Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
kman βάζω 9/10 με αυστηρότητα.
Θα μπορούσε να πάρει και 9.5/10 χαλαρά.
10 δεν βάζω , λόγω φάτσας.
Εσενα επειδη εισαι λατρης των αλογων θα σου δωσω τους κωδικους για να μπεις εδω με 500 εως 700 ευρω τα κανουν σχεδον ολα ...

αυτη ειναι Ουγγαρεζα 1,80 and she does: :grin:
B/G, BONDAGE, Creampie Vaginal, Anal, Facial, G/G- with toys, POV, Rimming, Solo with toys, Swallow
Αυτά είναι που μ αρέσουν,δεν τον στέλνεις σε μένα τον κωδικό να κάνω οφθαλμοθεραπεια :P

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Για να επανέλθουμε στο θέμα Ουγγρίς σπονσορέτ που ενδιατρίβει Γερμανία σε απόσταση μιας ώρας.Αξίζει λέτε?

WOWULL.jpg

Η να το ρίξω στο μέντορινγκ?
Θα την έφερνα Μύκονο το καλοκαίρι αλλά πρόλαβε η Σλοβάκα.

Νομιζω οτι την αδικει το ισλανδικο background
Θα εδειχνε καλυτερα στην πισινα του kalogero:confused:

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Έχει να πέσει πολύ γέλιο αμα πάρει χαμπάρι ο Καλόγερος το ξεκωλιασμα που είχε φάει ο Βαλκάνιος Ξεφτίλας με τις μουφα photos από το μεσιτικό και τη random μουνιτσα από sexcam :2funny::2funny::2funny:

Για κουρτίνες,μεσιτικά και sexcam,είναι μαλακίες του μογγολάκι και κάποιων πουτάνας παιδιών

Ακόμη και το πουλί στο VIDEO που ξεκινούσε με το παράθυρο σε ανάκληση,σχολίασε την πλάτη της γκόμενας.

Κατάλαβες γαμώ το σπιτάκι σου ή θέλεις να σου το ζωγραφίσω;

Τύπε τα καραγκιοζιλικια του Καλογερου είναι πταισμα μπροστά στο επικό ξεκωλιασμα που έφαγες με το μουφα βιντεακι από sexcam. Σε πήγε κωλοφερατζα όλο το bou και πήρες πουλο για κάνα χρόνο από την ξεφτίλα :2funny::2funny::2funny:

Τουμπεκιασου ξεκωλιασμενε ρομπα.

Ποιο sexcam βρε ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ;

Εσύ σε αυτό το thread σαν τι γράφεις ρε βλήμα;

Yπάρχεις πουθενά;

Έχεις να πεις κάτι;

Σάλτα και γαμήσου ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ

Τουμπεκιασου ξεφτιλισμενε γιατί θα ξαναμπεί το λινκ και θα πέσει 2ος γύρος ομαδικής κωλοφερατζας :2funny::2funny:

Σίγουρα πάντως δεν ανεβάζω βιντεακια από sexcam ως δικές μου γκόμενες. Γελοιε κλόουν

Είσαι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, κάποιοι από εμάς που η μεγαλύτερή μας εκδρομή δεν είναι η Φυλής,έχουμε γαμήσει και γκόμενες που έχεις δει στο pc.
Mε λεφτά ή χωρίς

Στείλε link από......sexcam, ANΥΠΑΡΚΤΕ

Κάπου στην 744 σελίδα ξεκινάει το ξεκωλιασμα του ρόμπα.. Μετά την αναμενόμενη κωλοφερατζα ο κλόουν εξαφανίζεται για κάνα χρόνο από το bou :2funny::2funny::2funny:

Ξαναμπές το 2022 μπουλη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Για να επανέλθουμε στο θέμα Ουγγρίς σπονσορέτ που ενδιατρίβει Γερμανία σε απόσταση μιας ώρας.Αξίζει λέτε?

WOWULL.jpg

Η να το ρίξω στο μέντορινγκ?
Θα την έφερνα Μύκονο το καλοκαίρι αλλά πρόλαβε η Σλοβάκα.

Ρε τύπε, πραγματικά, σου άρεσε κάτι από αυτό το πράμα;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ρε μαλάκα ... ΕΛΕΟΣ ... σου αρέσει να την πέφτεις σε άλλους ... να είσαι σπασαρχίδης ....

ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ;;;

Είναι κάτω των 30.
Δεν είναι χοντρή.
Δεν έχει σιλικόνες.
Δεν είναι κοντή .
ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΗ .

Έλεος δηλαδή γαμώ το φελέκι μου .

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΑΥΤΟ ;;;;;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Ρε μαλάκα ... ΕΛΕΟΣ ... σου αρέσει να την πέφτεις σε άλλους ... να είσαι σπασαρχίδης ....

ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ;;;

Είναι κάτω των 30.
Δεν είναι χοντρή.
Δεν έχει σιλικόνες.
Δεν είναι κοντή .
ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΗ .

Έλεος δηλαδή γαμώ το φελέκι μου .

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΑΥΤΟ ;;;;;;;;

Ρε ανέραστε

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΖΙ.
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΩΛΟ.
ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ.
Η ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΥΠΟΜΕΤΡΙΑ.
ΤΟ ΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΚΑΒΛΕ.
ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΟ.

Όπως είναι το πολύ ένα 7-7,5αρι. Αν βαφτεί και σουλουπωθεί μπορεί να πλησιάσει το 8αρι.

Αυτό να το πληρώσει ο άλλος ο ναυαγός τα μαλλιά της κεφαλής του;;;; Ήμαρτον ρε μπούστηδες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μαλάκα αν θες βυζιά και κώλους και χοντρά πόδια .... τότε είσαι στον παράδεισο , παπάρα.
Πιο χοντρές , με πόδια σαν μπουκάλες πρωτοξειδίου και βυζούδες δεν θα βρεις αλλού ....

Παπάρα.

Το να σε χαλάνε οι ψηλές, το κατανοώ, αφού είσαι ... τάπας !

URL]]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Ρε μαλάκα αν θες βυζιά και κώλους και χοντρά πόδια .... τότε είσαι στον παράδεισο , παπάρα.
Πιο χοντρές , με πόδια σαν μπουκάλες πρωτοξειδίου και βυζούδες δεν θα βρεις αλλού ....

Παπάρα.

https://[URL unfurl="true"]www.greekcomics.gr/forums/uploads/monthly_07_2008/post-277-1217022547.jpg[/img[/URL]] [/quote]

Είσαι μαλάκας με περικεφαλαία, ΤΕΛΟΣ.

Ένα καλοσχηματισμένο κωλαράκι, ένα βυζάκι 3αρι και νορμάλ πόδια ζητάει όποιος ξέρει από γυναίκες. Όχι κώλο ολόισιο, βυζί σα σπυράκι και πόδια σαν κολώνες της δεη. Αλλά αν δεν έχεις γαμήσει στη ζωή σου ή αν γαμάς μόνο την κοντή χοντρέλο τη γυναίκα σου αυτό ψάχνεις, όσο ψηλή να ναι, όσο πιο αδύνατη γίνεται κλπ κλπ.

Με ύψος 1,88 η γυναίκα γύρω στο 1,75 μου είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Παπάρα.

https://[URL unfurl="true"]www.greekcomics.gr/forums/uploads/monthly_07_2008/post-277-1217022547.jpg[/img[/URL]] [/quote]

Είσαι μαλάκας με περικεφαλαία, ΤΕΛΟΣ.

Ένα καλοσχηματισμένο κωλαράκι, ένα βυζάκι 3αρι και νορμάλ πόδια ζητάει όποιος ξέρει από γυναίκες. Όχι κώλο ολόισιο, βυζί σα σπυράκι και πόδια σαν κολώνες της δεη. Αλλά αν δεν έχεις γαμήσει στη ζωή σου ή αν γαμάς μόνο την κοντή χοντρέλο τη γυναίκα σου αυτό ψάχνεις, όσο ψηλή να ναι, όσο πιο αδύνατη γίνεται κλπ κλπ.

Με ύψος 1,88 η γυναίκα γύρω στο 1,75 μου είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. [/quote]σκασε ρε γλοιωδες βατραχι που θα μιλησεις εσυ για γυναικες.
Που ξέρεις εσυ απο γυναικες ρε???πες για αντρες κοιλαραδες που σε κανονιζουν στα τσοντοσινεμα,ασε τις γυναικες ειναι κατηγορια η οποια δεν σε ενδιαφέρει και αν δεις γυναικα γυμνη εσυ θα τουρλωσεις τον κωλο σου ασε αν δεις 50ρη τριχωτο και κοιλαρα τι θα κανεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
σκασε ρε γλοιωδες βατραχι που θα μιλησεις εσυ για γυναικες.
Που ξέρεις εσυ απο γυναικες ρε???πες για αντρες κοιλαραδες που σε κανονιζουν στα τσοντοσινεμα,ασε τις γυναικες ειναι κατηγορια η οποια δεν σε ενδιαφέρει και αν δεις γυναικα γυμνη εσυ θα τουρλωσεις τον κωλο σου ασε αν δεις 50ρη τριχωτο και κοιλαρα τι θα κανεις.

Το γύρισε στις γυναίκες για τεχνικούς λόγους. Του έχωσα ένα μπαστούνι του γκολφ στον πισινό σήμερα και σήμανε το τέλος μιας καριέρας. :tooth:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Βλάκα αν είσαι 1.88 φοράς παπούτσι τουλάχιστον 45 !
Βάλε φωτό !!!!!!

Τάπας είσαι , οπότε θα φοράς μικρότερο του 41 !!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
σκασε ρε γλοιωδες βατραχι που θα μιλησεις εσυ για γυναικες.

Το γύρισε στις γυναίκες για τεχνικούς λόγους. Του έχωσα ένα μπαστούνι του γκολφ στον πισινό σήμερα και σήμανε το τέλος μιας καριέρας. :tooth:

Ακόμα δε σηκώθηκες από την καρέκλα σου να το δούμε το μπαστούνι. Παράκληση, ρίχτου και λίγο νεράκι να μη μας το δείξεις μέσα στο σκατό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω ειμαι καθαρο υψος 1.80 και φοραω 44
Ο βλαροκ 1.67 και φοραει 44.5 θα ειναι σαν παππουτσωμενος γατος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Ακόμα δε σηκώθηκες από την καρέκλα σου να το δούμε το μπαστούνι. Παράκληση, ρίχτου και λίγο νεράκι να μη μας το δείξεις μέσα στο σκατό.
Δεν έχω τέτοιες συνήθειες εγώ. Εσύ είσαι συνηθισμένος σε αυτά. Έβαλες και το κατάλληλο αβατάρ να επιβεβαιώνεις τις φήμες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Εγώ που είμαι 1,83 γιατί φοράω 46 :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Είπε μια μαλακία ο Λάκης και σας πήρε μαζί του.

1ον ύψος με νούμερο παπούτσι δεν είναι απόλυτα συγκρίσιμα.
2ον Είμαι 1,88.
3ον Φοράω 44,5 σχεδόν σε όλα τα αθλητικά, κάζουαλ, καθημερινά παπούτσια και αναλόγως τη φόρμα μπορεί να γίνει και 45, σπανιότατα 45,5.
4ον Είμαι στο μ.ο. της αναλογίας, αυτό δε σημαίνει οτι αυτό είναι απόλυτο, άλλος στο ύψος μου φοράει 43, άλλος 47.

Ρε τι μαλακίες φτάσαμε να συζητάμε από τις μαλακίες που μας ξεκίνησε ο βλαξ ο καλόγερος κατά φαντασίαν Νταν Μπιλζέριαν της Κυανής Ακτής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom