Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.078
- Πόντοι
- 7.216
Μέσα κι εγώ με τη συνοδεία του κ. Μάκη Μπλάσκου και κ.Χάρη Θεοχάρη.Μεσα, με τον Κυριακο ομως μαζι ...
Μέσα κι εγώ με τη συνοδεία του κ. Μάκη Μπλάσκου και κ.Χάρη Θεοχάρη.Μεσα, με τον Κυριακο ομως μαζι ...
Ρε παιδιά που θα χωρέσουμε τόσοι κλώνοι στο διαμέρισμα του Μήτσου;
Αφού τον Αύγουστο κάθομαι και δεν έχω τι να κάνω ρε τύπε. Είμαι όλη μέρα σπίτι και ψάχνω να ποστάρω για το Λάκη και να του δώσω την τιμή και τη χαρά επιτέλους να γίνει σε κάτι ΠΡΩΤΟΣ.
Περισσότερο ξεροχύνω με στοιχήματα Λάκη, ζητάει φώτο με κάτι για να βάλει κάτι περισσότερο και μετά εξαφανίζεται, ταχυδακτυλουργός είναι ο πούστης.
εισαι χαζος οπως παντα και οπως θελεις καταλαβαινεις η λες οτι σε βολευει.Οδησσός by night.Εδώ προφανώς δεν κυκλοφορεί ο Χάρης τη νύχτα αφού βλέπει πολλή χλίδα και ψάχνει φτωχά γκομενάκια σε πιο απόμερα μέρη να τα φέρει εδώ και να τα εντυπωσιάσει οπότε τρώει μπερντάχι.
Βλέπετε όμως οτι είναι ευχάριστη ατμόσφαιρα,ιδανικό μέρος για Βαλκάνιους.
Ο Τάκης μπουκαρος σκι είναι τρομαγμένος από το χειμώνιατικο σκηνικό της Αρκαδία ΟδησσούΤον Ιουλιο-Αυγουστο μαζευει τις μουναρες απο ολη την Ουκρανια ,ειδικα μετα το 14 που "χαθηκε" η Κριμαια ολες εκει ...
στο Ibiza απιστευτες γκομενες καλυτερες και απο του Chi (θεωρουνται τα δυο τοπ κλαμπ των αντιστοιχων πολεων)
Χειμωνα δεν λεει πραγματι
τασο απο το 14 που ηρθες δεν εχει μυγα εδω τουριστες απο αλλες πολεις.καμια σχεση οτι ειδες αρκαδια αυτες τις οργανωμενες απο τα μαχαζιαΤον Ιουλιο-Αυγουστο μαζευει τις μουναρες απο ολη την Ουκρανια ,ειδικα μετα το 14 που "χαθηκε" η Κριμαια ολες εκει ...
στο Ibiza απιστευτες γκομενες καλυτερες και απο του Chi (θεωρουνται τα δυο τοπ κλαμπ των αντιστοιχων πολεων)
Χειμωνα δεν λεει πραγματι
μαιο σεπτεβριο και οχτωβριο ειναι η καλυτερα.ιουνη-αυγουστο επικινδυνα μαζευετε ο καθε χωριατης,ολοι με παντοφλες και σορτσ στο κεντρο.Δεν ξερω τι κοσμο μαζευει καλοκαιρι η μαμα Οντεσα αλλά ανοιξη που πηγα εγω ηταν τερμα απογοητευση. 5 μερες καθισα ούτε ΜΙΑ (1) γκομενα της προκοπης δεν ειδα. Ουκρανομπαζα και γενικα μουλτι κουλτι πολη . Πανεμορφη αλλα απο γυναικες δεν. Καμια σχεση με Κιεβο που ανεβαζεις πιεση με τα διμετρα που κυκλοφορουν.
Χαχα εσυ φταις που τον πηγες Οκτωμβριο μεσα στη βροχη ενω ειναι ξεκαθαρα καλοκαιρινος τυποςΟ Τάκης μπουκαρος σκι είναι τρομαγμένος από το χειμώνιατικο σκηνικό της Αρκαδία Οδησσού
Σαν αλμαδοβαρικη σκηνή ήταν
Χαρη πρεπει να επαθες αλτσχαιμερ δεν εξηγειται αλλιως ,καταρχην εμεις βρεθηκαμε το 16 (ασε που τελευταια φορα ημουν το 17)τασο απο το 14 που ηρθες δεν εχει μυγα εδω τουριστες απο αλλες πολεις.καμια σχεση οτι ειδες αρκαδια αυτες τις οργανωμενες απο τα μαχαζια
για να σε παρουν σαν θυμα να πληρωσεις.ειναι οι ιδιες γκομενες που δουλευουν γκαρσονες στο παλαντιουν και το καλοκαιρι εκει.
στοπαλαντιουμ που δεν με ακουσαν κυπριου πληρωσαν με το γριβνα 26 εκεινη την μερα 3,500 ευρο για μια μπουκαλα βοτκα.
και λιγα πληρωσαν γιατι αλλοι σε μαχαζι που καλεσαν 3 τον σαλονικιο 2000 ευρο ο χυμος τους στοιχησε.
προπερσι το καλοκαιρι ηταν αδεια η πολη εφυγαν ολοι ταξιδια με φτηνες εταιριες σε γεωργια και τουρκια.
ρωτα τον σαλονικιο που χτες με πηρε με ντερτι απο το κιεβο να σου πει γιατι δεν πατα οδυσσο εδω και 4 χρονια!
ερχετε για να δει μονο τον θειο μου κι ελληνες φιλους και μια γκομενα που εχει 10 χρονια!
Καλημέρα Χαρίλαε.Καλημέρα Χάρη.
Κανονίζουμε με Τάσο να κάνουμε πρωτοχρονιά Πετρούπολη το 22, θα έρθει και ο Κυριάκος με την προϋπόθεση να είσαι κι εσύ.
Μητσαρας μας φιλοξενεί όλους!
Είσαι μέσα;
Ω ρε Τάσο τι κωλαρα είναι αυτήΧαχα εσυ φταις που τον πηγες Οκτωμβριο μεσα στη βροχη ενω ειναι ξεκαθαρα καλοκαιρινος τυποςΟ Τάκης μπουκαρος σκι είναι τρομαγμένος από το χειμώνιατικο σκηνικό της Αρκαδία Οδησσού
Σαν αλμαδοβαρικη σκηνή ήταν
αν ομως τον ειχα στο διαμερισμα που νοικιαζα με τις τρεις κρεββατοκαμαες στα 900 γκριβνα (30 ευρω) και τα πουτανακια να κυκλοφορουνε ημιμεθυσμενα μεσα σε αυτο δεν θα ηθελε να φυγει σιγα μην ξαναπηγαινε στην Ροδο
Χαρη πρεπει να επαθες αλτσχαιμερ δεν εξηγειται αλλιως ,καταρχην εμεις βρεθηκαμε το 16 (ασε που τελευταια φορα ημουν το 17)τασο απο το 14 που ηρθες δεν εχει μυγα εδω τουριστες απο αλλες πολεις.καμια σχεση οτι ειδες αρκαδια αυτες τις οργανωμενες απο τα μαχαζια
για να σε παρουν σαν θυμα να πληρωσεις.ειναι οι ιδιες γκομενες που δουλευουν γκαρσονες στο παλαντιουν και το καλοκαιρι εκει.
στοπαλαντιουμ που δεν με ακουσαν κυπριου πληρωσαν με το γριβνα 26 εκεινη την μερα 3,500 ευρο για μια μπουκαλα βοτκα.
και λιγα πληρωσαν γιατι αλλοι σε μαχαζι που καλεσαν 3 τον σαλονικιο 2000 ευρο ο χυμος τους στοιχησε.
προπερσι το καλοκαιρι ηταν αδεια η πολη εφυγαν ολοι ταξιδια με φτηνες εταιριες σε γεωργια και τουρκια.
ρωτα τον σαλονικιο που χτες με πηρε με ντερτι απο το κιεβο να σου πει γιατι δεν πατα οδυσσο εδω και 4 χρονια!
ερχετε για να δει μονο τον θειο μου κι ελληνες φιλους και μια γκομενα που εχει 10 χρονια!
τωρα το 14 πως το γραφεις ενας θεος ξερει ... το 10 και το 11 δεν ειχε τοσο κοσμο οσο τις τελευταιες χρονιες
Και τι με νοιαζει τι κανουνε στους αλλους ,εγω πηγαινα απο Κισιναου στην Οδησσο οχι απο Ελλαδα τα ιδια και χειροτερα εκαναν και εκει στους ξενους
επισης μετα το 15 ηταν αρκετα φθηνοτερα (εκτος των κλαμπ) σε ταξι ,φαγητο ,σπιτια απο την Μολδαβια
Σε μαγαζια στο κεντρο
* 2 διπλα burger,2 καφεδες,μια κολα και ενα νερο 111 γκριβνα (4 ευρω)
* 2 σουπες bors χορταστικοτατες,2 καφεδες και 2 νερα 148 γκριβνα (5,20 ευρω)
ΥΓ. κουραστηκα να αποδεικνυω τα αυτονοητα , σας βαρεθηκα ...
ΥΓ2 θα παρω τον τροβαδουρο και θα παμε στον μητσο να ησυχασουμε