You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
λες να ειναι κλωνος του κμαν ο παναγιωτης?Δηλαδη ο Κman2 συμφωνα με αυτα που γραφει ειναι στον δρομο για να γινει..; Ή εχει γινει..Τύπε, Δημητράκις ακα Μαρκέλλα έχει γίνει γκροβεράτος ήδη
-Με μια πρωτη ουδετερη ματια βλεπουμε καποιον να παρακολουθει ομοφυλοφιλικο πορνο με στραποναρισματα και αυτο το θεωρει υψηλη πολωνικη τεχνη. - Απο την άλλη βλεπουμε καποιον που του εκαναν εντυπωση τα τρανς και ισως να ρωτα απο αφελεια και περιεργεια τι παιζει..
-Ας κρινουν τα μελη του φορουμ τι ειναι πιο επιληψιμο απο τα δυο..
Οταν λες πως κάνουν πολλά, εννοεις πως μπορεί να βάζει τον άντρα της να έρχεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με σκύλους?Κμαν σύμφωνα με όσα λες για τις Πολωνέζες, αυτή των φωτογραφιών που είναι παντρεμένη με τον άχρηστο πιρφόρο σαβουρογάμη παίζει να βολεύεται με τον παρακάτω κόπρο ή λες να έχει κρυφό Λαμπραντόρ?
Τα έχουμε πει,οι Πολωνέζες κάνουν πολλά.Το μέσο μέλος σκέφτεται τι να κλάσω εγώ Πολωνία αυτοί είναι πιο εμφανίσιμοι και πιο πλούσιοι από εμένα,δε μετράω για αυτό και δεν πάω Πολωνία.
Θα βρω μια πραγματικά φτωχή χώρα,πιο φτωχή από Ελλάδα να πάω.
Ο μόνος που με άκουσε είναι ο Βαλκάνιος Πουτσαράς που έχει ξεσκιστεί στον πούτσο.Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις στην Πολωνία ενδιατρίβει.
Να την κατουράει ο Κούλης το αποκλείω.Κανένα μαστίγωμα μπορεί να παίζει,ποιος ξέρει.
Να ικανοποιείται η Πολωνέζα χλωμό.Είναι σεξουαλικά αχόρταγες.
Αλλά έχει ένα νόημα είναι low profile,ταιριάζει με τον Κυριάκο.Είναι κάπως βολική λύση οι Πολωνέζες.Αμα είχε καμιά Ρωσίδα,θα του είχε στρίψει με τα καπρίτσια της.
Ούτε Τσέχα μοντελέ θα του πήγαινε σε στυλ Τραμπ.Θα φαινόταν λίγος.
Γενικά αυτοί είναι υπολογιστές.
Φαντάζεσαι να ήμουν εγώ πρωθυπουργός να εμφανιζόμουνα με άλλη δίμετρη κάθε εξάμηνο?Θα λέγανε τι πορνοπρωθυπουργός είναι αυτός,τα πλήθη δε θα εξιτάρονταν.Θέλουν πιο συμβατικές καταστάσεις.
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
πολταβα παει ο δασκαλος δεν παιζει φαση οπως και χαρκοβο λεει.
βρηκα στο φεισπουκ μια π ουτανα γνωστη μου καβλα 47-48 απο χερσον.
εχει μουναρα κορη 18 που σπουδαζει οδυσσο.βλεπω απο την τουρκια
και την κυπρο οπου εκανε βιζιτες βρηκε εναν μαλτεζο εμφανισιαχα χαλιας με γυαλακια
γραφει ειναι σε αστικη σχεση δεν το επιασα αυτο,παντρεμενη?εχει φωτο μαλτα
με τον μπουχεσα μαλτεζο.αν ειναι αυτη χερσον σιγουρ θα παω,μεγαλη καβλα.
χερσον θελω να παω να κανω αυτα που δεν μπορω οδυσσο,χερσον μου θυμιζει
φαση οδυσσο 2007-9 που ειχε τιγκα γκομενες απο τις γυρω περιοχες.
τωρα μονο ματσο,πατρεμενες και τακτοποιημενες.
παντως αγρια μου φενετε η χερσον απο βιντεο,πολλοι μαλλακες αφραγγοι
τριγυρνανε.θα προκαλεσω σιγουρα προσοχη και μονος οπως παντα επικινδυνα.
περιμενω και απο φιλο που ζει κιεβ να μου πει τι παιζει ιμφο.
για αλλαγη λιγες μερες καλα θα ειναι.ευχαριστω τον φιλο για τις πλιρωφωριες.
απο εμπειρια πιστευω ολες οι μικρουλες που αξιζουν παντρεμενους με βλακες
απο εκει αφραγγους λογο νοοτροπειας και ολες οι πουτανες τουρκια
βρηκα στο φεισπουκ μια π ουτανα γνωστη μου καβλα 47-48 απο χερσον.
εχει μουναρα κορη 18 που σπουδαζει οδυσσο.βλεπω απο την τουρκια
και την κυπρο οπου εκανε βιζιτες βρηκε εναν μαλτεζο εμφανισιαχα χαλιας με γυαλακια
γραφει ειναι σε αστικη σχεση δεν το επιασα αυτο,παντρεμενη?εχει φωτο μαλτα
με τον μπουχεσα μαλτεζο.αν ειναι αυτη χερσον σιγουρ θα παω,μεγαλη καβλα.
χερσον θελω να παω να κανω αυτα που δεν μπορω οδυσσο,χερσον μου θυμιζει
φαση οδυσσο 2007-9 που ειχε τιγκα γκομενες απο τις γυρω περιοχες.
τωρα μονο ματσο,πατρεμενες και τακτοποιημενες.
παντως αγρια μου φενετε η χερσον απο βιντεο,πολλοι μαλλακες αφραγγοι
τριγυρνανε.θα προκαλεσω σιγουρα προσοχη και μονος οπως παντα επικινδυνα.
περιμενω και απο φιλο που ζει κιεβ να μου πει τι παιζει ιμφο.
για αλλαγη λιγες μερες καλα θα ειναι.ευχαριστω τον φιλο για τις πλιρωφωριες.
απο εμπειρια πιστευω ολες οι μικρουλες που αξιζουν παντρεμενους με βλακες
απο εκει αφραγγους λογο νοοτροπειας και ολες οι πουτανες τουρκια
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
το φιδι θα το στειλω στον διμητρακη να φτιαξει μποτεςΕδώ είμαι Ουκά μου, αραχτός με μία γκόμεναεμεινα εκπληκτος?αποκαλυφτηκε τελικα οτι ο διμητρακης ειναι η μαρκελα?
λες να εχει και αλλους κλωνους?ο γαβ χαθηκε και ο καλογερος
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.071
- Πόντοι
- 3.556
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Να την κατουράει ο Κούλης το αποκλείω.Κανένα μαστίγωμα μπορεί να παίζει,ποιος ξέρει.
Αλλά έχει ένα νόημα είναι low profile,ταιριάζει με τον Κυριάκο.Είναι κάπως βολική λύση οι Πολωνέζες.Αμα είχε καμιά Ρωσίδα,θα του είχε στρίψει με τα καπρίτσια της.
Φαντάζεσαι να ήμουν εγώ πρωθυπουργός να εμφανιζόμουνα με άλλη δίμετρη κάθε εξάμηνο?Θα λέγανε τι πορνοπρωθυπουργός είναι αυτός,τα πλήθη δε θα εξιτάρονταν.Θέλουν πιο συμβατικές καταστάσεις.
Το ότι μέχρι κι ο Κούλης πήρε πολωνέζα,είναι άλλη μια απόδειξη ότι πάνε με ότι να'ναι
Το ότι μέχρι κι ο Κούλης πήρε πολωνέζα,είναι άλλη μια απόδειξη ότι οι πάνε με ότι να'ναι
Εχουν χαμηλά κριτήρια επιλογών.Γενικά στις Πολωνέζες αρέσουν οι ήπιοι τύποι που φαίνονται ακίνδυνοι.Αλλά τους αρέσει να έχουνε και κρυφές διαστροφές.Ο Κούλης ταιριάζει κάπως στο επιθυμητό προφίλ,είναι μετρημένος δεν εξάπτεται,είναι προβλεπέ δεν κάνει φασαρίες αλλά σκέφτεται πριν πει ή κάνει κάτι κτλ.
Οι Ρωσίδες θέλουν κάπως πιο δυναμικούς,πιο σκληρούς και μαφία φάση,πιο παθιασμένους,ρισκαδόρους,επικίνδυνους.
Γενικά πιο καλά περνάς με τις Τσέχες,είναι πολύ άνετες,ξέρουν να φερθούν,να μιλήσουν,κουλτούρα φάση.Για καθαρό σεξ,διαστροφές οι Πολωνέζες δεν παίζονται.Και με τις Ουκρανέζες βέβαια καλά περνάς,ειδικά όταν τις κυκλοφορείς σε κυριλέ μέρη και είναι εντυπωσιακές.
Με τις Σλάβες η εμπειρία είναι παραπλήσια.
Μεγάλη υπόθεση ο σλαβικός κόσμος ευτυχώς που υπάρχει αυτός ο υπέροχος χώρος ανατολικά του Οντερ αλλιώς θα πεθαίναμε από τη βαρεμάρα.Βλέπετε τον Β.Π. Drang nach Osten κι έτσι.Πόσες φορές εισέβαλαν οι Σλάβοι δυτικά και πόσες οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί ανατολικά?Αυτό κάτι λέει.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Το ότι μέχρι κι ο Κούλης πήρε πολωνέζα,είναι άλλη μια απόδειξη ότι πάνε με ότι να'ναι
Δε θέλω να σου γαμήσω την ψυχολογία αλλά εσύ δεν έχεις ούτε με δαυτες ελπίδα.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.071
- Πόντοι
- 3.556
τύπε κμαν ενα νεο μέλος εχει ανοιξει νήμα και ρωταει αν τον παιρνει να μετακομίσει μπλοκ με 1κ το μηνα. τι θα τον συμβούλευες;
Εδώ ένας τυπάς τραβάει με την κάμερα στο κεντρικό μέρος της Κρεσάτικ το καλοκαίρι.Βλεπετε την απίστευτη ποσότητα μουνιού.Απεριόριστες ευκαιρίες.
Μιλάμε για παράδεισο.Δε βλέπεις πουθενά αλλού κάτι παρόμοιο πλέον.Μόνο στα σλαβικά κέντρα Μινσκ,Βαρσοβία,Πράγα βλέπεις κάτι παραπλήσιο σε αυτό.Οταν πάω Κίεβο κυκλοφορώ συνεχώς ακριβώς σε αυτή την περιοχή.
Εδώ άλλος κάμακας εν δράσει σε διάφορα σημεία κοντά στο Πανεπιστήμιο και την Κρεσάτικ.
Το 2003 δεν τα έβλεπες αυτά ούτε για πλάκα.Τα τελευταία 10 χρόνια έχει μαζευτεί όλο το μουνί Κίεβο.
Το 1999 έβλεπες Πράγα απίστευτα μουνιά,σούπερ μοντέλες παντού καμία σχέση με τις γκόμενες Κίεβο.Τώρα λόγω εισροής τουριστών και δυτικοποίησης έχει αλλάξει η εικόνα σημαντικά,βλέπεις τεράστιο ποσοστό ξένων μπάζων.
Μιλάμε για παράδεισο.Δε βλέπεις πουθενά αλλού κάτι παρόμοιο πλέον.Μόνο στα σλαβικά κέντρα Μινσκ,Βαρσοβία,Πράγα βλέπεις κάτι παραπλήσιο σε αυτό.Οταν πάω Κίεβο κυκλοφορώ συνεχώς ακριβώς σε αυτή την περιοχή.
Εδώ άλλος κάμακας εν δράσει σε διάφορα σημεία κοντά στο Πανεπιστήμιο και την Κρεσάτικ.
Το 2003 δεν τα έβλεπες αυτά ούτε για πλάκα.Τα τελευταία 10 χρόνια έχει μαζευτεί όλο το μουνί Κίεβο.
Το 1999 έβλεπες Πράγα απίστευτα μουνιά,σούπερ μοντέλες παντού καμία σχέση με τις γκόμενες Κίεβο.Τώρα λόγω εισροής τουριστών και δυτικοποίησης έχει αλλάξει η εικόνα σημαντικά,βλέπεις τεράστιο ποσοστό ξένων μπάζων.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.387
- Πόντοι
- 22.266
Γατάκια διαβάζοντας κ μελετώντας το νήμα του αρχηγού ακόμα κ στου διαόλου τη μάνα τρώμε ουκρανες σπονσορετες
Ευχαριστουμε που υπάρχεις αρχηγε
Τώρα bost party κ έτοιμος να φάω ουκρανες
Ευχαριστουμε που υπάρχεις αρχηγε
Τώρα bost party κ έτοιμος να φάω ουκρανες
Συνημμένα
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Οποιος δεν εχει παει καλοκαιρι black-sea απο 20.07 μεχρι 20.08 δεν εχει δει τιποτα... Η μεκκα του μ@υνιου ειναι εκει..Εδώ ένας τυπάς τραβάει με την κάμερα στο κεντρικό μέρος της Κρεσάτικ το καλοκαίρι.Βλεπετε την απίστευτη ποσότητα μουνιού.Απεριόριστες ευκαιρίες.
τύπε κμαν ενα νεο μέλος εχει ανοιξει νήμα και ρωταει αν τον παιρνει να μετακομίσει μπλοκ με 1κ το μηνα. τι θα τον συμβούλευες;
Τα έχουμε πει με ένα χιλιάρικο το μήνα δεν κάνεις τίποτα.Ισως Λβωφ να πήγαινα ή κανά Λιούμπλιν.
Εδώ αντίστοιχα το κέντρο του Lublin.Αρκετά καλά γκομενάκια.Γενικά Slavija καλοπερνάς.Αράζεις,τρως,πίνεις,καμακώνεις,γαμάς.Ωραία πράγματα.
Αυτό το lifestyle είναι διαδεδομένο στις σλαβικές χώρες,οι γκόμενες βγαίνουν για να βρουν άντρες.
Wroclaw by night.Και εδώ ψιλοπαράδεισος,Πολύ μουνί.Πόζναν,Βρότσλαβ,Κράκωβ χάνεις τη μπάλλα με τα μουνιά που κυκλοφορούν.
Ολες οι μπυραρίες,καφέ και κλαμπ στο κέντρο είναι καμακότοποι.Παλιά γινόταν του μουνιού το πανηγύρι ήταν αδύνατο να βγεις και να μη φασώσεις Πολωνέζα.
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Αγ. Πετρούπολη με κλειστά μάτια.τύπε κμαν ενα νεο μέλος εχει ανοιξει νήμα και ρωταει αν τον παιρνει να μετακομίσει μπλοκ με 1κ το μηνα. τι θα τον συμβούλευες;
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Kαι στο Ταλιν καλοκαιρι εχω δει πολλα ωραια μ@υνια.. συνδυασμος σκανδιναβιας με ανατολικο μπλοκΑγ. Πετρούπολη με κλειστά μάτια.
Eκει ειδα το απολυτο δεκαρι σε ξανθο ψηλο γυρω στο 1,80 με κορμι θανατηφορο -καπως ετσι.. οπως στην παρακατω φωτο
Συνημμένα
Εδώ το Grey club στο Βρότσλαβ,high end club τίγκα στις σπονσορέτς.Σε αυτό και στο Cherry χάνεις τη μπάλλα,πολύ μουνί.Τίγκα στο μέικ απ,βυζάρες,κατάμαυρο ή οξυζενέ μαλλί,.butterface,λαικές και φοβερά τρομπόνια.Κάπως έτσι είναι οι γκόμενες σε αυτά τα μαγαζιά.Αλλά και ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός από άντρες.Παίζουν κουστουμάτοι,ακριβά αμάξια παρκαρισμένα έξω κτλ.
Γενικά αυτό το πολωνικό butterface με τα μεγάλα πρόσωπα,το μεγάλο μέτωπο και τη μυτόγκα,τα μεγάλα ανοιχτόχρωμα μάτια,τα ανασηκωμένα ζυγωματικά,τα παχιά τσιμπουκόχειλα,το φτηνό μέικ και το αραιό βρώμικο ξανθό ή κατάμαυρο βαμμένο μαλλί με τους βύζους κάποια στιγμή σε καυλώνει γιατί το συνδυάζεις με το φοβερό τρομπόνι.Αρχίζεις να ψάχνεις τις γκόμενες αυτού του τύπου που είναι άφθονες σε όλη την Πολωνία.
Γενικά αυτό το πολωνικό butterface με τα μεγάλα πρόσωπα,το μεγάλο μέτωπο και τη μυτόγκα,τα μεγάλα ανοιχτόχρωμα μάτια,τα ανασηκωμένα ζυγωματικά,τα παχιά τσιμπουκόχειλα,το φτηνό μέικ και το αραιό βρώμικο ξανθό ή κατάμαυρο βαμμένο μαλλί με τους βύζους κάποια στιγμή σε καυλώνει γιατί το συνδυάζεις με το φοβερό τρομπόνι.Αρχίζεις να ψάχνεις τις γκόμενες αυτού του τύπου που είναι άφθονες σε όλη την Πολωνία.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
[quote author=Kman2 link= ]Ανοίγω το θρεντ για συζήτηση στα θέματα σπόνσορινγκ στην Ουκρανία αφήνοντας τους αγαπουληδες να τα πράττουν στο θρεντ του ερωτοτουρισμού.
Βασικά ζητήματα:
Κόστος σπόνσορινγκ
Ποιότητα
Ποσότητα
Τεχνικές
Μέρη ανίχνευσης θηράματος. [/quote]
Τα μέρη ανίχνευσης θηράματος θέλουμε να αναλύσεις
Βασικά ζητήματα:
Κόστος σπόνσορινγκ
Ποιότητα
Ποσότητα
Τεχνικές
Μέρη ανίχνευσης θηράματος. [/quote]
Τα μέρη ανίχνευσης θηράματος θέλουμε να αναλύσεις
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
δηλ 50ευρω το γαμησι ρε χάρημολισ μπηκα οδυσσο στο μιστερ χ εχει φοφερα μωρα επιβαιβεωμενα με 1500.ελπιζω να τα πετυχω μαρτη.
Ε και ???
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
Και τι??Kαι στο Ταλιν καλοκαιρι εχω δει πολλα ωραια μ@υνια.. συνδυασμος σκανδιναβιας με ανατολικο μπλοκΑγ. Πετρούπολη με κλειστά μάτια.
Eκει ειδα το απολυτο δεκαρι σε ξανθο ψηλο γυρω στο 1,80 με κορμι θανατηφορο -καπως ετσι.. οπως στην παρακατω φωτο
Κι εγώ Μιλάνο κάθε φορά που πάω βλέπω τα μοντέλα του βερσατσε Αρμάνι κλπ?
Ε και ? Τι κερδίζω???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 205K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27