Δ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μάλλον στο δεύτερο επιτρέπετε μόνο το χειροκίνητο...Έχεις ψάξει τη διαφορά καραντίνας με self isolation?? Μήπως το δεύτερο είναι κ καλά ότι στο προτείνουν κ όχι υποχρεωτικό;;;;;;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.332
- Πόντοι
- 22.266
Νομίζω λόγω της απομόνωσης σου λόγω κοβιντ ότι πλέον εκεί είναι η μεγάλη ευκαιρία αλλά το θέμα είναι πως θα πας κ πως θα μείνεις λόγω καραντίνας
Σα φυλακισμένος δέκα μέρες θα είσαι δυστυχως
Και το θέμα είναι οτι μπορεί να αλλάξουν οι κανόνες στο διάστημα που είσαι καραντίνα και να πρέπει να μπεις καραντίνα και στην επιστροφή.Χέσε μέσα είναι.Ρωσία,Λευκορρωσία είναι πρακτικά κλειστές.Νομίζω λόγω της απομόνωσης σου λόγω κοβιντ ότι πλέον εκεί είναι η μεγάλη ευκαιρία αλλά το θέμα είναι πως θα πας κ πως θα μείνεις λόγω καραντίνας
Μόνο Ουκρανία είναι ανοιχτή χυμείο όπως πάντα.Αλλά θα τους κοκκινίσουν και αυτούς,μόλις που άρχισαν τα εμβόλια.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Και Μολδαβία τα πάντα ανοιχτά είναι και πας και έρχεσαι εύκολα.
Τέστ ζητάνε μόνο στην επιστροφη.
Jelsomino ειναι καλο μαγαζι - καραοκε με απλες γκομενες και αρκετα μπαζακια ομως ...
Караоке-клуб,Ресторан JELSOMINO (Джельсомино) (Minsk) - Photo, video, poster
Актуальные события города глазами лучших фотографов: светская хроника, анонсы и фоторепортажи с вечеринок, ресторанов, баров и ночных клубов; свежие новости шоу-бизнеса, каталог развлекательных заведений.
vklybe.tv
Σαν το Κισιναου πουθεναΚαι Μολδαβία τα πάντα ανοιχτά είναι και πας και έρχεσαι εύκολα.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Ναι σιγουρα.. -Τις γκαμαει ο ρωσος σε μια τρωγλη με ενα ποτηρι βοτκα, τσιγαρα στουκας, και μια φαπα. Και απο τον ξενο ζητανε τον ουρανο με τα αστρα. Μην τσιμπατε με τις νηστικιές. Μερικα ευρω χαρτζηλικι για τα βασικα τους, και εξω απ την πορτα..Κλασσικές Λευκορρωσίδες διαφημίζουν τα κάλλη του Bardot στο Χίλτον στο Μινσκ και τον πλούσιο γάτο(Rich cat).
Διαγραμμένο μέλος 173692
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.306
- Πόντοι
- 2.410
Πως πας και έρχεσαι εύκολα?Και Μολδαβία τα πάντα ανοιχτά είναι και πας και έρχεσαι εύκολα.
Ποιος είναι ο πιο βολικός τρόπος να πας?
Βασικά το σκέφτομαι εδώ και μέρες να πάω
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Με αεροπλάνο, δεν έχει απευθείας πτήσεις τώρα.Πως πας και έρχεσαι εύκολα?
Οι πιο γρήγορες ανταποκρίσεις αυτή τη στιγμή είναι μέσω Βουκουρεστίου.
Ο πρωην εστιατορας εχει κολλησει και αυτος , ο αλλος γνωστος πεθανε δυστυχως προχθες.Πως πας και έρχεσαι εύκολα?
απο την αλλη οι ντεβουσκες ειναι απελπισμενες ... εσυ αποφαζισεις
giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Ηταν να παω Ουκρανια αλλα ο παλιο ιος μου χαλασε τα σχεδια. Βρηκα και ενα σαιτ καταλληλο http://mister-x-way.com/
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Hej Kman,Εντάξει πάνε μερικοί και κρύβονται στη ντουλάπα όταν σκάει η αστυνομία ή κρύβουν τη γκόμενα στη ντουλάπα
är du okei?
Har du mycket sex i Tyskland?
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
τώρα που ξεφορτωθήκαμε τις χαζαμάρες του Δημητράκη δεν είναι καιρός να επιστρέψουν όλοι οι αυτοί που σταμάτησαν να γράφουν εξαιτίας του? Να δούμε τα θέματα στο σύγχρονο Κισινάου και πέριξ?
Εγώ θέλω να ταξιδέψω στο Κίεβο τον Απρίλιο. Τι θα αντιμετωπίσω? Τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω χωρίς καραντίνα? Δεν έχω εμβολιαστεί. Αυτό ως δεδομένο.Και το θέμα είναι οτι μπορεί να αλλάξουν οι κανόνες στο διάστημα που είσαι καραντίνα και να πρέπει να μπεις καραντίνα και στην επιστροφή.Χέσε μέσα είναι.Ρωσία,Λευκορρωσία είναι πρακτικά κλειστές.
Μόνο Ουκρανία είναι ανοιχτή χυμείο όπως πάντα.Αλλά θα τους κοκκινίσουν και αυτούς,μόλις που άρχισαν τα εμβόλια.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
Εδώ μια Λευκορρωσίδα σε βίντεο που μου έστειλε με κάποιο τρόπο στέλνει vibes οτι ψάχνεται για σπονσοριλίκι.Κάπως τα πιάνεις αυτά,είναι έκτη αίσθηση που λένε αν είσαι έμπειρος.
τυπε το αποκλειεις να σε γουσταρει και να θελει να σε παντρευτει?
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Δεν υπάρχει τρόπος χωρίς καραντίνα.Εγώ θέλω να ταξιδέψω στο Κίεβο τον Απρίλιο. Τι θα αντιμετωπίσω? Τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω χωρίς καραντίνα? Δεν έχω εμβολιαστεί. Αυτό ως δεδομένο.
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
Μίλησα με δυο δικές μου από την χώρα αυτή. Είναι ενθουσιασμένες που το καλοκαίρι η Ελλάδα ανοίγει τον τουρισμό. Προς το παρόν ήταν όλα ανοιχτά εκεί αλλά λόγω μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων το Κίεβο πάει σε λοκνταουν και κοντά είναι να ακολουθήσουν και οι άλλες μεγάλες πόλεις.
Όσο για εμβόλια η ουκρανία έχει προμηθευτεί μόνο εμβόλια από την Ινδία και από πουθενά αλλού. Κάποιοι είναι θυμωμένοι γιατί έχουν μάθει ότι το ρωσικο σπουτνικ ειναι πολυ αποτελεσματικο ενω αυτο το ινδικο που εχουν ακομη δεν θεωρειται αξιοπιστο.
Δεν είχα ακούσει ότι έβγαλαν και οι Ινδοί δικό τους εμβόλιο
Όσο για εμβόλια η ουκρανία έχει προμηθευτεί μόνο εμβόλια από την Ινδία και από πουθενά αλλού. Κάποιοι είναι θυμωμένοι γιατί έχουν μάθει ότι το ρωσικο σπουτνικ ειναι πολυ αποτελεσματικο ενω αυτο το ινδικο που εχουν ακομη δεν θεωρειται αξιοπιστο.
Δεν είχα ακούσει ότι έβγαλαν και οι Ινδοί δικό τους εμβόλιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 200K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27