Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.889
Πόντοι
2.406
Εδώ το Grey club στο Βρότσλαβ,high end club τίγκα στις σπονσορέτς.Σε αυτό και στο Cherry χάνεις τη μπάλλα,πολύ μουνί.Τίγκα στο μέικ απ,κατάμαυρο ή οξυζενέ μαλλί,λαικές και φοβερά τρομπόνια.Κάπως έτσι είναι οι γκόμενες σε αυτά τα μαγαζιά.Αλλά και ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός από άντρες.Παίζουν κουστουμάτοι,ακριβά αμάξια παρκαρισμένα έξω κτλ.

Τι να κλάσεις ρε κμαν εσύ εκεί πέρα
Καμμία ψοφια νανχρυσωσεις θα καταφέρεις από το κάτω ράφι....
Άσε που Βρότσλαβ δεν έχει κι επίπεδο
Έχω σταματήσει τρεις φορές πηγαίνοντας Ουκρανία
Πολύ της πλάκας οι γκόμενες
Πολλές αλλά μπάζα κάτω του 5 το 80%>>
Κάτι πουρές καλές είδα σε ένα Μωλλ μόνο αλλά.σποτ
Γενικά το επίπεδο της πλάκας

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
τύπε κμαν ενα νεο μέλος εχει ανοιξει νήμα και ρωταει αν τον παιρνει να μετακομίσει μπλοκ με 1κ το μηνα. τι θα τον συμβούλευες; :confused::confused:

Αγ. Πετρούπολη με κλειστά μάτια.
Πολύ κρύο.
Η οδοντογιατρός μου είναι από την Αγία Πετρούπολη. Με το που διαλύθηκε η Σ. Ένωση έφυγε να γλιτώσει. Όχι τόσο από το κρύο στο οποίο ήταν συνηθισμένη όσο από το ότι δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για τους συμπατριώτες της.
Μου είπε ότι το σύστημα του Πούτιν, αν και δεν είναι τελείως αυταρχικό, είναι κάπως κλειδωμένο. Αναρρωτιέμαι πώς μπορεί να επιβιώσει ένας Έλληνας εκεί πάνω, σε μία γκάου χώρα με τόσο κρύο. Καλά τα μουνάκια και η καλή ζωή, αλλά βρίσκεις και πιο κάτω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
τύπε κμαν ενα νεο μέλος εχει ανοιξει νήμα και ρωταει αν τον παιρνει να μετακομίσει μπλοκ με 1κ το μηνα. τι θα τον συμβούλευες; :confused::confused:

ΓΑΒ;;;

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.889
Πόντοι
2.406

Τα έχουμε πει με ένα χιλιάρικο το μήνα δεν κάνεις τίποτα.Ισως Λβωφ να πήγαινα ή κανά Λιούμπλιν.

Εδώ αντίστοιχα το κέντρο του Lublin.Αρκετά καλά γκομενάκια.Γενικά Slavija καλοπερνάς.Αράζεις,τρως,πίνεις,καμακώνεις,γαμάς.Ωραία πράγματα.

Αυτό το lifestyle είναι διαδεδομένο στις σλαβικές χώρες,οι γκόμενες βγαίνουν για να βρουν άντρες.

Wroclaw by night.Και εδώ ψιλοπαράδεισος,Πολύ μουνί.Πόζναν,Βρότσλαβ,Κράκωβ χάνεις τη μπάλλα με τα μουνιά που κυκλοφορούν.

Ολες οι μπυραρίες,καφέ και κλαμπ στο κέντρο είναι καμακότοποι.Παλιά γινόταν του μουνιού το πανηγύρι ήταν αδύνατο να βγεις και να μη φασώσεις Πολωνέζα.
Τι να κάνει στο Λβιβ
Το μέσο οικογενειακό.ειοσδημα είναι 20000 το χρόνο με έξοδα τίποτα
Οι μετανάστες γονείς σε Γερμανία Ολλανδία στέλνουν πίσω χρήμα με το κιλό
Πάει η περιοχή τλειωσε
Πιο πολλά χρήματα από όλη την Ουκρανία παίζουν εκεί πλέον για την λαϊκή τάξη
Πόζναν έχω ακούσει καλά.λογια αλλά πάλι αμφιβάλλω
Βρότσλαβ όπως ξαναεγραψα είναι για μπαζοφονιαδες...
Σαβουρα καργα
Πολλές.γκομενες αλλά υπομετριες
Πολωνία γενικά στα περάσματα δεν βλέπω ποιότητα μουνιού όπως πχ μισκολς η Ντέμπρετσεν που σου φευγει το μάτι από αληθινές αξίες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ σε αυτά τα μαγαζιά πάω,αν πάω Βρότσλαβ στο Grey θα χωθώ και ό,τι πιάσω.Αν είσαι τυχερός έχει καλές φάσεις.Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο βέβαια αλλά παίζουν αρκετές μπάλλα ειδικά αν προτείνεις σπόνσορινγκ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Πολύ κρύο.
Η οδοντογιατρός μου είναι από την Αγία Πετρούπολη. Με το που διαλύθηκε η Σ. Ένωση έφυγε να γλιτώσει. Όχι τόσο από το κρύο στο οποίο ήταν συνηθισμένη όσο από το ότι δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για τους συμπατριώτες της.
Μου είπε ότι το σύστημα του Πούτιν, αν και δεν είναι τελείως αυταρχικό, είναι κάπως κλειδωμένο. Αναρρωτιέμαι πώς μπορεί να επιβιώσει ένας Έλληνας εκεί πάνω, σε μία γκάου χώρα με τόσο κρύο. Καλά τα μουνάκια και η καλή ζωή, αλλά βρίσκεις και πιο κάτω.

Ρωσία είναι λειτουργική χώρα,δεν είναι διαλυμένη όπως Ουκρανία αλλά δεν παλεύεται η βαρεμάρα επαρχία.Ζούνε με όλα τα πράγματα πιο φτηνά στο τρίτο της τιμής που σημαίνει δε βρίσκεις ποιοτικά δυτικά προιόντα,Ζούνε όμως απλά σε χαμηλότερο στάνταρντ από το δυτικό επίπεδο.Που σημαίνει φτηνά ενοίκια,φτηνά διαμερίσματα,φτηνά είδη στα σούπερ μάρκετ κτλ.
Πρέπει να συμβιβαστείς με όλα αυτά τα χαμηλά στάνταρντς αν θέλεις να γαμήσεις.

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.889
Πόντοι
2.406
Αρχηγέ νομίζω ότι η Πολωνία παραμένει κλειστή για τουρισμό?

Η άνοιξε?
Ενδιαφέρομαι όχι για.πολωνια αλλά.να χρησιμοποιήσω το αεροδρόμιο της Κρακοβίας για κάποια ταξίδια με.την LoT

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
Και τι?? Κι εγώ Μιλάνο κάθε φορά που πάω βλέπω τα μοντέλα του βερσατσε Αρμάνι κλπ?Ε και ? Τι κερδίζω???
Δεν ειναι καλο μερος το Μιλανο για σεξοτουρισμο. Στην οδο Paullese το βραδυ εκαναν πιατσα κοριτσια από το π.α. μπλοκ και κάποιες εγχρωμες. Επισης και στις οδους Abruzzi -Ripamonti, αλλα ηταν πιο ακριβα.

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.889
Πόντοι
2.406

ΓΑΒ;;;

ΓΑΒ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.889
Πόντοι
2.406
Και τι?? Κι εγώ Μιλάνο κάθε φορά που πάω βλέπω τα μοντέλα του βερσατσε Αρμάνι κλπ?Ε και ? Τι κερδίζω???
Δεν ειναι καλο μερος το Μιλανο για σεξοτουρισμο. Στην οδο Paullese το βραδυ εκαναν πιατσα κοριτσια από το π.α. μπλοκ και κάποιες εγχρωμες. Επισης και στις οδους Abruzzi -Ripamonti, αλλα ηταν πιο ακριβα.
Το.ιδιο δεν είναι καλό και οι χώρες Εσθονία Λετονία κλπ
Υπερτιμημένα.μλακηστηρια
Μηδεν βαλιου
Αυτό θελω να πω
Όχι να παει κάποιος για καμάκι στο.Μιλανο..
Πάντως μουνι.εχει στην Ντάντε και στο Ναβιγλι για
πιο ρομαντικούςς

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο μέσος Ελληνας σκέφτεται
Τι να κλάσω Τσεχία?Η Πράγα έχει αναπτυχθεί τόσο,χτυπάει Γερμανία στα ίσα, ρίχνει στην Αθήνα στα αυτιά.Οι Τσέχες βγάζουν μια χιλιοπεντακοσάρα το μήνα χαλαρά,τι να παρουσιασω εγώ?
Τι να κλάσω Πολωνία?Οι ντόπιοι έχουν εισοδήματα,οι μισοί κονομάνε Δύση και οι υπόλοιποι Πολωνία με έχουν ξεπεράσει προ πολλού,οι γκόμενες έχουν εκδυτικιστεί.
Τι να κλάσω ρε φίλε Ουκρανία τώρα που έχουν τη φρι βίζα και πάνε όλοι Δύση και κονομάνε?Τι να πω εγώ?
Ποια Ρωσία?Με τους ολιγάρχες?Η να πάω Λευκορρωσία να μου βάλει ο Λουκασένκο παλούκι στον κώλο?Και παντού τα έχουν σκίσει όλα οι Τουρκοάραβες,γάμησέ τα.
Και η Δύση έχει τελειώσει με τόσους Αραβοειδείς και Τουρκαλάδες και φεμινισμούς και χοντρές και κάτι τέτοια.
Οπότε ανακάλυψα κάτι εκπληκτικό.Οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες για εμένα.Ο θησαυρός δίπλα μας και τον αγνούμε.Παπούτσι από τον τόπο σου που λένε.
Γαμάς πουθενά αλλού στον κόσμο με ένα δεκάρικο?Σου κάθονται γκόμενες έτσι απλά χωρίς να τα σκάσεις?Χωρίς ρατσισμό κτλ?
Ασε τώρα.Ελλαδίτσα και πάλι Ελλαδίτσα.
Τα κοροιδεύουμε εδώ αλλά είναι ο συνηθισμένος τρόπος σκέψης του αραχτού που πιστεύει βασίμως οτι εκφράζει το μέσο όρο άρα τη σωστή άποψη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
Πολύ κρύο.

Ρωσία είναι λειτουργική χώρα,δεν είναι διαλυμένη όπως Ουκρανία αλλά δεν παλεύεται η βαρεμάρα επαρχία.Ζούνε με όλα τα πράγματα πιο φτηνά στο τρίτο της τιμής που σημαίνει δε βρίσκεις ποιοτικά δυτικά προιόντα,Ζούνε όμως απλά σε χαμηλότερο στάνταρντ από το δυτικό επίπεδο.Που σημαίνει φτηνά ενοίκια,φτηνά διαμερίσματα,φτηνά είδη στα σούπερ μάρκετ κτλ.
Πρέπει να συμβιβαστείς με όλα αυτά τα χαμηλά στάνταρντς αν θέλεις να γαμήσεις.
Για Αγία Πετρούπολη πρότεινε ο άλλος. Κι εγώ σε αυτήν την πόλη αναφέρομαι. Πιστεύω ότι θα βρίσκεις τα πάντα σε μία τόσο μεγάλη πόλη. Αλλά τα δυτικά προιόντα προφανώς ακριβά. Για μένα δεν θα ήταν προορισμός αυτή η πόλη. Κρύο και συννεφιά ήδη είναι γερό χτύπημα για την ψυχολογία ενός Έλληνα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
Ο μέσος Ελληνας σκέφτεται
Δεν ξερω τι λες τυπε, αλλα προχθες σε ακτινα 500μ απο το σπιτι μου, σε κρυφο στουντιο,(πολυ κυριλε) μπεκωσα μια ψηλη ξανθια αλογα ουγγαρεζα γυρω στα 30, που επαιζε και σε τσοντες του σειρηνακη' με ενα 50αρικο. Κανονισα να ξαναπαω αυριο με ενα 100μπαλο για μια ωρα με τσιμπου.. ακαπελα- κω.. και ντουζακι, καλο ντηλ. Στο κοτετσι εχει και αλλες κοτουλες.. θα τιμηθουν δεοντως και αυτες λιαν συντομως.. :sunglasses:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είπα πώς σκέφτεται ο μέσος Ελληνας.Το τι ισχύει είναι άλλο θέμα.Δε θα μπω σε οικονομικές αναλύσεις.Τα έχω αναλύσει πολλές φορές.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν ξερω τι λες τυπε, αλλα προχθες σε ακτινα 500μ απο το σπιτι μου, σε κρυφο στουντιο,(πολυ κυριλε) μπεκωσα μια ψηλη ξανθια αλογα ουγγαρεζα γυρω στα 30, που επαιζε και σε τσοντες του σειρηνακη' με ενα 50αρικο. Κανονισα να ξαναπαω αυριο με ενα 100μπαλο για μια ωρα με τσιμπου.. ακαπελα- κω.. και ντουζακι, καλο ντηλ. Στο κοτετσι εχει και αλλες κοτουλες.. θα τιμηθουν δεοντως και αυτες λιαν συντομως.. :sunglasses:

150 σε 2 μέρες;

Τύπε δε σ'έχει πιάσει η κρίση εσένα;:2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
Οποιος δεν εχει παει καλοκαιρι black-sea απο 20.07 μεχρι 20.08 δεν εχει δει τιποτα... Η μεκκα του μ@υνιου ειναι εκει.. :sunglasses:
Sunny Beach ηταν ωραια ,Βουλγαρια μεν αλλα πριν το 2007 ελεγε κατι η ολη φαση για γκομενες και πουτανες ...υπηρχε και ενα στριπτιτζαδικο πανω στην κεντρικη οδο με αρκετες πολυ καλες που τις επαιρνες αμεσως εξω αν γουσταρες (ειχα φορτωσει δυο -τρεις)
Mamaia πολυ οικογενεια και ετσι ... Arcadia στην Odessa τα γνωστα που εχουν ειπωθει :grin: Κριμαια δεν προλαβα να παω οταν ηταν ακομη ουκρανικη και το μετανιωσα
Σοτσι γνωριζει κανεις τι παιζει?

Καλοκαιρι μακραν η καλυτερη εποχη στο μπλοκ ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.910
Πόντοι
22.266
Οποιος δεν εχει παει καλοκαιρι black-sea απο 20.07 μεχρι 20.08 δεν εχει δει τιποτα... Η μεκκα του μ@υνιου ειναι εκει.. :sunglasses:
Sunny Beach ηταν ωραια ,Βουλγαρια μεν αλλα πριν το 2007 ελεγε κατι η ολη φαση για γκομενες και πουτανες ...υπηρχε και ενα στριπτιτζαδικο πανω στην κεντρικη οδο με αρκετες πολυ καλες που τις επαιρνες αμεσως εξω αν γουσταρες (ειχα φορτωσει δυο -τρεις)
Mamaia πολυ οικογενεια και ετσι ... Arcadia στην Odessa τα γνωστα που εχουν ειπωθει :grin: Κριμαια δεν προλαβα να παω οταν ηταν ακομη ουκρανικη και το μετανιωσα
Σοτσι γνωριζει κανεις τι παιζει?

Καλοκαιρι μακραν η καλυτερη εποχη στο μπλοκ ...
για εκδιδόμενες δύσκολο το Σότσι κ ούτε Ρωσίδες παν για να ψαρέψουν αλλά συνηθως ήδη καβατζωμενες

Βέβαια αν μελετήσεις σωστά τον αρχηγό ισως χτυπήσεις καμία παρΚατιανη σαν την irina shayk :confused:
Εδώ Μαλδίβες τρίτη χώρα σε επισκεψιμότητα είναι ,,,,,oi ουκρανιδες σε πρώτοι οι Ρώσοι

Κ βλέπω ξεμπαρκες πολλές
Αν ήταν ο κμαν εδώ θα το βουλιάζει το νησί από το σπέρμα του

Σας αφήνω να φάω πρωινό αν κ ξενύχτησε διότι χόρευα από μικολαεβ δύο σπονσορετες

Συνημμένα

• Screenshot_20210205_093933_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20210205_093933_com.whatsapp.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 21

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.852
Πόντοι
3.846
Εδώ το Grey club στο Βρότσλαβ,high end club τίγκα στις σπονσορέτς.Σε αυτό και στο Cherry χάνεις τη μπάλλα,πολύ μουνί.Τίγκα στο μέικ απ,κατάμαυρο ή οξυζενέ μαλλί,λαικές και φοβερά τρομπόνια.Κάπως έτσι είναι οι γκόμενες σε αυτά τα μαγαζιά.Αλλά και ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός από άντρες.Παίζουν κουστουμάτοι,ακριβά αμάξια παρκαρισμένα έξω κτλ.

Τι να κλάσεις ρε κμαν εσύ εκεί πέρα
Καμμία ψοφια νανχρυσωσεις θα καταφέρεις από το κάτω ράφι....
Άσε που Βρότσλαβ δεν έχει κι επίπεδο
Έχω σταματήσει τρεις φορές πηγαίνοντας Ουκρανία
Πολύ της πλάκας οι γκόμενες
Πολλές αλλά μπάζα κάτω του 5 το 80%>>
Κάτι πουρές καλές είδα σε ένα Μωλλ μόνο αλλά.σποτ
Γενικά το επίπεδο της πλάκας
Φίλε κάτι κατάλαβες λάθος.
Έχω πάει 6-7 φορές μόνο στο Βρότσλαβ και είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Έχει και τρομερά μαγαζιά και τρομέρες γκόμενες. Θα πετύχεις και τις κυριλάτες και τις καθημερινές. Μην ξεχνάς επίσης ότι είναι από τις πιο τουριστικές πόλεις και επίσης έχει μεγάλα πανεμιστήμια. Άρα και τίγκα και στις φοιτήτριες.
Άρα έχει τα πάντα από τις φοιτήτριες. Ελπίζω να βγήκες και στα club εκεί στην κεντρική πλατεία που έχει τα 2 Ελληνικα εστιατόρια, ε; Greco κλπ
Αν δεν πήγες εκεί, δεν πήγες πουθενά για βράδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom