αυτοσ που κανει τα βιντεο γιναμε φιλοι οδυσσο.
ο κονορ,εμενε διπλα μου στην οδυσσο και μια μερα του φωναξα και ειπα βλεπω τα βιντεακια σου.
αυτος λεει τα ιδια με μενα για οδυσσο,αρπακτικα που δεν πιανοντε και ολες σε σκαμαρουν.
λεει οδυσσο του αρεσει η πολη για αυτο ερχετε,δεν ερχετε για της γκομενες εκει .
προτιμα λβοβ ουκρανια και μετα οδυσσο,κιεβο δεν του αρεσει ιδιαιτερα.
δεν παω στην αρκαδια και τα βιντεο που βλεπεις ολες αυτες οχι μονο δεν θα γαμησεις
αλλα θα φας κανα 2 χιλιαρηκα σε κανα ποτο,ολες δουλευουν για τα μαχαζια.
στον σαλονικιο 3 γκομενες μιλησε ιτερνετ και ηθελαν και οι 3 στο ιδιο μαχαζι.
2 που ξερει και ο σινοχαρας τον πηραν σε μαχαζι και παραγειλαν 400 ευρο κρασι.
εφυγε και τις αφησε.αυτα δεν τα ειχα ποτε κιεβ,οι κοπελες που γνωριζα ηταν φτωχες
αλλα οχι τετεια αρπακτικα.καμια πιτσα,σουσι,ουκρανικα,γεωργιανα ηταν υπερβαση
για αυτες,ποτε δεν μπορουσαν μονες να πανε και ουτε τις πηγε καπειος.
πολλες δεν ειχαν λογο να βολταρουν χρισατικ.οδησσο ειχε πουτανες καπεια χρονια
αρκαδια απο γυρω πολεις αλλα πολλες που ξερω τις βλεπω τσεχια,τουρκια,μαλτα,ιταλια.
ελα αν θες ιουνιο παντως και θα βολταρουμε μαζι ουκρανια.ακομα δεν εκλισα εισητιρια
αλλα υπολογιζω αν δεν κατεβω κιεβ ιουνη θα ειμαι οδυσσο απο 5 μεχρι 15 ιουνη.
αν αποφασισεις να ερθεις να μου πεις για να ειμαι σιγουρα εκει αλλιος θα φας το κεφαλακι σου.
μερα νυχτα αρκαδια χεζομε να παω,αν δεις ποσοι μαλακες ειναι μαζεμενοι και σε περιμενουν
να πας καπου θα σου την πεσουν.περσι σκοτωθηκαν και τουριστες,ο μαυρος τον αυγουστο
που τον εριξαν στην θαλασα απο το πλοιο που βολταρι βραδι.τον παγιδευσε μια γκομενεα
που δουλευε αρκαδια,σας το εγραψα τοτε.στο κεντρο υπαρχει καλυτερο μερος
που ειναι ασφαλες το δελφιναριο.μαλακια μου που δεν παω εκει εχει καφε και μπερκερ
πισινα διπλα στην θαλασα αλλα ολες σχεδον παρεα και καθοντε στην παραλια.
μονος που να παω παραλια,δεν φοραω ουτε μαγιο και κοντα και μονο κεντρο γυριζω.
ολοι ειναι θαλασα μερα συνηθως αν δεν δουλευουν.φετος αν παω καθε μερα θα ειμαι
δελφιναριο.