Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ρε τυπε τύπου ναυάγιο που νομίζει ότι είναι vip
ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ 5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΣ;;;
Αλλιώς μην μας ζαλίζεις τα μεζεα ...
Δεν νομιζω οτι αυτο αποτελει κριτηριο player ή καμακιου vip. Γιατι μπορει καποιος να ζει στοιβαγμενος σε μια υγρη ενοικιασμενη υπογα, και το πιο μακρινο του ταξιδι να ειναι μεχρι τα καλυβια. Και η φωτο που εχει βγαλει απο το x' ποσο, ισως να προερχεται απ' την ραμπλα που σκοτωσε χθες, ή απο καποιο κτημα της γιαγιας του που σκοτωσε προχθες.. :sunglasses:

Το να έχει ο άλλος ένα ταληράκι ζεστό για παν ενδεχόμενο και για μικροέξοδα κάτι λέει.
Εδώ στην Ελβετία το ρευστό κυριαρχεί, κάτι ξέρουν οι Ελβετοι.:wink:

Το παράδοξο της Ελβετίας: Γιατί παραμένουν κολλημένοι με τα μετρητά

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τύπος Kwlanteros αποδείχθηκε μέγα σούργελο, μετά το χθεσινό ξεφτιλίκι και χλευασμό από δεκάδες μέλη μπήκε σαν τον κλέφτη στις 3 τα χαράματα για να γράψει ένα σορό βλακείες και να γλυτώσει την καραμούζα.
Οφείλω να παραδεχτώ όμως πως έχει τεράστιες αντοχές στην φάπα, μάλλον έχει μαζέψει μπόλικες και του έχει γίνει τρόπος ζωής.:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Τύπος Kwlanteros αποδείχθηκε μέγα σούργελο, μετά το χθεσινό ξεφτιλίκι και χλευασμό από δεκάδες μέλη μπήκε σαν τον κλέφτη στις 3 τα χαράματα για να γράψει ένα σορό βλακείες και να γλυτώσει την καραμούζα.
Οφείλω να παραδεχτώ όμως πως έχει τεράστιες αντοχές στην φάπα, μάλλον έχει μαζέψει μπόλικες και του έχει γίνει τρόπος ζωής.:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

«μα γιατί αυτός ο καριόλης να ζει καλύτερα από μένα;»

ΥΓ 2 η ώρα Γαλλίας ήταν η τελευταία σου ταπείνωση, λίγο πριν πέσω για ύπνο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Έριξα ξυδάκι σε κάτι μυρμηγκάκια και τρελλάθηκαν τελείως. Οι παρενέργειες θα κρατήσουν μέρες... Εγώ πάντως βρήκα νέο σόσιαλ κι ερευνώ προπτικές για σπόνσοριγκ/μέντοριγκ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Έριξα ξυδάκι σε κάτι μυρμηγκάκια και τρελλάθηκαν τελείως. Οι παρενέργειες θα κρατήσουν μέρες... Εγώ πάντως βρήκα νέο σόσιαλ κι ερευνώ προπτικές για σπόνσοριγκ/μέντοριγκ.

Συνημμένα

• tenor.gif
    tenor.gif
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 25
  • Like
Αντιδράσεις: ave.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
οι ουκρανικες αερογραμες παντως εχουν γαματες τιμες.αντι να παω απριλιο κιεβ και ιουνη οδυσσο
σκεφτωμε να συνδιασω ιουνη οδυσσο με κιεβ.αντι 10 μερες θα παω 12 για να παω και στα δυο.
50 ευρο ειναι κιεβ-οδυσσο να παω και να ερθω!συνηθως ειναι 200-220 τα τελευταια χρονια με βαλιτσα.
αν αφησουν τις τιμες χαμηλα θα ειναι τελεια για κιεβο τιφλιδα και ιερεβαν.
που ταξιδευα απο οδυσσο σε τυφλιδα και ιερεβαν ηταν διπλασιες οι τιμες απο να εφευγα απο κιεβ.
απο οδυσσο μονο κωνσταντινουπολη συμφερει,αν και τοτε πληρωσα 250 ευρο να παω και να ερθω.
καλυτερα να κανω υπομονη μεχρι ιουνιο παρα να βιαστω απριλιο,πρεπει να βγαλω και νεο διαβατηριο
τωρα επειγον.απριλιο αν δεν θελουμε τεστ ισως πεταχτω βελιγραδι 4-5 μερες,να πληρωνω 120 ευρο τεστ
παενε ελα δεν ειμαι διαθεσιμος.προτιμω απο ιουνη να κανω α νετα τα ταξιδια μου οπου θελω ελευθερα.
αν ολα πανε καλα ιουνη κιεβ-οδυσσο,ιουλιο-σεπτεβρη δουλεια για να βγαλω την περσινη χασουρα
και απο 2 οχτωβρη παλι ουκρανια.δεκεβριο 99% κιεβ θα ειμαι ισως βρω τον αρχοντα και τον κανω στρατα χαχαχ
Γράψε μας και πόσα τεστ θα κάνεις πηγαινέλα, πόσο θα τα πληρώσεις, πόσες μέρες καραντίνα θα φας κλπ.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
οι ουκρανικες αερογραμες παντως εχουν γαματες τιμες.αντι να παω απριλιο κιεβ και ιουνη οδυσσο
σκεφτωμε να συνδιασω ιουνη οδυσσο με κιεβ.αντι 10 μερες θα παω 12 για να παω και στα δυο.
50 ευρο ειναι κιεβ-οδυσσο να παω και να ερθω!συνηθως ειναι 200-220 τα τελευταια χρονια με βαλιτσα.
που ταξιδευα απο οδυσσο σε τυφλιδα και ιερεβαν ηταν διπλασιες οι τιμες απο να εφευγα απο κιεβ.
απο οδυσσο μονο κωνσταντινουπολη συμφερει,αν και τοτε πληρωσα 250 ευρο να παω και να ερθω.
καλυτερα να κανω υπομονη μεχρι ιουνιο παρα να βιαστω απριλιο,πρεπει να βγαλω και νεο διαβατηριο
τωρα επειγον.απριλιο αν δεν θελουμε τεστ ισως πεταχτω βελιγραδι 4-5 μερες,να πληρωνω 120 ευρο τεστ
παενε ελα δεν ειμαι διαθεσιμος.προτιμω απο ιουνη να κανω α νετα τα ταξιδια μου οπου θελω ελευθερα.
αν ολα πανε καλα ιουνη κιεβ-οδυσσο,ιουλιο-σεπτεβρη δουλεια για να βγαλω την περσινη χασουρα
και απο 2 οχτωβρη παλι ουκρανια.δεκεβριο 99% κιεβ θα ειμαι ισως βρω τον αρχοντα και τον κανω στρατα χαχαχ
Γράψε μας και πόσα τεστ θα κάνεις πηγαινέλα, πόσο θα τα πληρώσεις, πόσες μέρες καραντίνα θα φας κλπ.

Μπορει να εχει pdf editor..
Στην καραντινα κανεις δεν σε ελεγχει και εχω ταξιδεψει παντου

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ο κολητος μου που ειναι ελληνας λεφτας τωρα ειναι
κιεβο και οδυσσο για εναμιση μηνα θα κατσει οπως και δεκεβριο και γεναρι.αυτος απο ελλαδα δεν θελει ουτε καραντινα ουτε τεστ!
η κυπρος ειναι στην κοκινη ζωνη της ουκρανιας και πρεπει να εχεις τεστ που στοιχειζει 60 ευρο και να μεινεις 2 εβδομαδες καραντινα!
για αυτο κανω υπομονη μεχρι ιουνιο να δουμε αν αλλαξει κατι.αν μπουμε στην πρασινη ζωνη θα θελουμε τεστ απο ουκρανια 30 ευρο
και στην κυπρο μου ειπανε τωρα επεσε στα 35 απο 60 αλλα ακομα δεν το διασταυρωσα με καπειον την τιμη.
στο ιτερνετ δεν εγραφε κατι νεο,εχει τιμες του αυγουστου.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
πτησεις απο 28 μαρτη ξεκινανε αν ολα πανε καλα.αν ειμαστε ομως σε κοκινη ζωνη τι θα κανουμε?
υπομονη μεχρι τον ιουνιο και μετα θα κανω διπλα ταξιδια να καλυψω το εδαφος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ο πριγκιπας της σαουδικης αραβια γνωρισε μια γκαρσονα στο μινσκ ,πενταρι και την εκανε πριγκιπισα!
αυτη δουλευε σε χοτελ και καφε γκαρσονα και ο πριγκιπας την ερωτευτηκε και της εδωσε πανακριβο
ολο διαμαντια δακτυλιδι.ε που να αρνηθει αυτη τον κακασχημο αραβα με την κελαπια τωρα ζει σε
ενα παλατι χαχαχαχαχα.ασε να σας βρω το ονομα του πριγκιπα και της γκομενας.
διαβαζωντας αυτα οι γκομενες μινσκ τι να κανουν το κμαν και τα γεροντια,ολες πριγκιπες
περιμενουν χαχαχαχα

Τόσο αγάμητος ήταν αυτός ο πρίγκιπας;:2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Για το facebook λες?

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
κμαν δεν απαντησες ,τι εμπειρια εχεις προσφατη απο gia πρακτορειο.τιμες και γκομενες.
πες μας τιν γνωμη σου και αν αξιζει να παρουμε απο εκει.
περνε απο εκει αν ειναι αληθινες τουλαχιστο να γαμας μουναρες αντι
αδεσπωτα ξυλαγγουρα απο αυτες που κρατανε εξηνταπενταρηδες τουρκοι

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τύπε τα καραγκιοζιλικια του Καλογερου είναι πταισμα μπροστά στο .

Μαν, το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Πριν τις φωτό, με στολίζαν με διάφορα ονόματα. Μετά τις φωτό, συνεχίζουν να με στολίζουν, αλλά σκέφτονται «ναι, αλλά αυτός ο καριόλης, περνάει καλύτερα από μένα».

Ανέβασα τις φωτό γνωρίζοντας ότι θα πονέσουν κάποιους και δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Ψυχολογική άμυνα είναι. Ακόμα και να ανέβαζα τις τέλειες φωτό, πάλι κάποιοι θα έβρισκαν ότι τα δέντρα δεν είναι αρκετά ψηλά κι ο ουρανός δεν είναι αρκετά γαλανός.

Κάποιοι από τον πόνο τους έφταναν σε παραλογισμούς: είναι πολλά μέτρα μακριά η πισίνα, έχει μαντρότοιχους, μοιάζει με εργατική πολυκατοικία, βλέπει στον ακάλυπτο, δεν θα μπορεί να βγάζει η γκόμενα σέλφι κλπ. Ενώ οι ίδιοι δεν έχουν καν πισίνα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί καραγκιόζηδες. Τους έβλεπα να πασχίζουν απεγνωσμένα να βρουν κάτι να πουν, να δείξουν άνετοι, να απαλύνουν τον πόνο τους με γελάκια και ειρωνίες. Το ευχαριστήθηκα.

Μπορεί να νομίζουν στο φτωχό τους το μυαλό ότι τη λένε σε κάποιον, επειδή τους επιτρέπει το software να το κάνουν. Δεν μπορείς να γλεντάς κάποιον που ζει καλύτερα από σένα. Αυταπατάσαι. Αυτός σε γλεντάει. Όσα βγάζεις σε ένα μήνα τα βγάζει σε δύο ώρες κι έχει περισσότερες επιλογές. Σε έχει γραμμένο στα αρχίδια του. Βάλε γελάκια και κάνε χαχανητά να ξεγελάς τον εαυτό σου ότι νίκησες. Κι όταν ξελογκάρεις βλέπεις την πραγματικότητα σου και ξαναλές «ναι, αλλά αυτός ο καργιόλης περνάει καλύτερα από μένα. Λέει μαλακίες, αλλά εγώ που νομίζω ότι είμαι μάγκας, γιατί δεν τα κατάφερα;»

Τύπε Wrath, καταλαβαίνω γιατί τα γράφεις έτσι. Πήγες και συ να μου κάνεις τη μαγκιά σου και δεν τα κατάφερες. Λογικό είναι. Δεν θα την έμπαινα σε κανέναν, αν δεν δεχόμουν επιθέσεις. Και τώρα πάλι αρκετά γελοία ατομάκια θα έρθουν να πουν τη μαλακία τους, γιατί αυτά που γράφω πονάνε. Πρόβλημά τους.

Επίσης πολλοί νομίζουν ότι είμαι κλώνος του Σαββίδη, επειδή μοιάζει το στυλ γραφής. Πρέπει να έσπειρε πόνο αυτός ο τύπος εδώ μέσα, αν κρίνω από τη λύσσα με την οποία ξέσπασαν πολλοί επάνω μου, νομίζοντας ότι είμαι αυτός. Δεν κρίνω αν ήταν σωστά ή μη αυτά που έγραφε, αλλά αν σας πόνεσε μερικούς με ευχαριστεί ιδιαίτερα, γιατί δεν αξίζετε άλλης αντιμετώπισης.

Και τώρα ξεσαλώστε στο νικ μου, αν αυτό σας κάνει να αισθάνεσθε καλύτερα.

Μια χαρα ειναι το σπιτακι σου

Η καζουρα πεφτει λογου του ισχυρισμου σου πως γαμας λογω αυτου του σπιτιου

Οτι δηλαδη ερχονται τα μουνια και σου καθονται για να ανεβασουν φωτο στην κοινοχρηστη πισινα με φοντο μαντροτοιχο:2funny::2funny::2funny::2funny:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
τασο μοσχα γαμουσα καλα κοματια στο μπαρ τσεστερφιλτ με 100δολαρια.
ηταν τιγκα μικρουλες και θειες,ανταγωνισμος μηδεν.
οι εγγλεζοι μονο να πιουνε ηθελαν οπως και βαρκελωνη που πηγα
μπαλα οταν επαιζε η σελτικ.οδυσσο παλι που ηρθαν οπαδοι αγγλοι
δεν ηθελαν ουτε να ακουσουν.μονο μπυρα χαχαχαχα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κμαν δεν απαντησες ,τι εμπειρια εχεις προσφατη απο gia πρακτορειο.τιμες και γκομενες.
πες μας τιν γνωμη σου και αν αξιζει να παρουμε απο εκει.
περνε απο εκει αν ειναι αληθινες τουλαχιστο να γαμας μουναρες αντι
αδεσπωτα ξυλαγγουρα απο αυτες που κρατανε εξηνταπενταρηδες τουρκοι

Τα έχουμε πει πολλές φορές.Κίεβο να πας για να γαμήσεις πουτάνες είναι ανοησία.Εχει καλύτερες Αθήνα και Γερμανία ή ισάξιες στα ίδια λεφτά.Κίεβο πας για σεμιπρος,freebies και σπονσορέτς.
Σεμιπρος και freebies είναι δύσκολο να βρεις αν δε μένεις εκεί οπότε σα σεξοτουρίστας το μόνο που αξίζει τον κόπο είναι οι σπονσορέτς.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Νυχτερινή ζωή Βίλνιους και Κάουνας.Καλά μουνάκια φαίνονται.

Πρέπει να αξίζει η Λιθουανία να ρίξεις κανάν πούτσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom