Το πρόβλημα είναι οτι όλοι ξεκινάνε από το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα κατά τη γνώμη τους.Π.χ.
1.Κατά τη γνώμη μου οι Ουκρανέζες έπρεπε να είναι φτηνές και εύκολες γιατί η οικονομία είναι χάλια
2.Κατά τη γνώμη μου όλες οι Ουκρανέζες θα έπρεπε να θέλουν να παντερευτούν ξένο
3.Στην επαρχία μετράς περισσότερο από Κίεβο άρα θα γαμάς καλύτερες γκόμενες κτλ
Ολα αυτά όμως είναι θεωρίες.Στην πράξη ισχύουν άλλα τα οποία περιγράφουμε.Δεν έχει σημασία τι γενικές αρχές έχει ο καθένας αλλά τι παίζει στην πράξη.Αν το αναμενόμενο δενέχει σχέση με το πραγματικό δε φταίει η αρχή.Απλά είναι πολυπαραμετρικό το ζήτημα.Τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια.Ποιος περίμενε να βελτιωθεί η Πολωνία με την είσοδο Ουκρανέζων και αχαδειάσει η ουκρανική επαρχία? κτλ.Τα πράγματα αλλάζουν πρέπει να συντονίζεται κανείς με τις εξελίξεις για τη βέλτιστη επιλογή.
Τώρα ας πούμε λέω καλύτερη για μοντελοειδείς είναι η Λευκορρωσία.Τώρα όμως το 2021,όχι πέρυσι.Ούτε γενικά είναι καλύτερη η Λευκορρωσία.Ούτε οτι πάντα ήταν καλύτερη η Λευκορρωσία για μοντελοειδείς.Ούτε οτι είναι καλύτερη τώρα η Λευκορρωσία για μη μοντελοειδείς.Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο περιορισμένο πεδίο,να προσέχεις τη λεπτομέρεια.
ακριβως.ενας φιλος επεμενε οτι αν ερθει ουκρανια θα τις γαμα ολες με 1000 γριβνα προσφωρα.
επιδει μια χαζη ουκρανιδα απο χωριο που ζει 20 χρονια κυπρο του λεει 3000 γριβνα μισθο παιρνουν τον μηνα.
αρα συμπερασμα λεει αν κανω προσφωρες 99% θα δεχωντε!
του ειπα με αυτη την λογικη θα γαμουσα ολη την ουκρανια χαχαχαχχααχ.
με 1000.χριβνα γαμας ξεπετα σε όλη την Ουκρανία
Απλά της πλάκας
γκομενες μαρκα με εκαψες,βρωμιαρες τετειες και τζαμπα πολλες εβρισκα.
αλλα που να κυκλοφωρησεις τετειες να σε βλεπει ο κοσμος να ντρεπεσε.θυμαμε μια που βρηκα βρωμουσε το σακακι της
λεω που να κυκλοφορω με αυτην που μοιαζει προστιτουτκα 20 ευρο.το θεμα ειναι τα μουνακια που εβλεπα μικρουλες
γιδροπαρκ και ηταν ενιαρακι θα ερχωταν με 1000?οχι.πηγαιναν τζαμπα με γυφτους αλλα απο σενα θα ζητουσαν δωρα
και μετα μου ελεγαν πηρε η μανα μου,αντε γεια βιαζομε με περιμενει,παω ραντεβου γιατρο,πεθανε ο σκυλος μου πρεπει να φυγω.
με αδεσπωτες και τετειες δεν ασχολουμε,με ενδιαφερουν μουνιτσες οπως αυτες που βλεπεις σε μαχαζια.
ουτε αυτες πανε με 1000,αν και παιρνουν 3000-5000 θεωρουν αστειο τα 1000 αφου ξερουν την πραγματικη τους αξια.
οδησσο μου αρεσουν μερικες γκομενες που δουλευουν σε μαχαζια που παω μονο αυτες αξιζουν να ασχοληθω.
το προβλημα ειναι οτι δουλευουν συνεχεια σχεδον καθε μερα,ποτε δεν τις βλεπω στην πολη στο ρεπο τους.
αλλο προβλημα με ξερουν ολες οι γκομενες,μολις μπω στα μαχαζια ερχωντε ολες και με παιρνουν κουβεντα
δεν μπορω να καμακωσω με την υσυχια μου.μια που κλισαμε ραντεβου για καφε ηρθε μια μαλακισμενη θεια
40 που ζηλεψε κατι της ειπε και μετα μου ειπε ακυρο τελικα,εχει προβλημα στην δουλεια.
αλλη που δουλευε στο μολλ περσι για 3000 μιλωντας μαζι της καταλαβα για να παιξω θα θελω 1000 ευρο μπατζετ την μερα.
δεν ηταν ικανοποιημενη με μικρα δωρα ,τα θεωρουσε αστεια αρωμα 3000 γριβνα.
αυτα δεν καταλαβει καθε ασχετος απο ουκρανια.γνωρισα και γκομενες οδυσσο που ειχαν δουλεια και ηξερα κανουν βιζιτες.
εμφανισιακα αυτες που ηταν κρυφοβιζιτες δεν ειναι ιδιο επιπεδο,αυτες παλι σε μενα προσπαθησαν να με μαδησουν
χωρις γαμησι ενω γαμιουνταν με αραβοτουρκους!η μια δουλευε στο ελληνικο και μετα που εφυγε την εβλεπα με τουρκους.
ερχετε 2 φωρες και μου κολα,λεω κατι θελει.παμε βολτα καπου λεει με παιρνει σε ενα σπιτι κοντα.
λεει δωσε 1000 γριβνα στον σποιοτονικοκυρη και θα στα δωσω αργοτερα ,δεν κραταω λεφτα πανω μου.
εφυγα,σιγα μην δωσω 1000 ευρο τζαμπα,μετα ουτε με ηξερε που με εβλεπε χαχαχαχαχ.
αδεσπωτες μιδα για χιλια γριβνα τις αφηνω στον λαο.προτιμω αυτες που μου αρεσουν να χαλαω μεχρι 500 την μερα.
.
κιεβο στο μετρογραντ ειχε μια 40 σε μαχαζι μουναρα.αυτη ανετα με 100 ευρο τοτε την γαμουσα.
παντα μου ελεγε παει ιταλια και ισπανια διακοπες,ηταν σιγουρα της δουλειας.
αδεσπωτες 1000 γριβνα μαρκα με εκαψες δεν ειναι για το δικο μου επιπεδο θα στις χαρισω μιδας ολες χαχαχαχααχ.
θα αφησω και στον ντερτι μερικες!αυτο δεν καταλαβει και αυτος οτι δεν εχει σημασια ποσες γαμας αν ειναι σκουπιδια.