Τύπε τα καραγκιοζιλικια του Καλογερου είναι πταισμα μπροστά στο .
Μαν, το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Πριν τις φωτό, με στολίζαν με διάφορα ονόματα. Μετά τις φωτό, συνεχίζουν να με στολίζουν, αλλά σκέφτονται «ναι, αλλά αυτός ο καριόλης, περνάει καλύτερα από μένα».
Ανέβασα τις φωτό γνωρίζοντας ότι θα πονέσουν κάποιους και δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Ψυχολογική άμυνα είναι. Ακόμα και να ανέβαζα τις τέλειες φωτό, πάλι κάποιοι θα έβρισκαν ότι τα δέντρα δεν είναι αρκετά ψηλά κι ο ουρανός δεν είναι αρκετά γαλανός.
Κάποιοι από τον πόνο τους έφταναν σε παραλογισμούς: είναι πολλά μέτρα μακριά η πισίνα, έχει μαντρότοιχους, μοιάζει με εργατική πολυκατοικία, βλέπει στον ακάλυπτο, δεν θα μπορεί να βγάζει η γκόμενα σέλφι κλπ.
Ενώ οι ίδιοι δεν έχουν καν πισίνα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί καραγκιόζηδες. Τους έβλεπα να πασχίζουν απεγνωσμένα να βρουν κάτι να πουν, να δείξουν άνετοι, να απαλύνουν τον πόνο τους με γελάκια και ειρωνίες. Το ευχαριστήθηκα.
Μπορεί να νομίζουν στο φτωχό τους το μυαλό ότι τη λένε σε κάποιον, επειδή τους επιτρέπει το software να το κάνουν. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον που ζει καλύτερα από σένα. Αυταπατάσαι. Αυτός σε γλεντάει. Όσα βγάζεις σε ένα μήνα τα βγάζει σε δύο ώρες κι έχει περισσότερες επιλογές. Σε έχει γραμμένο στα αρχίδια του. Βάλε γελάκια και κάνε χαχανητά να ξεγελάς τον εαυτό σου ότι νίκησες. Κι όταν ξελογκάρεις βλέπεις την πραγματικότητα σου και ξαναλές «ναι, αλλά αυτός ο καργιόλης περνάει καλύτερα από μένα. Λέει μαλακίες, αλλά εγώ που νομίζω ότι είμαι μάγκας, γιατί δεν τα κατάφερα;»
Τύπε Wrath, καταλαβαίνω γιατί τα γράφεις έτσι. Πήγες και συ να μου κάνεις τη μαγκιά σου και δεν τα κατάφερες. Λογικό είναι. Δεν θα την έμπαινα σε κανέναν, αν δεν δεχόμουν επιθέσεις. Και τώρα πάλι αρκετά γελοία ατομάκια θα έρθουν να πουν τη μαλακία τους, γιατί αυτά που γράφω πονάνε. Πρόβλημά τους.
Επίσης πολλοί νομίζουν ότι είμαι κλώνος του Σαββίδη, επειδή μοιάζει το στυλ γραφής. Πρέπει να έσπειρε πόνο αυτός ο τύπος εδώ μέσα, αν κρίνω από τη λύσσα με την οποία ξέσπασαν πολλοί επάνω μου, νομίζοντας ότι είμαι αυτός. Δεν κρίνω αν ήταν σωστά ή μη αυτά που έγραφε, αλλά αν σας πόνεσε μερικούς με ευχαριστεί ιδιαίτερα, γιατί δεν αξίζετε άλλης αντιμετώπισης.
Και τώρα ξεσαλώστε στο νικ μου, αν αυτό σας κάνει να αισθάνεσθε καλύτερα.