναι διάσημος !

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ας ακουσω τι πλεονεκτηματα εχει ο μιτσος σαν ντοπιος στην πετρουπολη ετσι για να γελασουμε.

ο πρόεδρος ρε μοσχάρι, ήταν η δουλειά του τέτοια που' ταν συνέχεια μέσα στο μουνί. Ήταν επαγγελματίας στρίπερ κι όταν έκανε τον "χορό των αρχιδιών" κάθε βράδυ στην ντίσκο, ερχόντουσαν οι μουνάρες ανοίγανε το βρακί του κι ακουμπάγαν στην ψωλάρα του πενήντα-δόλλαρα και κατοστά-δόλλαρα. Μετά βέβαια ανεμίχθη με την πολιτική και του ' πε ο Λεβέντης ότι άμα θέλει να γίνει βουλευτής πρέπει να δείξει πιο σοβαρό προφίλ και έκοψε το στρίπινγκ. Αλλά ακόμη και σήμερα όπου τον δούνε τον σταματούνε και του ζητάνε αυτόγραφο γιατί' ναι διάσημος !
τωρα χασαμε ενα αυθεντικο καλιτεχνικο ταλεντο για την εκπομπη της πανιας και ενα πολιτικο
διεθνους εμβελειας.δυστυχος ο προεδρος παει για δαφνι και ουτε τα νηστικα γατια του δεν τον αναγνωριζουν πλεον.
ευτυχος ειναι φιλοζωοι και του δινουν κονσερβες οι γειτωνες να τα μοιραζετε με τα γατια

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

τωρα χασαμε ενα αυθεντικο καλιτεχνικο ταλεντο για την εκπομπη της πανιας και ενα πολιτικο
διεθνους εμβελειας.δυστυχος ο προεδρος παει για δαφνι και ουτε τα νηστικα γατια του δεν τον αναγνωριζουν πλεον.
ευτυχος ειναι φιλοζωοι και του δινουν κονσερβες οι γειτωνες να τα μοιραζετε με τα γατια

ΟΧΙ ! πέρασε μία μικρά απογοήτευση, εξ αιτίας του αριβίστα του Λεβέντη που τον εκορόιδευε. Αλλά πάλι συγκεντρώνει πολιτικές συσπειρώσεις με ορίζοντα τις εκλογές του 2023, σε 2 χρόνια !

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.007
Πόντοι
2.356
Εισαι απολαυστικος ρε Χαρη
το μιλαω με γκομενες ομως μεχρι τις γαμαω η διαφορα του ειναι απο εδω μεχρι τον ηλιο ... ακου μιλανε οι ελληνιδες ε και? και οι αμερικανες το κανουν πολυ περισσοτερο αλλα μενεις με το πουλι στο χερι :D: για κατω απο 30 αναφερομαι οχι για πουρα φυσικα.
Αυτο σου λεω οτι ειναι μονο μπλα μπλα ενω τις ουκρανο-μολδαβες αν τις παρεις κανα καλο δωρο θα σου κατσουν τουλαχιστον ...

Ο μολντο παντως για να ξερεις ειναι ιδιοκτητης γωνιακου ακινητου 500 τετραγωνικων μετρων στο κεντρο και αξιοσεβαστος κυριος στην ανφαν γκατε Κισινιωτικη κοινωνια χαχα
Μην θυμωνεις ,γραφω καποια πραγματα για να ξεκολλησεις λιγο απο την ντεμεκ μονιμοτητα και απο το θεμα γαμου με τα δηθεν νορμαλ και καλα κοριτσια ... να παντρευτεις αν το γουσταρεις πραγματικα και οχι για τους αλλους ,καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω.

Ενα μονο δεν μπορω να εξηγησω ... γιατι αφηνιαζετε σχεδον ολοι με τον ντερτι ειναι μυστηριο για μενα :confused: ο ανθρωπος παιρνει μια χαρα τον μισθο του εκει ,γαμαει αυτες που γαμαει και δεν γραφει πλεον ουτε εδω μεσα.
Σιγα μην νοσταλγει την "ερωτικη" Θεσσαλονικη σε σχεση με το Κιεβο :grin:

Τα λεμε

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
τασο εμεις δεν συναφερνουμε τον ντερτυ εσυ μας τον θυμιζεις χαχχαχαχα
τι αλλαξε σαν μονιμος σε σχεση που ηταν φευγατος δηλαδη?
αναβαθμιστηκε?ανεβασε επιπεδο?παλι τις ιδιες χαλια μαυρα εχει.
ο ντοπιος ομως αφραγγος μπορει να γαμησει κλασεις ανωτερες γκομενες
απο το επιπεδο του με ενα πιρασκι,με μια μπυρα και να ειναι κερασμενη
απο αυτες,αυτη ειναι η διαφωρα ντοπιου με μονιμου χαχαχαχαχα.
οπως ειπε και ο χοντρος που ζει κιεβ πως ειναι στα ρωσικα χυνω μωρο μου
εισαι καβλα?απο αυτους μονο τους αρεσει να τρωνε πουτσους και το απολαμβανουν.
δεν εχουν κολημα να πανε με 3 φιλους παρτουζα τζαμπα.
αυτεσ δεν ειναι διαθεσιμες ουτε για τον ντερτι ουτε για ξενους,μονο πουτανιδια.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
εβλεπα τωρα ενα βιντεο με ενα χαζο αμερικανο μεσιληκα που λεει ζει οδυσσο 3 χρονια,δεν τον εχω δει ποτε.
συναντα 2 μουνιτσες μπλοκερ που ψαχνουν θυματα για συνεντευξη,2 η μια δεκαρακι η αλλη εξαρι γυρω στα 18-21.
αυτος μολις τις βλεπει τρεχει τις αγκαλιαζει οπως οι γκομενες της κολητες τους και κρατα ενα γατο.
μιλαει για την οδυσσο ειναι καλυτερα απο την καλιφορνια που ζουσε και οτι του αρεσει εκει η ζωη.
στο τελος αποχαιρετα τις κοπελες μετα την συνεντευξη και φευγει σαν φιλεναδα τους.
εγραψα στα σχολια αν εισαστε οπως αυτον θα φυγετε μαζι με τον γατο χαχαχαχα.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τάσσο μην το παίρνεις ειδικά με ένα μέλος που μένει εξωτερικό. Στο φόρουμ μας γενικά είναι όλοι αφηνιασμένοι με τους μόνιμους του εξωτερικού. Μη γράψει κάποιος ότι σε κάποιους τομείς της ζωής του πάει καλύτερα έξω απ´ ότι θα πήγαινε στην Ελλάδα, πέφτουν όλοι πάνω να τον φάνε:confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.007
Πόντοι
2.356
Συμφωνω , ειδικοτερα στο θεμα της γυναικας ειναι πολυ καλυτερα εξω.

ναι γαμανε στην Ελλαδα ... στα λογια και στα μπουρδελα :D:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.007
Πόντοι
2.356
Αυτο το ακουω απο την δεκαετια του 80 ... στην πιο πουριτανικη χωρα της Ευρωπης βεβαια καθε εποχη αυτο πιστευει :grin:
το ζητουμενο ειναι η συγκριση με αλλες χωρες και δη χριστιανικες φυσικα

Εσυ επειδη φαινεσαι σοβαρος και οχι ψευτης (εχω δει καποια ποστ σου) για ποσες στο περιπου γκομενες μιλας τον χρονο?
αναφερεσαι σε ελληνιδες μονο η βαζεις και τις "ελληνοποιημενες" ανατολικες μεσα?

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0
Γεια σου φίλε, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να έρθει, μάλλον τον Μάιο η τον Ιούνιο η Ελλάδα θα ανοίξει ,δυστυχώς τον έχουμε πιεί με τις μαλακίες της EU οι Ουκρανοί έχουν φάει τρελό άκυρο χωρίς λόγο εδώ και ένα χρόνο λόγω του ιού,το εξασκω το άθλημα καιρό τώρα και γνωρίζω καλά, φέρνω και εδώ πάω εκεί επίσης συχνά,σε αυτό που λες να έρθει χωρίς να έχετε βρεθεί πριν παίζει όσο και αν ακούγεται τρελό η παράξενο αλλά υπάρχουν περιπτώσεις διαφορετικές,η γνώμη μου είναι αν μιλάτε συχνά και έχετε οπτική επαφή και connection γενικά θα το σκεφτεί και θα έρθει ίσως γιατί οι Ουκρανοί σαν λαός είναι fearless και ρισκάρουν, σίγουρα πρέπει και εσύ να φανείς σωστός, ώριμος και αξιόπιστος, τώρα στο πως και τι παίζει εξαρτάται από εσένα, αν σου ζητά τα πάντα να τα καλύψεις εσύ στα έξοδα μυρίζει φόλα και πιθανόν να χάσεις λεφτά, γι'αυτό κάνεις δυο πράγματα, πρώτον ρισκάρεις και λες να πληρώσει τα εισιτήρια της και τίποτα άλλο αφού εδώ τα καλύπτεις όλα εσύ η αν δεν δεχτεί που θα είναι το πιθανότερο και σε έχει καυλώσει τόσο πολύ που την θες εδώ αγοράζεις εσύ τα εισιτήρια με safe πάντα και δικαιώμα αλλαγής η refund, αυτά παίζουν αν θες κάτι άλλο στείλε μου... δυστυχώς όμως μέχρι Μάιο τουλάχιστον τίποτα για Ελλάδα
ΥΓ. Ποτέ μα ποτέ δεν στέλνουμε λεφτά.... λουλούδια στην καλύτερη και αν...

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0
[γεια σου φίλε, για Αθήνα μιλάμε;1,5 μήνα να βγει το διαβατήριο έστω και με ραντεβού....μας πέθανες αν ισχύει αυτό.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
το διαβατηριο μου ληγει ιουνιο,κανονικα η φρι βιζα δεν εχεις προβλημα να πας πριν ληξει.
ο αδερφος μου πηγε ουκρανια με ληγμενο πριν 10 χρονια περιπου.
του εβαλαν μια σταμπα στο αεροδρομιο η αστυνομια.
αλλα ειναι τοσο μαλακες εκει που ποτε δεν ξερεις,αν σε παρουν στο γραφειο
με το διαβατηριο σου στα χερια θα παθεις ζημια,αναγκαστικα μεχρι ιουνη θα αντεξουμε.
μου εκλισαν ραντεβου κυπρο 10 μαρτι,θελει 2 εβδομαδες να σου κανουν νεο διαβατηριο.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
εβλεπα το νικολαεβ τωρα,σαν οδυσσο μοιαζει αλλα πολλα ξεκολα και πιο ριλαξ ατμοσφαιρα.
καπειες περιοχες ειναι σαν υσηχη γειτονεια στο κιεβο,μοιαζει με οδυσσο σαν πολη
αλλα χωρις την κλαση και το χρημα που εχει η πολη της οδυσσου.
διαμερησματα 180-200 πολυ καλα για δεκα μερες εχει στο μπουκινκ.
ισως κατεβω ενα τετραημερο απο οδυσσο να δω τι παιζει απο κοντα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
το διαβατηριο μου ληγει ιουνιο,κανονικα η φρι βιζα δεν εχεις προβλημα να πας πριν ληξει.
με το διαβατηριο σου στα χερια θα παθεις ζημια,αναγκαστικα μεχρι ιουνη θα αντεξουμε.
μου εκλισαν ραντεβου κυπρο 10 μαρτι,θελει 2 εβδομαδες να σου κανουν νεο διαβατηριο.
ειναι φρεε βιζα για ουκρανια?
Απο ελλαδα μονο κιεβο ειχε απευθιας η καλυπτε και καμια αλλη πολη?
Ξερω λιγα ρωσικα ειμαι σε επιπεδο α1 αλλα και παλι δεν εχω παει ποτε.
Η ραδιενεργεια απο το τσερνομπιλ με προβληματιζει ενταξει δεν θα παω στο τσερνομπιλ αλλα ολη η ουκρανια ειναι τιγκα μεχρι σημερα στη ραδιενεργεια δεν φευγει απο το εδαφος θελει παρα πολλά χρονια.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
πεΞερω λιγα ρωσικα ειμαι σε επιπεδο α1 αλλα και παλι δεν εχω παει ποτε.
Η ραδιενεργεια απο το τσερνομπιλ με προβληματιζει ενταξει δεν θα παω στο τσερνομπιλ αλλα ολη η ουκρανια ειναι τιγκα μεχρι σημερα στη ραδιενεργεια δεν φευγει απο το εδαφος θελει παρα πολλά χρονια.
απο τελος μαρτιου αρχες απριλη μεσο κιεβ πας παντου.απο αθηνα παενε ελα σε κιεβο και οδυσσο
με τις ουκρανικες ειναι φτηνωτερα απο 40-80ερο απο οτι δινω εγω απο λαρνακα.οι τιμες ομως ειναι μισες σε σχεση με τι εδινα μεχρι πριν 6 χρονια.
τα ρωσικα τι να σου κανουν εκει?παλι δεν θα συνενοηθεις και οι πουτανες μιλανε αγγλικα οι περισοτερες.
κανενα προβλημα απο το τσερνομπιλ,πολλοι πανε βολτα εκει σαν εμπειρια.γκομενα κυπρια μου ειπε θελει
να ερθει για το τσερνομπιλ,φιλος μου ηρθε για να παει στην αγια λαυρα προσκυνημα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
πεΞερω λιγα ρωσικα ειμαι σε επιπεδο α1 αλλα και παλι δεν εχω παει ποτε.
απο τελος μαρτιου αρχες απριλη μεσο κιεβ πας παντου.απο αθηνα παενε ελα σε κιεβο και οδυσσο
με τις ουκρανικες ειναι φτηνωτερα απο 40-80ερο απο οτι δινω εγω απο λαρνακα.οι τιμες ομως ειναι μισες σε σχεση με τι εδινα μεχρι πριν 6 χρονια.
τα ρωσικα τι να σου κανουν εκει?παλι δεν θα συνενοηθεις και οι πουτανες μιλανε αγγλικα οι περισοτερες.
κανενα προβλημα απο το τσερνομπιλ,πολλοι πανε βολτα εκει σαν εμπειρια.γκομενα κυπρια μου ειπε θελει
να ερθει για το τσερνομπιλ,φιλος μου ηρθε για να παει στην αγια λαυρα προσκυνημα.
δεν θα παω σε μεγαλη πολη,θα παω στην επαρχια στα δυτικα της χωρας,ηδη εχω επαφες με ουκρανες απο τα δυτικα αλλα μου τι σπαει το φαινομενο της μετακινησης,για να παω απο κιεβο στα δυτικα θα μου βγει η ψυχη και σκοπος ειναι οτι τωρα εχω ετοιμα 2 κοριτσοπουλα,απλα η αποσταση απο το κιεβο ειναι περιπου 600 με 700 χιλιομετρα και η εσωτερικη συγκοινωνια δεν ξερω τι παιζει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
ο μονιμος η εμενα που με ξερουν ολοι και θα τρεχουν ολοι να με αγγαλιασουν.
ακομα και φιλος μου που σπουδαζε 6 χρονια μοσχα εμενα περιμενε να του
γνωρισω γκομενες!αλλος μικρος οδυσσο που σπουδασε 3 χρονια και γυρισε
και δουλευει για 350 δολαρια τον μηνα ζει με μια γρια!τον γνωρισε ο μητσος
καποτε και του ειπε εισαι η ντροπη της ελλαδας χαχαχαχαχα.
οκ οι αλλοι δεν ζουνε με γριες αλλα ειδα με τα ματια μου τι γαμανε
και τι σπιτωσαν.αντε τραβατε κιεβ στον μονιμο ντερτυ να σας γνωρισει γκομενες!
αληθεια ειδε κανενας τις γκομενες του οσοι πηγατε?σας γνωρισε τιποτα?
αλλα αυτοι που πηγαν δεν ειδαν,δεν γνωρισαν μουγγα εδω χαχαχαχαα.
και στην μολδαβια να εισαι μονιμος και να ερθω τουριστας θα βρω τα 2-3
πουτανακια
Καλά σε αγαπάνε τόσο πολύ που σου μαυρίζουν το μάτι με μπουνιές αγάπης. Ή έχεις τόσες γκόμενες, που σας πιάνουν στα πράσα με τα σώβρακα στο διαμέρισμα με κάποιον Αζέρο.
Τύπε γνωρίζεις ότι εδώ είχαν κυκλοφορήσει δύο βίντεο σου στο you tube, πριν από ένα χρόνο, και κάτι.. που έτρωγες λάιβ χυλόπιτες στο δρόμο από ανατολικές γκόμενες, και ο άλλος που σε έστελνε δήθεν να καμακώσεις σε βιντεοσκοπούσε κρυφά με το κινητό του και είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια. Γι' αυτό 'μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε'. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom