Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
:offtopic:
Το λοιπόν! Μόλις ανακάλυψα την κρυφή πηγή εισοδημάτων-βαλιστικών πυραύλων του βαλκάνιου άρχοντα! :boff::coffee:

Συνημμένα

• kman.jpg
    kman.jpg
    223,3 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπαλέτα στην Οδησσό.Οι θεάτριες πιο μουνάρες από τις χορεύτριες.Τα αγοράκια θα έχουν χαζέψει με τόσους κώλους γύρω να πάλλονται.Αυτό είναι το πλεονέκτημα Ουκρανία.Συνηθίσεις σε στάνταρντ τύπο γυναικείας καυλωτικής συμπεριφοράς και τον παίρνεις σαν αυτοννόητο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.018
Πόντοι
3.556
τυποι θελει προσοχη γιατί μπορει η πρόσκληση να αφορα pool party στην μπανιερα με τα γατια :confused::confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αφού τον Αύγουστο κάθομαι και δεν έχω τι να κάνω ρε τύπε. Είμαι όλη μέρα σπίτι και ψάχνω να ποστάρω για το Λάκη και να του δώσω την τιμή και τη χαρά επιτέλους να γίνει σε κάτι ΠΡΩΤΟΣ.

Περισσότερο ξεροχύνω με στοιχήματα Λάκη, ζητάει φώτο με κάτι για να βάλει κάτι περισσότερο και μετά εξαφανίζεται, ταχυδακτυλουργός είναι ο πούστης.

Ρε μαλάκα .... Γαμάς καθόλου ;;;;;;;; ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΝΟΩ ... ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ ΣΤΑ ... ΣΙΝΕΜΑ ... ξέρουμε ....

Γαμησιάρικα εξαρτήματα έχεις καθόλου ρε μαλάκα ;;;;
Με κανένα γέρο συζείς μωρή ξεφωνημένη ;;;;;;;;;

Βάλε φωτό να αποδείξεις ότι .... έχει περάσει γυναίκα κάποια στιγμή από το ρημάδι στο κατσικόχώρι που μένεις !
Κατσικογάμη.

ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ .... Γιατί όλοι ξέρουν ότι εκεί παίζουν μόνο ΚΑΤΣΙΚΕΣ το χειμώνα ...

Το καλοκαίρι εντάξει .... βλέπετε καμιά τουρίστρια και πάτε σπίτι για εργόχειρο ....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οδησσός by night.Εδώ προφανώς δεν κυκλοφορεί ο Χάρης τη νύχτα αφού βλέπει πολλή χλίδα και ψάχνει φτωχά γκομενάκια σε πιο απόμερα μέρη να τα φέρει εδώ και να τα εντυπωσιάσει οπότε τρώει μπερντάχι.

Βλέπετε όμως οτι είναι ευχάριστη ατμόσφαιρα,ιδανικό μέρος για Βαλκάνιους.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Δεν ξερω τι κοσμο μαζευει καλοκαιρι η μαμα Οντεσα αλλά ανοιξη που πηγα εγω ηταν τερμα απογοητευση. 5 μερες καθισα ούτε ΜΙΑ (1) γκομενα της προκοπης δεν ειδα. Ουκρανομπαζα και γενικα μουλτι κουλτι πολη . Πανεμορφη αλλα απο γυναικες δεν. Καμια σχεση με Κιεβο που ανεβαζεις πιεση με τα διμετρα που κυκλοφορουν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Τον Ιουλιο-Αυγουστο μαζευει τις μουναρες απο ολη την Ουκρανια ,ειδικα μετα το 14 που "χαθηκε" η Κριμαια ολες εκει ...
στο Ibiza απιστευτες γκομενες καλυτερες και απο του Chi (θεωρουνται τα δυο τοπ κλαμπ των αντιστοιχων πολεων)
Χειμωνα δεν λεει πραγματι :confused:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Οδησσός by night.Εδώ προφανώς δεν κυκλοφορεί ο Χάρης τη νύχτα αφού βλέπει πολλή χλίδα και ψάχνει φτωχά γκομενάκια σε πιο απόμερα μέρη να τα φέρει εδώ και να τα εντυπωσιάσει οπότε τρώει μπερντάχι.

Βλέπετε όμως οτι είναι ευχάριστη ατμόσφαιρα,ιδανικό μέρος για Βαλκάνιους.

εισαι χαζος οπως παντα και οπως θελεις καταλαβαινεις η λες οτι σε βολευει.
πρωτον το βιντεο δεν ειναι απο αρκαδια αλλα απο την γειτονεια μου στο κεντρο που εκει κυκλοφορω καθε μερα και σας κανω παραπονα!
βλεπεις στο βντεο 99% ειναι ζευγαρια και οικογενειες και 1% απλα περαστικοι που πανε σπιτι,μαχαζια η κανα καφε σε φιλους.
παντα σας χαζος βαζεις βιντεο οπως αυτα τα βιντεοκλιπ τα χορευτικα για να μας πισεις οι πολονεζες εχουν τιυς κολους εξω.
δυστυχος για σενα εχει ατοομα εδω που με γνωριζουν και ο δασκαλος ιδικα μπορει να σου αποδειξει καθε μερα που του στελνω φωτο
οτι τα λεφτα που εδωσα τις τελευταιεσ 4 μερες σε μαχαζια εσυ θες 3 μηνιατικα στην γερμανια να τα βγαλεις.
παντα παραλαζεις οτι γραφω και ενοω,πολλες φωρες το κανεις αυτο.σταματησα απλα να χαλαω τα λεφτα μου σε μαλακισμενες που δεν αξιζουν!
να χαλασω λεφτα σε μια αρμενου ,γεωργιανη μουναρα που ειναι νορμαλ οχι σε πουτανες στην αρκαδια που δεν θα σου κατσουν καν?
τι δεν καταλαβεις?αυτες στο βιντεο εινα απο μαχαζια που τις κερνας ενα χυμο 2000 ευρο.ο χαρης μαλλον δεν παταει γιατι βλεπει χλιδα χαχαχαχα
δεν ερχεσε ιουνιο στην οδυσσο,5 ιουνη θα ειμαι εκει 10 μερες,ελα εσυ με την εμφανιση και την φατσα θυματος να δουμε αν ειναι εδω
οι αδεσπωτες που βρισκεις κιεβ χαχαχααχ.ελα γιατι εχει χρονια να γελασω με καπειον,αλλοι κυπριοι καμακες στο παρελθον
ηρθαν μια και δεν ξαναπατησαν οπως και πολλοι γνωστοι μου.θα σου ελεγα τι δουλεια κανω οδυσσο αλλα δεν δινω εδω πλιροφωριες
οταν ερθεις θα σου πουμε και θα σου δειξουμε απο κοντα χαχαχαχαχα.ουτε στον διμητρακη λογο εμπιστοσηνης δεν μιλησα
ουτε σε αλλα μελη εκτος του δασκαλου ειπα ποτε κατι.θα σου στειλω πμ αν θες με τι ασχολουμε εκει.
σου τα εγραψε ο πιο πανω φιλος δεν παιζει εκει τιποτα απο γκομενες,ολες ειναι οικογενεια,καλες δουλειες,πιασμενες απο ναυτικους
και ματσο ολες οτι αξιζει.πολλες χορευτριες που ειδες ειναι και απο σχολες πολ ντανσ,ειδα 2 γνωστες παντρεμενες
που και οι 2 δουλευουν σε ιτ εταιριες με πανω απο χιλιαρικο μισθο.αν θες σαν θυμα να φας ξυλο και να χασεις ολα τα λεφτα
σου τραβα αρκαδια.για το βιντεο στην πολη οπως και εγω θα γυρνας πανω κατω σαν τον τρελοαφου δεν εχει μυγα να καμακωσεις!
σας ειπα χιλιαδες φωρες,ειναι πολη η καλυτερη να ζεις με οικογενεια για αυτο ολες εκει ειναι πιασμενες απο αλλες πολεις
τις εφεραν και τις σποιτωσαν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Τον Ιουλιο-Αυγουστο μαζευει τις μουναρες απο ολη την Ουκρανια ,ειδικα μετα το 14 που "χαθηκε" η Κριμαια ολες εκει ...
στο Ibiza απιστευτες γκομενες καλυτερες και απο του Chi (θεωρουνται τα δυο τοπ κλαμπ των αντιστοιχων πολεων)
Ο Τάκης μπουκαρος σκι είναι τρομαγμένος από το χειμώνιατικο σκηνικό της Αρκαδία Οδησσού :confused:
Σαν αλμαδοβαρικη σκηνή ήταν :confused:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
τασο απο το 14 που ηρθες δεν εχει μυγα εδω τουριστες απο αλλες πολεις.καμια σχεση οτι ειδες αρκαδια αυτες τις οργανωμενες απο τα μαχαζια
για να σε παρουν σαν θυμα να πληρωσεις.ειναι οι ιδιες γκομενες που δουλευουν γκαρσονες στο παλαντιουν και το καλοκαιρι εκει.
στοπαλαντιουμ που δεν με ακουσαν κυπριου πληρωσαν με το γριβνα 26 εκεινη την μερα 3,500 ευρο για μια μπουκαλα βοτκα.
και λιγα πληρωσαν γιατι αλλοι σε μαχαζι που καλεσαν 3 τον σαλονικιο 2000 ευρο ο χυμος τους στοιχησε.
προπερσι το καλοκαιρι ηταν αδεια η πολη εφυγαν ολοι ταξιδια με φτηνες εταιριες σε γεωργια και τουρκια.
ρωτα τον σαλονικιο που χτες με πηρε με ντερτι απο το κιεβο να σου πει γιατι δεν πατα οδυσσο εδω και 4 χρονια!
ερχετε για να δει μονο τον θειο μου κι ελληνες φιλους και μια γκομενα που εχει 10 χρονια!
χτες μαλιστα που του ειπα γυρνω προς οδυσσο ιουνη λογο του θειου μου τα πηρε και λεει κανε τον θειο σου γκομενα!
ακομα και ο θειος μου λεει τραβα κιεβ που εχει γκομενες.ρωτα τον σαλονικιο αν θες να σου πει,τα πηρε τωρα παλι οδυσσο.
3 γκομενες καλεσε και οι 3 του προτιναν το ιδιο μαχαζι που βαζουν χυμους 2-3 χιλιαρικα.
αν ερθει ο κμαν και κανει του κεφαλιου του θα με βαλει σε μπελαδες χαχαχαχα.οπειος ηρθε και δεν με ακουσε
εχασε 3-4 χιλιαρικα σε μια μερα!σας ειπα για τον μικρο κυπριο πριν 2 -3 χρονια που του εφαγαν 3 χιλιαρικα.
δεν ηθελε να με ακουσει και ελεγε 100 περνουν μισθο.μετα τον ξαναγελασε η γκομενα του εφαγε αλλα 3-4 αδικα
να βολταρουν μερα σε μαχαζια και στο τελος εβαλε τον γκομενο να τον ληστεψει αλλα δεν προλαβαν.
ο ταξιτζης οταν τον σταματησαν πατησε γκαζι και τον πηρε αεροδρομιο,το παιδι χεστηκε και μετανιωσε
που δεν με γνωρισε και με αμφισβητουσε.εν το μεταξυ αυτη η γκομενα 3 φωρες την ειδε να οδηγα 3 αμαξια.
το ενα ρειντζ ροβερ ειπε του αδερφου της,μια μερα ξεχασετο δακτυλιδι στο χερι.
αλλες φωρες επερνε μια γρια μαζι της ταχα ειναι η γιαγια της,εκαναν μια ωρα βολτα χαλουσε 300-500 και ντα σβιτανια

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Δεν ξερω τι κοσμο μαζευει καλοκαιρι η μαμα Οντεσα αλλά ανοιξη που πηγα εγω ηταν τερμα απογοητευση. 5 μερες καθισα ούτε ΜΙΑ (1) γκομενα της προκοπης δεν ειδα. Ουκρανομπαζα και γενικα μουλτι κουλτι πολη . Πανεμορφη αλλα απο γυναικες δεν. Καμια σχεση με Κιεβο που ανεβαζεις πιεση με τα διμετρα που κυκλοφορουν.
μαιο σεπτεβριο και οχτωβριο ειναι η καλυτερα.ιουνη-αυγουστο επικινδυνα μαζευετε ο καθε χωριατης,ολοι με παντοφλες και σορτσ στο κεντρο.
δεν μου αρεσει καλοκαιρι ολοι οι γυφτοι μαζευονται.καλοκαιρι πλεον ουτε δειγμα πουτανες.
η πολη ειναι πανεμορφη αλλα δεν λεει απο μουνι.ειναι ολες παντρεμενες με οικογενεια,καμια σχεση με το κιεβο που εχει χιλιαδες μικρες αφραγγες.
στο κιεβο εβρισκα αστερακια αλλα εντελος αφραγγες 16-21.αλλα εκει σαν ντοπιο με θεωρουσαν λογο φιλους και γλωσας.
ηξεραν ειμαι ξενος και ειχα λεφτα αλλα ειχαμε κοινους φιλους με αυτες και με καλουσαν και στα σπιτια τους.
οδυσσο πριν 22 χρονια ηρθαν καπιοι φιλοι του δασκαλου ιωσηφ που ζει κιεβο και οταν γυρισαν πισω του ειπαν
καμια σχεση με κιεβο!ολοι ναυτικοι,λεφτα και δεν βρηκαμε καμια γκομενα οπως στο κιεβο.
ουτε ειδα ποτε οραιες γκομενες οπως λεει ο τασος.αυτες τις εφεραν κουβαλητες το καλοκαιρι οι μαφιοζοι απο κιεβ και αλλου
να τραβανε κοσμο να χαλαει λεφτα,ενα θυμα ξενος να παει να τα 3000 δολαρια το λιγοτερο.
προπερσι ληστεψαν κινεζο 30 χιλιαρικα με πιστολι εξω απο το χοτελ του και ενα βραζιλιανο του χρεοδαν δεκα χιλιαρικα την καρτα.
μετα μεθυσμενος τον εδειραν και ληστεψαν.ολοι οι ξενοι μονοι φευγουν δερμενοι στην αρκαδια.
τα ξερω γιατι εχω και ενα πρωην φιλο αζερο που κανει μπραβοδουλειες και πριν 3 χρονια μου την επεσαν οι φιλοι του!
αυτος ηρθε αργοτερα και ηθελε λεφτα.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οπειος θελει γκομενες παει κιεβ,οπειος θελει να τον μαδησουν ας ερθει οδεσσα μαμα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Καλημέρα Χάρη.:hi:

Κανονίζουμε με Τάσο να κάνουμε πρωτοχρονιά Πετρούπολη το 22, θα έρθει και ο Κυριάκος με την προϋπόθεση να είσαι κι εσύ.
Μητσαρας μας φιλοξενεί όλους!

Είσαι μέσα;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Ο Τάκης μπουκαρος σκι είναι τρομαγμένος από το χειμώνιατικο σκηνικό της Αρκαδία Οδησσού :confused:
Χαχα εσυ φταις που τον πηγες Οκτωμβριο μεσα στη βροχη ενω ειναι ξεκαθαρα καλοκαιρινος τυπος
αν ομως τον ειχα στο διαμερισμα που νοικιαζα με τις τρεις κρεββατοκαμαες στα 900 γκριβνα (30 ευρω) και τα πουτανακια να κυκλοφορουνε ημιμεθυσμενα μεσα σε αυτο δεν θα ηθελε να φυγει :grin: σιγα μην ξαναπηγαινε στην Ροδο :tooth:

τασο απο το 14 που ηρθες δεν εχει μυγα εδω τουριστες απο αλλες πολεις.καμια σχεση οτι ειδες αρκαδια αυτες τις οργανωμενες απο τα μαχαζια
για να σε παρουν σαν θυμα να πληρωσεις.ειναι οι ιδιες γκομενες που δουλευουν γκαρσονες στο παλαντιουν και το καλοκαιρι εκει.
στοπαλαντιουμ που δεν με ακουσαν κυπριου πληρωσαν με το γριβνα 26 εκεινη την μερα 3,500 ευρο για μια μπουκαλα βοτκα.
και λιγα πληρωσαν γιατι αλλοι σε μαχαζι που καλεσαν 3 τον σαλονικιο 2000 ευρο ο χυμος τους στοιχησε.
προπερσι το καλοκαιρι ηταν αδεια η πολη εφυγαν ολοι ταξιδια με φτηνες εταιριες σε γεωργια και τουρκια.
ρωτα τον σαλονικιο που χτες με πηρε με ντερτι απο το κιεβο να σου πει γιατι δεν πατα οδυσσο εδω και 4 χρονια!
ερχετε για να δει μονο τον θειο μου κι ελληνες φιλους και μια γκομενα που εχει 10 χρονια!
Χαρη πρεπει να επαθες αλτσχαιμερ δεν εξηγειται αλλιως ,καταρχην εμεις βρεθηκαμε το 16 (ασε που τελευταια φορα ημουν το 17)
τωρα το 14 πως το γραφεις ενας θεος ξερει ... :confused: το 10 και το 11 δεν ειχε τοσο κοσμο οσο τις τελευταιες χρονιες

Και τι με νοιαζει τι κανουνε στους αλλους ,εγω πηγαινα απο Κισιναου στην Οδησσο οχι απο Ελλαδα :grin: τα ιδια και χειροτερα εκαναν και εκει στους ξενους
επισης μετα το 15 ηταν αρκετα φθηνοτερα (εκτος των κλαμπ) σε ταξι ,φαγητο ,σπιτια απο την Μολδαβια

Σε μαγαζια στο κεντρο
* 2 διπλα burger,2 καφεδες,μια κολα και ενα νερο 111 γκριβνα (4 ευρω)
* 2 σουπες bors χορταστικοτατες,2 καφεδες και 2 νερα 148 γκριβνα (5,20 ευρω)

ΥΓ. κουραστηκα να αποδεικνυω τα αυτονοητα , σας βαρεθηκα ...
ΥΓ2 θα παρω τον τροβαδουρο και θα παμε στον μητσο να ησυχασουμε :D:

Συνημμένα

• 99 (2).png
    99 (2).png
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 41
  • 999 (2).png
    999 (2).png
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 39
  • 7.png
    7.png
    1 MB · Εμφανίσεις: 39
  • 8.png
    8.png
    630,7 KB · Εμφανίσεις: 38

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Καλημέρα Χάρη.:hi:

Κανονίζουμε με Τάσο να κάνουμε πρωτοχρονιά Πετρούπολη το 22, θα έρθει και ο Κυριάκος με την προϋπόθεση να είσαι κι εσύ.
Μητσαρας μας φιλοξενεί όλους!

Είσαι μέσα;
Καλημέρα Χαρίλαε.
Ψήνω άλλους δυο να μας ακολουθήσουν.
Είμαστε σε καλό δρόμο.
Ας βοηθήσει και ο τύπος ρετρό λίγο :grouphug:

Συνημμένα

• 510FD9D9-734C-4A73-ACD4-2016E6742866.jpeg
    510FD9D9-734C-4A73-ACD4-2016E6742866.jpeg
    262,6 KB · Εμφανίσεις: 26

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Χαχα εσυ φταις που τον πηγες Οκτωμβριο μεσα στη βροχη ενω ειναι ξεκαθαρα καλοκαιρινος τυπος
αν ομως τον ειχα στο διαμερισμα που νοικιαζα με τις τρεις κρεββατοκαμαες στα 900 γκριβνα (30 ευρω) και τα πουτανακια να κυκλοφορουνε ημιμεθυσμενα μεσα σε αυτο δεν θα ηθελε να φυγει :grin: σιγα μην ξαναπηγαινε στην Ροδο :tooth:

Χαρη πρεπει να επαθες αλτσχαιμερ δεν εξηγειται αλλιως ,καταρχην εμεις βρεθηκαμε το 16 (ασε που τελευταια φορα ημουν το 17)
τωρα το 14 πως το γραφεις ενας θεος ξερει ... :confused: το 10 και το 11 δεν ειχε τοσο κοσμο οσο τις τελευταιες χρονιες

Και τι με νοιαζει τι κανουνε στους αλλους ,εγω πηγαινα απο Κισιναου στην Οδησσο οχι απο Ελλαδα :grin: τα ιδια και χειροτερα εκαναν και εκει στους ξενους
επισης μετα το 15 ηταν αρκετα φθηνοτερα (εκτος των κλαμπ) σε ταξι ,φαγητο ,σπιτια απο την Μολδαβια

Σε μαγαζια στο κεντρο
* 2 διπλα burger,2 καφεδες,μια κολα και ενα νερο 111 γκριβνα (4 ευρω)
* 2 σουπες bors χορταστικοτατες,2 καφεδες και 2 νερα 148 γκριβνα (5,20 ευρω)

ΥΓ. κουραστηκα να αποδεικνυω τα αυτονοητα , σας βαρεθηκα ...
ΥΓ2 θα παρω τον τροβαδουρο και θα παμε στον μητσο να ησυχασουμε :D:
Ω ρε Τάσο τι κωλαρα είναι αυτή

Τέτοιες θέλω

Μίλησα με το δικό σου τον Μολδαβό χτες κ με εψησε για Ουγκάντα και Μοζαμβίκη

Κρίμα που δε μπαίνει να γράφει εδώ!!!
Κ δυστυχώς γύρισε όλο την Αφρική για να καταλήξει στο εξωτικό Κισινάου :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom