Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
Εδώ το Grey club στο Βρότσλαβ,high end club τίγκα στo μουνί.
ρε τυπε αυτη που παιρνει συνεντευξη ειναι η ιδια που επαιξε πανω στην σκηνη της eurovision το '14 που ετοιμαζε νερο για την μπουγαδα, και καλα. Aρα ειναι μοντελο, δεν ειναι απο τον μ.ο. των πολωνεζων..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βροτσλαβ λεει το Passaz Niepoldy με τα καμακομαγαζα και τα μαγαζιά για ξενους(Mundo,Bezsennosc,Melanz κτλ).Αυτα είναι διπλα δίπλα.Παω απο το ενα στο αλλο να τσιμπησω γκομενάκι και μετά τη φερνω Grey club στην κυριλα.Αν αποτυχω να βρω γκομενα μέχρι τη μια το βραδυ,μπουκαρω Cherry η Grey club που ειναι κοντά στο κεντρο.Το Grey είναι διπλα στο διάσημο cafe Manana οπου ο roosh εκανε τα διπλα συνεχόμενα one night stands τις καλες εποχές.Καλο είναι και το cafe Manana για καμακι εχει δυο ορόφους και κρυφά σημεία αλλά προτιμω το Grey club και το Cherry.Αν παει Ελληνας σε αυτα τα μαγαζιά θα είναι σε μονιμη κατάσταση πριαπισμου,εχει μουναρες ντυμενες υπερπαραγωγη.Εχει και Λατιναδικα βέβαια οπου τραβιουνται οσες γουστάρουν ξένους.
Στο Mundo πανε οσες γουστάρουν Αραπηδες,πακια και στο Melanz οσες καλιγωνουν Λατινους και Σπανιολους.Οποτε εκει συχνάζουν και οι αντίστοιχες κατηγορίες ξένων.
Το ενα Ελληνικό εστιατόριο στην πλατεία του Βροτσλαβ το έχει Πολωνος που έζησε Ελλαδα.Εχει καλο σχετικά σουβλακι.

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.889
Πόντοι
2.406
Ο μέσος Ελληνας σκέφτεται
Τι να κλάσω Τσεχία?Η Πράγα έχει αναπτυχθεί τόσο,χτυπάει Γερμανία στα ίσα, ρίχνει στην Αθήνα στα αυτιά.Οι Τσέχες βγάζουν μια χιλιοπεντακοσάρα το μήνα χαλαρά,τι να παρουσιασω εγώ?
Τι να κλάσω Πολωνία?Οι ντόπιοι έχουν εισοδήματα,οι μισοί κονομάνε Δύση και οι υπόλοιποι Πολωνία με έχουν ξεπεράσει προ πολλού,οι γκόμενες έχουν εκδυτικιστεί.
Τι να κλάσω ρε φίλε Ουκρανία τώρα που έχουν τη φρι βίζα και πάνε όλοι Δύση και κονομάνε?Τι να πω εγώ?
Ποια Ρωσία?Με τους ολιγάρχες?Η να πάω Λευκορρωσία να μου βάλει ο Λουκασένκο παλούκι στον κώλο?Και παντού τα έχουν σκίσει όλα οι Τουρκοάραβες,γάμησέ τα.
Και η Δύση έχει τελειώσει με τόσους Αραβοειδείς και Τουρκαλάδες και φεμινισμούς και χοντρές και κάτι τέτοια.
Οπότε ανακάλυψα κάτι εκπληκτικό.Οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες για εμένα.Ο θησαυρός δίπλα μας και τον αγνούμε.Παπούτσι από τον τόπο σου που λένε.
Γαμάς πουθενά αλλού στον κόσμο με ένα δεκάρικο?Σου κάθονται γκόμενες έτσι απλά χωρίς να τα σκάσεις?Χωρίς ρατσισμό κτλ?
Ασε τώρα.Ελλαδίτσα και πάλι Ελλαδίτσα.
Τα κοροιδεύουμε εδώ αλλά είναι ο συνηθισμένος τρόπος σκέψης του αραχτού που πιστεύει βασίμως οτι εκφράζει το μέσο όρο άρα τη σωστή άποψη.
Το πρώτο κομμάτι είναι ολοσωατο
Όχι για τον Έλληνα
Για ποιον μέσο δυτικοευρωπαίοι
Τι να κλασει
Είναι το ίδιο σε χρήματα ,έχει τα ίδια μεταχειρισμένα αμάξια κ χειρότερα ,ντύσιμο χειρότερο.τι νανπαει να κλασει? Μόνο αν του περισσεύουν 3000 πλας για 10 μέρες να πετάει σαν μαλακας έχει νόημα να πάει
Αλλιώς Τζιφός
Παράδειγμα.το ναυάγιο εσύ
Με τέτοια εμφάνιση κ στυλ.καποτε θα σε πλησίαζαν έστω γιατί.οτι ήσουν δυτικός,άρα γι αυτες εύπορος
Τώρα αν δεν πέταξεια 500ρικα την μέρα,σε έχουν στο απόλυτο κλασιμο...
Λογικό
Τέλος εποχής και στην Ουκρανία
Βίζιτες του 50ρικου η ώρα ,μέτριες νεξτ.ντορ στο Κίεβο ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στις κονομημμενες πλέον δυτικές πόλεις Λβιβ Λούτσκ Φρανκιφσκ

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.889
Πόντοι
2.406
Εδώ το Grey club στο Βρότσλαβ,high end club τίγκα στo μουνί.
ρε τυπε αυτη που παιρνει συνεντευξη ειναι η ιδια που επαιξε πανω στην σκηνη της eurovision το '14 που ετοιμαζε νερο για την μπουγαδα, και καλα. Aρα ειναι μοντελο, δεν ειναι απο τον μ.ο. των πολωνεζων..
Επειδή έχω πάει σε.ολα.αυτα
Ένα θα πω
ΜΠΑΖΑ όσο.δεν πάει με.σποτ μουναρες
Απλά.ειναι άπειρα πιο σεξουαλικές όλες απο τις Ελληνίδες
Κατά τα άλλα
Μπαζομαζωξη ειδικα βροτσλαβ

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.889
Πόντοι
2.406
Ο αρχηγός ναυάγιο για.οσους.δεν τοπιασαν κατάλαβε το μάταιο του θέματος για αυτόν Ουκρανία
Έξοδα πολλά.βαλιου μηδέν
Και πάει να το.ξαναηυριζει σε.πολωνια,που είναι δίπλα κ χαλάει τα μισά ..
Σωστή κίνηση :glasses:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντα τσεκάρω Πολωνία,Τσεχία,Ρωσία κτλ.Δεν κεντράρω σε μια μόνο χώρα.Το Μάρτιο ήμουν Τσεχία,το Σεπτέμβριο Πολωνία.Το Κίεβο έχει το πλεονέκτημα οτι μπορείς να φέρεις Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες που δε χρειάζονται βίζα,πάνε με διαβατήριο.Εχει και άλλα πλεονεκτήματα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.852
Πόντοι
3.846
Βροτσλαβ λεει το Passaz Niepoldy με τα καμακομαγαζα και τα μαγαζιά για ξενους(Mundo,Bezsennosc,Melanz κτλ).Αυτα είναι διπλα δίπλα.Παω απο το ενα στο αλλο να τσιμπησω γκομενάκι και μετά τη φερνω Grey club στην κυριλα.Αν αποτυχω να βρω γκομενα μέχρι τη μια το βραδυ,μπουκαρω Cherry η Grey club που ειναι κοντά στο κεντρο.Το Grey είναι διπλα στο διάσημο cafe Manana οπου ο roosh εκανε τα διπλα συνεχόμενα one night stands τις καλες εποχές.Καλο είναι και το cafe Manana για καμακι εχει δυο ορόφους και κρυφά σημεία αλλά προτιμω το Grey club και το Cherry.Αν παει Ελληνας σε αυτα τα μαγαζιά θα είναι σε μονιμη κατάσταση πριαπισμου,εχει μουναρες ντυμενες υπερπαραγωγη.Εχει και Λατιναδικα βέβαια οπου τραβιουνται οσες γουστάρουν ξένους.
Στο Mundo πανε οσες γουστάρουν Αραπηδες,πακια και στο Melanz οσες καλιγωνουν Λατινους και Σπανιολους.Οποτε εκει συχνάζουν και οι αντίστοιχες κατηγορίες ξένων.
Το ενα Ελληνικό εστιατόριο στην πλατεία του Βροτσλαβ το έχει Πολωνος που έζησε Ελλαδα.Εχει καλο σχετικά σουβλακι.
Το γυράδικιο είναι το Greco και το άλλο κανονικό εστιατόριο είναι το Acropolis. Άρα είναι 2.
Ή έκλεισε κάποιο ή δεν ξέρεις και τόσα πολλά για το μέρος όπως λες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το γυράδικιο είναι το Greco και το άλλο κανονικό εστιατόριο είναι το Acropolis. Άρα είναι 2.
Ή έκλεισε κάποιο ή δεν ξέρεις και τόσα πολλά για το μέρος όπως λες.

Στο Akropolis πήγα.Είναι αυτό εδώ.

Αυτό το έχει Πολωνός έγραψα που έχει μείνει στην Ελλάδα πολλά χρόνια.Δεν το έχει Ελληνας.Είχα μιλήσει μαζί του.

Βέβαια ο σεφ είναι Ελληνας για αυτό και τα φαγιά είναι νόστιμα.

Αλλά στο Βρότσλαβ δεν έχει νόημα να πας σε ελληνικό.Πήγα από περιέργεια να δω πώς είναι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Club Melanz.Λατινάδικο.Εδώ καμακώνουν οι Ερασμιακοί και οι Λατίνοι.Γενικά μέτρια ποιότητα από γκόμενες.

Mundo club.Χιπχοπάδικο.Το βασίλειο του Αράπη.Εχει μερικά καλά ξεκωλάκια.

Αυτά είναι δίπλα δίπλα στο Passaz Niepolda κοντά στο κέντρο.

Εδώ είναι το καφέ Μανάνα που τσίμπαγε ο Roosh τις γκόμενες για τα one night stand.

Εδώ είναι το Cherry club.Τίγκα στις μουνάρες φοιτήτριες,σχεδόν όλοι οι πελάτες και καμακιέρος είναι Πολωνοί.Αρκετοί σβέρκοι.

Αυτό είναι το καλό με το Βρότσλαβ.Νυχτερινή ζωή κάθε μέρα και ό,τι θες.Από λαικά ψωλέτα στο Passaz,φοιτήτριες Erasmusi(τραβιούνται με φοιτητές Εράσμους,η Πολωνία είναι η μόνη χώρα που οι Ερασμίτες έχουν φαν κλαμπ στις ντόπιες),Arabeski(τραβιούνται με Αραβες),ισπανόφιλες στα Λατινάδικα μέχρι πιο κυριλέ φοιτήτριες και σπονσορέτς και high end clubs όπως το Cherry και το Grey.
Συν καφέ Μανάνα πήχτρα που σίγουρα θα μιλήσεις σε μερικές.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
για εκδιδόμενες δύσκολο το Σότσι κ ούτε Ρωσίδες παν για να ψαρέψουν αλλά συνηθως ήδη καβατζωμενες
Χιλιες φορες Οδησσο τοτε που Ιουλιου-Αυγουστο εχει βιζιτες/γκομενες που συρρεουν απο ολη την ουκρανια :cheesy:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο μέσος Ελληνας σκέφτεται
Τι να κλάσω Τσεχία?Η Πράγα έχει αναπτυχθεί τόσο,χτυπάει Γερμανία στα ίσα, ρίχνει στην Αθήνα στα αυτιά.Οι Τσέχες βγάζουν μια χιλιοπεντακοσάρα το μήνα χαλαρά,τι να παρουσιασω εγώ?
Τι να κλάσω Πολωνία?Οι ντόπιοι έχουν εισοδήματα,οι μισοί κονομάνε Δύση και οι υπόλοιποι Πολωνία με έχουν ξεπεράσει προ πολλού,οι γκόμενες έχουν εκδυτικιστεί.
Τι να κλάσω ρε φίλε Ουκρανία τώρα που έχουν τη φρι βίζα και πάνε όλοι Δύση και κονομάνε?Τι να πω εγώ?
Ποια Ρωσία?Με τους ολιγάρχες?Η να πάω Λευκορρωσία να μου βάλει ο Λουκασένκο παλούκι στον κώλο?Και παντού τα έχουν σκίσει όλα οι Τουρκοάραβες,γάμησέ τα.
Και η Δύση έχει τελειώσει με τόσους Αραβοειδείς και Τουρκαλάδες και φεμινισμούς και χοντρές και κάτι τέτοια.
Οπότε ανακάλυψα κάτι εκπληκτικό.Οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες για εμένα.Ο θησαυρός δίπλα μας και τον αγνούμε.Παπούτσι από τον τόπο σου που λένε.
Γαμάς πουθενά αλλού στον κόσμο με ένα δεκάρικο?Σου κάθονται γκόμενες έτσι απλά χωρίς να τα σκάσεις?Χωρίς ρατσισμό κτλ?
Ασε τώρα.Ελλαδίτσα και πάλι Ελλαδίτσα.
Τα κοροιδεύουμε εδώ αλλά είναι ο συνηθισμένος τρόπος σκέψης του αραχτού που πιστεύει βασίμως οτι εκφράζει το μέσο όρο άρα τη σωστή άποψη.
Το πρώτο κομμάτι είναι ολοσωατο
Όχι για τον Έλληνα
Για ποιον μέσο δυτικοευρωπαίοι
Τι να κλασει
Είναι το ίδιο σε χρήματα ,έχει τα ίδια μεταχειρισμένα αμάξια κ χειρότερα ,ντύσιμο χειρότερο.τι νανπαει να κλασει? Μόνο αν του περισσεύουν 3000 πλας για 10 μέρες να πετάει σαν μαλακας έχει νόημα να πάει
Αλλιώς Τζιφός

Αυτό λέμε.Ο μέσος Ελληνας έχει καταμπερδευτεί.Δεν ξέρει πού να πάει.
Αυτό το παθαίνουν οι περισσότεροι γιατί θέλουν να έχουν leverage με βάση τη διαφορά σε μέσο μισθό.Θέλουν να μετράνε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
Επειδή έχω πάει σε.ολα.αυτα
Ένα θα πω
ΜΠΑΖΑ όσο.δεν πάει με.σποτ μουναρες
Απλά.ειναι άπειρα πιο σεξουαλικές όλες απο τις Ελληνίδες
Κατά τα άλλα
Μπαζομαζωξη ειδικα βροτσλαβ
και Μινσκ γεματο μπαζα ειναι , πηγαινε καλυτερα Πητερ να δεις και τον μητσο :grin: πιο ωραια μουνια εκει

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η δασκάλα σχολής σπονσορέτ παρουσιάζει τα εξαιρετικά αποτελέσματα μιας μαθήτριας μετά την αποφοίτηση.Βαφτίστηκα λέει.

Βρήκε βαρβάτο σπόνσορα και η ζωή της βελτιώθηκε από όλες τις απόψεις.Απέκτησε ακίνητα,μετοχές,τα πάντα όλα.
Κοιτάξτε τα σχόλια των γυναικών από κάτω.Αυτός είναι αληθινός φεμινισμός λένε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κι εδώ ελληνικό κλαμπ.Ψωλαρία και μπαζογκόμενες να πίνουν πορτοκαλάδα :confused:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
για εκδιδόμενες δύσκολο το Σότσι κ ούτε Ρωσίδες παν για να ψαρέψουν αλλά συνηθως ήδη καβατζωμενες
Χιλιες φορες Οδησσο τοτε που Ιουλιου-Αυγουστο εχει βιζιτες/γκομενες που συρρεουν απο ολη την ουκρανια :cheesy:
В городе Сочи жаркие ночи λένε οι ρώσοι :cheesy: Κοίτα το καλοκαίρι γίνεται της κακομοίρας αλλά και το χειμώνα μαζεύει πολύ κόσμο λόγω του χιονοδρομικού. Πριν η χερσόνησος της Κριμαίας γίνει ρωσική εκεί μαζευόταν η μισή Ρωσία τους καλοκαιρινούς μήνες.. Η νυχτερινή ζωή στο φουλ και ουρές από γκόμενες Η πόλη σου δίνει την αίσθηση ότι δεν βρίσκεται Ρωσία αλλά κάποιο εξωτικό μέρος.. Δυστυχώς δεν έχω πάει πάνω από δεκαετία και δεν μπορώ να πω ότι αυτό ισχύει και τώρα. Και το Казантип τότε ήταν κορυφή, υπό ρωσική διοίκηση τώρα δεν ξέρω. . Ένα είναι το σίγουρο όπου υπάρχουν ουκρανές τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ είχα πάει Κοκτεμπέλ με γκόμενα το 2011.Είχε πολύ μουνί αλλά δεν ήταν εύκολο να γαμήσεις.Τα ίδια περίπου πρέπει να ήταν Sudak,Yalta,Feodosia που ήταν οι διπλανές παραλίες.Δεν ξέρω τι έπαιζε Yefpatoria που είχε τα μεγάλα κλαμπ και τη νυχτερινή ζωή,ίσως να ήταν καλύτερα εκεί.
Highlights οι παραλίες γυμνιστών δίπλα ακριβώς στην κανονική παραλία όπου καμάκωνες γυμνές.
Σίγουρα οι μεγάλες πόλεις είναι καλύτερες από τα θέρετρα.Καλύτερα δηλαδή να πήγαινες Συμφερούπολη,Σεβαστούπολη παρά Κοκτεμπέλ,Σούντακ κτλ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κι εδώ ελληνικό κλαμπ.Ψωλαρία και μπαζογκόμενες να πίνουν πορτοκαλάδα :confused:

Μου έλεγε ένας Πολωνός πήγε Θεσσαλονίκη με τη γκόμενά του και στο κλαμπ στα Λαδάδικα μόνο αυτοί χορεύανε.Καλά ρε λέει στην Ελλάδα δε χορεύουν οι κοπέλες καθόλου?Δώδεκα τη νύχτα και όλες με ένα ποτό στο χέρι και κους κους,καμία κίνηση ούτε καμάκια ούτε τίποτα.Τι ψόφιοι μου λέει είστε στην Ελλάδα?Τι διασκέδαση είναι αυτή?
Του λέω χέσε μας τώρα έχεις καλομάθει από Πολωνία και τα λες αυτά.

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Το πιο μακρινο ταξιδι που έχω κανει ηταν στις αγροτικες κοντα στον βολο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
Εδώ η δασκάλα σχολής σπονσορέτ παρουσιάζει τα εξαιρετικά αποτελέσματα μιας μαθήτριας μετά την αποφοίτηση.Βαφτίστηκα λέει.
Βρήκε βαρβάτο σπόνσορα και η ζωή της βελτιώθηκε από όλες τις απόψεις.
Ετσι ηταν καποτε και στην τρουμπα. Η παλια πουτανα = τσατσα, εδινε οδηγιες στην νεα εκδιδομενη πως να μανιπουλαρει τους αντρες. Επαιρνε και ποσοστα. Το ιδιο και η ρουσιδα.- Ο αντρας πυρφορος που την φορτωθηκε ισοβια φταιει. -Και απο την αλλη, γιατι θα πρεπει καποιος να αγορασει ολοκληρη την αγελαδα για να εχει γαλα- απ την στιγμη που το γαλα μπορει να το αγορασει φθηνα απ' οπουδηποτε.. :sunglasses:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.910
Πόντοι
22.266
Νομίζω ότι όποιος μπορεί για σεξοτουρισμο πάει λάτιν Αμέρικα
Μουνια ζωή θάλασσα καιρός παλμός αλλά ο αρχηγός έχει άλλη άποψη κ πιστεύει ότι πάμε αφραγκοι για να γαμησουν πίθηκος κ φαρδικανες αφρολατινες :confused:

Κάτι παραπάνω θα ξέρει αφού έχει πάει πολλές φορές :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom