Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
^ Εγω ειχα ιδιοκτητο αρκετα καλο διαμερισμα στο μπλοκ που οταν μπαινανε οι μεντορετες εχυνε το μουνακι τους :tooth:
διασκεδαση - ταξιδια - στατους και αυτα μεσα , δωρα δεν εκανα ...
Το προσεγμένο διαμέρισμα είναι βασικό. Ενώ ο σπόνσορας πρέπει να είναι οικονομικά άνετος, ο μέντορας μπορεί να τη βγάλει και με τεχνικές εντυπωσιασμού. Αν έχεις μικρό διαμέρισμα πχ στούντιο, περνάς έναν καθρέφτη κατα μήκος ενός τοίχου (και δεν χρειάζεται σε όλο το ύψος του τοίχου) και το διαμέρισμα φαντάζει διπλάσιο.
Εχω κατασταλάξει ότι το διαμέρισμα όσο περισσότερο το κάνεις να μοιάζει με σουίτα ξενοδοχείου, τόσο ανεβαίνει η λίμπιντο της γκόμενας.
Οταν το ειχα ποσταρει (πριν μια δεκαετια περιπου) στο μολδαβικο νημα αρκετοι το ειχαν περασει για δωματιο ξενοδοχειου :grin: μετα βεβαια ειχαν ερθει καποια μελη απο εδω μεσα και το ειδαν απο κοντα ...
Ετοιμο το πηρα και απλα το επιπλωσα ,απο οσες ειχαν μπει (αμετρητες και δεν υπερβαλω καθολου) μονο μια δεν μου καθησε και την οποια ειχα συναντησει μετα απο μερες σε καφε και παραδεχθηκε οτι ειχε κανει λαθος εκεινο το βραδυ.
11ο οροφο με θεα το μαγευτικο χαχα Κισιναου (ενταξει στην ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα ) :D:

Σκέψου να είχες βάλει και 5-6 καθρέπτες τι θα γινότανε...:cool2:
Καλό δεν λέω αλλά με του Μήτσου στην Πετρούπολη δεν συγκρίνεται :confused:

O Μήτσος το έχει κάνει και καλά industrial style, φάση παρατημένη αποθήκη-παλιό συνεργείο και έτσι...:confused::confused::confused:
Λογικό είναι αφού ο Μήτσος πουλάει στάτους ντόπιου.Δεν γίνεται αυτό με ξενοδοχειακού στυλ διαμέρισμα :confused:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.200
Πόντοι
506
Πάντως σαν επένδυση μετράει να έχεις κάποια διαμερίσματα στο μπλοκ και να τα νοικιάζεις

.
Λάθος του Τάσου που το πούλησε κατά την δική μου άποψη
Το ανεπτυξες μια χαρα στα επομενα ποστ σου οποτε περιληπτικα :

Εμενα ηταν σε καλη περιοχη αλλα εκτος κεντρου (σχεδον στην ακρη της πολης) οποτε ενοικιο με την μερα που ειναι αυτο που πραγματικα συμφερει δεν γινοταν
ετσι λοιπον εκρινα οτι ηρθε η ωρα να το πουλησω οταν αποφασισα να φυγω
Αν βαλεις τα ενοικια που γλυτωσα ολα τα χρονια βγαινουν κοντα στα τριαντα χιλιαρικα (υπολογιζε 400E το μηνα που στοιχιζαν παρομοια διαμερισματα)
οποτε βγηκα αρκετα "κερδισμενος" κατα καποιο τροπο

Το εδωσα σε Ελληνα που ηταν παντρεμενος με ντοπια και ηταν αψογος στην συναλλαγη που καναμε :wink:(ναναι καλα ο τυπος)
πιο μπροστα ειχαν περασει και το ειδαν δυο τρεις ρωσο-μολδαβοι και μου τα ειχαν ζαλισει ... οι γωνιες του σπιτιου δεν τους αρεσαν ,η ταπετσαρια στους τοιχους το ιδιο ,η κρεββατοκαμαρα τους επεφτε πολυ μεγαλη κτλ ζωα εντελως :grin:

Απο την αλλη με επιασε νοσταλγια ξαναβλεποντας το τωρα εστω και στις φωτος ...
Οκ κατανοητό γιατί το πούλησες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λουξ χοτέλ το Σοβιέτσκι;;;;

Καλά νταξ, βασικά ξεπουπουλιαστήριο είναι, αλλά να είχαμε να λέγαμε. Σάμπως αυτός όπως και εσύ καταλαβαίνετε την διαφορά;

Τύπε ... το έχω μεγάλη ανάγκη !
Για πες μου!!!!!!

ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, έχει καλύτερα χοτέλια ;;;

Τα πρώην χειμαδιά που μυρίζουν τζακίλα και οι σπηλιές ;;;;;;;

ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ .
ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

Υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο , μπουρδέλο , που να χρεώνουν πάνω από 20$ τη βραδιά για να μείνεις σε .... ΧΤΙΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ;;;;;;;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Δηλαδή λες αν ο δημητράκης περάσει καθρέφτες θα αρχίσει να γαμάει?
Το εσωτερικό ενός διαμερίσματος φτιάχνεται με διάφορες τεχνικές home staging
Αν η γειτονιά όμως είναι πολύ υποβαθμισμένη και μαζεύει περίεργες φάτσες, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Βασικά, ό,τι έχεις να «πουλήσεις», το αξιοποιείς. Σίγουρα μπορεί να πουλήσει «Αγία Πετρούπολη» κι αν έχει καταφέρει να πάρει και κανένα πτυχίο (κάτι για νομική έλεγε) μπορεί να μπει κι αυτό στο image. Κι ένα κανάλι youtube μπορεί επίσης να προσθέσει, αρκεί να μη λέει τα αλλοπρόσαλλα που λέει. Τώρα και με διάφορες τεχνικές εντυπωσιασμού ευκαιριακά (γκόλφ, μασάζ, σάουνες, εκδρομές, ρεστοράν κλπ) κάτι θα μπορούσε να καταφέρει, αλλά δεν τον βλέπω να έχει μυαλό για τέτοια.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
εβλεπα τωρα προπερσινα βιντεο απο την παραλια βενετια στο γιδροπαρκ.
μεσημερι επαιζαν μουσικη και γκομενες καβλωμενεσ και πιωμενες.
μικρουλες φυσικα οπως παντα γιδροπαρκ,εντελως αφραγγες ολες!
βαιιβαια τριγυρω πολλοι αφραγγοι και σπαζοαρχιδες μεσα στα ποδια σου
δεν θελουν και πολυ να σε πλακωσουν.παρα τον κινδυνο αρχισα
να ψηνωμε για γιδροπαρκ,τουλαχιστο μερα να κανω την βολτα μου.
δεν βλεπεις τετεια οδησσο,ουτε τετια μερη ειδα,ουτε γκομενες να ψαχνωντε.
οταν πηγαινα κλαμπ οδυσσο οταν λειτουργουσε διπλα μου καμια δεν δεχωταν
κερασμα ποτε!κιεβ ημουν βασιλιας,ολες ανοικτες.
πηγα το 2009 σε μια παραλια μακρια οδυσσο απο κεντρο λουζανοβκα.
ειχε χοτελ εκει διπλα και παραλια που την νυχτα μαζευονταν ενοικοι
και ντοπιοι και εκαναν παρτι.την μερα που πηγα δεν ειδα δραση και
δεν ξαναπατησα να δω τιπαιζει εκει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή λες φίδια,σιδερένιο άλογο δεν είναι αρκετά για εντυπωσιασμό?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
εβλεπα τωρα προπερσινα βιντεο απο την παραλια βενετια στο γιδροπαρκ.
μεσημερι επαιζαν μουσικη και γκομενες καβλωμενεσ και πιωμενες.
μικρουλες φυσικα οπως παντα γιδροπαρκ,εντελως αφραγγες ολες!
βαιιβαια τριγυρω πολλοι αφραγγοι και σπαζοαρχιδες μεσα στα ποδια σου
δεν θελουν και πολυ να σε πλακωσουν.παρα τον κινδυνο αρχισα
να ψηνωμε για γιδροπαρκ,τουλαχιστο μερα να κανω την βολτα μου.
δεν βλεπεις τετεια οδησσο,ουτε τετια μερη ειδα,ουτε γκομενες να ψαχνωντε.
οταν πηγαινα κλαμπ οδυσσο οταν λειτουργουσε διπλα μου καμια δεν δεχωταν
κερασμα ποτε!κιεβ ημουν βασιλιας,ολες ανοικτες.
πηγα το 2009 σε μια παραλια μακρια οδυσσο απο κεντρο λουζανοβκα.
ειχε χοτελ εκει διπλα και παραλια που την νυχτα μαζευονταν ενοικοι
και ντοπιοι και εκαναν παρτι.
την μερα που πηγα δεν ειδα δραση και
δεν ξαναπατησα να δω τιπαιζει εκει.
Ουκά, αν ξανάρχιζα τη ζωή μου θα διάλεγα τουριστικό επάγγελμα. Δεν λέω ότι είναι εύκολη δουλειά, αλλά είναι το καλύτερο περιβάλλον. Δυστυχώς όταν ήμουν νέος δεν είχα κάποιον να μου ανοίξει τα μάτια. :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Δηλαδή λες φίδια,σιδερένιο άλογο δεν είναι αρκετά για εντυπωσιασμό?
Το σιδερένιο άλογο το ξέχασα. Ναι είναι μέσα, εντυπωσιάζει μεν, αλλά δεν φτάνει. Τα φίδια τουναντίον είναι πεταμένα λεφτά. Οι γκόμενες κοιτάνε τα αντρικά παπούτσια, αλλά αρκεί να έχεις ένα καλό παπούτσι. Γενικά δεν συμφέρει να ντύνεσαι εκκεντρικά, γιατί αν συνδιαστεί ευκαιριακά με κάποιο άλλο χαρακτηριστικό θα γυρίσει μπούμεραγκ. Πχ αν έχεις πιει λίγο και γυαλίζει το μάτι σου, και φοράς και τα παπούτσια από φίδι, η γκόμενα θα σε περάσει για παρανοικό. :tooth:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
ΚΜΑΝ, τώρα που θα χτυπήσεις την ουγκαρέζα εντός έδρας (Γερμανία), προβλέπεται γενικότερη οργάνωση για εγχώριο σπόρ (στάτους, χώροι αλίευσης, τακτικές κλπ); Μπορεί να αστειεύεσαι με το Δημητράκη, αλλά εσύ έχεις στοιχεία για να αναπτύξεις image ή θα μπαίνεις με τα αρβυλάκια στα clubs και θα σου ζητάνε υπέρογκα ποσά, επειδή θα σε κόβουν για χωριάτη; Ο Μητσάκος που τον κοροιδεύεις, γενικώς ντύνεται καλύτερα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο Bald είναι γνωστός μέντορας.Διαλέγει πάντα εξαιρετικά μέρη.Να πας τη γκόμενα π.χ. σε αυτό το λουξ ξενοδοχείο που έχει μείνει ο Chuck Norris.

Όλα τα λεφτά το λευκορωσίδι που δείχνει βρακάκι στο τέλος :erection:

Γαμώ τις σλάβες μου γαμώ,όλες έτοιμες να γαμηθούν είναι;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Ωραια τσιμπουκοχειλα το Χριστινακι ... :P
[video][video]https://www.instagram.com/p/CLAQocmFDe-/[/video[/video]]

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Δηλαδή λες φίδια, σιδερένιο άλογο δεν είναι αρκετά για εντυπωσιασμό?
Διπλωμα αυτοκινητου εβγαλες τυπε ή ακομη.. Γιατι για σιδερενιο αλογο χλωμο το βλεπω..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ωραια τσιμπουκοχειλα το Χριστινακι ... :P
[video][video]https://www.instagram.com/p/CLAQocmFDe-/[/video[/video]]

Κάπως πρέπει να τα βοηθήσουμε αυτά τα κορίτσια να επισκεφτούν την χώρα που τόσο αγαπάνε και να κάνουν πρακτική στην γλώσσα. :pipa1:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΚΜΑΝ, τώρα που θα χτυπήσεις την ουγκαρέζα εντός έδρας (Γερμανία), προβλέπεται γενικότερη οργάνωση για εγχώριο σπόρ (στάτους, χώροι αλίευσης, τακτικές κλπ); Μπορεί να αστειεύεσαι με το Δημητράκη, αλλά εσύ έχεις στοιχεία για να αναπτύξεις image ή θα μπαίνεις με τα αρβυλάκια στα clubs και θα σου ζητάνε υπέρογκα ποσά, επειδή θα σε κόβουν για χωριάτη; Ο Μητσάκος που τον κοροιδεύεις, γενικώς ντύνεται καλύτερα.

Σκέφτομαι να κάνω τη στυλιστική υπέρβαση από Palco σε Minerva.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

:headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Μόνο στο μπου θα μπορούσε ένας αγαμητος χτικιαρης, ναυάγιο της ζωής να παραδίδει μαθήματα και να δίνει οδηγίες για χώρες που δεν έχει πάει ποτέ του με βάση κάτι αρχαία βίντεο του youtube που δείχνουν πράγματα που δεν υπάρχουν πλέον και αντί να τον έχετε διώξει με τις κλωτσιές , να του βάρατε και παλαμάκια :2funny::2funny::2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.018
Πόντοι
3.556

:headbang2::tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Που είσαι συ ρε τύπε-τύπε;
Τα καλύτερα έχασες, είχαμε επισκέψεις από τρεβελορουφήχτρα - μπαχαλάκια και μέντορα με κοινόχρηστη πισίνα, πρύτανη στα ΙΕΚ Καριέρα....:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom