Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Οταν το ειχα ποσταρει (πριν μια δεκαετια περιπου) στο μολδαβικο νημα αρκετοι το ειχαν περασει για δωματιο ξενοδοχειου :grin: μετα βεβαια ειχαν ερθει καποια μελη απο εδω μεσα και το ειδαν απο κοντα ...
Ετοιμο το πηρα και απλα το επιπλωσα ,απο οσες ειχαν μπει (αμετρητες και δεν υπερβαλω καθολου) μονο μια δεν μου καθησε και την οποια ειχα συναντησει μετα απο μερες σε καφε και παραδεχθηκε οτι ειχε κανει λαθος εκεινο το βραδυ.
11ο οροφο με θεα το μαγευτικο χαχα Κισιναου (ενταξει στην ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα ) :D:

Α, παρά πολύ ωραίο. Εντυπωσιακό θα έλεγα για διαμέρισμα, γιατί αυτό το στυλ είναι πράγματι ξενοδοχειακό. Σε συνδιασμό με αυτήν την υπέροχη θέα είναι killer για τη γκόμενα. Το hotel style έχει το πλεονέκτημα ότι σε «ταξιδεύει», νομίζεις ότι είσαι σε διακοπές. Οπότε καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί σου καθόντουσαν εύκολα. Πώ ρε φίλε και αστράφτει! Τώρα κοιτάω τους δικούς μου τοίχους εδώ πέρα και σκέφτομαι ότι πρέπει να ρίξω ένα βαψιματάκι φέτος, χαχαχα.

:hi:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
^ Εγω ειχα ιδιοκτητο αρκετα καλο διαμερισμα στο μπλοκ που οταν μπαινανε οι μεντορετες εχυνε το μουνακι τους :tooth:
διασκεδαση - ταξιδια - στατους και αυτα μεσα , δωρα δεν εκανα ...
Το προσεγμένο διαμέρισμα είναι βασικό. Ενώ ο σπόνσορας πρέπει να είναι οικονομικά άνετος, ο μέντορας μπορεί να τη βγάλει και με τεχνικές εντυπωσιασμού. Αν έχεις μικρό διαμέρισμα πχ στούντιο, περνάς έναν καθρέφτη κατα μήκος ενός τοίχου (και δεν χρειάζεται σε όλο το ύψος του τοίχου) και το διαμέρισμα φαντάζει διπλάσιο.
Εχω κατασταλάξει ότι το διαμέρισμα όσο περισσότερο το κάνεις να μοιάζει με σουίτα ξενοδοχείου, τόσο ανεβαίνει η λίμπιντο της γκόμενας.
Οταν το ειχα ποσταρει (πριν μια δεκαετια περιπου) στο μολδαβικο νημα αρκετοι το ειχαν περασει για δωματιο ξενοδοχειου :grin: μετα βεβαια ειχαν ερθει καποια μελη απο εδω μεσα και το ειδαν απο κοντα ...
Ετοιμο το πηρα και απλα το επιπλωσα ,απο οσες ειχαν μπει (αμετρητες και δεν υπερβαλω καθολου) μονο μια δεν μου καθησε και την οποια ειχα συναντησει μετα απο μερες σε καφε και παραδεχθηκε οτι ειχε κανει λαθος εκεινο το βραδυ.
11ο οροφο με θεα το μαγευτικο χαχα Κισιναου (ενταξει στην ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα ) :D:

Σκέψου να είχες βάλει και 5-6 καθρέπτες τι θα γινότανε...:cool2:
Καλό δεν λέω αλλά με του Μήτσου στην Πετρούπολη δεν συγκρίνεται :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
^ Εγω ειχα ιδιοκτητο αρκετα καλο διαμερισμα στο μπλοκ που οταν μπαινανε οι μεντορετες εχυνε το μουνακι τους :tooth:
Το προσεγμένο διαμέρισμα είναι βασικό. Ενώ ο σπόνσορας πρέπει να είναι οικονομικά άνετος, ο μέντορας μπορεί να τη βγάλει και με τεχνικές εντυπωσιασμού. Αν έχεις μικρό διαμέρισμα πχ στούντιο, περνάς έναν καθρέφτη κατα μήκος ενός τοίχου (και δεν χρειάζεται σε όλο το ύψος του τοίχου) και το διαμέρισμα φαντάζει διπλάσιο.
Εχω κατασταλάξει ότι το διαμέρισμα όσο περισσότερο το κάνεις να μοιάζει με σουίτα ξενοδοχείου, τόσο ανεβαίνει η λίμπιντο της γκόμενας.

O Μήτσος το έχει κάνει και καλά industrial style, φάση παρατημένη αποθήκη-παλιό συνεργείο και έτσι...:confused::confused::confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το λάθος του.Αντι να επενδυσει σε μπαστούνι του γκολφ και πισινα παει και τα τρώει στα φίδια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Αυτό είναι το λάθος του.Αντι να επενδυσει σε μπαστούνι του γκολφ και πισινα παει και τα τρώει στα φίδια.

Εγώ ψήνομαι να μάθω με αυτά που διαβάζω, 5 λεπτά με τα πόδια είναι το γήπεδο του γκολφ από το σπίτι μου, ποιος ξέρει μπορεί μα πετύχω και καμιά μεντορέσα προπονήτρια...:glasses:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
Πάντως σαν επένδυση μετράει να έχεις κάποια διαμερίσματα στο μπλοκ και να τα νοικιάζεις

.
Λάθος του Τάσου που το πούλησε κατά την δική μου άποψη

Geomentoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2017
Like
260
Πόντοι
21
Αυτός τα τρώει στα φίδια εσύ τα τρως σε σαύρες.
Το νήμα τον ερπετολόγoν :tooth:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Πάντως σαν επένδυση μετράει να έχεις κάποια διαμερίσματα στο μπλοκ και να τα νοικιάζεις

.
Με τους ενοικιαστές, τι γίνεται; Άμα δεν πληρώνουν, άμα δεν τα βρείτε και σου κάνουν ζημιά που θα βγει στην επιφάνεια αργότερα, πχ διαρροές σε σωληνώσεις; Υπάρχει κάποιου είδους ασφάλεια;
Δεν είμαι κατά αυτής της επένδυσης. Απλώς ρωτάω να μάθω τι γίνεται στο α. μπλοκ...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Αν είχες επενδύσει σε αυτά, πιστεύω θα χτύπαγες σλαβάκια στη Γερμανία, αλλά σου αρέσει να τρέχεις. Πάντως ποτέ δεν είναι αργά.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506

.
Με τους ενοικιαστές, τι γίνεται; Άμα δεν πληρώνουν, άμα δεν τα βρείτε και σου κάνουν ζημιά που θα βγει στην επιφάνεια αργότερα, πχ διαρροές σε σωληνώσεις; Υπάρχει κάποιου είδους ασφάλεια;
Δεν είμαι κατά αυτής της επένδυσης. Απλώς ρωτάω να μάθω τι γίνεται στο α. μπλοκ...
Συνήθως τα νοικιάζουν ξένοι για καθορισμένες μέρες και συμφέρει περισσότερο από το να τα δίνεις με μήνες και με χρόνια
Τώρα όσο για ζημιές είναι σπάνιο ως γεγονός. Πολύ περισσότερο κινδυνεύεις να νοικιάζεις διαμέρισμα στην Αθήνα απ ότι στο μπλοκ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Συνήθως τα νοικιάζουν ξένοι για καθορισμένες μέρες και συμφέρει περισσότερο από το να τα δίνεις με μήνες και με χρόνια
Τώρα όσο για ζημιές είναι σπάνιο ως γεγονός. Πολύ περισσότερο κινδυνεύεις να νοικιάζεις διαμέρισμα στην Αθήνα απ ότι στο μπλοκ
Α ναι έτσι αξίζει τον κόπο. Τα δίνεις σε ένα μεσητικό και ξενοιάζεις.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
Α ναι έτσι αξίζει τον κόπο. Τα δίνεις σε ένα μεσητικό και ξενοιάζεις.
Ναι και εκεί τα ακριβότερα ενοίκια είναι στο κέντρο πάντα όχι όπως εδώ στα προάστια
Όπως και δεν έχει πολύ σημασία αν είναι καινούργιο η παλιό το κτίσμα αλλά το πως είναι το διαμέρισμα σε έπιπλα και διαρρύθμιση
Δηλαδή μετράει το μέσα και όχι το έξω. Αυτό φυσικά για κάποιους προνοητικούς που αγόρασαν από 5 έως 10 χιλιάρικα διαμερίσματα πριν το 2005 στο κέντρο ήταν τζακ ποτ στο τζοκερ . Με κάποιες διορθώσεις και ανακατασκευές φτάσανε να περνούν καθαρά από 1500 έως 2000 το μήνα από το κάθε διαμέρισμα τα επόμενα χρόνια

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο Bald είναι γνωστός μέντορας.Διαλέγει πάντα εξαιρετικά μέρη.Να πας τη γκόμενα π.χ. σε αυτό το λουξ ξενοδοχείο που έχει μείνει ο Chuck Norris.

Αχααχαχαχαχ, τι λες ρε ταλαίπωρε;;;;

Λουξ χοτέλ το Σοβιέτσκι;;;;

Εξαιρετικά μέρη;;;;

Το εξαιρετικό ρε παπάρα έχει το Σοβιέτσκι που έχει να ανακαινιστεί από την εποχή του Μπρέζνιεφ;;;

Είμαστε με τα καλά μας;;;

Εκεί ούτε σπονσορέτα ούτε μεντορέτα ούτε μαιζορέτα δεν πρόκειται να γαμήσεις.

Αχαχααχαχαχαχ.

Κάνε μία πιρουέτα.

Αχχαχαχαχαχαχαχ.

Εν τω μεταξύ στο υπόγειο το κλαμπ που λέει ο άλλος πανέξυπνος στο βιντεάκι είναι κανονικό στριπτιζάδικο:

Καλά νταξ, βασικά ξεπουπουλιαστήριο είναι, αλλά να είχαμε να λέγαμε. Σάμπως αυτός όπως και εσύ καταλαβαίνετε την διαφορά;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
Μπάζο αβυζο και άχαρο που δεν εκπέμπει καμία σεξουαλικότητα
ναι αλλα για τη δουλεια που τη θελει ο αρχηγος μια χαρα ειναι
Γούστα είναι αυτά και ο καθένας ζει με τα δικά του.
Εφόσον του αρέσει καλά να περάσει εγώ ούτε θα κοίταζα αλλά αυτό αφορά εμένα μόνο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
Ο Bald είναι γνωστός μέντορας.Διαλέγει πάντα εξαιρετικά μέρη.Να πας τη γκόμενα π.χ. σε αυτό το λουξ ξενοδοχείο που έχει μείνει ο Chuck Norris.

Αχααχαχαχαχ, τι λες ρε ταλαίπωρε;;;;

Λουξ χοτέλ το Σοβιέτσκι;;;;

Εξαιρετικά μέρη;;;;

Το εξαιρετικό ρε παπάρα έχει το Σοβιέτσκι που έχει να ανακαινιστεί από την εποχή του Μπρέζνιεφ;;;

Είμαστε με τα καλά μας;;;

Εκεί ούτε σπονσορέτα ούτε μεντορέτα ούτε μαιζορέτα δεν πρόκειται να γαμήσεις.

Αχαχααχαχαχαχ.

Κάνε μία πιρουέτα.

Αχχαχαχαχαχαχαχ.

Εν τω μεταξύ στο υπόγειο το κλαμπ που λέει ο άλλος πανέξυπνος στο βιντεάκι είναι κανονικό στριπτιζάδικο:

Καλά νταξ, βασικά ξεπουπουλιαστήριο είναι, αλλά να είχαμε να λέγαμε. Σάμπως αυτός όπως και εσύ καταλαβαίνετε την διαφορά;
Εντάξει λουξ δεν είναι και το μονόκλινο το έχουν 40 έυρo αλλά ευχάριστος θα το επισκεπτόμουν για την διακόσμηση και την διαχρονική του αξία

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706

O Μήτσος το έχει κάνει και καλά industrial style, φάση παρατημένη αποθήκη-παλιό συνεργείο και έτσι...:confused::confused::confused:
Του μητσου εχει θεματικο ντεκόρ...

Συνημμένα

• 20200601_013923.jpg
    20200601_013923.jpg
    189,4 KB · Εμφανίσεις: 19

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356

.
Το ανεπτυξες μια χαρα στα επομενα ποστ σου οποτε περιληπτικα :

Εμενα ηταν σε καλη περιοχη αλλα εκτος κεντρου (σχεδον στην ακρη της πολης) οποτε ενοικιο με την μερα που ειναι αυτο που πραγματικα συμφερει δεν γινοταν
ετσι λοιπον εκρινα οτι ηρθε η ωρα να το πουλησω οταν αποφασισα να φυγω
Αν βαλεις τα ενοικια που γλυτωσα ολα τα χρονια βγαινουν κοντα στα τριαντα χιλιαρικα (υπολογιζε 400E το μηνα που στοιχιζαν παρομοια διαμερισματα)
οποτε βγηκα αρκετα "κερδισμενος" κατα καποιο τροπο

Το εδωσα σε Ελληνα που ηταν παντρεμενος με ντοπια και ηταν αψογος στην συναλλαγη που καναμε :wink:(ναναι καλα ο τυπος)
πιο μπροστα ειχαν περασει και το ειδαν δυο τρεις ρωσο-μολδαβοι και μου τα ειχαν ζαλισει ... οι γωνιες του σπιτιου δεν τους αρεσαν ,η ταπετσαρια στους τοιχους το ιδιο ,η κρεββατοκαμαρα τους επεφτε πολυ μεγαλη κτλ ζωα εντελως :grin:

Απο την αλλη με επιασε νοσταλγια ξαναβλεποντας το τωρα εστω και στις φωτος ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom