Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο βίντεο λέει 700-1000 δολάρια το διαμέρισμα

Του πιάνουν τον κωλο του Αμερικανού
Νομίζω με 400 ευρώ βρίσκεις καλό διαμέρισμα οbzavezdano - meblirovanaja στο Κίεβο
Για Οδησσό φαντάζομαι πιο φτηνα

:confused:

Αυτός λέει για κέντρο για να έχεις όλα τα logistics υπέρ σου.Για κέντρο τόσο έχουν όντως τα ανακαινισμένα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σλαβική πανδαισία στην Οδησσό.

Καταστάσεις πριαπισμού.Σκεφτείτε Ελλεηνίδες να επιδίδονταν σε τέτοια ακροβατικά.

Ενας Βαλκάνιος σπόνσορας θα θέριζε εκεί.

Φανταστείτε το Sadman στην πίστα.Δε θα του ξέφευγε μουνάκι.

• Like
Αντιδράσεις: poppop

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Καταστάσεις πριαπισμού.Σκεφτείτε Ελλεηνίδες να επιδίδονταν σε τέτοια ακροβατικά.
Ενας Βαλκάνιος σπόνσορας θα θέριζε εκεί.
Φανταστείτε το Sadman στην πίστα.Δε θα του ξέφευγε μουνάκι.
'κεινο που σε τρωει, 'κεινο που δε σε σωζει, ειναι που ονειρευεσαι σαν τον καραγκιοζη :zzzzz:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
αυτοσ που κανει τα βιντεο γιναμε φιλοι οδυσσο.
ο κονορ,εμενε διπλα μου στην οδυσσο και μια μερα του φωναξα και ειπα βλεπω τα βιντεακια σου.
αυτος λεει τα ιδια με μενα για οδυσσο,αρπακτικα που δεν πιανοντε και ολες σε σκαμαρουν.
λεει οδυσσο του αρεσει η πολη για αυτο ερχετε,δεν ερχετε για της γκομενες εκει .
προτιμα λβοβ ουκρανια και μετα οδυσσο,κιεβο δεν του αρεσει ιδιαιτερα.
δεν παω στην αρκαδια και τα βιντεο που βλεπεις ολες αυτες οχι μονο δεν θα γαμησεις
αλλα θα φας κανα 2 χιλιαρηκα σε κανα ποτο,ολες δουλευουν για τα μαχαζια.
στον σαλονικιο 3 γκομενες μιλησε ιτερνετ και ηθελαν και οι 3 στο ιδιο μαχαζι.
2 που ξερει και ο σινοχαρας τον πηραν σε μαχαζι και παραγειλαν 400 ευρο κρασι.
εφυγε και τις αφησε.αυτα δεν τα ειχα ποτε κιεβ,οι κοπελες που γνωριζα ηταν φτωχες
αλλα οχι τετεια αρπακτικα.καμια πιτσα,σουσι,ουκρανικα,γεωργιανα ηταν υπερβαση
για αυτες,ποτε δεν μπορουσαν μονες να πανε και ουτε τις πηγε καπειος.
πολλες δεν ειχαν λογο να βολταρουν χρισατικ.οδησσο ειχε πουτανες καπεια χρονια
αρκαδια απο γυρω πολεις αλλα πολλες που ξερω τις βλεπω τσεχια,τουρκια,μαλτα,ιταλια.
ελα αν θες ιουνιο παντως και θα βολταρουμε μαζι ουκρανια.ακομα δεν εκλισα εισητιρια
αλλα υπολογιζω αν δεν κατεβω κιεβ ιουνη θα ειμαι οδυσσο απο 5 μεχρι 15 ιουνη.
αν αποφασισεις να ερθεις να μου πεις για να ειμαι σιγουρα εκει αλλιος θα φας το κεφαλακι σου.
μερα νυχτα αρκαδια χεζομε να παω,αν δεις ποσοι μαλακες ειναι μαζεμενοι και σε περιμενουν
να πας καπου θα σου την πεσουν.περσι σκοτωθηκαν και τουριστες,ο μαυρος τον αυγουστο
που τον εριξαν στην θαλασα απο το πλοιο που βολταρι βραδι.τον παγιδευσε μια γκομενεα
που δουλευε αρκαδια,σας το εγραψα τοτε.στο κεντρο υπαρχει καλυτερο μερος
που ειναι ασφαλες το δελφιναριο.μαλακια μου που δεν παω εκει εχει καφε και μπερκερ
πισινα διπλα στην θαλασα αλλα ολες σχεδον παρεα και καθοντε στην παραλια.
μονος που να παω παραλια,δεν φοραω ουτε μαγιο και κοντα και μονο κεντρο γυριζω.
ολοι ειναι θαλασα μερα συνηθως αν δεν δουλευουν.φετος αν παω καθε μερα θα ειμαι
δελφιναριο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765

αυτα μονο στα μουνολιβαδα ,στον παραδεισο του αντρα,οπου τα μουνια θα κανουν τα παντα για να ειναι ο πουτσος σου χαρουμενος,τι καταστασεις εχεις ζησει ρε αρχηγε,ενα σκ σου ολη η ζωη τους

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οι ξενοι βλεπουν το κονιακι τιμεσ χενεσι παραδειγμα 2000 γριβνα.παραγελουν και ερχετε ενας λογαριασμος 20,000.
σου λενε αυτοι ειναι 2000 το γραμαριο,ετσι παει ουκρανια σου εβαλα 10 γραμαρια.που ξερεις εσυ το μετρησες?
βλεπεις τιμη ουισκι τσιμεσον 3000 γριβνα,ερχωντε μετα σου λενε το γραμαριο οχι το ποτηρι πληρωσε 30,000.
ο χυμος 300 γριβνα,το γραμαριο η κοπελα της βαλαμε 50 γραμαρια χαχαχαχαχα.
πληρωνουν σε μαχαζια στο κεντρο η αρκαδια τον χυμο 2000 δολαρια δεν ειναι αστεια!
οπειος ακολουθα τις τιντερουδες η γκομενες ετσι παθαινει.πιο τιμιες τα ψηλαγγουρα του κμαν στο κιεβ.
χαλας 300 και γαμας.τον κμαν αμεσως απο την φατσα και ντυσιμο τον πανε κατηγορια θυμα.
μια βιζιτα που ξερω επιπεδο χαλια των 500 γριβνα αρκαδια παει καλοκαιρι και τις δινουν 100-200 δολαρια.
καλοκαιρι καμια δεν δουλευει στο σαλον,εξαφανιζωνται ολες.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
κμαν ο ιρλανος δεν ειναι καμακι,εχω δει τις κοπελεςαπο τα βιντεο ειναι απο πρακτορεια.
τους κλινει ραντεβου και γυριζουν μαζι τα βιντεο,καμακι εισαι μονο εσυ χαχαχαχαχα.
τον εχω δει να γυριζει βιντεο και μετα οι κοπελες να φευγουν και να λεει θα τα ξαναπουμε
και να τις ευχαριστα,τωρα του μπηκε ιδεα να βγαλει χρηματα καλωντας ναυαγια.
τους λεει ομως σε βιντεα πολλα παλαιοτερα ειναι φιλοχρηματες και σκαμερες ιδικα οδυσσο.
και σε μενα ειπε οτι οδυσσο δεν βγαινει τιποτα με γκομενες αλλα ειναι η ατμοσφαιρα στην πολη
που του αρεσει οπως και σε μενα.δεν τον ειδα ποτε με γκομενα εκτος δουλειας,ειναι ο διμητρακης
της ιρλανδιας που εχει μανια με τα βιντεακια.εκανε για μινσκ,ρουμανια ,ρωσια.
του εγραψα μια φωρα που ηταν πετρουπολη οτι λες για πετρουπολη αλλα ολο οδυσσο
γυρνας!αυτο που λεω για την πολη αν δεθεις μαζι της ασχετα με την ελειψη μουνιου εμενα
μου αρεσει πιο πολυ εκει τωρα απο το κιεβο.κιεβο ομως θα ειναι τινγα γκομενες και αυτο
ισως με κανει να παω εκει αυτη την φωρα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
ο κονορ,εμενε διπλα μου στην οδυσσο και μια μερα του φωναξα και ειπα βλεπω τα βιντεακια σου.
αυτος λεει τα ιδια με μενα για οδυσσο,αρπακτικα που δεν πιανοντε και ολες σε σκαμαρουν.
λεει οδυσσο του αρεσει η πολη για αυτο ερχετε,δεν ερχετε για της γκομενες εκει .
δεν παω στην αρκαδια και τα βιντεο που βλεπεις ολες αυτες οχι μονο δεν θα γαμησεις
Ειχα γνωρισει μεσω insta δυο δυνατα κοπροσκυλα και δινουμε ραντεβου ενα βραδυ στο Fanconi ...
καθομαστε καμια ωρα και μετα μου λενε θελουμε να παμε στο Ibiza ολοι μαζι , κανενα προβλημα απαντω προχθες ημουνα με παρεα και ειχαμε τραπεζι
Ωραια συμπληρωνει η μια ,και εγω τραπεζι θελω γιατι σημερα εχω τα γενεθλια μου ... χαχα
εννοειται οτι μετα απο κανα μισαωρο την εκανα με τροπο :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
ποτε δεν μπορουσαν μονες να πανε και ουτε τις πηγε καπειος.
πολλες δεν ειχαν λογο να βολταρουν χρισατικ.
και ετσι ειναι το σωστο,πηδαγα ενα μικρο που εμενε νυφκι και χρισιάτικ εβγαινε μονο οταν ανεβαινα Κίεβο ,βαλκάνοτσομπάνικη υπεροχή:bigdick:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ποτε δεν μπορουσαν μονες να πανε και ουτε τις πηγε καπειος.
πολλες δεν ειχαν λογο να βολταρουν χρισατικ.
και ετσι ειναι το σωστο,πηδαγα ενα μικρο που εμενε νυφκι και χρισιάτικ εβγαινε μονο οταν ανεβαινα Κίεβο ,βαλκάνοτσομπάνικη υπεροχή:bigdick:
δεν εχω παει ποτε στο μετρο νιβκι.εχεις παει?εκει μαλλον φοβερα θα ειναι βραδι.
εχει ενα τελειο χοτελ απαρτμεντ στην περιοχη με ολοκαινουργια δωματια οπως τα ψαχνω αλλα τρεμω βραδι να μπω στο μετρο.
πιο πριν που ειναι η μπερεστρεικα μετρο ακουσα περνας απο ενα δασακι μολις βγεις απο το μετρο και εκει γινωνται
τα πιο πολλα πεσιματα.διαβασα καπειους που ληστεψαν και πυροβολησαν με πιστολια τραυματισμου.
ειδες ποποβ τις γκομενες που χορευουν στην οδυσσο?τετειες καμια δεν ειναι προσεγγισημη και καμια δεν μενει νιβκι!
γιατι καπιοι νομιζουν το επιπεδο γκομενας που ερχωταν μαζι σου ειναι σαν αυτες τις χωρευτριες.
σαν αυτη που βρηκες τις ονομαζω μαρκα με εκαψες.αν δεν μπορω να εχω προσεχιση σε επιπεδο οπως αυτες
στα βιντεο δεν αξιζει.ειδα και μερικα βιντεο απο μερη που συχναζουν μονιμοι ελληνες στο κιεβο.
εχει φαση στα μερη που πανε στιλ γιδροπαρκ αλλα σε αλλες περιοχες με γκομενες που προσωπικα
δεν θα με ενδιεφεραν.θα πηγαινα ομως για φαση και διασκεδαση.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Ειχα γνωρισει μεσω insta δυο δυνατα κοπροσκυλα και δινουμε ραντεβου ενα βραδυ στο Fanconi ...
καθομαστε καμια ωρα και μετα μου λενε θελουμε να παμε στο Ibiza ολοι μαζι , κανενα προβλημα απαντω προχθες ημουνα με παρεα και ειχαμε τραπεζι
Ωραια συμπληρωνει η μια ,και εγω τραπεζι θελω γιατι σημερα εχω τα γενεθλια μου ... χαχα
σου εμειναν η φωτο ομως για μοστρα για να μας τις βαζεις εδω χαχαχαχα.
θυμαμε που με καλεσες να παμε και σου ειπα νιετ.τι να παω να δωσω αδικα διακοσαρες.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
παντως την μια ξανθουλα χορευτρια με σγουρα μαλια την ψαχνω 5 χρονια οδησσο!
δουλευε μερικα χρονια σε ενα καταστημα στο αθηνα μολλ που πουλανε μαρκε αρωματα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
σου εμειναν η φωτο ομως για μοστρα για να μας τις βαζεις εδω χαχαχαχα.
θυμαμε που με καλεσες να παμε και σου ειπα νιετ.τι να παω να δωσω αδικα διακοσαρες.
Ρε χαρη αλλα γραφω και αλλα καταλαβαινεις και συ χαχα
Οι φωτο στο Ibiza ειναι με τις γκομενες που ημουνα το παραπροηγουμενο βραδυ, εκει τις βρηκα εκεινες δεν ζητησαν τιποτα ( την μια την ξαναπηρα και στο Κιεβο και τωρα κανει το μοντελο στη Νεα Υορκη ) ... αυτες που λεω για το Fanconi δεν πηγαμε στο κλαμπ , αφου το γραφω ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Θυμηθηκα τωρα και την πουτανα που σου εστειλα φωτο απο το σπιτι και σου ειπα οτι την πηρα 600 γκριβνα ... το ηξερα οτι δεν πιστεψες την τιμη.
Οταν γυρισα Κισιναου μου ζητησες το λινκ απο την αγγελια να πας να την δεις , σου το εστειλα και πηγες την βρηκες ... φυσικα σου ειπε το ιδιο χρηματικο ποσο.
Εισαι λιγο απιστος Θωμας γενικα :wink:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
δεν εχω παει ποτε στο μετρο νιβκι.εχεις παει?εκει μαλλον φοβερα θα ειναι βραδι.
εχω παει με αμαξι,οχι μωρε σιγα,πιο κατω μπορσεγκόφκα ειναι λιγο χαλια βραδυ[/quote]
ειδες ποποβ τις γκομενες που χορευουν στην οδυσσο?τετειες καμια δεν ειναι προσεγγισημη και καμια δεν μενει νιβκι!
γιατι καπιοι νομιζουν το επιπεδο γκομενας που ερχωταν μαζι σου ειναι σαν αυτες τις χωρευτριες.
σαν αυτη που βρηκες τις ονομαζω μαρκα με εκαψες.
σιγα ρε τυπε ,μια χαρα μουνακι ηταν,αυτες στο βιντεο ειναι μονο για τον αρχοντα,εσυ βολεψου με αυτες που παω και γω

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Δεν κάνουν τύποι αυτές για τον Άρχοντα kman2. Με το ζόρι 1.72 η πιο ψηλή :confused:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Θυμηθηκα τωρα και την πουτανα που σου εστειλα φωτο απο το σπιτι και σου ειπα οτι την πηρα 600 γκριβνα ... το ηξερα οτι δεν πιστεψες την τιμη.
Οταν γυρισα Κισιναου μου ζητησες το λινκ απο την αγγελια να πας να την δεις , σου το εστειλα και πηγες την βρηκες ... φυσικα σου ειπε το ιδιο χρηματικο ποσο.
Εισαι λιγο απιστος Θωμας γενικα :wink:
υταν μπαζο η ξανθη με 600.την ειδα και εφυγα.τωρα δεν βρισκεις τιποτα.
πηρα καταλαθος την ιδια γκομενα,με καταλαβε αυτη.που ξαναπηγα μετα απο μηνες στο σαλον αυτο παλι αυτη ηταν με 3 μπαζα.
με χαιρετησε αλλα δεν την πατησα τριτη φωρα.λεω καλυτερα αγαμητος παρα τριτη φωρα στην ιδια.εβαλε και κιλα αυτη.
με 600-1000 οσες ειδα απο μιστεχ ειναι χαλια!καμια σχεση με φωτο που οι καλες δεν ειναι σε σαλον απλα τους εμειναν παλιες φωτο

και τις βαζουν.χαλια μαυρα πλεον.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Για 20 ευρω καλη ηταν και ερχοτανε στον χωρο σου ...
Για τις φωτο συμφωνω , τι νομιζεις αυτες στην Φυλης ειναι οπως τις παρουσιαζουν στο site?
ασε που τις γαμας μεσα στην βρωμα με τους πακιστανους παρεα ... χαχα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Άντε να φύγει αυτή η σκατοκατάσταση και του χρόνου να κάνουμε όλοι μαζί πρωτοχρονιά μαζί με Μητσάρα στην Αγία Πετρούπολη...:grouphug:
:headbang2::rockon::headbang2::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom