You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Δεν φοβασαι λογω της καταστασης με τον κοντοΠουτιν?Εγώ θέλω να ταξιδέψω στο Κίεβο τον Απρίλιο. Τι θα αντιμετωπίσω? Τι πρέπει να κάνω για να επιστρέψω χωρίς καραντίνα? Δεν έχω εμβολιαστεί. Αυτό ως δεδομένο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζειΜου ελειψε η ωραια ατμοσφαιρα αυτων των χωρων
Ν.4682/2020
" εν δυναμει φορεις του κορονοϊου " ολοι οι Ελληνες
ΑΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ " μπατσοι " ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...
Μονο που θα'ρθει η ωρα τους σε μια νεα δικη της Νυρεμβεργης,και τωρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ως δικαιολογια " εκτελουμε εντολες " οπως οι προγονοι τους το 1947.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Ο αστυνομικος ( διακριτικα πισω στο μπουφαν,πολιτσίγια ) την χτυπαει,κι υπαρχει επισης ασφαλεια του σουπερμαρκετΜου ελειψε η ωραια ατμοσφαιρα αυτων των χωρων
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Το αντίστοιχο θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος για την Ελλάδα με τον τρελοΕρντογανΔεν φοβασαι λογω της καταστασης με τον κοντοΠουτιν?
Ο καυλέας πρώτα πάει και μετά ρωτάει.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Κμαναρε κάνε λίγο βιντεοκλιπικό μπούλινγκ στους αρνητές του βαλκανοπουτσισμου με υπέροχη καυλωτική ατμόσφαιρα στα μουνολίβαδα.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
O sex volcano μίλησε ότι τώρα λόγω εγκλεισμού των λευκορωσιδων εδώ κ ένα χρόνο έχουν λυσαξει εκεί από πληροφορίες δικές μου σημερινές
Το θέμα είναι πως θα κάνεις δεκαήμερη sepf isolated καραντινα και ακριβά αεροπορικα!!
Κάτι πρέπει να σκαρφιστω
Το θέμα είναι πως θα κάνεις δεκαήμερη sepf isolated καραντινα και ακριβά αεροπορικα!!
Κάτι πρέπει να σκαρφιστω
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
Πιο σκατοψυχες ουκρανες ή λευκορωσιδες;;;
Πιο σκατοψυχες ουκρανες ή λευκορωσιδες;;;
Τι εννοείς?Ολες κασεράκι θέλουνε.Η διαφορά είναι
1.Ουκρανέζες πιο βολικές,κάνουν ό,τι θες
2.Λευκορρωσίδες,πιο πνευματικές,με δόση τρέλλας
3.Ρωσίδες,έχουν ατζέντα δεν κάνουν ό,τι θες.
Το ίδιο τρώνε όλες κατά τα άλλα,ίδια εμφάνιση χτυπάς με τα ίδια προσόντα.
Για μοντελοειδείς πιο εύκολη λύση πλέον Λευκορρωσία και μετά Ρωσία.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
α ρε ωραια πραγματα,εκει οπου οι χοντρες που βγαζουν γλωσσα ξερουν τι τις περιμενειΜου ελειψε η ωραια ατμοσφαιρα αυτων των χωρων
αρχοντα αυτος ο λευκος γιγαντας σε αντιθεση με τις παλιες σου εχει και δυο πελωρια βουνα μπροστα,εισαι σιγουρος οτι θα το φερεις βόλτα?Λευκορρωσίδα που φιλοδοξεί να απολαύσει μπάλκαν πέος.
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
απο εδω απιθανο να παω ουκρανια λογο καραντινας.πριν δεκα μερες αεροσυνοδος της ουκρανιαν
μου ειπε δεν ξερουμε ποτε θα αρχισουμε να πεταμε για κυπρο,δεν ξερουμε τιποτα για απριλιο-μαιο.
μου ειπε 2 με 3 φωρες τον μηνα κανει πτησει και ολοι οι συναδελφοι του καθονται.
τωρα θα αρχισουν και εκει καραντινες.σκεφτωμουν να κατεβω αθηνα η βελιγραδι που ειχαν την ελλαδα
πρασινη ζωνη και απο εκει κιεβο.το πιο πιθανο ιουνιο να κατεβω βελιγραδι και τιρανα,η σοφια.
αρμενια κλειστα ειναι για ξενους ενω για γεωργια ανοιχτα.το προβλημα ειναι οτι θεσ καραντινα και απο γεωργια
αν επιστρεψεις ετσι αναγκαστικα μου εμεινε βελιγραδι και σοφια μονο με τεστ.
υπολογιζω τελος μαιου να εμβολιαστω η αρχες ιουνη.αν καταφερω θα παω κιεβ.
οδυσσο οχτωβριο το πιο πιθανο.θα δω τι παιζει με τισ κατηγοριες και βλεπουμε.
μασ χαλασε τα σχεδια αυτη η αρωστεια και το προγραμα.παντως ξεκολησα απο ουκρανια
δεν καιγομε και τοσο να παω.μια απο τα ιδια εκει ενω στην αρμενια ειναι ολες τοπ μουναρες
σε σχεση με τισ παλαβιαρες ουκρανια.οδυσσο μονο για τον θειο μου θα παω μαλλον οχτωβριο.
ετσι και αλλιος δεν μου αρεσει καλοκαιρι στην οδυσσο,προτιμω εκει ολους τους μηνες εκτος
απο ιουνιο-αυγουστο.διαβαζω καθε μερα παιθαινουν αφου ειναι αλεστα και μπαινουν περιοχες
σε ζωνες και καραντινες.εγραφε χτες οτι η ριαν αιρ θα ανοιξει πτησεις απο οδυσσο σε κορφου ελλαδα.
30 ευρο να πας και 30 να ερθεις χωρις βαλιτσα.εγραφαν οι ουκρανοι τα 30 ευρο που να βρουμε
με τις καραντινες και αλλα 70 ευρο τεστ.θα πανε ολοι αυτοι που μας τρωνε τα λεφτα και οι πολιτικοι
μου ειπε δεν ξερουμε ποτε θα αρχισουμε να πεταμε για κυπρο,δεν ξερουμε τιποτα για απριλιο-μαιο.
μου ειπε 2 με 3 φωρες τον μηνα κανει πτησει και ολοι οι συναδελφοι του καθονται.
τωρα θα αρχισουν και εκει καραντινες.σκεφτωμουν να κατεβω αθηνα η βελιγραδι που ειχαν την ελλαδα
πρασινη ζωνη και απο εκει κιεβο.το πιο πιθανο ιουνιο να κατεβω βελιγραδι και τιρανα,η σοφια.
αρμενια κλειστα ειναι για ξενους ενω για γεωργια ανοιχτα.το προβλημα ειναι οτι θεσ καραντινα και απο γεωργια
αν επιστρεψεις ετσι αναγκαστικα μου εμεινε βελιγραδι και σοφια μονο με τεστ.
υπολογιζω τελος μαιου να εμβολιαστω η αρχες ιουνη.αν καταφερω θα παω κιεβ.
οδυσσο οχτωβριο το πιο πιθανο.θα δω τι παιζει με τισ κατηγοριες και βλεπουμε.
μασ χαλασε τα σχεδια αυτη η αρωστεια και το προγραμα.παντως ξεκολησα απο ουκρανια
δεν καιγομε και τοσο να παω.μια απο τα ιδια εκει ενω στην αρμενια ειναι ολες τοπ μουναρες
σε σχεση με τισ παλαβιαρες ουκρανια.οδυσσο μονο για τον θειο μου θα παω μαλλον οχτωβριο.
ετσι και αλλιος δεν μου αρεσει καλοκαιρι στην οδυσσο,προτιμω εκει ολους τους μηνες εκτος
απο ιουνιο-αυγουστο.διαβαζω καθε μερα παιθαινουν αφου ειναι αλεστα και μπαινουν περιοχες
σε ζωνες και καραντινες.εγραφε χτες οτι η ριαν αιρ θα ανοιξει πτησεις απο οδυσσο σε κορφου ελλαδα.
30 ευρο να πας και 30 να ερθεις χωρις βαλιτσα.εγραφαν οι ουκρανοι τα 30 ευρο που να βρουμε
με τις καραντινες και αλλα 70 ευρο τεστ.θα πανε ολοι αυτοι που μας τρωνε τα λεφτα και οι πολιτικοι
Ρωσικά καλλιστεία.Φανταστείτε ένα Βαλκάνιο πέουλα στο κέντρο της πίστας στο 18:00.Θα τις είχε διατρήσει όλες με τον καύλο του.
Γενικά οι Ρωσίδες στο πρόσωπο λένε πολύ περισσότερο από τις Πολωνές δεν έχουν όμως τις βυζάρες,κωλάρες των τελευταίων.
Εδώ οι αντίστοιχες Ουκρανέζες στο 28:00.Σαφώς πιο ξεσκισμένες,άμεσες,πουτανέ στυλ.
Είναι οι παράδεισοι της Ανατολικής Ευρώπης.Κανείς δε μένει αγάμητος.
Ακόμα και οι πούστηδες αλλαξοπιστούνε.
Γενικά οι Ρωσίδες στο πρόσωπο λένε πολύ περισσότερο από τις Πολωνές δεν έχουν όμως τις βυζάρες,κωλάρες των τελευταίων.
Εδώ οι αντίστοιχες Ουκρανέζες στο 28:00.Σαφώς πιο ξεσκισμένες,άμεσες,πουτανέ στυλ.
Είναι οι παράδεισοι της Ανατολικής Ευρώπης.Κανείς δε μένει αγάμητος.
Ακόμα και οι πούστηδες αλλαξοπιστούνε.
Τελευταία τροποποίηση:
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
вождь πόσα να κοστίζουν τα τεμάχια????
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
Aυτη δεν πρεπει να ειναι γηινη, σαν εξωγηινη μοιαζει, απ' τον πλανητη Jedha ?Λευκορρωσίδα που φιλοδοξεί να απολαύσει μπάλκαν πέος.
Λίγο να περάσει το κορονοβιρούσι και ξεχύνομαι.
Συνημμένα
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
Ρωσικά καλλιστεία.Φανταστείτε ένα Βαλκάνιο πέουλα στο κέντρο της πίστας στο 18:00.Θα τις είχε διατρήσει όλες με τον καύλο του.
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 175K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27