Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ο παππους σου οτι συνταξη επαιρνε στην εστελνε εμβασμα για να σπουδασεις
Το οτι μου ειπε τις αγωνιες του ενας φιλος πριν καποια χρονια, (που σπουδαζε καπου εκει) και τις μετεφερα εδω.. Δεν σημαινει οτι ημουν εγω.. Γι αυτο αραξε στα κυβικα σου

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ο παππους σου οτι συνταξη επαιρνε στην εστελνε εμβασμα για να σπουδασεις
Το οτι μου ειπε τις αγωνιες του ενας φιλος πριν καποια χρονια, (που σπουδαζε καπου εκει) και τις μετεφερα εδω.. Δεν σημαινει οτι ημουν εγω.. Γι αυτο αραξε στα κυβικα σου

Εισαι συμπονιαρης τυπε
Οταν ενας δικος μου φιλος πανηγυριζε που μπηκε η Βουλγαρια στην ΕΕ και θα αναγωριστει αυτοματα το πτυχιο που αγορασε εκει, με εκοψε κρυος ιδρωτας:confused:

Πτυχιο ιατρικης:priest::priest:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
ενας δικος μου φιλος πανηγυριζε που μπηκε η Βουλγαρια στην ΕΕ και θα αναγωριστει
ας πηγαινες και εσυ ρε τυπε αφου ηταν τοσο ευκολα.. και βγαζεις την πικρια σου.. τι να πω; αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας στο συγκεκριμενο φορουμ

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
To χέσιμο δεν περιλαμβάνεται στην ετικέτα.Με τις σπονσορέτς είμαι τζέντλεμαν.
Αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις high class,πολλές μούφες κυκλοφορούν.
δεν εχεις τα λεφτα για να γαμας τοπ μουνια στην ουκρανια.
αυτες που ποζαρεις τις ψωνηζεις απο τον δρομο κρεατασικ την κρεαταγωρα αδεσπωτες πουτανες.
τετειες που ποζαρεις αδεσπωτες ψιλαγγουρρες εβρισκε και φιλος μου απο τον δρομο,της σπιτωνε,ταιζε και εδινε 300-500 γριβνα το 2006-9.
αυτες που βαζεις δεν ειναι επιπεδου απο πρακτορεια αλλα μαρκα με εκαψες με καμενα μυαλα.
βλεπωντας σε εμφανισιακα και σαν ξενος σου λενε ειναι μοντελα και παπαριες για να σου φανε 300-400 δολαρια,ενω γαμιουντε με 500 γριβνα.
αυτο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι και σε μενα παλι θα ζητησουν τα ιδια,δεν κανουν διαπραγματευση στην στιγμη
που μονος της ανεβασες κατηγορια απο πουτανα του δρομου σε σπονσορετα-μοντελο.πηγαινωντας την για ψωνια και φαι
την αναβαθμιζεις και εχει δικαιωμα να ανεβασει τιμη αφου εισαι θυμα.τα ειπαμε πολλες φωρες αρχοντα
αλλα συνεχιζεις να κανεις τα ιδια λαθη.ασε τα τραπεζωματα και τα εξτρα λεφτα οταν δεν εισαι εκει.
τι τζεντλεμαν εισαι?θυμα εισαι που τις ταιζεις και χαλας 100-200 ευρο για να μας βαλεις φωτο
που χαιδευεις το μπουτι τους.καταλαβω οτι αυτο το κανεις γιατι εχεις την αναγκη να νιωθεις
οτι εισαι με την κοπελα σου σε ραντεβου και μετα την πας στο κρεβατι.
σου αρεσει η ψευδεσθηση οτι εχεις κανονικη γκομενα για αυτο σπονσαρεις σε αδεσπωτες του δρομου
αντι να πας στα σαλον στην ψυχρα που εκει δεν θα νιωσεις αυτο το σηναισθημα ικανοποιησης

Συνημμένα

• 2C341E0F-3E97-430B-B07E-F33BD38003C9.gif
    2C341E0F-3E97-430B-B07E-F33BD38003C9.gif
    748,3 KB · Εμφανίσεις: 26

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Αν δεν παντρευτεις δεν σε αρμεγει καμια
Τα λεφτα που θα του αρμεγε μια συζυγος, ο Αρχοντας τα κατανεμει σε μουνετα που τα ριχνει 20 χρονια και εκεινα του ριχνουν 20 ποντους

Ειναι πολυ μπροστα

Τύπε για κάθε πρόταση σου χρησιμοποιείς και την λέξη λεφτά...
Κάποιος θα πρέπει να σου πεί ομως οτι τα λεφτα δεν μπορούν να αγοράσουν τα πάντα.
Αν είναι έτσι, γάμησε την υγεία σου και μετά πλήρωνε τους γιατρούς για να σε κρατάνε στην ζωή...

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειναι πολυ μπροστα
Αποψη σου..
Και ο παππους μου με την συνταξη του μπορει να μισθωσει μια π@υτανα να δωσει κατι παραπανω για να βγαλει μερικες φωτο μαζι της, και να το παιξει ιστορια. Ας μην την γ@μησει.. Φτανει που βγηκε.. Δεν παει ετσι ομως

Ο παππους σου δεν εχει λεφτα, του τα εκανες σπουδες Βουλγαρια:confused:

Ο kman τα λεφτα που θα εδινε να θρεψει παιδια σκυλια εγγονια τα κανει διακοπες σε ακριβα νησια συνοδεια μουνετων που ο μεσος ελληνας δεν θα φανταζοταν ποτε να κανει διακοπες μαζι τους

Ετσι είναι.Μπορείς να πας και χωρίς γκόμενα στα ίδια μέρη αλλά η εμπειρία δεν είναι η ίδια.Οταν βλέπω τι γκόμενες έχουν οι συνομίληκοί μου καταλαβαίνω πού με τοποθετούν.Αλλά και πριν 15 χρόνια οι τύποι μπάζα γαμουσανε,φοβερό.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αρχοντα κανεις την υπερβαση αυτο τρελαινει τους ψωλαδες

Σου λεει αυτος το μονο που εχει ειναι η δουλεια του, εγω επεσα απο πλουσια αρχιδια πως εγινε να γαμαει καλυτερα μουνια απο εμενα
Τους προκαλεις συγχυση

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχοντα κανεις την υπερβαση αυτο τρελαινει τους ψωλαδες

Σου λεει αυτος το μονο που εχει ειναι η δουλεια του, εγω επεσα απο πλουσια αρχιδια πως εγινε να γαμαει καλυτερα μουνια απο εμενα
Τους προκαλεις συγχυση

Γιατί είναι και η προσπάθεια που καταβάλλεις.Αυτός αποκλείεται να καταβάλει τέτοια προσπάθεια.

• Like

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Ειναι πολυ μπροστα
Αποψη σου..
Και ο παππους μου με την συνταξη του μπορει να μισθωσει μια π@υτανα να δωσει κατι παραπανω για να βγαλει μερικες φωτο μαζι της, και να το παιξει ιστορια. Ας μην την γ@μησει.. Φτανει που βγηκε.. Δεν παει ετσι ομως

Ο kman τα λεφτα που θα εδινε να θρεψει παιδια σκυλια εγγονια τα κανει διακοπες σε ακριβα νησια συνοδεια μουνετων που ο μεσος ελληνας δεν θα φανταζοταν ποτε να κανει διακοπες μαζι τους

Ετσι είναι.Μπορείς να πας και χωρίς γκόμενα στα ίδια μέρη αλλά η εμπειρία δεν είναι η ίδια.Οταν βλέπω τι γκόμενες έχουν οι συνομίληκοί μου καταλαβαίνω πού με τοποθετούν.Αλλά και πριν 15 χρόνια οι τύποι μπάζα γαμουσανε,φοβερό.

Δηλώνεις υπεράνω αλλά απολογείσαι συνέχεια. Λίγο οξύμωρο για κάποιον που θεωρεί τον εαυτό του εξυπνότερο των υπολοίπων αλλα και αδιαπέραστο σε προσβολές, ε;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Kman2 δεν εχεις τα λεφτα για να γαμας τοπ μουνια στην ουκρανια.
αυτες που ποζαρεις τις ψωνηζεις απο τον δρομο κρεατασικ την κρεαταγωρα αδεσπωτες πουτανες.
τετειες που ποζαρεις αδεσπωτες ψιλαγγουρρες εβρισκε και φιλος μου απο τον δρομο,της σπιτωνε,ταιζε και εδινε 300-500 γριβνα το 2006-9.
αυτες που βαζεις δεν ειναι επιπεδου απο πρακτορεια αλλα μαρκα με εκαψες με καμενα μυαλα.
βλεπωντας σε εμφανισιακα και σαν ξενος σου λενε ειναι μοντελα και παπαριες για να σου φανε 300-400 δολαρια,ενω γαμιουντε με 500 γριβνα.
αυτο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι και σε μενα παλι θα ζητησουν τα ιδια,δεν κανουν διαπραγματευση στην στιγμη
που μονος της ανεβασες κατηγορια απο πουτανα του δρομου σε σπονσορετα-μοντελο.πηγαινωντας την για ψωνια και φαι
την αναβαθμιζεις και εχει δικαιωμα να ανεβασει τιμη αφου εισαι θυμα.τα ειπαμε πολλες φωρες αρχοντα
αλλα συνεχιζεις να κανεις τα ιδια λαθη.ασε τα τραπεζωματα και τα εξτρα λεφτα οταν δεν εισαι εκει.
τι τζεντλεμαν εισαι?θυμα εισαι που τις ταιζεις και χαλας 100-200 ευρο για να μας βαλεις φωτο
που χαιδευεις το μπουτι τους.καταλαβω οτι αυτο το κανεις γιατι εχεις την αναγκη να νιωθεις
οτι εισαι με την κοπελα σου σε ραντεβου και μετα την πας στο κρεβατι.
σου αρεσει η ψευδεσθηση οτι εχεις κανονικη γκομενα για αυτο σπονσαρεις σε αδεσπωτες του δρομου
αντι να πας στα σαλον στην ψυχρα που εκει δεν θα νιωσεις αυτο το σηναισθημα ικανοποιησης
Εσύ τα του λες.. Αλλά αυτός κάνει πως δεν τα ακούει..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ειναι πολυ μπροστα
Αποψη σου..

Αυτό το έτσι είναι που τους τρελαίνει άρχοντα!:headbang2::rockon::headbang2::rockon:

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Kman είναι ωραίος τύπος κι έχει πολύ φάση
Με τις γκόμενες τάχει μπλέξει λίγο κυνηγώντας ανεμόμυλους
Παρόλα αυτά μετά τον Πορδομιτσο είναι ομουσιαστικος στυλοβάτης των θρεντ
Κι ειδικά Ουκρανία που ο μίτσος λόγω φτώχειας δεν έχει πάει τα τελευταία 15 χρόνια
Ο κμαν είναι η μόνη πηγή διασκέδασης με τις παπατζες που γράφει
Γκοντολες ΚΜΑΝ :glasses:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το πρόβλημα είναι οτι όλοι ξεκινάνε από το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα κατά τη γνώμη τους.Π.χ.
1.Κατά τη γνώμη μου οι Ουκρανέζες έπρεπε να είναι φτηνές και εύκολες γιατί η οικονομία είναι χάλια
2.Κατά τη γνώμη μου όλες οι Ουκρανέζες θα έπρεπε να θέλουν να παντερευτούν ξένο
3.Στην επαρχία μετράς περισσότερο από Κίεβο άρα θα γαμάς καλύτερες γκόμενες κτλ
Ολα αυτά όμως είναι θεωρίες.Στην πράξη ισχύουν άλλα τα οποία περιγράφουμε.Δεν έχει σημασία τι γενικές αρχές έχει ο καθένας αλλά τι παίζει στην πράξη.Αν το αναμενόμενο δενέχει σχέση με το πραγματικό δε φταίει η αρχή.Απλά είναι πολυπαραμετρικό το ζήτημα.Τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια.Ποιος περίμενε να βελτιωθεί η Πολωνία με την είσοδο Ουκρανέζων και να αδειάσει η ουκρανική επαρχία? κτλ.Τα πράγματα αλλάζουν πρέπει να συντονίζεται κανείς με τις εξελίξεις για τη βέλτιστη επιλογή.
Τώρα ας πούμε λέω καλύτερη για μοντελοειδείς είναι η Λευκορρωσία.Τώρα όμως το 2021,όχι πέρυσι.Ούτε γενικά είναι καλύτερη η Λευκορρωσία.Ούτε οτι πάντα ήταν καλύτερη η Λευκορρωσία για μοντελοειδείς.Ούτε οτι είναι καλύτερη τώρα η Λευκορρωσία για μη μοντελοειδείς.Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο περιορισμένο πεδίο,να προσέχεις τη λεπτομέρεια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Kman είναι ωραίος τύπος κι έχει πολύ φάση
Με τις γκόμενες τάχει μπλέξει λίγο κυνηγώντας ανεμόμυλους
Παρόλα αυτά μετά τον Πορδομιτσο είναι ομουσιαστικος στυλοβάτης των θρεντ
Κι ειδικά Ουκρανία που ο μίτσος λόγω φτώχειας δεν έχει πάει τα τελευταία 15 χρόνια
Ο κμαν είναι η μόνη πηγή διασκέδασης με τις παπατζες που γράφει
Γκοντολες ΚΜΑΝ :glasses:

Μητσάρας δεν ταξιδεύει σε τριτοκοσμικές χώρες.
Πάει Χαμίνια-Φιλανδία 2 φορές την εβδομάδα για κατάθεση χρημάτων και ενημέρωση βιβλιαρίου...:confused::confused::confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Τώρα ας πούμε λέω καλύτερη για μοντελοειδείς είναι η Λευκορρωσία.Τώρα όμως το 2021,όχι πέρυσι.Ούτε γενικά είναι καλύτερη η Λευκορρωσία.Ούτε οτι πάντα ήταν καλύτερη η Λευκορρωσία για μοντελοειδείς.Ούτε οτι είναι καλύτερη τώρα η Λευκορρωσία για μη μοντελοειδείς.Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο περιορισμένο πεδίο,να προσέχεις τη λεπτομέρεια.
Τουλαχιστον προλαβα πηδηξα την μοντελα για 80 ευρα ... επαιξε βεβαια ρολο και η τρομακτικη μου εμπειρια ναουμε :D:

οι σπονοσρες σε 5στερα ξενοδοχεια ανα τον κοσμο εξακολουθουν να την πηγαινουν :tooth:

Συνημμένα

• Dubai.jpg
    Dubai.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σιγά τη μοντελοειδή.Εχω αναλύσει πάμπολλες φορές την κατάσταση άλλο οι βίζιτες και οι έσκορτς,άλλο οι σπονσορέτς άλλο οι πουτάνες στα διαμερίσματα άλλο οι σεμιπρος.
Είναι διαφορετική η εμφάνιση η εμπειρία τα πάντα όλα.Με τη βίζιτα δεν πας σε εστιατόριο να φας,την καλείς στο σπίτι.Τη σπονσορέτ την κυκλοφορείς.Το να κυκλοφορήσεις βίζιτα είναι μαλακία.Υπάρχουν πολλές βίζιτες που παριστάνουν τις σπονσορέτς όντως,υπάρχουν πολλές επαγγελματίες που παριστάνουν τις σεμιπορ και υπάρχουν σεμιπρος που παριστάνουν τις γκόμενες αλλά τι σχέση έχει αυτό?
Κάποιος μπορεί να πει είναι όλα τα ίδια,τότε πάνε Μεταξουργείο να γαμάς με 10ρικο να έχεις μέγιστο vfm αφού αυτό θέλεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom