Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ιδανικό μέρος να φέρεις μεντορέτες για σέλφις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Νυχτερινή ζωή Βίλνιους και Κάουνας.Καλά μουνάκια φαίνονται.

Πρέπει να αξίζει η Λιθουανία να ρίξεις κανάν πούτσο.
Βίλνιους άραξα Δεκέμβριο Γενάρη 1998 κ Δεκέμβρη 1999 στο σεσκινιε
Βέβαια άλλες εποχές
Πολύ κρύα πλάσματα αλλά ξεχωριζαωσα μύγα μες στο γάλα
Η δικιά μου ήταν Ρωσίδα μεγαλωμένη εκεί
Τότε μας εκτιμούσαν σαν άνδρες τώρα δεν ξέρω
Στο πανεπιστήμιο του Βίλνιους είχε έδρα κλασικής φιλολογίας με ελληνικά κ παρακσλουθησα διάλεξη με μουνια να με κοιτάζουν σαν κουκουνάρι αλλά τότε νεαρός κ δεσμευμένος

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
οπότε σα σεξοτουρίστας το μόνο που αξίζει τον κόπο είναι οι σπονσορέτς.
ολες αυτες ανηκουν στο ευρυ φασμα της πορνειας, και εφοσον υπαρχει συναλλαγη, λεγονται π@υτανες του διαδικτυου, αφου μοστραρουν το κορμι προς ενοικιαση.. τοσο απλα :sunglasses:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.162
Πόντοι
3.820
Νυχτερινή ζωή Βίλνιους και Κάουνας.Καλά μουνάκια φαίνονται.

Πρέπει να αξίζει η Λιθουανία να ρίξεις κανάν πούτσο.

το mojo στο 1ο βιντεο εχει κλεισει,στο 3ο sto pabo latino πανε πολλες για ξενους..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Μια χαρα ειναι το σπιτακι σου

Η καζουρα πεφτει λογου του ισχυρισμου σου πως γαμας λογω αυτου του σπιτιου

Οτι δηλαδη ερχονται τα μουνια και σου καθονται για να ανεβασουν φωτο στην κοινοχρηστη πισινα με φοντο μαντροτοιχο:2funny::2funny::2funny::2funny:

Δεν υπάρχει μαντρότοιχος, τύπε. Στο φόντο υπάρχει ένα οίκημα όπου η πρόσοψη είναι κλειστή το χειμώνα (λόγω καιρού) και ανοίγει το καλοκαίρι. Είναι αίθουσα όπου αράζεις, πίνεις καφέ και διαβάζεις (όλες τις εποχές). Οι άλλες πλευρές της πισίνας έχουν περίφραξη με κάγκελο για να μην μπαίνει ο οποιοσδήποτε. Έτσι είναι όλες οι πισίνες οικοδομικών συγκροτημάτων.

Οι γκόμενες που έρχονται είναι κατά βάσιν μεντορέτες (που φέρνουν και φίλες πότε πότε). Δεν έρχονται με μοναδικό σκοπό να ανεβάσουν φωτογραφίες. Έρχονται γιατί θέλουν βοήθεια στο business plan, σε προγράμματα χρηματοδότησης, σε διασυνδέσεις κλπ. Η πισίνα είναι ένα αξεσουάρ στο μεντορικό μου πλάνο.

Δεν ισχυρίζομαι ότι χρησιμοποιούν αυτές τις φωτογραφίες (και τα βίντεο) σαν τη βάση για το image τους, αλλά έχουν σελίδες στα μήντια που πρέπει να τροφοδοτούνται ταχτικά με υλικό. Και δεν φωτογραφίζονται/βιντεοσκοπούνται μόνο στην πισίνα αλλά και στους άλλους χώρους (τέννις, γυμναστήριο, γιόγκα κλπ). Μπορεί να τα ανεβάζουν απλώς στη ροή της σελίδας τους, ιδέα δεν έχω. Όπου βρούν τραβάνε οι γκόμενες, δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι ο αποκλειστικός τροφοδότης του υλικού τους.
Και περνάνε κι ευχάριστα. Κολυμπάνε, λιάζονται, πάιζουν κάνα πιγκπόγκ, τις πάω στο γκόλφ, στο ρεστοράν, εκδρομές κλπ. Τις γνωρίζω σε άλλους και μου στέλνουν κι εκείνοι. Και κάνουν περισσότερες διασυνδέσεις κι ανεβάζουν περισσότερο υλικό στα μήντια και περνάνε γενικώς καλά. Ε κάπου σε αυτή τη φάση, παίρνω κι εγώ το μερτικό μου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Εγώ πάντως βρήκα νέο σόσιαλ κι ερευνώ προπτικές για σπόνσοριγκ/μέντοριγκ.

Για το facebook λες?

[URL unfurl="true"]https://mewe.com[/url]

Κάνεις εγγραφή και πας Browse groups και μετά Dating. Θέλει αρκετό ψάξιμο, γαιτί δεν καταλαβαίνεις από το όνομα των γκρουπς.
Πάντως βρήκα ακόμα και σπονσορίνες (Cougar dating)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Οτι δηλαδη ερχονται τα μουνια και σου καθονται για να ανεβασουν φωτο στην κοινοχρηστη πισινα με φοντο μαντροτοιχο:2funny::2funny::2funny::2funny:

Δεν υπάρχει μαντρότοιχος, τύπε. Στο φόντο υπάρχει ένα οίκημα όπου η πρόσοψη είναι κλειστή το χειμώνα (λόγω καιρού) και ανοίγει το καλοκαίρι. Είναι αίθουσα όπου αράζεις, πίνεις καφέ και διαβάζεις (όλες τις εποχές). Οι άλλες πλευρές της πισίνας έχουν περίφραξη με κάγκελο για να μην μπαίνει ο οποιοσδήποτε. Έτσι είναι όλες οι πισίνες οικοδομικών συγκροτημάτων.

Οι γκόμενες που έρχονται είναι κατά βάσιν μεντορέτες (που φέρνουν και φίλες πότε πότε). Δεν έρχονται με μοναδικό σκοπό να ανεβάσουν φωτογραφίες. Έρχονται γιατί θέλουν βοήθεια στο business plan, σε προγράμματα χρηματοδότησης, σε διασυνδέσεις κλπ. Η πισίνα είναι ένα αξεσουάρ στο μεντορικό μου πλάνο.

Δεν ισχυρίζομαι ότι χρησιμοποιούν αυτές τις φωτογραφίες (και τα βίντεο) σαν τη βάση για το image τους, αλλά έχουν σελίδες στα μήντια που πρέπει να τροφοδοτούνται ταχτικά με υλικό. Και δεν φωτογραφίζονται/βιντεοσκοπούνται μόνο στην πισίνα αλλά και στους άλλους χώρους (τέννις, γυμναστήριο, γιόγκα κλπ). Μπορεί να τα ανεβάζουν απλώς στη ροή της σελίδας τους, ιδέα δεν έχω. Όπου βρούν τραβάνε οι γκόμενες, δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι ο αποκλειστικός τροφοδότης του υλικού τους.
Και περνάνε κι ευχάριστα. Κολυμπάνε, λιάζονται, πάιζουν κάνα πιγκπόγκ, τις πάω στο γκόλφ, στο ρεστοράν, εκδρομές κλπ. Τις γνωρίζω σε άλλους και μου στέλνουν κι εκείνοι. Και κάνουν περισσότερες διασυνδέσεις κι ανεβάζουν περισσότερο υλικό στα μήντια και περνάνε γενικώς καλά. Ε κάπου σε αυτή τη φάση, παίρνω κι εγώ το μερτικό μου.

Εχω γνωρισει κανονικο μεντορα
Τραπεζιτης στην Ζυριχη αλλα ειχε και σπιτι Μονακο. Απο οτι καταλαβα ασχολουταν με ξεπλυμα Ρωσων.. Στην Ρωσιδα που παντρευτηκε τελευταια αφησε σπιτι ολο μαρμαρο με θεα τις Καννες πιατο

Μιλαω σε παρελθοντικο χρονο γιατι τα τιναξε προσφατα ευτυχισμενος

Μιλαμε για χλιδη..

Αυτος γαμουσε πιτσιρικες αβερτα..

Εσυ με αυτα που εδειξες οι γκομενες δεν γινονται μαγκες στα social

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Εχω γνωρισει κανονικο μεντορα
Τραπεζιτης στην Ζυριχη αλλα ειχε και σπιτι Μονακο. Απο οτι καταλαβα ασχολουταν με ξεπλυμα Ρωσων.. Στην Ρωσιδα που παντρευτηκε τελευταια αφησε σπιτι ολο μαρμαρο με θεα τις Καννες πιατο

Μιλαω σε παρελθοντικο χρονο γιατι τα τιναξε προσφατα ευτυχισμενος

Μιλαμε για χλιδη..

Αυτος γαμουσε πιτσιρικες αβερτα..

Εσυ με αυτα που εδειξες οι γκομενες δεν γινονται μαγκες στα social

Αν η απόφοιτη μιας επαγγελμ. σχολής που δεν ξέρει πώς να ξεκινήσει την ατομική της επιχείρηση επειδή έχει έλλειψη εμπειρίας, επειδή δεν ξέρει πού να βρει το αρχικό κεφάλαιο, πώς να συμπληρώνει τα νομικά έγγραφα κλπ ονειρεύεται να γίνει μάγκας στα social, ας προσπαθήσει να βρει κανέναν τραπεζίτη από τη Ζυρίχη να δούμε πόσο εύκολο είναι κι ας μην ασχολείται μαζί μου, διότι εγώ έχω πενιχρά μέσα.

Έχεις κάποια στερεότυπα από την αρχή της κουβέντας, παρατηρώ, και είσαι τόσο σίγουρος ότι ισχύουν. Τη μία ότι η Ριβιέρα εξυπηρετείται με το εξωτερικό μόνο μέσω Νίκαιας, την άλλη ότι μόνο Νίκαια υπάρχουν δυνατότητες consulting, η Μασσαλία τι να έχει, λες και ξέρεις όλα τα είδη consulting, μετά ότι στην πισίνα φωτογραφίζονται μόνο ινσταγραμούδες, τώρα ότι αυτές που φωτογραφίζονται πρέπει να κάνουν και το μάγκα στα social και ότι κανονικός μέντορας είναι κάποιος επιπέδου Μονακό. :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.693
Πόντοι
2.606
Τι χάνω ρε πουστη μου :tooth:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Το δωματιο (μεσα στην θαλασσα) παντως που μενει ο volcano τωρα στις Μαλβιδες ειναι γαματο ...
απο εκει να βαλει η σπονσορετα/μεντορετα φωτος στα social media και να ανεβασει το κασε της στα υψη :grin:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Ιδανικό μέρος να φέρεις μεντορέτες για σέλφις.

Απίστευτο! Ο μέντορας αν έχει δουλεμένο πλάνο με προσεχτικές επιλογές (στάτους, διασκέδαση, ξενοδοχεία, ταξίδια, δώρα κλπ) τη βγάζει πολύ πιο οικονομικά από τον σπόνσορα, δεδομένου ότι και οι κοπέλλες (μεντορέτες) δεν είναι τόσο απαιτητικές.
Μέντορας στο α. μπλοκ, αν βρει τομέα να μεντορεύει, θα πρέπει να γαμάει αβέρτα και φτηνά. Υποθέτω βέβαια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
^ Εγω ειχα ιδιοκτητο αρκετα καλο διαμερισμα στο μπλοκ που οταν μπαινανε οι μεντορετες εχυνε το μουνακι τους :tooth:
διασκεδαση - ταξιδια - στατους και αυτα μεσα , δωρα δεν εκανα ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Bald είναι γνωστός μέντορας.Διαλέγει πάντα εξαιρετικά μέρη.Να πας τη γκόμενα π.χ. σε αυτό το λουξ ξενοδοχείο που έχει μείνει ο Chuck Norris.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506

Και μετά από όλα αυτά δεν αναφέρεις πουθένα ΑΝ γαμάς. Καινούριος κμαν μας προέκυψε. (χωρίς φωτογραφικό υλικό κιόλας)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
^ Εγω ειχα ιδιοκτητο αρκετα καλο διαμερισμα στο μπλοκ που οταν μπαινανε οι μεντορετες εχυνε το μουνακι τους :tooth:
Το προσεγμένο διαμέρισμα είναι βασικό. Ενώ ο σπόνσορας πρέπει να είναι οικονομικά άνετος, ο μέντορας μπορεί να τη βγάλει και με τεχνικές εντυπωσιασμού. Αν έχεις μικρό διαμέρισμα πχ στούντιο, περνάς έναν καθρέφτη κατα μήκος ενός τοίχου (και δεν χρειάζεται σε όλο το ύψος του τοίχου) και το διαμέρισμα φαντάζει διπλάσιο.
Εχω κατασταλάξει ότι το διαμέρισμα όσο περισσότερο το κάνεις να μοιάζει με σουίτα ξενοδοχείου, τόσο ανεβαίνει η λίμπιντο της γκόμενας.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή λες αν ο δημητράκης περάσει καθρέφτες θα αρχίσει να γαμάει?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Το προσεγμένο διαμέρισμα είναι βασικό. Ενώ ο σπόνσορας πρέπει να είναι οικονομικά άνετος, ο μέντορας μπορεί να τη βγάλει και με τεχνικές εντυπωσιασμού. Αν έχεις μικρό διαμέρισμα πχ στούντιο, περνάς έναν καθρέφτη κατα μήκος ενός τοίχου (και δεν χρειάζεται σε όλο το ύψος του τοίχου) και το διαμέρισμα φαντάζει διπλάσιο.
Εχω κατασταλάξει ότι το διαμέρισμα όσο περισσότερο το κάνεις να μοιάζει με σουίτα ξενοδοχείου, τόσο ανεβαίνει η λίμπιντο της γκόμενας.
Οταν το ειχα ποσταρει (πριν μια δεκαετια περιπου) στο μολδαβικο νημα αρκετοι το ειχαν περασει για δωματιο ξενοδοχειου :grin: μετα βεβαια ειχαν ερθει καποια μελη απο εδω μεσα και το ειδαν απο κοντα ...
Ετοιμο το πηρα και απλα το επιπλωσα ,απο οσες ειχαν μπει (αμετρητες και δεν υπερβαλω καθολου) μονο μια δεν μου καθησε και την οποια ειχα συναντησει μετα απο μερες σε καφε και παραδεχθηκε οτι ειχε κανει λαθος εκεινο το βραδυ.
11ο οροφο με θεα το μαγευτικο χαχα Κισιναου (ενταξει στην ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα ) :D:

Συνημμένα

• 900.png
    900.png
    687,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 901.png
    901.png
    552,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 902.png
    902.png
    812,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 903.jpg
    903.jpg
    156,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 904.png
    904.png
    478,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 906.png
    906.png
    669,8 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Οταν το ειχα ποσταρει (πριν μια δεκαετια περιπου) στο μολδαβικο νημα αρκετοι το ειχαν περασει για δωματιο ξενοδοχειου :grin: μετα βεβαια ειχαν ερθει καποια μελη απο εδω μεσα και το ειδαν απο κοντα ...
Ετοιμο το πηρα και απλα το επιπλωσα ,απο οσες ειχαν μπει (αμετρητες και δεν υπερβαλω καθολου) μονο μια δεν μου καθησε και την οποια ειχα συναντησει μετα απο μερες σε καφε και παραδεχθηκε οτι ειχε κανει λαθος εκεινο το βραδυ.
11ο οροφο με θεα το μαγευτικο χαχα Κισιναου (ενταξει στην ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα ) :D:

Σκέψου να είχες βάλει και 5-6 καθρέπτες τι θα γινότανε...:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom