Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εν τω μεταξύ τύπος Kalogero, κατά δηλωσή του, μένει Γαλλική Ριβιέρα, ταξιδεύει συνεχώς Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία όπου δουλεύει, βγάζει 5κ το μήνα από επενδύσεις και 10κ από όλες τις πηγές αλλά εδώ μπήκε γιατί έχει άπειρο χρόνο λόγω της καραντίνας και πιεσμένη ψυχολογία. Και μπορεί να βρίζει τα γίδια για να αποφορτίζεται από την καραντίνα κάτι που δεν τον αφήνουν να το κάνει στην Κυανή Ακτή κατά πως φαίνεται.Θα είμαι ειλικρινής. Υπο κανονικές συνθήκες δεν θα γραφόμουν. Συζητάω κανονικά σαν άνθρωπος και δεν μου αρέσουν τα μπινελίκια. Ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε ο αγοραίος με ενδιαφέρει. Λόγω καραντίνας όμως υπάρχει αρκετός χρόνος και η κατάσταση είναι ψυχολογικά πιεστική. Σκέφτηκα λοιπόν να γραφτώ σε ένα site να ξεσκάσω για λίγο. Σαν λαός είμαστε γίδια και ψάχνουμε να ξεσπάσουμε τα προβλήματά μας στους άλλους. Υπάρχει μία περίεργη κορεκτίλα στα sites. Όλο και κάποιο γίδι θα έρθει να σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα, με επιτήδειο τρόπο, δηλ. χωρίς να παραβιάζει τον κανονισμό. Λογκάρεις να πεις δύο κουβέντες να χαλαρώσεις και ξελογκάρεις με ένταση, γιατί δεν μπορούσες να στείλεις στο διάολο το γίδι με τα κοσμητικά που του άξιζαν.Δε σε νοιαζει, αλλα ενα σωρο ποσταρισματα καλογερε. Παραδεξου το τυπε, γουσταρεις τις αδρεναλινες των μπινελικιων που το Μπου προσφερει στο τζαμπα
Και ναι εδώ γράφτηκα γιατί μπορώ να το κάνω. Η πίεση της καραντίνας είναι μεγάλη και θέλω να έχω τη δυνατότητα να γαμήσω τα πρέκια στο κάθε γίδι που θα μου την πει. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια, ρε φίλε. Δεν μπορεί ένα καθίκι να διασύρει άλλο χρήστη σε ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα, ότι μεγαλώνει ξένο παιδί. Δεν μπορεί να γίνεται συνεχές μπουλιγκ σε κάποιους χρήστες. Δεν μπορεί κάποιος να μπαχαλεύει επανειλημμένα τα νήματα και να μην προχωράει μία κουβέντα. Η μοντερεισον είναι ανύπαρκτη (μάλλον κάτι σαν μεταβατικό στάδιο μοιάζει) και το φόρουμ έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.
Τώρα βέβαια αυτό με τα Δυτικά Προάστια μου θύμισε το σήριαλ, στο Mega νομίζω.Αν μπερδέψω τα νούμερα, μπορώ να σου κάνω επιβεβαίωση επιταγής, που σημαίνει καθυστέρηση. Επίσης η επιταγή θα είναι πληρωτέα σε χώρα της Δύσης (Δυτικά προάστεια Ευρώπης) κι άρα περισσότερη καθυστέρηση. Με λίγα λόγια και τσεκ να σας στέλνω να γαμάτε, πάλι δεν θα μπορείτε να γαμήσετε στην ώρα σας και θα μένετε με το πουλί στο χέρι περιμένοντας.
Και για να το ξεκαθαρίζουμε Δυτικά Προάστεια Ευρώπης σημαίνει Γαλλοιταλική Ριβιέρα (επιβεβαιώνεται από την IP). Το διάλειμμα αναψυχής σας τελειώνει όταν ξελογκάρετε και γυρίζετε στη μίζερη ζωή σας. Φουκαράδες που νομίζετε ότι μου τη λέτε.
Το "Εραστής Δυτικών Προαστίων" με τον Ευρωβουλευτή. Περιστέρι νομίζω το γυρίζανε.