Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Δηλαδή εσύ κάθεσαι και παρατηρείς αυτά στις γκόμενες που έχεις χρυσοπληρώσει, πριν τις πας στο χοτέλι να τις χέσεις στο στόμα.

O barock βρίσκει απαράδεκτο ΤΟ ΝΑ ΧΕΖΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ όμως ... γουστάρει !!!!!!

Ρε μπαροκογαμημένο ναυάγιο, πάλι ψοφάς για τραμπούκο.

Σε ποιό νησί είμαι, έμαθες;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κάτουρο ήπιες πρόσφατα ;;;;;

Γιατί ντρέπεσαι τόσο μωρή κότα να πεις τη βραχονησίδα που ζεις ;;;;

Επειδή ... αυτόματα θα πάρεις τον τίτλο του κατσικογάμη ;;;;;

Από κατουρημένος στραπονιάρης, προαγωγή δεν είναι να γίνεις κατσικογάμης ;;;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Κάτουρο ήπιες πρόσφατα ;;;;;

Γιατί ντρέπεσαι τόσο μωρή κότα να πεις τη βραχονησίδα που ζεις ;;;;

Επειδή ... αυτόματα θα πάρεις τον τίτλο του κατσικογάμη ;;;;;

Από κατουρημένος στραπονιάρης, προαγωγή δεν είναι να γίνεις κατσικογάμης ;;;;;;

Δε φταίει κανείς, εγώ που σου γάμησα τα νιάτα φταίω και έχει γίνει το μυαλό σου πουρές. Τουλάχιστον τώρα δεν έχεις βάλει τα κλάματα όπως την άλλη φορά, ακόμα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τελικά δεν κατάλαβα ... σε χαλάει το κατσικογάμης και προτιμάς κατουρημένος στραπονιάρης ;;;;;

Αλήθεια, πόσο έχεις πληρώσει το ακριβότερο κατούρημα που έφαγες ;;;;;

Αναγνωρίζω ότι είναι ακριβό σπόρ !!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Τελικά δεν κατάλαβα ... σε χαλάει το κατσικογάμης και προτιμάς κατουρημένος στραπονιάρης ;;;;;

Αλήθεια, πόσο έχεις πληρώσει το ακριβότερο κατούρημα που έφαγες ;;;;;

Αναγνωρίζω ότι είναι ακριβό σπόρ !!!!!

Μπορείς να λες οτι μαλακία κατεβάζεις από το μυαλό σου. Κανένα πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς, από τη στιγμή που σου γάμησα τον εγκέφαλο και ακόμα ψάχνεις δανεικά τα 5πλάσια μήπως και σώσεις κάτι από την ξεφτίλα σου, όσο δεν τα καταφέρνεις αφηνιάζεις.

Σου έχω λύση, αφού λεφτά δεν πρόκειται να βρεις.

44-1599828137.jpg

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Κάτι ξέρανε οι αρχαίοι Έλληνες που δεν δίνανε δικαίωματα στης γυναίκες , βλέπεις σήμερα ναυάγια και φουκαραδες να έχουν θεοποιήσει της γυναικες :jerking::jerking: σπονσορινγκ η κάθε χωριατα :headbang: σε 10 χρόνια θα πρέπει να είσαι Μπραντ Πιτ η Κριστιάνο Ρονάλντο να γαμας ωραίες γυναίκες, αλλιώς είσαι τελειωμένος με το νεοφεμινιστικο κύμα που επικρατεί :jerking: στο ανατολικό μπλοκ επικρατεί κάτι διαφορετικό ακόμα από τον δυτικά τελειωμένο ηθικά κόσμο, ο παριςπαπις στα έλεγε ωραία την άλλη φορά και εσύ συνεχίζεις με το σπονσορινγκ , μπήκα στο κανάλι της να δω μπας και είναι μόνο αυτή έτσι αλλά στα σχόλια διαπίστωσα ότι οι γυναίκες με τέτοιες απαιτήσεις και νοοτροπίες πολλαπλασιάζονται :jerking::jerking: δηλαδή να χρυσοπληωνεις να γαμας ,να πω οκ αλλά εσύ τρίβεις μπούτια :2funny::2funny: δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη των φεμιναζι ,αφού ειδικά στον δυτικό κόσμο οι γυναίκες έχουν απίστευτα δικαίωμα δικαίωματα ,ένας φίλος μου στην Ελλάδα λέει ότι όσες γυναίκες γνωρίζει καμία δεν είναι άνεργη , αντίθετα οι μισοί του φίλοι άντρες είναι χωρίς δουλειά χρόνια :headbang: δυστυχώς τα πράγματα θα χειροτερέψουν ,το καμάκι πέθανε στην Ελλάδα χρόνια,δεν μας έχει πει ο φύλακας πως είναι κι Γερμανίδες αφού δεν γαμαει ποτέ εκεί :2funny:

Μητσο οι Ρωσιδες δουλευουν η περιμενουν απ τον αντρα να τα φερνει ολα ετοιμα;
στην επαρχία είναι μισά μισά,εγώ σας ανέβασα βίντεο με μια στρίπερ που τα είχε με έναν Καζάκο και την έσφαξε, αυτός δεν πλήρωνε τίποτα :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σου έχω λύση, αφού λεφτά δεν πρόκειται να βρεις.

Όλο εκεί γύρω ... στις .... κυριλέ περιοχές ο νους σου ε ;;;;;
Δεν ξεφεύγεις !!!!!

Ρε μαλάκα .... δεν πατάω σε τέτοιες περιοχές.
Δεν έχω παπάκι ....
Δεν ξέρω αλβανικά ....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
To χέσιμο δεν περιλαμβάνεται στην ετικέτα.Με τις σπονσορέτς είμαι τζέντλεμαν.
Αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις high class,πολλές μούφες κυκλοφορούν.
Σιγουρα, πανω απ ολα τζεντλεμαν. Και με οδηγο το σαβουαρ-βιβρ φυσικα. Με λιγο απο λεκτικη βια, ομηρια, εξαναγκασμο. Και κλααμμα οι κυριες. Που να δουν και το λαμπραντορ να περιμενει στο παρασκηνιο.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
δεν εχεις τα λεφτα για να γαμας τοπ μουνια στην ουκρανια.
αυτες που ποζαρεις τις ψωνηζεις απο τον δρομο κρεατασικ την κρεαταγωρα αδεσπωτες πουτανες.
τετειες που ποζαρεις αδεσπωτες ψιλαγγουρρες εβρισκε και φιλος μου απο τον δρομο,της σπιτωνε,ταιζε και εδινε 300-500 γριβνα το 2006-9.
αυτες που βαζεις δεν ειναι επιπεδου απο πρακτορεια αλλα μαρκα με εκαψες με καμενα μυαλα.
βλεπωντας σε εμφανισιακα και σαν ξενος σου λενε ειναι μοντελα και παπαριες για να σου φανε 300-400 δολαρια,ενω γαμιουντε με 500 γριβνα.
αυτο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι και σε μενα παλι θα ζητησουν τα ιδια,δεν κανουν διαπραγματευση στην στιγμη
που μονος της ανεβασες κατηγορια απο πουτανα του δρομου σε σπονσορετα-μοντελο.πηγαινωντας την για ψωνια και φαι
την αναβαθμιζεις και εχει δικαιωμα να ανεβασει τιμη αφου εισαι θυμα.τα ειπαμε πολλες φωρες αρχοντα
αλλα συνεχιζεις να κανεις τα ιδια λαθη.ασε τα τραπεζωματα και τα εξτρα λεφτα οταν δεν εισαι εκει.
τι τζεντλεμαν εισαι?θυμα εισαι που τις ταιζεις και χαλας 100-200 ευρο για να μας βαλεις φωτο
που χαιδευεις το μπουτι τους.καταλαβω οτι αυτο το κανεις γιατι εχεις την αναγκη να νιωθεις
οτι εισαι με την κοπελα σου σε ραντεβου και μετα την πας στο κρεβατι.
σου αρεσει η ψευδεσθηση οτι εχεις κανονικη γκομενα για αυτο σπονσαρεις σε αδεσπωτες του δρομου
αντι να πας στα σαλον στην ψυχρα που εκει δεν θα νιωσεις αυτο το σηναισθημα ικανοποιησης

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
καπειος εβαλε καπεια βιντεο απο χερσον τι γινωταν εκει σε πρακτορεια γαμου.
καπιοι αμερικανοι βρηκαν αυτο το κολπο εστεισαν εκει επιχειρηση.
καλουνε αλλα ναυαγια απο την αμερικοι απελπισμενους οτι θα βρουνε μοντελα νεαρες.
αφου στην αμερικη δεν περνανε γιατι ερχοντε αυτοι εδω να βρουνε γκομενες?
εγραψα πριν χρονια οτι για ενα απελπισμενο 50-70 ποσο αναγκη εχει για συντροφικοτητα.
πανω στην αναγκη τοσον απελπισμενων cool βρηκαν δουλεια τοσες κορασιδες
στα πρακτορεια γαμου οπου μαδουσανε τα θυματα διοργανωνοντας τετειες συναντησεις.
εβρισκες ποια σου αρεσε και ξεκινουσες ραντεβου με την νυφη και την μεταφραστρια.
μεχρι να καταλαβεις τι παιζει σου ετρωγαν την περιουσια,οσο πιο απελπισμενος ποιο ευκολο θυμα.
κυπριος ερχωταν μεχρι το 2008 σε χερσον και οδυσσο,τον φωναζαν ο γαμπρος!
μετα απο τοσα χρονια αδικα τον βλεπω μονο να κανει βολτες στην λευκωσια.
πλεον ιδικα οδυσσο δεν βλεπω να ερχωντε οπως παλαιοτερα,σχεδον δεν βλεπω ποτε
καπειον να τριγυρνα με γκομενες πρακτορειον.ακουγα μονο 5 γκομενες που συζητουσαν
που τους στελουν μυνηματα διαφωρα θυματα απο καναδα και αυστραλια.
μονο τετειες χωρες τους ενδιαφερουν,οχι ελλαδα ,ιταλια,ισπανια,
αυτες χωρες για διακοπες ειναι και οχι για σπονσωρες και λεφτα.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σιγουρα, πανω απ ολα τζεντλεμαν. Και με οδηγο το σαβουαρ-βιβρ φυσικα. Με λιγο απο λεκτικη βια, ομηρια, εξαναγκασμο. Και κλααμμα οι κυριες. Που να δουν και το λαμπραντορ να περιμενει στο παρασκηνιο.

Τοσο σκληρος καργιολης ο kman?

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ειχαμε μια ψιλη λεπτη γκομενα οδυσσο που εξαφανιστηκε εδω και 3 χρονια.
καθε μερα εξω απο το μακτοναλτσ καθωταν και περιμενε βιζιτα.
την πλισιασα μια φωρα ηθελε 300 δολαρια!ενω ηξερα την επαιρναν με 500 γριβνα!
δεν δεχωταν με 1000 γριβνα που της προτεινα,μετα ο σαλονικιος την πηρε απο
το σαιτ που την βρηκε με 500 γριβνα και δεκτηκε χαχαχαχαχ.
αυτο σας λεω οτι αν εχουν μια τιμη στον νου δεν κανουν εκπτωσεις.
αλλη μικρη που γαμησα με την αδερφη και τις φιλες της με 500-700 γριβνα
μετα απο καιρο την βρηκα στο μιστερ χ σαιτ οτι δουλευει σε σαλον με 500 γριβνα.
βολταρει συχνα στην γειτονεια μου και την συναντω συχνα στον δρομο.
περιμενε εναν βλακα με το αυτοκινητο εξω απο το σπιτι του θειου μου και τσιμπησα τηλεφωνο.
την καλεσα να ερθει σπιτι,λεω 1000 γριβνα και δεν δεκτηκε!
της ειπα αφου βλεπω εισαι σε σαλον στο μιστερ χ με 500!την εδιωξα δεν δινω περισοτερα.
ο κμαν θα εδινε 300 δολαρια στην ξανθη αυτη που ειναι ψηλαγγουρο και καλυτερη απο αυτες που βαζει εδω.
τετειο επιπεδο ουτε τζαμπα τις γαμω και αν θελω να πληρωσω πανω απο 1000 γριβνα οχι.
να δωσω 200 δολαρια για τοπ γκομενες οκ,αλλα οχι εξοδα για τετειες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Σαν την κατσικα που χυνει το γαλα ενα πραγμα.
Τον αρμεγουν.. τον αρμεγουν.. και μολις δεν του καθονται.. τα κανει ολα ....τανα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σαν την κατσικα που χυνει το γαλα ενα πραγμα.
Τον αρμεγουν.. τον αρμεγουν.. και μολις δεν του καθονται.. τα κανει ολα ....τανα

Αν δεν παντρευτεις δεν σε αρμεγει καμια
Τα λεφτα που θα του αρμεγε μια συζυγος, ο Αρχοντας τα κατανεμει σε μουνετα που τα ριχνει 20 χρονια και εκεινα του ριχνουν 20 ποντους

Ειναι πολυ μπροστα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Ειναι πολυ μπροστα
Αποψη σου..
Και ο παππους μου με την συνταξη του μπορει να μισθωσει μια π@υτανα να δωσει κατι παραπανω για να βγαλει μερικες φωτο μαζι της, και να το παιξει ιστορια. Ας μην την γ@μησει.. Φτανει που βγηκε.. Δεν παει ετσι ομως

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
Τα λεφτα που θα του αρμεγε μια συζυγος, ο Αρχοντας τα κατανεμει σε μουνετα
Ειναι πολυ μπροστα

Δεν είναι απαραίτητο, γιατί κάποιος άλλος μπορεί να φερθεί έξυπνα και να πουλήσει ακριβά το τομάρι του, όσο αφορά την παντρειά. Για αυτό έλεγαν οι παλιοί, κοίτα να μην βρεις μόνο τρύπα, αλλά κοίτα να έχει και προίκα.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ειναι πολυ μπροστα
Αποψη σου..
Και ο παππους μου με την συνταξη του μπορει να μισθωσει μια π@υτανα να δωσει κατι παραπανω για να βγαλει μερικες φωτο μαζι της, και να το παιξει ιστορια. Ας μην την γ@μησει.. Φτανει που βγηκε.. Δεν παει ετσι ομως

Ο παππους σου δεν εχει λεφτα, του τα εκανες σπουδες Βουλγαρια:confused:

Ο kman τα λεφτα που θα εδινε να θρεψει παιδια σκυλια εγγονια τα κανει διακοπες σε ακριβα νησια συνοδεια μουνετων που ο μεσος ελληνας δεν θα φανταζοταν ποτε να κανει διακοπες μαζι τους

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τα λεφτα που θα του αρμεγε μια συζυγος, ο Αρχοντας τα κατανεμει σε μουνετα
Ειναι πολυ μπροστα

Δεν είναι απαραίτητο, γιατί κάποιος άλλος μπορεί να φερθεί έξυπνα και να πουλήσει ακριβά το τομάρι του, όσο αφορά την παντρειά. Για αυτό έλεγαν οι παλιοί, κοίτα να μην βρεις μόνο τρύπα, αλλά κοίτα να έχει και προίκα.

Καποιοι επισης γαμανε πουστηδες για λεφτα
Και δεν τους χρεωνονται για μια ζωη οπως οι σωγαμπροι:confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Ο παππους σου δεν εχει λεφτα, του τα εκανες σπουδες
0ταν δεν εχεις αντιλογο, κανεις ανουσιες παιδικες επιθεσεις, με φωσκολικα σεναρια. Οσο πηγα εγω για σπουδες εκει ( που βλεπεις οραματα), αλλο τοσο πηγες και εσυ για σπουδες στο χαρβαρντ. Η ζωη δεν ειναι μονο πιτσες και dvd ταινιες.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ο παππους σου δεν εχει λεφτα, του τα εκανες σπουδες
0ταν δεν εχεις αντιλογο, κανεις ανουσιες παιδικες επιθεσεις, με φωσκολικα σεναρια. Οσο πηγα εγω για σπουδες εκει ( που βλεπεις οραματα), αλλο τοσο πηγες και εσυ για σπουδες στο χαρβαρντ. Η ζωη δεν ειναι μονο πιτσες και dvd ταινιες.

Συγκρινες τον παππου σου με τον Αρχοντα
Ατυχης συγκριση καθως ο kman οσα βγαζει τα τρωει στο μουνι

Ο παππους σου οτι συνταξη επαιρνε στην εστελνε εμβασμα για να σπουδασεις
Δεν εχεις διεκρινησει αν ησουν Βουλγαρια η Ρουμανια αλλα κατι μας ελεγες οτι εδωσες ΔΙΚΑΤΣΑ

Χιλιες φορες σαν τον kman να τρωω οτι βγαζω στο μουνι παρα να πληρωνω παιδια μετα την ενηλικιωση τους και μαλιστα για προπτυχιακες σπουδες στο εξωτερικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom