Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ακόμα δε σηκώθηκες από την καρέκλα σου να το δούμε το μπαστούνι. Παράκληση, ρίχτου και λίγο νεράκι να μη μας το δείξεις μέσα στο σκατό.
Δεν έχω τέτοιες συνήθειες εγώ. Εσύ είσαι συνηθισμένος σε αυτά. Έβαλες και το κατάλληλο αβατάρ να επιβεβαιώνεις τις φήμες.

Εντάξει κλώνε, μας έπεισες. Άντε, ξανακάτσε τώρα στο μπαστούνι του γκολφ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Εγώ που είμαι 1,83 γιατί φοράω 46 :think:
Ρωτα τους ειδικους φιλε να σου πουν :wink:
καλα λεει ο αλλος τι ΚΑΡΑμαλακιες συζηταμε ... εγω ας πουμε ειμαι 1,82 και φοραω 42

:grin:

Εσύ τύπε είσαι στα γράδα σου. Ο άλλος μάλλον είναι μαλωμένος με το νυχοκόπτη του. :confused:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Εγώ που είμαι 1,83 γιατί φοράω 46 :think:
Ρωτα τους ειδικους φιλε να σου πουν :wink:
καλα λεει ο αλλος τι ΚΑΡΑμαλακιες συζηταμε ... εγω ας πουμε ειμαι 1,82 και φοραω 42

:grin:

Εσύ τύπε είσαι στα γράδα σου. Ο άλλος μάλλον είναι μαλωμένος με το νυχοκόπτη του. :confused
:2funny: Έχω επιμήκυνση σ όλα τα άκρα :D:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Είπε μια μαλακία ο Λάκης και σας πήρε μαζί του.

1ον ύψος με νούμερο παπούτσι δεν είναι απόλυτα συγκρίσιμα.
2ον Είμαι 1,88.
3ον Φοράω 44,5 σχεδόν σε όλα τα αθλητικά, κάζουαλ, καθημερινά παπούτσια και αναλόγως τη φόρμα μπορεί να γίνει και 45, σπανιότατα 45,5.
4ον Είμαι στο μ.ο. της αναλογίας, αυτό δε σημαίνει οτι αυτό είναι απόλυτο, άλλος στο ύψος μου φοράει 43, άλλος 47.

Ρε τι μαλακίες φτάσαμε να συζητάμε από τις μαλακίες που μας ξεκίνησε ο βλαξ ο καλόγερος κατά φαντασίαν Νταν Μπιλζέριαν της Κυανής Ακτής.
1,82 είμαι εγώ και φοράω 43, άντε 43,5 σε κάποιες αθλητικές μάρκες. Ασχολείστε πραγματικά με ότι ανοησία πετάει ο καθένας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506

2ον Είμαι 1,88.
3ον Φοράω 44,5 σχεδόν σε όλα τα αθλητικά, κάζουαλ, καθημερινά παπούτσια και αναλόγως τη φόρμα μπορεί να γίνει και 45, σπανιότατα 45,5.
4ον Είμαι στο μ.ο. της αναλογίας, αυτό δε σημαίνει οτι αυτό είναι απόλυτο, άλλος στο ύψος μου φοράει 43, άλλος 47.

Ρε τι μαλακίες φτάσαμε να συζητάμε από τις μαλακίες που μας ξεκίνησε ο βλαξ ο καλόγερος κατά φαντασίαν Νταν Μπιλζέριαν της Κυανής Ακτής.
1,82 είμαι εγώ και φοράω 43, άντε 43,5 σε κάποιες αθλητικές μάρκες. Ασχολείστε πραγματικά με ότι ανοησία πετάει ο καθένας.

Τύπε, έχοντας στις τελευταίες σελίδες το Λάκη και έναν τύπο καλόερο τι περιμένεις να συζητάμε, την ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου στις ημέρες του λοκνταουν σε συνάρτηση με τις εξελίξεις του κορονοιού και τις επιπτώσεις των νέων μορφών συναλλαγών;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

2ον Είμαι 1,88.

Τύπε, έχοντας στις τελευταίες σελίδες το Λάκη και έναν τύπο καλόερο τι περιμένεις να συζητάμε, την ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου στις ημέρες του λοκνταουν σε συνάρτηση με τις εξελίξεις του κορονοιού και τις επιπτώσεις των νέων μορφών συναλλαγών;
Ενα δίκιο το 'χεις.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Λες ο Bilzerian να χρησιμοποιεί αυτόματο μεταφραστή και να μας δουλεύει όλους?
Όλα αυτά είναι πολύ προσιτά αν βγάζεις 5Κ που λες. Εδώ η πισίνα είναι κάτι το μπανάλ. Φαντάζομαι Γερμανία που είναι κι αυτή πλούσια χώρα θα βρεις άνετα οικοδομικό συγκρότημα ή έστω πολυκατοικία με πισίνα κλπ. Με λίγη οργάνωση και μερικές τεχνικές εντυπωσιασμού θα γαμάς αβέρτα σλαβάκια.

Πχ μία τεχνική εντυπωσιασμού είναι το γκόλφ. Τις πας σε ένα κυριλέ γήπεδο και πάτε στο practice, δηλ το χώρο όπου γίνεται η εξάσκηση για να μάθουν να ρίχνουν μπαλιές. 2Ε = 10 μπαλάκια. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις εξοπλισμό. Δεν χρειαζεσαι συνδρομή εφόσον δεν παίζεις κανονικά. Παίρνεις 2 clubs (μπαστούνια) από τη ρεσεψιόν. Αλλού τα νοικιάζουν με το χρόνο κι αλλού στα παραχωρούν δωρεάν. Τις βγάζεις φωτογραφίες να βαράνε τα μπαλάκια και μετά τους κάνεις το τραπέζι στο εστιατόριο του golf club για να πάρουν φωτογραφίες κι εκεί να έχουν να ανεβάσουν. Μετά τις γαμάς.

Το μυστήριο λύθηκε τύπε. Είσαι ο Γιώργος Χριστέλης.

:rockon::rockon::rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Τύπε τα καραγκιοζιλικια του Καλογερου είναι πταισμα μπροστά στο .

Μαν, το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Πριν τις φωτό, με στολίζαν με διάφορα ονόματα. Μετά τις φωτό, συνεχίζουν να με στολίζουν, αλλά σκέφτονται «ναι, αλλά αυτός ο καριόλης, περνάει καλύτερα από μένα».

Ανέβασα τις φωτό γνωρίζοντας ότι θα πονέσουν κάποιους και δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Ψυχολογική άμυνα είναι. Ακόμα και να ανέβαζα τις τέλειες φωτό, πάλι κάποιοι θα έβρισκαν ότι τα δέντρα δεν είναι αρκετά ψηλά κι ο ουρανός δεν είναι αρκετά γαλανός.

Κάποιοι από τον πόνο τους έφταναν σε παραλογισμούς: είναι πολλά μέτρα μακριά η πισίνα, έχει μαντρότοιχους, μοιάζει με εργατική πολυκατοικία, βλέπει στον ακάλυπτο, δεν θα μπορεί να βγάζει η γκόμενα σέλφι κλπ. Ενώ οι ίδιοι δεν έχουν καν πισίνα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί καραγκιόζηδες. Τους έβλεπα να πασχίζουν απεγνωσμένα να βρουν κάτι να πουν, να δείξουν άνετοι, να απαλύνουν τον πόνο τους με γελάκια και ειρωνίες. Το ευχαριστήθηκα.

Μπορεί να νομίζουν στο φτωχό τους το μυαλό ότι τη λένε σε κάποιον, επειδή τους επιτρέπει το software να το κάνουν. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον που ζει καλύτερα από σένα. Αυταπατάσαι. Αυτός σε γλεντάει. Όσα βγάζεις σε ένα μήνα τα βγάζει σε δύο ώρες κι έχει περισσότερες επιλογές. Σε έχει γραμμένο στα αρχίδια του. Βάλε γελάκια και κάνε χαχανητά να ξεγελάς τον εαυτό σου ότι νίκησες. Κι όταν ξελογκάρεις βλέπεις την πραγματικότητα σου και ξαναλές «ναι, αλλά αυτός ο καργιόλης περνάει καλύτερα από μένα. Λέει μαλακίες, αλλά εγώ που νομίζω ότι είμαι μάγκας, γιατί δεν τα κατάφερα;»

Τύπε Wrath, καταλαβαίνω γιατί τα γράφεις έτσι. Πήγες και συ να μου κάνεις τη μαγκιά σου και δεν τα κατάφερες. Λογικό είναι. Δεν θα την έμπαινα σε κανέναν, αν δεν δεχόμουν επιθέσεις. Και τώρα πάλι αρκετά γελοία ατομάκια θα έρθουν να πουν τη μαλακία τους, γιατί αυτά που γράφω πονάνε. Πρόβλημά τους.

Επίσης πολλοί νομίζουν ότι είμαι κλώνος του Σαββίδη, επειδή μοιάζει το στυλ γραφής. Πρέπει να έσπειρε πόνο αυτός ο τύπος εδώ μέσα, αν κρίνω από τη λύσσα με την οποία ξέσπασαν πολλοί επάνω μου, νομίζοντας ότι είμαι αυτός. Δεν κρίνω αν ήταν σωστά ή μη αυτά που έγραφε, αλλά αν σας πόνεσε μερικούς με ευχαριστεί ιδιαίτερα, γιατί δεν αξίζετε άλλης αντιμετώπισης.

Και τώρα ξεσαλώστε στο νικ μου, αν αυτό σας κάνει να αισθάνεσθε καλύτερα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ρε μεγάλε ... .ως παράγοντας νυχτερινού μαγαζιού θα τα συζητάς αυτά ;;;

άντε να πεις για το τι νέφτι πούλαγε το μπουρδέλο που ήσουν για ποτά ....

ή για την προστασία .....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Τύπε τα καραγκιοζιλικια του Καλογερου είναι πταισμα μπροστά στο .

Μαν, το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Πριν τις φωτό, με στολίζαν με διάφορα ονόματα. Μετά τις φωτό, συνεχίζουν να με στολίζουν, αλλά σκέφτονται «ναι, αλλά αυτός ο καριόλης, περνάει καλύτερα από μένα».

Ανέβασα τις φωτό γνωρίζοντας ότι θα πονέσουν κάποιους και δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Ψυχολογική άμυνα είναι. Ακόμα και να ανέβαζα τις τέλειες φωτό, πάλι κάποιοι θα έβρισκαν ότι τα δέντρα δεν είναι αρκετά ψηλά κι ο ουρανός δεν είναι αρκετά γαλανός.

Κάποιοι από τον πόνο τους έφταναν σε παραλογισμούς: είναι πολλά μέτρα μακριά η πισίνα, έχει μαντρότοιχους, μοιάζει με εργατική πολυκατοικία, βλέπει στον ακάλυπτο, δεν θα μπορεί να βγάζει η γκόμενα σέλφι κλπ. Ενώ οι ίδιοι δεν έχουν καν πισίνα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί καραγκιόζηδες. Τους έβλεπα να πασχίζουν απεγνωσμένα να βρουν κάτι να πουν, να δείξουν άνετοι, να απαλύνουν τον πόνο τους με γελάκια και ειρωνίες. Το ευχαριστήθηκα.

Μπορεί να νομίζουν στο φτωχό τους το μυαλό ότι τη λένε σε κάποιον, επειδή τους επιτρέπει το software να το κάνουν. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον που ζει καλύτερα από σένα. Αυταπατάσαι. Αυτός σε γλεντάει. Όσα βγάζεις σε ένα μήνα τα βγάζει σε δύο ώρες κι έχει περισσότερες επιλογές. Σε έχει γραμμένο στα αρχίδια του. Βάλε γελάκια και κάνε χαχανητά να ξεγελάς τον εαυτό σου ότι νίκησες. Κι όταν ξελογκάρεις βλέπεις την πραγματικότητα σου και ξαναλές «ναι, αλλά αυτός ο καργιόλης περνάει καλύτερα από μένα. Λέει μαλακίες, αλλά εγώ που νομίζω ότι είμαι μάγκας, γιατί δεν τα κατάφερα;»

Τύπε Wrath, καταλαβαίνω γιατί τα γράφεις έτσι. Πήγες και συ να μου κάνεις τη μαγκιά σου και δεν τα κατάφερες. Λογικό είναι. Δεν θα την έμπαινα σε κανέναν, αν δεν δεχόμουν επιθέσεις. Και τώρα πάλι αρκετά γελοία ατομάκια θα έρθουν να πουν τη μαλακία τους, γιατί αυτά που γράφω πονάνε. Πρόβλημά τους.

Επίσης πολλοί νομίζουν ότι είμαι κλώνος του Σαββίδη, επειδή μοιάζει το στυλ γραφής. Πρέπει να έσπειρε πόνο αυτός ο τύπος εδώ μέσα, αν κρίνω από τη λύσσα με την οποία ξέσπασαν πολλοί επάνω μου, νομίζοντας ότι είμαι αυτός. Δεν κρίνω αν ήταν σωστά ή μη αυτά που έγραφε, αλλά αν σας πόνεσε μερικούς με ευχαριστεί ιδιαίτερα, γιατί δεν αξίζετε άλλης αντιμετώπισης.

Και τώρα ξεσαλώστε στο νικ μου, αν αυτό σας κάνει να αισθάνεσθε καλύτερα.

Ρε τυπε τύπου ναυάγιο που νομίζει ότι είναι vip
ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ 5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΣ;;;
Αλλιώς μην μας ζαλίζεις τα μεζεα ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.401
Πόντοι
22.266
Πολλές ουκρανιδες εδώ Μαλδίβες μάγκες κ ασύλληπτα μουνια
Σπόνσορες που όπως βλέπεται δίνουν 1250 ευρώ για μιαwater villa
Mια μόλις τη ρώτησα για το λιποπο πήγε να με ρήξει στους καρχαριες
Είχε κ πολλές γυναικο παρέες από Χάρκοβο

Αρε κμαν είσαι μεγάλος δάσκαλος
Πας τις ψαρεύεις από Κίεβο κ μετά τρελενονται για μπαλκαν πεος.

ταξίδεψε μας τύπε βαλε και αλλες φωτο να ξεροχυσουμε :bigdick::bigdick:
Εγώ θα βάλω αρκεί ο leader να βάλει κ κανένα διαστημικό σπονσορετακι

Μαλδίβες οι μισές είναι ουκρανες κ οι άλλες μισές ρωσσσκδες ενώ ήξερα ότι παν ζευγάρια τελικά πηγαινουν κ πεντάδες δεκάδες μόνες τους κ δεν ξέρω το λόγω
Νομίζω αν ήταν ο αρχηγός εδώ θα θέριζε

Το αεροπλάνο dubai γεμάτο ρωσσοουκρανιδες
Χτες ένας έβαλε θηλιά στο λαιμό του :confused::confused:
Εμ δε διάβαζε το νήμα του αρχηγού για να σωθει

Συνημμένα

• IMG_20210207_175133.jpg
    IMG_20210207_175133.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 27

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ρε τυπε τύπου ναυάγιο που νομίζει ότι είναι vip
ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ 5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΣ;;;
Αλλιώς μην μας ζαλίζεις τα μεζεα ...
Δεν νομιζω οτι αυτο αποτελει κριτηριο player ή καμακιου vip. Γιατι μπορει καποιος να ζει στοιβαγμενος σε μια υγρη ενοικιασμενη υπογα, και το πιο μακρινο του ταξιδι να ειναι μεχρι τα καλυβια. Και η φωτο που εχει βγαλει απο το x' ποσο, ισως να προερχεται απ' την ραμπλα που σκοτωσε χθες, ή απο καποιο κτημα της γιαγιας του που σκοτωσε προχθες.. :sunglasses:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556
Πολλές ουκρανιδες εδώ Μαλδίβες μάγκες κ ασύλληπτα μουνια
Σπόνσορες που όπως βλέπεται δίνουν 1250 ευρώ για μιαwater villa
Mια μόλις τη ρώτησα για το λιποπο πήγε να με ρήξει στους καρχαριες
Είχε κ πολλές γυναικο παρέες από Χάρκοβο

Αρε κμαν είσαι μεγάλος δάσκαλος
Πας τις ψαρεύεις από Κίεβο κ μετά τρελενονται για μπαλκαν πεος.

ταξίδεψε μας τύπε βαλε και αλλες φωτο να ξεροχυσουμε :bigdick::bigdick:
Εγώ θα βάλω αρκεί ο leader να βάλει κ κανένα διαστημικό σπονσορετακι

Μαλδίβες οι μισές είναι ουκρανες κ οι άλλες μισές ρωσσσκδες ενώ ήξερα ότι παν ζευγάρια τελικά πηγαινουν κ πεντάδες δεκάδες μόνες τους κ δεν ξέρω το λόγω
Νομίζω αν ήταν ο αρχηγός εδώ θα θέριζε

Το αεροπλάνο dubai γεμάτο ρωσσοουκρανιδες
Χτες ένας έβαλε θηλιά στο λαιμό του :confused::confused:
Εμ δε διάβαζε το νήμα του αρχηγού για να σωθει

ελα ρε τυπε :rockon::rockon::rockon:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οι ουκρανικες αερογραμες παντως εχουν γαματες τιμες.αντι να παω απριλιο κιεβ και ιουνη οδυσσο
σκεφτωμε να συνδιασω ιουνη οδυσσο με κιεβ.αντι 10 μερες θα παω 12 για να παω και στα δυο.
50 ευρο ειναι κιεβ-οδυσσο να παω και να ερθω!συνηθως ειναι 200-220 τα τελευταια χρονια με βαλιτσα.
αν αφησουν τις τιμες χαμηλα θα ειναι τελεια για κιεβο τιφλιδα και ιερεβαν.
που ταξιδευα απο οδυσσο σε τυφλιδα και ιερεβαν ηταν διπλασιες οι τιμες απο να εφευγα απο κιεβ.
απο οδυσσο μονο κωνσταντινουπολη συμφερει,αν και τοτε πληρωσα 250 ευρο να παω και να ερθω.
καλυτερα να κανω υπομονη μεχρι ιουνιο παρα να βιαστω απριλιο,πρεπει να βγαλω και νεο διαβατηριο
τωρα επειγον.απριλιο αν δεν θελουμε τεστ ισως πεταχτω βελιγραδι 4-5 μερες,να πληρωνω 120 ευρο τεστ
παενε ελα δεν ειμαι διαθεσιμος.προτιμω απο ιουνη να κανω α νετα τα ταξιδια μου οπου θελω ελευθερα.
αν ολα πανε καλα ιουνη κιεβ-οδυσσο,ιουλιο-σεπτεβρη δουλεια για να βγαλω την περσινη χασουρα
και απο 2 οχτωβρη παλι ουκρανια.δεκεβριο 99% κιεβ θα ειμαι ισως βρω τον αρχοντα και τον κανω στρατα χαχαχ

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
αρχοντα τσακαρα το πρακτορειο gia εχει μουναρες απο 150-300 δολαρια την ωρα?γιατι δεν φγαμας αυτες?
τι εμπειριες εχεις απο αυτο το πρακτορειο?μπορεις να πληρωσεις αν θες μια ωρα να φαει και μαζι σου
για να εχεις την εμπειρια οτι ειναι η γκομενα σου.δωσε πλιροφοριες για εμας που θελουμε μονο
να γαμησουμε χωρις κερασματα σε ρεστοραν.οι κοπελες ειναι αυτες στις φωτο?
καταλαβα συνεργαζωντε με ντουπαι εχουν εκει γραφειο,τις στελουν πακετο.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ο πριγκιπας της σαουδικης αραβια γνωρισε μια γκαρσονα στο μινσκ ,πενταρι και την εκανε πριγκιπισα!
αυτη δουλευε σε χοτελ και καφε γκαρσονα και ο πριγκιπας την ερωτευτηκε και της εδωσε πανακριβο
ολο διαμαντια δακτυλιδι.ε που να αρνηθει αυτη τον κακασχημο αραβα με την κελαπια τωρα ζει σε
ενα παλατι χαχαχαχαχα.ασε να σας βρω το ονομα του πριγκιπα και της γκομενας.
διαβαζωντας αυτα οι γκομενες μινσκ τι να κανουν το κμαν και τα γεροντια,ολες πριγκιπες
περιμενουν χαχαχαχα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε φαγωθήκατε με το νούμερο του παπουτσιού :think:
λοιπόν
πάρτε το ζανούλη που κάθε μέρα διενεργεί λαρυγγοσκοπήσεις και βυθομετρήσεις σε πούτσες και αναγράφει τα νούμερα σε κριτικές.
(οκ πέφτει λίγο έξω αλλά η προσπάθεια μετράει)
θεωρώ ότι και με πατούσες δεν έχει θέμα.
θα αναγράψει τα νούμερα σας σε κριτικές και το πρόβλημα...πάει
νομίζω δουλεύει και με ίντσες και με cm....
δεν γινεται ρε χαζουλη να ειναι ο αλλος 1.67 και να φοραει 45 νουμερο παπούτσι απλα ψευδεται ο βλαροκ.
Ειναι κοντος σαν και σενα ,εσυ τον περνας 1 ποντο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom