Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.007
Πόντοι
2.356
^ Πραγματι ειναι ωραιος τυπος και θα ειχε πολλα να δωσει αν εγραφε εδω ...
Αφρικη - Ασια εζησε για χρονια αλλα εκανε το λαθος να ερωτευτει/παντρευτει μολδαβη :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
^ Πραγματι ειναι ωραιος τυπος και θα ειχε πολλα να δωσει αν εγραφε εδω ...
Αφρικη - Ασια εζησε για χρονια αλλα εκανε το λαθος να ερωτευτει/παντρευτει μολδαβη :grin:

Θα μπορούσε μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό,να γυρνούσε και να είχε ερωτευτει/παντρευτει......ελλεηνίδα :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ πώς ζουν οι Ρωσίδες στην επαρχία.Χλίδα σκέτη.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Ο Τάκης μπουκαρος σκι είναι τρομαγμένος από το χειμώνιατικο σκηνικό της Αρκαδία Οδησσού :confused:
Σαν αλμαδοβαρικη σκηνή ήταν :confused:
Χαχα εσυ φταις που τον πηγες Οκτωμβριο μεσα στη βροχη ενω ειναι ξεκαθαρα καλοκαιρινος τυπος
αν ομως τον ειχα στο διαμερισμα που νοικιαζα με τις τρεις κρεββατοκαμαες στα 900 γκριβνα (30 ευρω) και τα πουτανακια να κυκλοφορουνε ημιμεθυσμενα μεσα σε αυτο δεν θα ηθελε να φυγει :grin: σιγα μην ξαναπηγαινε στην Ροδο :tooth:

τασο απο το 14 που ηρθες δεν εχει μυγα εδω τουριστες απο αλλες πολεις.καμια σχεση οτι ειδες αρκαδια αυτες τις οργανωμενες απο τα μαχαζια
για να σε παρουν σαν θυμα να πληρωσεις.ειναι οι ιδιες γκομενες που δουλευουν γκαρσονες στο παλαντιουν και το καλοκαιρι εκει.
στοπαλαντιουμ που δεν με ακουσαν κυπριου πληρωσαν με το γριβνα 26 εκεινη την μερα 3,500 ευρο για μια μπουκαλα βοτκα.
και λιγα πληρωσαν γιατι αλλοι σε μαχαζι που καλεσαν 3 τον σαλονικιο 2000 ευρο ο χυμος τους στοιχησε.
προπερσι το καλοκαιρι ηταν αδεια η πολη εφυγαν ολοι ταξιδια με φτηνες εταιριες σε γεωργια και τουρκια.
ρωτα τον σαλονικιο που χτες με πηρε με ντερτι απο το κιεβο να σου πει γιατι δεν πατα οδυσσο εδω και 4 χρονια!
ερχετε για να δει μονο τον θειο μου κι ελληνες φιλους και μια γκομενα που εχει 10 χρονια!
Χαρη πρεπει να επαθες αλτσχαιμερ δεν εξηγειται αλλιως ,καταρχην εμεις βρεθηκαμε το 16 (ασε που τελευταια φορα ημουν το 17)
τωρα το 14 πως το γραφεις ενας θεος ξερει ... :confused: το 10 και το 11 δεν ειχε τοσο κοσμο οσο τις τελευταιες χρονιες

Και τι με νοιαζει τι κανουνε στους αλλους ,εγω πηγαινα απο Κισιναου στην Οδησσο οχι απο Ελλαδα :grin: τα ιδια και χειροτερα εκαναν και εκει στους ξενους
επισης μετα το 15 ηταν αρκετα φθηνοτερα (εκτος των κλαμπ) σε ταξι ,φαγητο ,σπιτια απο την Μολδαβια

Σε μαγαζια στο κεντρο
* 2 διπλα burger,2 καφεδες,μια κολα και ενα νερο 111 γκριβνα (4 ευρω)
* 2 σουπες bors χορταστικοτατες,2 καφεδες και 2 νερα 148 γκριβνα (5,20 ευρω)

ΥΓ. κουραστηκα να αποδεικνυω τα αυτονοητα , σας βαρεθηκα ...
ΥΓ2 θα παρω τον τροβαδουρο και θα παμε στον μητσο να ησυχασουμε :D:
οδυσσος σεπτεβριος και οχτωβριος μου αρεσει πολυ οπως και μαιο.καλοκαιρι μαλακια ειναι,ζεστη,οικογενειες,χωριατες,κλεφτες.
απο το 14 που εκλισε η κριμαια δεν ανεβηκε ο κοσμος οδυσσο τασο,αντιθετα καθε περσι και καλυτερα.
εβλεπα προσφατο βιντεο οδυσσο απο αμερικανο σιγουρα θα ηταν 8-10 χρονια πισω!
γιατι τωσα χρονια εχω να δω στην ντιριπασοσκαγια ολα τα ρεστοραν να εχουν τα τραπεζια στον δρομο.
θυμαμε πριν 8 χρονια η 10 τελευταια φωρα που γινωταν χαμος και τοτε ειχα καλεσει κατι αρμενουδες
σε ενα εστιατοριο που ειχε τραπεζια εξω και παραγειλαμε βοτκες μπουκαλες,σαμπανια και φαι.
την επομενη χρονια ξαφνικα καμια σχεση και καθε χρονο εβλεπα καλοκαιρι ο κοσμος λιγοτερος.
προπερσι που ημουν ιουνιο και σεπτεβριο πιο πολυ κοσμο ειχε σεπτεβριο,νεκρα η πολη.
σαβατοκυριακα μονο οικογενειες βλεπεις,ολες οι γκομενες που περνανε παντρεμενες και μενουν γυρω.
κανουν βολτα να παρουν κρεμες,αρωματα απο τις αλυσυδες γυρω μαχαζια.πανε κανα μακτοναλτς
περνουν φαι και καφε για τον δρομο,ουτε εκει να κατσουν εκτος αν ειναι με παιδεια.
χριστουγενα τις μερες που ειχε κοσμο ηταν οικογενειες που βολταρουν τις γιορτες.
δεν θυμαμε ποτε ειδα κοσμα και τινκα μαχαζια τωσα χρονια ακομα και στο αθηνα μολλ
που χειμωνα ειχε τινκα κοσμο καφε να βλεπει μπαλα εδω και χρονια αδειο τελειος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σοβιετικού τύπου εστίες.Ωραία πράγματα.Να μένεις εδώ θα είχες ξεσκιστεί στον πούτσο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική ρωσική επαρχιακή πόλη.Εντάξει είναι πολύ φτηνά,θα γαμάς αλλά δεν την παλεύεις με τίποτα θα βαράς ενέσεις.Είναι όλα τόσο καταθλιπτικά,πολύ δύσκολο για Μεσογειακό να προσαρμοστεί.

Γενικά βαριέσαι πολύ γρήγορα και θες να φύγεις.
Πάντως μαγκιά των τσάρων που εποίκισαν την Απω Ανατολή με Σλάβους και βλέπεις ωραία μουνάκια αντί για κινεζόφατσες.
Εχω δυο δίμετρες Ρωσίδες σε επαρχιακές πόλεις όλο για γάμους και παιδιά μιλάνε.Καλή κουλτούρα όμως.

Καυλωτική σλαβική αρχιτεκτονική στη Μόσχα.Ωραία πράγματα.Οταν βλέπεις τέτοια κτίρια,είναι βέβαιο οτι θα γαμήσεις.

Ρωσίδες τη νύχτα.Δεν είναι τόσο εμφανίσιμες οπως οι Ουκρανές,έχουν μεγάλη ποικιλομορφία αλλά ψάχνονται για πούτσο,υπάρχει η καυλωτική ατμόσφαιρα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σλαβική ατμόσφαιρα by night.Τρελλές καύλες.Είναι ακριβώς η ίδια αίσθηση σε Πολωνία,Τσεχία,Μινσκ,Κίεβο.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τυπική ρωσική επαρχιακή πόλη.Εντάξει είναι πολύ φτηνά,θα γαμάς αλλά δεν την παλεύεις με τίποτα θα βαράς ενέσεις.Είναι όλα τόσο καταθλιπτικά,πολύ δύσκολο για Μεσογειακό να προσαρμοστεί.

Γενικά βαριέσαι πολύ γρήγορα και θες να φύγεις.
Πάντως μαγκιά των τσάρων που εποίκισαν την Απω Ανατολή με Σλάβους και βλέπεις ωραία μουνάκια αντί για κινεζόφατσες.
Εχω δυο δίμετρες Ρωσίδες σε επαρχιακές πόλεις όλο για γάμους και παιδιά μιλάνε.Καλή κουλτούρα όμως.

Καυλωτική σλαβική αρχιτεκτονική στη Μόσχα.Ωραία πράγματα.Οταν βλέπεις τέτοια κτίρια,είναι βέβαιο οτι θα γαμήσεις.

Ρωσίδες τη νύχτα.Δεν είναι τόσο εμφανίσιμες οπως οι Ουκρανές,έχουν μεγάλη ποικιλομορφία αλλά ψάχνονται για πούτσο,υπάρχει η καυλωτική ατμόσφαιρα.

Οι Ρωσοι μεχρι και Γερμανους εστειλαν στην κεντρικη ασια. Οι Volga Germans που απο τον Βολγα ο Σταλιν τους εστειλε στο καζακσταν:confused:

Μαζι με Ουκρανους, Βαλτικους, κλπ

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
kman βλεπω τα βιντεακια με τις μουναρες στα καφε και στα εστιατωρια και γελαω μαζι σου.
εσυ τι σχεσεις εχεις με τετειες γκομενες? δεςτα μαχαζια που καθωντε και πως ειναι ντυμενες
καταλαβειςοτι ειναι τοπ μουνια που μονο στα ονειρα του καπειος εδω μπορει να προσεγγισει.
οραια τα βιντεο με τις μουναρες αλλα την πραγματικοτητα τι γαμας ειδαμε στις φωτο
σου με τα αδεσπωτα ψηλαγγουρα των 300 γριβνα που τις αναβαθμησες σε σπονσωρετες
και επιπεδο σαν τις πολονεζες μπαζα που ταιζες τα σκατα σου.
σκεψου αυτες οπως ειναι ντυμενες και τετειο επιπεδο να σε δουνε μπροστα τους
και ακομα χειροτερο να πας να τις προσεγγεισεις στην κατηγορια ναυαγιο που σε εχουν.
αυτο δεν καταλαβω τι σχεσει εχουν οι μουναρες στο βιντεο με το επιπεδο που βρισκεις
και μπορεις εσυ.αυτες ειναι για πολυ φραγκατους ντοπιους,αν μπορουσες θα κυνηγουσες
τετειες και οχι τα ψηλαγγουρα με τακουνια και μινι που φωναζουν μπετναγια προστιτουτκα.
δηλαδη φτωχη πουτανα.ας βαλει ο τροβαδουρος τις φωτο με τις πολωνεζες και αυτες στα βιντεο
να κανουμε μια συγριση τι μπορεις να πιασεις με βαλκανικους πυραυλους επιπεδο κμαν.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Δε νομίζω οτι πείθεται κανείς απο τα διάφορα βίντεο. Μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα επιτυγχάνουν, εκθέτοντας αυτόν που τα ποστάρει

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω μια φιλη Ουκρανεζα, με την οποια ψηνεται κατασταση, που συμφωνησε να κατεβει Ελλαδα για δυο εβδομαδες, να με δει και να μεινουμε μαζι. Τωρα που ειναι κλειστα τα συνορα για πολιτες τριτων χωρων εκτος ΕΕ, πως μπορει αυτη να ελθει απο την Ουκρανια στην Ελλαδα αεροπορικως?Μπορει με βιομετρικο διαβατηριο να ελθει στην Ελλαδα? Η' χρειαζεται τουριστικη βιζα? Χρειαζεται καποια ειδικη αδεια? Ειδα οτι ερχονται νεες Ουκρανιδες-Ρωσιδες-Μολδαβες σιτιτουρ και ηθελα να ρωτησω πως μπορουν και ερχονται αυτες παρα την απαγορευση. Η βοηθεια σας σε αυτο το θεμα θα μου ειναι πολυτιμη λογω της μεγαλης εμπειριας καποιων μελων εδω μεσα.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω μια φιλη Ουκρανεζα, με την οποια ψηνεται κατασταση, που συμφωνησε να κατεβει Ελλαδα για δυο εβδομαδες, να με δει και να μεινουμε μαζι. Τωρα που ειναι κλειστα τα συνορα για πολιτες τριτων χωρων εκτος ΕΕ, πως μπορει αυτη να ελθει απο την Ουκρανια στην Ελλαδα αεροπορικως?Μπορει με βιομετρικο διαβατηριο να ελθει στην Ελλαδα? Η' χρειαζεται τουριστικη βιζα? Χρειαζεται καποια ειδικη αδεια? Ειδα οτι ερχονται νεες Ουκρανιδες-Ρωσιδες-Μολδαβες σιτιτουρ και ηθελα να ρωτησω πως μπορουν και ερχονται αυτες παρα την απαγορευση. Η βοηθεια σας σε αυτο το θεμα θα μου ειναι πολυτιμη λογω της μεγαλης εμπειριας καποιων μελων εδω μεσα.
το φιλη ουκρανεζα τι εννοεις?γνωριμια ιτερνετ?πρεπει να δωσεις ποιο πολλες πλιροφωριες για πιο κοντα στο 100% να μην ειναι σκαμερ.
γιατι να ερθει?αφου εσυ μπορεις να πας,η ελλαδα ειναι πρασινη ζωνη ετσι θα γλιτωσεις τα λεφτα που θα χασεις σε περιπτωση που απλα
θελει να σου φαει λεφτα.φιλος μου που πηγε σε χερσον και εφερε γκομενα που γνωρισε απο κολαδικο στην κυπρο,βιζιτα
πηγε ο ιδιος εκει και την εφερε εδω διακοπες.μετα την λυπηθηκε εστειλε 300 δολαρια και αυτη αρχισε παλι να ζητα.
καταλαβε οτι ειναι αδυνατος να διαχειρειστει την βιζιτα και ετσι τελειωσε.ποιος ο λογος να φερνει διακοπες μια βιζιτα
που ετσι και αλλιος θα την πληρωνει χοντρα και εδω.καμια νορμαλ γκομενα δεν ερχετε απλα να δει καπειον.
αν δεν θες να εισαι το επομενο θυμα δωσε πιο πολλες πλιροφωριες για την περιπτωση.
προσωπικα που ειμαι 41 και ειμαι απο το 1990 εκει δεν τολμησα ουτε τολμω να καλεσω κοπελες πως εσεις μπορειτε
ακομα δεν το καταλαβα χαχααχα.μαλλον γιατι δεν εχετε ιδεα απο αυτες.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ξαναδιαβαζω γραφεις σιτι τουρ,μαλλον για τραβελ γκερλσ λες 100% απατη.
καπειες πανε ιταλια και αλλες χωρες και εχουν φωτο αλλα συνηθως
αυτες εχουν μαλακες που γνωρισαν ουκρανια,μπαρπες για μαδημα
η εχουν ξαναπαει εκει σαν βιζιτες και εχουν φιλες που ζουνε εκει.
τωρα φιλη απο χερσον που ψαχνω 2 χρονια τελικα την βρηκα φεισπουκ
και ειναι στην μαλτα με καπειον μαλτεζο κμαν.
η κορη της τοπ μουνα ειναι οδυσσο.με οπειο δασκαλο καθησεις που λενε
αυτη θα γινει τοπ σπονσορετα.η μανα μαλιστα την πηρε μαζι της και σε στριπ
κλαμπ στην τουρκια.βαζει φωτο ισταγραμ απο πολυτελεισ διακοπες και
με ενα μικρο απο χερσον σε κυριλε χοτελ δεν ξερω που.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
πηγα για ανανεωση διαβατηριου και μεσα απριλη θα ειναι ετοιμο,σε βαζουν ραντεβου
λογο του κορονοιου.ετσι 5 ιουνη θα ταξιδεψω και οχι μαλλον νωριτερα.
ακομα σκεφτωμε οδυσσο,κιεβ,τυφλιδα και κιεβ δεν μπορω να αποφασισω.
απλα σκεφτωμε αν παω οδυσσο που δεν μου αρεσει ιουνη παλι στο τελος
θα εθιστω και δεν θα κατεβω κιεβ.μπρω και κιεβ και οδυσσο 12 μερες
8 μερες κιεβ και 4 οδυσσο να μου περασει η αρωστεια και να δω τον θειο μου.
αυτος παντως λεει τραβα κιεβ που εχει γκομενες,ο δασκαλος τραβα τυφλιδα
που σου αρεσουν οι γκομενες και ειναι καλυτερα απο ουκρανιες.
ισως τελικα παω μονο κιεβ απριλιο θα αποφασισω.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές που χορεύουν στα βίντεο μοιάζουν με γκόμενες Κιέβου.Πιστεύω με ένα καλό κασέρι είναι όλες διαθέσιμες.Και οι θεάτριες που χορεύουν το ίδιο.
Βέβαια πάντα αποφεύγω τα θέρετρα αλλά η Οδησσός είναι κανονική πόλη όχι μόνο θέρετρο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.007
Πόντοι
2.356
Η Οδησσος εχει μισες τιμες απο Κιεβο ,χανεις φυσικα σε ποιοτητα/ποσοτητα τον χειμωνα ... λεει ομως το καλοκαιρι και πολλα.
γενικα φθηνοτερη πολη ακομη και απο την Τιρασπολ :confused: παραδοξο αλλα αληθινο

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
πηγα για ανανεωση διαβατηριου και μεσα απριλη θα ειναι ετοιμο,σε βαζουν ραντεβου
λογο του κορονοιου.ετσι 5 ιουνη θα ταξιδεψω και οχι μαλλον νωριτερα.
ακομα σκεφτωμε οδυσσο,κιεβ,τυφλιδα και κιεβ δεν μπορω να αποφασισω.
απλα σκεφτωμε αν παω οδυσσο που δεν μου αρεσει ιουνη παλι στο τελος
θα εθιστω και δεν θα κατεβω κιεβ.μπρω και κιεβ και οδυσσο 12 μερες
8 μερες κιεβ και 4 οδυσσο να μου περασει η αρωστεια και να δω τον θειο μου.
αυτος παντως λεει τραβα κιεβ που εχει γκομενες,ο δασκαλος τραβα τυφλιδα
που σου αρεσουν οι γκομενες και ειναι καλυτερα απο ουκρανιες.
ισως τελικα παω μονο κιεβ απριλιο θα αποφασισω.

o . δάσκαλος βρε βόιδι, σου λέει αλλά εσύ το βιολί-βιολάκι να πάς στην Οδησσό. Ε απ' το να πας στην Οδησσό να ξοδέψεις αδίκως παράδες και να σε κοροιδέυουν οι χαχλούσκες ,πάαινε καλύτερα Τυφλίδα και ποιος ξεύρει μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να βρεις καμία τυφλή Γεωργιανή (όξω και μακρυά). Αλλά για να βρεις την υγειά σου πρέπει να πας Καράκας όπου ακόμα τραβούνε τρελές λόρδεςκαι εκεί θα αναδειχθει η φυσικη σου ομορφιά.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δασκαλε Γεωργιανες μπορει να βρει και εδω ετοιμες για γαμο:confused:
Γιατι να τρεχει Τυφλιδα

Stories

Νέο!