Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Ο σχολικός τροχονόμος ακόμα δεν τελείωσε με τα μαθήματα;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aρχηγέ, με το καλό και 10 χιλιάδες σελίδες το thread :rockon:

Έχεις αποτελέσει πρότυπο για πολλούς πορνοτουρίστες

Κάποτε αηδίαζα και μόνο στην σκέψη να ρίξω απαξιωτικό χέσιμο,
αλλά μιας και ο Δημητράκης είναι,κατ' ομολογία του,
πεπειραμένος στο ρόλο της χέστρας,
σκέφτομαι να του χέσω τη μογγολόφατσα
και να του κολλήσω ένα 50ευρω στην καράφλα

Η επιρροη της αρχηγάρας πάνω σου έχει πάρει πλεον αλλες διαστάσεις.:wink:

'Eχω ήδη παραγγείλει ολόλευκα σώβρακα εκστρατείας :rockon:

Φέτος και πέρυσι είναι η χρονιά σου.Πρέπει να έχεις ξεσκιστεί,με κορωναιό τώρα κανένας ανταγωνισμός.
Εγώ χρησιμοποιώ πτήσεις,έφαγα τρελά μπλόκα.

Oι λέξεις που έχω ακούσει τις περισσότερες φορές το 2020 είναι Kochanie και Misiu :rockon:

Αγόρασε αμάξι να δίνουμε ραντεβού στα σύνορα και να μπουκάρουμε σαν βαλκανικό κομβόι :rockon:

Έφαγα χοντρή φρίκη με τον κορώνα,τώρα μετά από μήνα ταξίδι.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Aρχηγέ, με το καλό και 10 χιλιάδες σελίδες το thread :rockon:

Έχεις αποτελέσει πρότυπο για πολλούς πορνοτουρίστες

Κάποτε αηδίαζα και μόνο στην σκέψη να ρίξω απαξιωτικό χέσιμο,
αλλά μιας και ο Δημητράκης είναι,κατ' ομολογία του,
πεπειραμένος στο ρόλο της χέστρας,
σκέφτομαι να του χέσω τη μογγολόφατσα
και να του κολλήσω ένα 50ευρω στην καράφλα

Η επιρροη της αρχηγάρας πάνω σου έχει πάρει πλεον αλλες διαστάσεις.:wink:

'Eχω ήδη παραγγείλει ολόλευκα σώβρακα εκστρατείας :rockon:

Φέτος και πέρυσι είναι η χρονιά σου.Πρέπει να έχεις ξεσκιστεί,με κορωναιό τώρα κανένας ανταγωνισμός.
Εγώ χρησιμοποιώ πτήσεις,έφαγα τρελά μπλόκα.

Oι λέξεις που έχω ακούσει τις περισσότερες φορές το 2020 είναι Kochanie και Misiu :rockon:

Αγόρασε αμάξι να δίνουμε ραντεβού στα σύνορα και να μπουκάρουμε σαν βαλκανικό κομβόι :rockon:

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f437a4e2d746139304e4e444831513d3d2d3934383639383332322e3136333238376361383130306562636231333330393831353838322e676966

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
κμαν σε ξερουν σαν το κοροιδο που τους αγοραζει οτι βλεπουν στην βιτρινα
και αμεσως το βαζουν στην λιστα θυμα ακομα και οι πουτανες που δεν σου καθωντε μετα.
:glasses:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Λέει οτι με ξέρουν στο Ντουμπάι ενώ δεν έχω πάει ποτέ εκεί.

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Ολες οι σπονσορέτς κάποια στιγμή περνάνε από Ντουμπάϊ,Τουρκία.Είναι αναπόφευκτο σα Holy Grail.
Ελπίζεις να μην τις έχει χέσει κανένας Άραβας,καμιά φορά είμαστε τυχεροί.

Ενω αν εχουν φαει ανωτερη βαλκανια κουραδα ειναι σαν χαβιαρι

Εγώ δε χέζω μοντέλα.Με κατηγορεί και ο mindreader για αυτό,λέει χέζεις μέτριες.
Η υποταγή στα γούστα ενός ανώτερου Βαλκάνιου πρέπει να γίνεται αδιακρίτως και καθ' ολοκληρίαν. Ο Mindreader να τα βάλει πρώτα με τους Άραβες και ύστερα μαζί σου. Μήπως δε τον βολεύει το σύστημα γραφής από δεξιά προς τα αριστερά; :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: ave.
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ευχαριστώ.Είχα την ιδέα να φτιάξω το θρεντ ενώ πριν έγραφα στο τι γίνεται με Κίεβο.Εχει live ρεπορτάζ,αναλύσεις τα πάντα όλα αν και πολύ υλικό έχει και το τι γίνεται με Κίεβο και το θρεντ της Πολωνίας.

Εκείνα που έγραφες στο σαιτ του Roosh,υπάρχουν πουθενά να τα ξαναβρούμε;

Πέρα απ'τις αναλύσεις,θυμάμαι κάτι φώτο και βίντεο που ανέβαζες με γκόμενες απ'το δρόμο,από γλέντια,παραλίες κλπ.Δεν πρέπει να χαθούν αυτά

Άσε ρε,ο μαλάκας ο Roosh πήγε και διέγραψε όλο το παλιό φόρουμ,όλα τα θρεντ με το αιτιολογικό οτι θα ωθούσαν τους άντρες στο καμάκι και στη διαφθορά των ηθών των γυναικών.Από τότε που το έριξε στη θρησκεία λειτουργεί σαν πυροβολημένος.Γράφει οτι τα κλαμπ είναι τόποι λατρείας του Σατανά,προμοτάρει θεωρίες συνομωσίας κτλ.Εχει λαλήσει τελείως.
Το κακό είναι που διέγραψε όλο αυτό το φοβερό υλικό,live ρεπορτάζ και αναλύσεις από εμένα και άλλους(π.χ. Vorkuta) για το μπλοκ και θέρετρα.Είχα φωτορεπορτάζ από Παραλία Κατερίνης,Χερσόνησσο,Πολωνία κτλ,έχουν όλα πάει στο βρόντο λόγω Roosh.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Από τότε που το έριξε στη θρησκεία λειτουργεί σαν πυροβολημένος.Γράφει οτι τα κλαμπ είναι τόποι λατρείας του Σατανά,προμοτάρει θεωρίες συνομωσίας κτλ.Εχει λαλήσει τελείως.
Το κακό είναι που διέγραψε όλο αυτό το φοβερό υλικό,live ρεπορτάζ και αναλύσεις από εμένα και άλλους(π.χ. Vorkuta) για το μπλοκ και θέρετρα.Είχα φωτορεπορτάζ από Παραλία Κατερίνης,Χερσόνησσο,Πολωνία κτλ,έχουν όλα πάει στο βρόντο λόγω Roosh.

Επιτηδες το κανει για να μειωθει ο ανταγωνισμος και να γαμαει φθηνοτερα

Αν εχεις φωτο απο Παραλια Κατερινης ανεβασε να θυμηθουμε παλιες καλες εποχες

• Like

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ετσι προς ενημερωση ο σαλονικιος φιλος μου παλι ουκρανια ειναι,τωρα με πηρε με τον θειο μου απο οδυσσο.
εκατσε εναμιση μηνα δεκεβριο και γεναρη πηγε κιεβ,δνιπρο με τον ντερτυ,οδυσσο και μετα σαλονικη.
ο σαλονικιος δεν γραφει εδω αλλα γαμαει τον κμαν και σε σπονσαρισματα και σε χρημα μπατσετ και ολα.
παειι και μαδαγασκαρη και ασια και αλλες χωρες συχρονος της ευρωπης.
με τρελανε να παω,του λεω δεν εχει πτησεις δυσκολα,τεστ,καραντινες.
μου ειπε σου κλινω εισιτηριο μεσο μινσκ να ερθεις παρεα κιεβο.
δεν θελω με αυτον τον καιρο και τις καραντινες επιστροφη.
ας κανω υπομονη ακομα 3 μηνες και βλεπουμε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Από τότε που το έριξε στη θρησκεία λειτουργεί σαν πυροβολημένος.Γράφει οτι τα κλαμπ είναι τόποι λατρείας του Σατανά,προμοτάρει θεωρίες συνομωσίας κτλ.Εχει λαλήσει τελείως.

Επιτηδες το κανει για να μειωθει ο ανταγωνισμος και να γαμαει φθηνοτερα

Αν εχεις φωτο απο Παραλια Κατερινης ανεβασε να θυμηθουμε παλιες καλες εποχες

Τι να γαμήσει?Το έχει ρίξει πλέον στα θεία και ψάχνει παρθένα θρησκευόμενη να παντρευτεί αλλιώς τον βλέπω μοναχό.
Μερικά παλιά μέλη έχουν προσπαθήσει και έσωσαν ορισμένα παλιά θρεντς.
Στα βιβλία του ο Roosh μερικά που γράφει τα έχει κλέψει από δικά μου πόστς.Βέβαια πλέον έχει κάψει και τα βιβλία του,δεν κυκλοφορούν πουθενά.Τόση γνώση να πάει χαμένη,τι λύσσα είναι αυτή.Φανατικός πραγματικά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
@GGTHD ( μια και οι παραθέσεις δεν δουλεύουν σωστά.)

Η αρχηγάρα πιστεύει οτι η πλειονότητα των μελών του site έχει κρυφό πόθο να χέσει γυναίκες. Επίσης όταν αυτός το κάνει αυτό νοιώθει σαν... σείχης, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.

Αυτά πιστεύει. Το τι κατά πλειοψηφία συμβαίνει το αφήνω στη κρίση σου.

Προφανώς και δεν θα ασχοληθώ με κοπρόλαγνους κομπλεξικούς αραβες υπάνθρωπους ανεξαρτήτως του πως γράφουν.

Υ.Γ. Την ιστορία για τα χεσίματα της αρχηγάρας δεν την επανέφερα εγώ. Εκείνος με ανέφερε σε άλλη μια αρλούμπα του μια σελίδα πίσω. Ελεγξέ το και θα δείς οτι έχω δίκιο.Και παρόλο που δεν θέλω να απαντάω γιατί ειλικρινά τον λυπάμαι όταν με προκαλεί θα παίρνει απάντηση.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556
Σήμερα γιορτάζει δύο χρόνια το πιο γαμάτο νήμα του μπουρδέλα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
Το νήμα με τις μεγαλύτερες ανατροπές και τις πιο καλτ προσωπικότητες!
Το νήμα του Άρχοντα Κμαν!!!:headbang2::rockon::headbang2::rockon:

Να τα χιλιάσει.....

source.gif

:headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556
Αρχηγέ τα σέβη μου.
Μόλις βγήκα από την εταιρία επαγγελματικό ραντεβου,,εταιρία που έχτισε το ψηλότερο ξενοδοχείο κ το burj khalifa k η κοπέλα είναι από τσερνοβτσι Ουκρανίδα κ είναι μεταφράστρια
Έπαθα πλάκα
Παντού διάσημος είσαι
Bεναθα τώρα παντρεύτηκε άραβα
Αφού μάλλον έφαγε το μπαλκαν πεος κ μετά την παρατήσεις την φορτώθηκε μουσλιμι

ειναι μακετο τουτο το εργο τυπε? :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Η αρχηγάρα πιστεύει οτι η πλειονότητα των μελών του site έχει κρυφό πόθο να χέσει γυναίκες. Επίσης όταν αυτός το κάνει αυτό νοιώθει σαν... σείχης, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.

Προφανώς και δεν θα ασχοληθώ με κοπρόλαγνους κομπλεξικούς αραβες υπάνθρωπους ανεξαρτήτως του πως γράφουν.

Υ.Γ. Την ιστορία για τα χεσίματα της αρχηγάρας δεν την επανέφερα εγώ. Εκείνος με ανέφερε σε άλλη μια αρλούμπα του μια σελίδα πίσω. Ελεγξέ το και θα δείς οτι έχω δίκιο.Και παρόλο που δεν θέλω να απαντάω γιατί ειλικρινά τον λυπάμαι όταν με προκαλεί θα παίρνει απάντηση.
:hi::hi:

O Αρχοντας δεν ειναι "καθαρμα" που θα πλακωσει στις φαπες οποια δεν του κανει τα γουστα
Ο ιδιος εχει παραδεχτει οτι η αλλη που εφερε στην Σαντορινη δεν του εκατσε και το αφησε ετσι..
Οποτε αυτες που δεχονται τα σκατα του ενδεχομενως να γουσταρουν
Εχω τραβηξει μαλλια εχω ριξει ψιλες σε γκομενες που μου το ζητησαν κατα το γαμησι
Δεν εχω κανα φετιχ, πανω στην καυλα αν σου ζητησει η αλλη κατι extreme μπορει και να το κανεις
Αλλες γουσταρουν να τις σκιζεις τον κωλο χωρις λιπαντικο αν και βλεπεις εκφραση πονου στο προσωπο τους
Αλλες γουσταρουν να καταπινουν

Αβυσσος..
Πιθανον αλλες να γουσταρουν να τις κατουρανε και να τις χεζουν
Αλλες να τις παρτουζωνουν..

Σιγουρα ο kman δεν πιεσε καταστασεις, δεν ασκησε βια η απειλη αυτης

Το χεσιμο το ειχαν αμφοτεροι πελωρια αναγκη

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες είναι τελείως sub.Τους αρέσουν οι εξευτελισμοί.Κάνουν ό,τι θες.Μερικές ζητάνε να τις δέρνεις,άλλες να τους τραβάς τα μαλλιά,σου παίρνουν το χέρι και το βάζουν στο λαιμό τους να τις πνίξεις,κάνουν deep throat να μην μπορούν να πάρουν ανάσα,σου δίνουν μαστίγια και ζητάνε να τους μαστιγώσεις το μουνί και τα βυζιά,ζητάνε να τις κατουρήσεις κτλ.Δεν έχουν όρια,τους αρέσουν τα male dominations.
Τους αρέσει γενικά αυτό που αποκαλούνε ostry sex συν σουπερσέξυ εσώρουχα,ζαρτιέρες κτλ.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Αλλά.....

Αρχηγέ δε θέλω να σε στεναχορήσω αλλά πρέπει να σου πώ κάτι. Δυο Ρωσίδες που ήταν φίλες και δούλευαν οταν ήταν 20 χρονών σε ένα στριπτιζάδικο στην Αθήνα ήξεραν τον Mindreader. Μου είπαν οτι ο Mindreader ήταν φίλος του αφεντικού στο στριπτιζάδικο και είχαν περάσει στην Αθήνα πολύ ωραία μαζί του.

Θα με τρελλανεται εσείς οι παππούδες

φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτρα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

:hi::hi:

O Αρχοντας δεν ειναι "καθαρμα" που θα πλακωσει στις φαπες οποια δεν του κανει τα γουστα
Ο ιδιος εχει παραδεχτει οτι η αλλη που εφερε στην Σαντορινη δεν του εκατσε και το αφησε ετσι..
Οποτε αυτες που δεχονται τα σκατα του ενδεχομενως να γουσταρουν
Εχω τραβηξει μαλλια εχω ριξει ψιλες σε γκομενες που μου το ζητησαν κατα το γαμησι
Δεν εχω κανα φετιχ, πανω στην καυλα αν σου ζητησει η αλλη κατι extreme μπορει και να το κανεις
Αλλες γουσταρουν να τις σκιζεις τον κωλο χωρις λιπαντικο αν και βλεπεις εκφραση πονου στο προσωπο τους
Αλλες γουσταρουν να καταπινουν

Αβυσσος..
Πιθανον αλλες να γουσταρουν να τις κατουρανε και να τις χεζουν
Αλλες να τις παρτουζωνουν..

Σιγουρα ο kman δεν πιεσε καταστασεις, δεν ασκησε βια η απειλη αυτης

Το χεσιμο το ειχαν αμφοτεροι πελωρια αναγκη

Συμφωνώ σε όλα.

Αν, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ, υπάρχει αμοιβαία συναινεση μεταξύ ενηλίκων, οπως σωστά έγραψες.

Αν όμως όχι ... ;;; Τότε τι παίζει ;;

Τέλος πάντων. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι είναι έτσι όπως ακριβως το γράφεις. Οτι το είχαν ανάγκη και οι δυό τους.Υπάρχουν bdsm threads στο site. Οι κοπρολαγνίες και οι κοπρόλαγνοι μπορούν εκεί να ποστάρουν και να ...καμαρώνουν για τα "επιτεύγματά" τους.

Σε εμάς τι μας τα μοστράρει ;; Για να του πούμε μπράβο ,;

• Like

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216

Το χέσιμο είναι πράξη εξευτελισμού και ταπείνωσης. Αν το τραβάει ο οργανισμός της -επί πληρωμή μη το ξεχνάς- σπονσορέτας δε θα είναι επακόλουθο; Μπορούμε να κρίνουμε μια κατάσταση όταν πρώτα την έχουμε βιώσει. Γκόμενες, μου έχουν ζητήσει κάποιες φορές πράγματα που ξεφεύγουν εντελώς από τα συνηθισμένα. Άλλες φορές ήμουν σε mood, άλλες όχι. Φυσικά ζυγίζεις τις καταστάσεις και αναλαμβάνεις τις συνέπειες των πράξεών σου. Πάνω στο tension της φάσης όμως όπως ξέρεις, τα πράγματα μπορούν να πάρουν διαφορετική τροπή.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες το αποκαλούν zabawa scat,δηλαδή διασκέδαση χέσιμο.Και οι Ρωσίδες το κάνουν καμιά φορά αν και οι Ρωσίδες συνήθως χέζουν και κατουράνε θαυμστές και όχι το αντίστροφο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936
Οι Πολωνέζες είναι τελείως sub.Τους αρέσουν οι εξευτελισμοί.Κάνουν ό,τι θες.Μερικές ζητάνε να τις δέρνεις,άλλες να τους τραβάς τα μαλλιά,σου παίρνουν το χέρι και το βάζουν στο λαιμό τους να τις πνίξεις,κάνουν deep throat να μην μπορούν να πάρουν ανάσα,σου δίνουν μαστίγια και ζητάνε να τους μαστιγώσεις το μουνί και τα βυζιά,ζητάνε να τις κατουρήσεις κτλ.Δεν έχουν όρια,τους αρέσουν τα male dominations.
Τους αρέσει γενικά αυτό που αποκαλούνε ostry sex συν σουπερσέξυ εσώρουχα,ζαρτιέρες κτλ.

Συνημμένα

• gjwWD1r.gif
    gjwWD1r.gif
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αλλά.....

Αρχηγέ δε θέλω να σε στεναχορήσω αλλά πρέπει να σου πώ κάτι. Δυο Ρωσίδες που ήταν φίλες και δούλευαν οταν ήταν 20 χρονών σε ένα στριπτιζάδικο στην Αθήνα ήξεραν τον Mindreader. Μου είπαν οτι ο Mindreader ήταν φίλος του αφεντικού στο στριπτιζάδικο και είχαν περάσει στην Αθήνα πολύ ωραία μαζί του.

Θα με τρελλανεται εσείς οι παππούδες

Για τον Μήτσο κουβέντα;
Δεν τον θυμάται καμία;

Έχουμε περάσει πια σε καθαρο σύστημα δικομματισμού, Κμαν vc Mind.

Tο Δημητρακι δεν το χεζει κανένας...:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom