Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
διμητρακη παλι εγινες νιο?νομιζαμε πεθανες απο την πεινα και το κρυο.ανυσηχουσαμε με τον δασκαλο.
σημερα συνελαβαν ουκρανο στην τουρκια για δολοφονια εξω απο καφε στο γιδροπαρκ πριν 2 μηνες.
καθε χρονο μαχαιρονοντε η πεφτουν πυροβολισμοι στην περιοχη εκτος απο τα πεσιματα και τις ληστειες.
διμητρακη τον μονο που ξερω που εχει αντρες με σωβρακα στο σπιτι του εισαι εσυ και ο αλγερινος
που γαμουσε την μασα και εσυ εβλεπες και τον επαιζες.γραφε σαν μαρκελα αφου παλι σε αποκαλυψαμε

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
τροβαδουρε που εισαι παιδι μου,εξαφανιστηκες και ειπε ο μιτσος να εμφανιστει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• famtasmata-epistimi.jpg
    famtasmata-epistimi.jpg
    235,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Like
Αντιδράσεις: dCorso

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ειδατε το νεο βιντεο του διμητρακη πως επεσε θυμα σεξουαλικης παρενοχλησης?
μιλα για το οτι ηταν αφραγγος και πεινασμενος,ειχε προβλημα διαβιωσης και θα πεθαινε
απο την πεινα!γνωρισε τηννδικαστινα την γαμησε και αυτη τον εχεσε !
μετα του εδινε 100 ευρο και περνουσε 20 μερες τρωγωντας ψωμι!
τελικα κατι επαθε και λεει αληθειες οτι ειναι κακομοιρης!
α ρε πως πεφτουνε τα ιδωλα,ατιμε δασκαλε,ατιμε τροβαδουρε και κλωνοι.
τα γατακια τι εγιναν?δεν τα βλεπω στα νεα βιντεο?
μην μας πεις ψοφησαν απο την πεινα οι γυναικοπαγιδες η τα εκανες μπορσ

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ειδατε το νεο βιντεο του διμητρακη πως επεσε θυμα σεξουαλικης παρενοχλησης?
μιλα για το οτι ηταν αφραγγος και πεινασμενος,ειχε προβλημα διαβιωσης και θα πεθαινε
απο την πεινα!γνωρισε τηννδικαστινα την γαμησε και αυτη τον εχεσε !
μετα του εδινε 100 ευρο και περνουσε 20 μερες τρωγωντας ψωμι!
τελικα κατι επαθε και λεει αληθειες οτι ειναι κακομοιρης!
α ρε πως πεφτουνε τα ιδωλα,ατιμε δασκαλε,ατιμε τροβαδουρε και κλωνοι.
τα γατακια τι εγιναν?δεν τα βλεπω στα νεα βιντεο?
μην μας πεις ψοφησαν απο την πεινα οι γυναικοπαγιδες η τα εκανες μπορσ
Χάρη Θεοχάρη έχεις μεγαλώσει ποτε παιδί για να ξέρεις τις στερήσεις που υποβάλλεται ο γονιός και τι προσωπική αυταπάρνηση χρειάζεται;
Μην λες εύκολα λόγια γιατί δεν ξέρεις.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
το διαβατηριο μου ληγει ιουνιο,κανονικα η φρι βιζα δεν εχεις προβλημα να πας πριν ληξει.
ο αδερφος μου πηγε ουκρανια με ληγμενο πριν 10 χρονια περιπου.
του εβαλαν μια σταμπα στο αεροδρομιο η αστυνομια.
αλλα ειναι τοσο μαλακες εκει που ποτε δεν ξερεις,αν σε παρουν στο γραφειο
με το διαβατηριο σου στα χερια θα παθεις ζημια,αναγκαστικα μεχρι ιουνη θα αντεξουμε.
μου εκλισαν ραντεβου κυπρο 10 μαρτι,θελει 2 εβδομαδες να σου κανουν νεο διαβατηριο.
ειναι φρεε βιζα για ουκρανια?
Απο ελλαδα μονο κιεβο ειχε απευθιας η καλυπτε και καμια αλλη πολη?
Ξερω λιγα ρωσικα ειμαι σε επιπεδο α1 αλλα και παλι δεν εχω παει ποτε.
Η ραδιενεργεια απο το τσερνομπιλ με προβληματιζει ενταξει δεν θα παω στο τσερνομπιλ αλλα ολη η ουκρανια ειναι τιγκα μεχρι σημερα στη ραδιενεργεια δεν φευγει απο το εδαφος θελει παρα πολλά χρονια.
Ρε Μαλέα, ακόμα και κάθε ελληνικό χωριό έχει τουλάχιστον τρεις υποσταθμούς κινητής τηλεφωνίας με κεραίες στραμμένες προς τα κτήρια, καμιά 10 αναμεταδότες ραδιοφωνίας και τηλεόρασης μίνιμουμ, και εκατοντάδες χιλιάδες κινητά σε κάθε δημόσιο χώρο και κάθε είδους ακτινοβολίες από ασύρματα δίκτυα ρούτερ κτλ και σύντομα έρχεται και το 5G αν δεν έχει έρθει ακόμα. Κατα τα άλλα η ραδιενέργεια από το τσέρνομπιλ σε προβληματίζει που θα πας για 10 μέρες.:jerking:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
το διαβατηριο μου ληγει ιουνιο,κανονικα η φρι βιζα δεν εχεις προβλημα να πας πριν ληξει.
με το διαβατηριο σου στα χερια θα παθεις ζημια,αναγκαστικα μεχρι ιουνη θα αντεξουμε.
μου εκλισαν ραντεβου κυπρο 10 μαρτι,θελει 2 εβδομαδες να σου κανουν νεο διαβατηριο.
Η ραδιενεργεια απο το τσερνομπιλ με προβληματιζει ενταξει δεν θα παω στο τσερνομπιλ αλλα ολη η ουκρανια ειναι τιγκα μεχρι σημερα στη ραδιενεργεια δεν φευγει απο το εδαφος θελει παρα πολλά χρονια.
Ρε Μαλέα, ακόμα και κάθε ελληνικό χωριό έχει τουλάχιστον τρεις υποσταθμούς κινητής τηλεφωνίας με κεραίες στραμμένες προς τα κτήρια, καμιά 10 αναμεταδότες ραδιοφωνίας και τηλεόρασης μίνιμουμ, και εκατοντάδες χιλιάδες κινητά σε κάθε δημόσιο χώρο και κάθε είδους ακτινοβολίες από ασύρματα δίκτυα ρούτερ κτλ και σύντομα έρχεται και το 5G αν δεν έχει έρθει ακόμα. Κατα τα άλλα η ραδιενέργεια από το τσέρνομπιλ σε προβληματίζει που θα πας για 10 μέρες.:jerking:
με προβληματιζει γτ η ουκρανια εχει ξεπερασει καθε ποσοστο ραδιενεργειας απο καθε αλλη χωρα μαζι με λευκορωσια και πολωνια.
Τη ραδιενεργεια του τσερνομπιλ δεν την φτάνουν ουτε 100χιλιαδες κεραιες 5g σε 100τχιλιομετρα

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
με προβληματιζει γτ η ουκρανια εχει ξεπερασει καθε ποσοστο ραδιενεργειας απο καθε αλλη χωρα μαζι με λευκορωσια και πολωνια.
Τη ραδιενεργεια του τσερνομπιλ δεν την φτάνουν ουτε 100χιλιαδες κεραιες 5g σε 100τχιλιομετρα
Βρε τράβα εκεί και γάμα τα ραδιενεργά μουνάκια και άσε αυτά που λες να τα σκέφτονται αυτοί που μένουν όλη τους τη ζωή εκεί.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Ρε συ Βιτάμ στην ραδιενέργεια κόλλησες;
Ότι οι περισσότερες Ουκρανές γαμιούνται ασύστολα χωρίς καπότα, ακόμα και οι επαγγελματίες, δεν σε χαλάει; :think:

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Κλωντ τι να πας να κάνεις στην Ουκρανία???

Μου εξηγείς γιατί αν πας για να γαμησεις εύκολα η φτηνά πας άνευ λόγου

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα δεν υπάρχει ο υδροφόρος ορίζοντας όμως είναι για πολύ καιρό επιβαρυμένος
Απέφυγε αν κάνεις την μλκια να πας,να τρως ότι παράγεται στην χώρα
Ψώνιζε τρόφιμα εισαγωγής και ξέχασε τα ρεστωραντ...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
Κλωντ τι να πας να κάνεις στην Ουκρανία???

Μου εξηγείς γιατί αν πας για να γαμησεις εύκολα η φτηνά πας άνευ λόγου
εχω βρει ουκρανεζα στο λβιβ και με περιμενει,μιλαμε καθε μερα βιντεο και στη γλωσσα της αν και εγω ξερω ρωσικα λιγα σε επιπεδο α1

thaidrean1984

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
5
Πόντοι
0
Αστους να λένε και να ρωτάνε, αν έχεις κάνει κονέ και το έχεις προχωρήσει με την επικοινωνία πηγαίνεις και καλά θα πάει, μόνο η νοοτροπία που έχουν για ραντεβού και σεξ φτάνει

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απολαυστική φύση στις σλαβικές χώρες.Ποιος δε γουστάρει διακοπές στην εξοχή?

Village καταστάσεις με ωραία γούστα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έλα ρε αρχηγέ και ανησυχήσαμε

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λέω να πάω ΣΚ Κολωνία να ρίξω κανάν πούτσο.Για να δούμε.
Περιμένει καινούργια Γερμανίδα σπονσορέτ.Η να πάω Φρανκφούρτη στην Ουγγαρέζα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.138
Πόντοι
5.506
Απολαυστική φύση στις σλαβικές χώρες.Ποιος δε γουστάρει διακοπές στην εξοχή?

Village καταστάσεις με ωραία γούστα.
Που είσαι ρε ναυάγιο και νομίζαμε οτι η τρίτη ήταν η φαρμακερή.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
Τύπε αμα γαμήσεις ουκρανέζα είναι σαν να βάζεις το πουλί σου στον αντιδραστήρα 4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom