You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
ακριβως.ενας φιλος επεμενε οτι αν ερθει ουκρανια θα τις γαμα ολες με 1000 γριβνα προσφωρα.Το πρόβλημα είναι οτι όλοι ξεκινάνε από το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα κατά τη γνώμη τους.Π.χ.
1.Κατά τη γνώμη μου οι Ουκρανέζες έπρεπε να είναι φτηνές και εύκολες γιατί η οικονομία είναι χάλια
2.Κατά τη γνώμη μου όλες οι Ουκρανέζες θα έπρεπε να θέλουν να παντερευτούν ξένο
3.Στην επαρχία μετράς περισσότερο από Κίεβο άρα θα γαμάς καλύτερες γκόμενες κτλ
Ολα αυτά όμως είναι θεωρίες.Στην πράξη ισχύουν άλλα τα οποία περιγράφουμε.Δεν έχει σημασία τι γενικές αρχές έχει ο καθένας αλλά τι παίζει στην πράξη.Αν το αναμενόμενο δενέχει σχέση με το πραγματικό δε φταίει η αρχή.Απλά είναι πολυπαραμετρικό το ζήτημα.Τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια.Ποιος περίμενε να βελτιωθεί η Πολωνία με την είσοδο Ουκρανέζων και αχαδειάσει η ουκρανική επαρχία? κτλ.Τα πράγματα αλλάζουν πρέπει να συντονίζεται κανείς με τις εξελίξεις για τη βέλτιστη επιλογή.
Τώρα ας πούμε λέω καλύτερη για μοντελοειδείς είναι η Λευκορρωσία.Τώρα όμως το 2021,όχι πέρυσι.Ούτε γενικά είναι καλύτερη η Λευκορρωσία.Ούτε οτι πάντα ήταν καλύτερη η Λευκορρωσία για μοντελοειδείς.Ούτε οτι είναι καλύτερη τώρα η Λευκορρωσία για μη μοντελοειδείς.Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο περιορισμένο πεδίο,να προσέχεις τη λεπτομέρεια.
επιδει μια χαζη ουκρανιδα απο χωριο που ζει 20 χρονια κυπρο του λεει 3000 γριβνα μισθο παιρνουν τον μηνα.
αρα συμπερασμα λεει αν κανω προσφωρες 99% θα δεχωντε!
του ειπα με αυτη την λογικη θα γαμουσα ολη την ουκρανια χαχαχαχχααχ.
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
κμαν σκεφτωμουν κανα καλοκαιρι να ξαναδωσω ευκαιρια στο χαρκοβ αλλα απο την αλλη το κιεβ ειναι πιο ευκολο πεδιο.
λβιβ και δνεπρο δεν αξιζει τελικα να παω,μονο κιεβο και οδυσσο που εχω και δουλεια να κανω με τον θειο μου.
λβιβ και δνεπρο δεν αξιζει τελικα να παω,μονο κιεβο και οδυσσο που εχω και δουλεια να κανω με τον θειο μου.
Τωρα μιλας σωστα ...Εξαρτώνται πολλά από εμφάνσιη,ένδυση,lifestyle.Μια σπονσορέτ πρέπει να γυμνάζεται να κάνει δίαιτα,να μένει στυλάκι και να φορά ωραία,ακριβά ρούχα και αξεσουάρ αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική στο παίγνιο.Συν κόμμωση,μανικιούρ,πεντικιούρ,ακριβά μέικ απ,γόβες,κοσμήματα και χίλια δυο.Συνήθως βέβαια αυτά τα καλύπτουν οι σπόνσορες που απολαμβάνουν το αποτέλεσμα.
Το να επενδύει ο άλλος στη γκόμενά σου και εσύ να απολαμβάνεις θεικό μπούκι και εντυπωσιακή παρουσία δε σε χαλάει.]Είναι win win φάση,όλοι τρώνε καλά και οι γκόμενες είναι ευχαριστημένες.
ΥΓ την αλλη μερα που μιλησαμε λιγο ηθελε να παμε σε ρεστωραν αλλα της εριξα ακυρο γιατι φοβηθηκα μην ερθει ετσι ντυμενη
Συνημμένα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.395
- Πόντοι
- 22.266
Η Ουκρανία κ το σπονσοριγκ ζει
Πρώτο τραπέζι πίστα τρεις χιλιάδες μίλια μακριά από Ελλάδα κ αφού ο Μητσοτάκης μας έκοψε τα μπουζούκια κ η Μπέλα ντανσερ ασφαλώς κ ουκρανιδα
Από πολτοβα που τη νύχτα χορεύει ντουμπαι κ το μετά σπονσοραρεται
Ρε κμαν με έχεις τρελάνει!! Κ αυτήν εδώ στην έρημο που σε ήξερε
Έλληνας από.γερμανια χαμηλού αναστατος χμμμμμμμ σίγουρα εσένα θα έλεγε
Έχεις πάει Πολτάβα;;θυμησου
Πρώτο τραπέζι πίστα τρεις χιλιάδες μίλια μακριά από Ελλάδα κ αφού ο Μητσοτάκης μας έκοψε τα μπουζούκια κ η Μπέλα ντανσερ ασφαλώς κ ουκρανιδα
Από πολτοβα που τη νύχτα χορεύει ντουμπαι κ το μετά σπονσοραρεται
Ρε κμαν με έχεις τρελάνει!! Κ αυτήν εδώ στην έρημο που σε ήξερε
Έλληνας από.γερμανια χαμηλού αναστατος χμμμμμμμ σίγουρα εσένα θα έλεγε
Έχεις πάει Πολτάβα;;θυμησου
Συνημμένα
Πολτάβα παραλίγο να πάω το 2015 αλλά τελικά προτίμησα Κρεμεντσούγκ και μετά Χάρκοβο.Πρέπει να έχει καλό υλικό αν και το καλύτερο υλικό πρέπει να παίζει Sumy,έρχονται πολλές από εκεί.
Εχω γαμήσει τόσες πολλές πού να τις θυμάμαι όλες.
Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
παλι συμφωνω μαζι σου αλλα συνεχιζεις να μην καταλαμβαινεις.αυτες που γαμας ειναι αδεσπωτες πουτανες τριτης κατηγοριας που τιςΣιγά τη μοντελοειδή.Εχω αναλύσει πάμπολλες φορές την κατάσταση άλλο οι βίζιτες και οι έσκορτς,άλλο οι σπονσορέτς άλλο οι πουτάνες στα διαμερίσματα άλλο οι σεμιπρος.
Είναι διαφορετική η εμφάνιση η εμπειρία τα πάντα όλα.Με τη βίζιτα δεν πας σε εστιατόριο να φας,την καλείς στο σπίτι.Τη σπονσορέτ την κυκλοφορείς.Το να κυκλοφορήσεις βίζιτα είναι μαλακία.Υπάρχουν πολλές βίζιτες που παριστάνουν τις σπονσορέτς όντως,υπάρχουν πολλές επαγγελματίες που παριστάνουν τις σεμιπορ και υπάρχουν σεμιπρος που παριστάνουν τις γκόμενες αλλά τι σχέση έχει αυτό?
Κάποιος μπορεί να πει είναι όλα τα ίδια,τότε πάνε Μεταξουργείο να γαμάς με 10ρικο να έχεις μέγιστο vfm αφού αυτό θέλεις.
βαφτισες σπονσωρετες ταιζοντας τες και κανωντας τους δωρακια.μια φωρα φιλοξενησα φιλο μου κιεβο απο οδυσσο και αυτος μου εφερε
ενα ψηλαγγουρο αδεσπωτη σαν αυτες που γαμας.γυρνουσε αδεσπωτη με τακουνια και μινι στο κρεατασικ να βρεει καπειον να
τιν βιζιταρι.ο φιλος μου την καλεσε να μεινει μαζι μας με την ελπιδα να την γαμησει τζαμπα με ταισματα!.
αυτος αφραγγος ειναι και δεν ηθελε να την γαμησει τσαμπα.μου προτεινε 500 γριβνα να την γαμισω αλλα ηταν τελειος ψηλαγγουρο
του δρομου σαν αυτες που γαμας.την αφησαμε να μεινει μαζι μας για το βραδι αφου την λυπηθηκαμε..
την επομενη ηταν με ενα τουρκο ψηλο κουστουμαρισμενο 55-60 και την επερνε να την ταισει.
θα ηταν ο τουρκος κμαν απο το τουρκικο μπουρδελα που βγηκε εκτρατεια να ριξει οθωμανικους πυραυλους
ταιζοντας ψηλαγγουρες αδεσπωτες πουτανες των 400 γριβνα για να το παιξει σπονσωρας και να βαλει φωτο
στο τουρκικο μπου χαχαχαχαχ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.395
- Πόντοι
- 22.266
εσυ πρέπει να τις έχεις γαμησει όλες εκείΠολτάβα παραλίγο να πάω το 2015 αλλά τελικά προτίμησα Κρεμεντσούγκ και μετά Χάρκοβο.Πρέπει να έχει καλό υλικό αν και το καλύτερο υλικό πρέπει να παίζει Sumy,έρχονται πολλές από εκεί.
Θα μας τρελάνεις αρχηγέ
Καλά κ ο μήδας δεν ήξερα ότι πήγαινε Πολτάβα
Όπως κ ο δικός μας πήγαινε
Εάν αύριο δω Μαλδίβες κ εκεί να σε ξέρουν σπινσορετες αρχηγέ τότε θα γυρισω κολυμπώντας στην ελλαδα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
Όπως και πριντυποι εχουμε κανενα νεο απο κμαν τωρα με λοκ νταουν πως την παλεύει ;
Αυθυποβολή οικονομία στην τρωγλη και παραμυθιαζεται ότι έχει ..σπονσορετες
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
τύπε μιδα απο σφαγή παιζει τιποτα καλο;
Έχει θυμώσει ο Τάκης Μπούκας
Έχουν μπει πολλα μαλακιστηρια με.κλοπθραιτ κ δεν κάνει εκπομπές..
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
Αν δεις ψοφια η αγγούριεσυ πρέπει να τις έχεις γαμησει όλες εκείΠολτάβα παραλίγο να πάω το 2015 αλλά τελικά προτίμησα Κρεμεντσούγκ και μετά Χάρκοβο.Πρέπει να έχει καλό υλικό αν και το καλύτερο υλικό πρέπει να παίζει Sumy,έρχονται πολλές από εκεί.
Θα μας τρελάνεις αρχηγέ
Καλά κ ο μήδας δεν ήξερα ότι πήγαινε Πολτάβα
Όπως κ ο δικός μας πήγαινε
Εάν αύριο δω Μαλδίβες κ εκεί να σε ξέρουν σπινσορετες αρχηγέ τότε θα γυρισω κολυμπώντας στην ελλαδα
Και σου πει είχα σπόνσορα Γερμανό
αστέρι μελαχρινός λιγο μαδημένος, βραχύσωμος με λουκ 70αρη και παμπερς γυρνά με ύπτιο για ξεκούραστα
Ο κμαν ήταν
Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος στο ντοιτς
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
Λβιβ μην παςκμαν σκεφτωμουν κανα καλοκαιρι να ξαναδωσω ευκαιρια στο χαρκοβ αλλα απο την αλλη το κιεβ ειναι πιο ευκολο πεδιο.
Πολύ χρήμα πέφτει στην πόλη
Ακυρο για πορδομεταναστες πλέον
Νικολαεφ χερσον ίσως κάτι νακανες
..
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
Ρε αρχή Αλτσχάιμερ,Πολτάβα δεν πήγαιναΡωτα και για τον μιδα που πηγαινε συχνα Πολταβα
απλα πες ελληνας απο Γερμανια - Ελβετια αλλα ντερεκι
Κάτι μπερδεύεις
Ίσως με το Νικολαεφ...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
.κατουρα και λίγο να ξεπλεδιασουν τα μύδια σου...Πολτάβα παραλίγο να πάω το 2015 αλλά τελικά προτίμησα Κρεμεντσούγκ και μετά Χάρκοβο.Πρέπει να έχει καλό υλικό αν και το καλύτερο υλικό πρέπει να παίζει Sumy,έρχονται πολλές από εκεί.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
με 1000.χριβνα γαμας ξεπετα σε όλη την Ουκρανίαακριβως.ενας φιλος επεμενε οτι αν ερθει ουκρανια θα τις γαμα ολες με 1000 γριβνα προσφωρα.Το πρόβλημα είναι οτι όλοι ξεκινάνε από το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα κατά τη γνώμη τους.Π.χ.
1.Κατά τη γνώμη μου οι Ουκρανέζες έπρεπε να είναι φτηνές και εύκολες γιατί η οικονομία είναι χάλια
2.Κατά τη γνώμη μου όλες οι Ουκρανέζες θα έπρεπε να θέλουν να παντερευτούν ξένο
3.Στην επαρχία μετράς περισσότερο από Κίεβο άρα θα γαμάς καλύτερες γκόμενες κτλ
Ολα αυτά όμως είναι θεωρίες.Στην πράξη ισχύουν άλλα τα οποία περιγράφουμε.Δεν έχει σημασία τι γενικές αρχές έχει ο καθένας αλλά τι παίζει στην πράξη.Αν το αναμενόμενο δενέχει σχέση με το πραγματικό δε φταίει η αρχή.Απλά είναι πολυπαραμετρικό το ζήτημα.Τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια.Ποιος περίμενε να βελτιωθεί η Πολωνία με την είσοδο Ουκρανέζων και αχαδειάσει η ουκρανική επαρχία? κτλ.Τα πράγματα αλλάζουν πρέπει να συντονίζεται κανείς με τις εξελίξεις για τη βέλτιστη επιλογή.
Τώρα ας πούμε λέω καλύτερη για μοντελοειδείς είναι η Λευκορρωσία.Τώρα όμως το 2021,όχι πέρυσι.Ούτε γενικά είναι καλύτερη η Λευκορρωσία.Ούτε οτι πάντα ήταν καλύτερη η Λευκορρωσία για μοντελοειδείς.Ούτε οτι είναι καλύτερη τώρα η Λευκορρωσία για μη μοντελοειδείς.Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο περιορισμένο πεδίο,να προσέχεις τη λεπτομέρεια.
επιδει μια χαζη ουκρανιδα απο χωριο που ζει 20 χρονια κυπρο του λεει 3000 γριβνα μισθο παιρνουν τον μηνα.
αρα συμπερασμα λεει αν κανω προσφωρες 99% θα δεχωντε!
του ειπα με αυτη την λογικη θα γαμουσα ολη την ουκρανια χαχαχαχχααχ.
Απλά της πλάκας
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Ρωτα και για τον μιδα που πηγαινε συχνα Πολταβα
απλα πες ελληνας απο Γερμανια - Ελβετια αλλα ντερεκι
Σιγά το ντερέκι