Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δε σε νοιαζει, αλλα ενα σωρο ποσταρισματα καλογερε. Παραδεξου το τυπε, γουσταρεις τις αδρεναλινες των μπινελικιων που το Μπου προσφερει στο τζαμπα
Θα είμαι ειλικρινής. Υπο κανονικές συνθήκες δεν θα γραφόμουν. Συζητάω κανονικά σαν άνθρωπος και δεν μου αρέσουν τα μπινελίκια. Ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε ο αγοραίος με ενδιαφέρει. Λόγω καραντίνας όμως υπάρχει αρκετός χρόνος και η κατάσταση είναι ψυχολογικά πιεστική. Σκέφτηκα λοιπόν να γραφτώ σε ένα site να ξεσκάσω για λίγο. Σαν λαός είμαστε γίδια και ψάχνουμε να ξεσπάσουμε τα προβλήματά μας στους άλλους. Υπάρχει μία περίεργη κορεκτίλα στα sites. Όλο και κάποιο γίδι θα έρθει να σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα, με επιτήδειο τρόπο, δηλ. χωρίς να παραβιάζει τον κανονισμό. Λογκάρεις να πεις δύο κουβέντες να χαλαρώσεις και ξελογκάρεις με ένταση, γιατί δεν μπορούσες να στείλεις στο διάολο το γίδι με τα κοσμητικά που του άξιζαν.
Και ναι εδώ γράφτηκα γιατί μπορώ να το κάνω. Η πίεση της καραντίνας είναι μεγάλη και θέλω να έχω τη δυνατότητα να γαμήσω τα πρέκια στο κάθε γίδι που θα μου την πει. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια, ρε φίλε. Δεν μπορεί ένα καθίκι να διασύρει άλλο χρήστη σε ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα, ότι μεγαλώνει ξένο παιδί. Δεν μπορεί να γίνεται συνεχές μπουλιγκ σε κάποιους χρήστες. Δεν μπορεί κάποιος να μπαχαλεύει επανειλημμένα τα νήματα και να μην προχωράει μία κουβέντα. Η μοντερεισον είναι ανύπαρκτη (μάλλον κάτι σαν μεταβατικό στάδιο μοιάζει) και το φόρουμ έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.
Εν τω μεταξύ τύπος Kalogero, κατά δηλωσή του, μένει Γαλλική Ριβιέρα, ταξιδεύει συνεχώς Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία όπου δουλεύει, βγάζει 5κ το μήνα από επενδύσεις και 10κ από όλες τις πηγές αλλά εδώ μπήκε γιατί έχει άπειρο χρόνο λόγω της καραντίνας και πιεσμένη ψυχολογία. Και μπορεί να βρίζει τα γίδια για να αποφορτίζεται από την καραντίνα κάτι που δεν τον αφήνουν να το κάνει στην Κυανή Ακτή κατά πως φαίνεται.

Αν μπερδέψω τα νούμερα, μπορώ να σου κάνω επιβεβαίωση επιταγής, που σημαίνει καθυστέρηση. Επίσης η επιταγή θα είναι πληρωτέα σε χώρα της Δύσης (Δυτικά προάστεια Ευρώπης) κι άρα περισσότερη καθυστέρηση. Με λίγα λόγια και τσεκ να σας στέλνω να γαμάτε, πάλι δεν θα μπορείτε να γαμήσετε στην ώρα σας και θα μένετε με το πουλί στο χέρι περιμένοντας. :2funny:
Και για να το ξεκαθαρίζουμε Δυτικά Προάστεια Ευρώπης σημαίνει Γαλλοιταλική Ριβιέρα (επιβεβαιώνεται από την IP). Το διάλειμμα αναψυχής σας τελειώνει όταν ξελογκάρετε και γυρίζετε στη μίζερη ζωή σας. Φουκαράδες που νομίζετε ότι μου τη λέτε.
Τώρα βέβαια αυτό με τα Δυτικά Προάστια μου θύμισε το σήριαλ, στο Mega νομίζω.
Το "Εραστής Δυτικών Προαστίων" με τον Ευρωβουλευτή. Περιστέρι νομίζω το γυρίζανε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Δε σε νοιαζει, αλλα ενα σωρο ποσταρισματα καλογερε. Παραδεξου το τυπε, γουσταρεις τις αδρεναλινες των μπινελικιων που το Μπου προσφερει στο τζαμπα
Θα είμαι ειλικρινής. Υπο κανονικές συνθήκες δεν θα γραφόμουν. Συζητάω κανονικά σαν άνθρωπος και δεν μου αρέσουν τα μπινελίκια. Ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε ο αγοραίος με ενδιαφέρει. Λόγω καραντίνας όμως υπάρχει αρκετός χρόνος και η κατάσταση είναι ψυχολογικά πιεστική. Σκέφτηκα λοιπόν να γραφτώ σε ένα site να ξεσκάσω για λίγο. Σαν λαός είμαστε γίδια και ψάχνουμε να ξεσπάσουμε τα προβλήματά μας στους άλλους. Υπάρχει μία περίεργη κορεκτίλα στα sites. Όλο και κάποιο γίδι θα έρθει να σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα, με επιτήδειο τρόπο, δηλ. χωρίς να παραβιάζει τον κανονισμό. Λογκάρεις να πεις δύο κουβέντες να χαλαρώσεις και ξελογκάρεις με ένταση, γιατί δεν μπορούσες να στείλεις στο διάολο το γίδι με τα κοσμητικά που του άξιζαν.
Και ναι εδώ γράφτηκα γιατί μπορώ να το κάνω. Η πίεση της καραντίνας είναι μεγάλη και θέλω να έχω τη δυνατότητα να γαμήσω τα πρέκια στο κάθε γίδι που θα μου την πει. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια, ρε φίλε. Δεν μπορεί ένα καθίκι να διασύρει άλλο χρήστη σε ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα, ότι μεγαλώνει ξένο παιδί. Δεν μπορεί να γίνεται συνεχές μπουλιγκ σε κάποιους χρήστες. Δεν μπορεί κάποιος να μπαχαλεύει επανειλημμένα τα νήματα και να μην προχωράει μία κουβέντα. Η μοντερεισον είναι ανύπαρκτη (μάλλον κάτι σαν μεταβατικό στάδιο μοιάζει) και το φόρουμ έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.
Εν τω μεταξύ τύπος Kalogero, κατά δηλωσή του, μένει Γαλλική Ριβιέρα, ταξιδεύει συνεχώς Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία όπου δουλεύει, βγάζει 5κ το μήνα από επενδύσεις και 10κ από όλες τις πηγές αλλά εδώ μπήκε γιατί έχει άπειρο χρόνο λόγω της καραντίνας και πιεσμένη ψυχολογία. Και μπορεί να βρίζει τα γίδια για να αποφορτίζεται από την καραντίνα κάτι που δεν τον αφήνουν να το κάνει στην Κυανή Ακτή κατά πως φαίνεται.

Αν μπερδέψω τα νούμερα, μπορώ να σου κάνω επιβεβαίωση επιταγής, που σημαίνει καθυστέρηση. Επίσης η επιταγή θα είναι πληρωτέα σε χώρα της Δύσης (Δυτικά προάστεια Ευρώπης) κι άρα περισσότερη καθυστέρηση. Με λίγα λόγια και τσεκ να σας στέλνω να γαμάτε, πάλι δεν θα μπορείτε να γαμήσετε στην ώρα σας και θα μένετε με το πουλί στο χέρι περιμένοντας. :2funny:
Και για να το ξεκαθαρίζουμε Δυτικά Προάστεια Ευρώπης σημαίνει Γαλλοιταλική Ριβιέρα (επιβεβαιώνεται από την IP). Το διάλειμμα αναψυχής σας τελειώνει όταν ξελογκάρετε και γυρίζετε στη μίζερη ζωή σας. Φουκαράδες που νομίζετε ότι μου τη λέτε.
Τώρα βέβαια αυτό με τα Δυτικά Προάστια μου θύμισε το σήριαλ, στο Mega νομίζω.
Το "Εραστής Δυτικών Προαστίων" με τον Ευρωβουλευτή. Περιστέρι νομίζω το γυρίζανε.

Ένας ψυχασθενής φαντασιόπληκτος κλώνος είναι, και με το προηγούμενο προφίλ τις ίδιες παπάντζες έγραφε γι αυτό τον πτύουν όλοι...

6edebcbd396a4b8bbe6251fd22c84641.gif

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
7.988
Πόντοι
2.356
για εκδιδόμενες δύσκολο το Σότσι κ ούτε Ρωσίδες παν για να ψαρέψουν αλλά συνηθως ήδη καβατζωμενες
Χιλιες φορες Οδησσο τοτε που Ιουλιου-Αυγουστο εχει βιζιτες/γκομενες που συρρεουν απο ολη την ουκρανια :cheesy:
В городе Сочи жаркие ночи λένε οι ρώσοι :cheesy: Κοίτα το καλοκαίρι γίνεται της κακομοίρας αλλά και το χειμώνα μαζεύει πολύ κόσμο λόγω του χιονοδρομικού. Πριν η χερσόνησος της Κριμαίας γίνει ρωσική εκεί μαζευόταν η μισή Ρωσία τους καλοκαιρινούς μήνες.. Η νυχτερινή ζωή στο φουλ και ουρές από γκόμενες Η πόλη σου δίνει την αίσθηση ότι δεν βρίσκεται Ρωσία αλλά κάποιο εξωτικό μέρος.. Δυστυχώς δεν έχω πάει πάνω από δεκαετία και δεν μπορώ να πω ότι αυτό ισχύει και τώρα. Και το Казантип τότε ήταν κορυφή, υπό ρωσική διοίκηση τώρα δεν ξέρω. . Ένα είναι το σίγουρο όπου υπάρχουν ουκρανές τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα
Ωραιος φιλε
Kazantip γινοτανε χαμος ειχα μαθει (γαμηθηκε το συμπαν το καλοκαιρι του 13 και δεν μπορεσα να παω) :confused:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.725
Πόντοι
3.506
Ένας ψυχασθενής φαντασιόπληκτος κλώνος είναι, και με το προηγούμενο προφίλ τις ίδιες παπάντζες έγραφε γι αυτό τον πτύουν όλοι...

Γράφτε τον. Θα τη πουλέψει σύντομα όπως και ο άλλος ο πουστόμπατσος της συμφοράς.

Του συστήνω και ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα για τις μοναχικές ώρες της καραντίνας, μην ασχολείται συνέχεια με το σάη.

Συνημμένα

• antonin-artaud.jpg
    antonin-artaud.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
για εκδιδόμενες δύσκολο το Σότσι κ ούτε Ρωσίδες παν για να ψαρέψουν αλλά συνηθως ήδη καβατζωμενες
Χιλιες φορες Οδησσο τοτε που Ιουλιου-Αυγουστο εχει βιζιτες/γκομενες που συρρεουν απο ολη την ουκρανια :cheesy:
Νομίζω ότι όποιος μπορεί για σεξοτουρισμο πάει λάτιν Αμέρικα
Μουνια ζωή θάλασσα καιρός παλμός αλλά ο αρχηγός έχει άλλη άποψη κ πιστεύει ότι πάμε αφραγκοι για να γαμησουν πίθηκος κ φαρδικανες αφρολατινες :confused:

Κάτι παραπάνω θα ξέρει αφού έχει πάει πολλές φορές :(

Τι έγινε Ντουμπάι?Γάμησες τίποτα?Εστω και Λατίνα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρέπει να δείξεις έστω μία φωτό από το εξηντάχρονο χέρι σου σε μπουτάκι μεντορέτας για να πιάσεις στοιχειώδη στάνταρντς και να γίνεις πιστευτός.Δε ζητάω να δω μεντορόπουτσα να γαμάει όπως οι άλλοι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.251
Πόντοι
12.756
χασαμε καραμανη,δημητρακη και εχουμε μεινει με τα λιμα:confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706

Το έχω πει σελίδες πριν ότι αυτά τα νούμερα ήταν υπό κανονικές συνθήκες (προ κορωνοιού) και δεν ισχύουν πια. Σε αυτές τις χώρες δραστηριοποιούμαι επαγγελματικώς (πελατεία), αλλά δεν ταξιδεύω τώρα συνεχώς (προφανώς λόγω κορωνοιού). Η οικονομία είναι στο μηδέν, δεν υπάρχει κίνηση, είμαστε σε αναμονή. 10Κ από consulting μπορεί να ακούγονταιι κάπως, αλλά για Ελβετία και Ριβιέρα, που είναι τα πολλά λεφτά, είναι νορμάλ και άλλοι βγάζουν πολύ περισσότερα. Επίσης επενδύω, κυρίως σε μικροακίνητα.
Τώρα συντηρούμαι με τις επενδύσεις που έχουν μειωθεί κάπως λόγω κορωνοιού και με σποραδικές παρεμβάσεις consulting.

Και προφανώς έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και λιγότερες εξωτερικές μετακινήσεις γιατί ο ιός θερίζει. Όπως για όλους μας, το ιντερνέτ είνα μία λύση για να ξεδίνεις.
Δεν γράφτηκα εδώ με σκοπό να βρίζω κόσμο, αλλά για να μπορώ να το κάνω, αν δεχτώ επίθεση. Υπάρχει διαφορά. Σε όλα τα άλλα sites υπάρχει πολύ κορεκτίλα. Και όχι δεν πρόκειται να αποφορτίζομαι σε site χώρας όπου δραστηριοποιούμαι, γιατί το περιβάλλον είναι αποστειρωμένο και δεν ξεδίνεις κι επίσης υπάρχει και ο google που σε ανακατεύει. Καλύτερα στα ελληνικά.

Ελπίζω τώρα τα πράγματα να μπήκαν σε μια σειρά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
Πρέπει να δείξεις έστω μία φωτό από το εξηντάχρονο χέρι σου σε μπουτάκι μεντορέτας για να πιάσεις στοιχειώδη στάνταρντς και να γίνεις πιστευτός.Δε ζητάω να δω μεντορόπουτσα να γαμάει όπως οι άλλοι.
'Αντε πάλι τα ίδια. Ρε μαν, πόσες φορές θα στο πω ότι δεν καίγομαι να αποδείξω τίποτα; Έπιασα ένα θέμα με το μέντοριγκ για να περνάω την ώρα μου.

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86

Το μωρακι μου ειναι ντροπαλο

Καλογερο σαγαπαω :smitten::smitten::smitten:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Προσοχή στους ανώμαλους που γουστάρουν ανήλικες!

Συνημμένα

• tonympastardo_ανηλικες.png
    tonympastardo_ανηλικες.png
    96,1 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Το έχω πει σελίδες πριν ότι αυτά τα νούμερα ήταν υπό κανονικές συνθήκες (προ κορωνοιού) και δεν ισχύουν πια. Σε αυτές τις χώρες δραστηριοποιούμαι επαγγελματικώς (πελατεία), αλλά δεν ταξιδεύω τώρα συνεχώς (προφανώς λόγω κορωνοιού). Η οικονομία είναι στο μηδέν, δεν υπάρχει κίνηση, είμαστε σε αναμονή. 10Κ από consulting μπορεί να ακούγονταιι κάπως, αλλά για Ελβετία και Ριβιέρα, που είναι τα πολλά λεφτά, είναι νορμάλ και άλλοι βγάζουν πολύ περισσότερα. Επίσης επενδύω, κυρίως σε μικροακίνητα.
Τώρα συντηρούμαι με τις επενδύσεις που έχουν μειωθεί κάπως λόγω κορωνοιού και με σποραδικές παρεμβάσεις consulting.

Και προφανώς έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και λιγότερες εξωτερικές μετακινήσεις γιατί ο ιός θερίζει. Όπως για όλους μας, το ιντερνέτ είνα μία λύση για να ξεδίνεις.
Δεν γράφτηκα εδώ με σκοπό να βρίζω κόσμο, αλλά για να μπορώ να το κάνω, αν δεχτώ επίθεση. Υπάρχει διαφορά. Σε όλα τα άλλα sites υπάρχει πολύ κορεκτίλα. Και όχι δεν πρόκειται να αποφορτίζομαι σε site χώρας όπου δραστηριοποιούμαι, γιατί το περιβάλλον είναι αποστειρωμένο και δεν ξεδίνεις κι επίσης υπάρχει και ο google που σε ανακατεύει. Καλύτερα στα ελληνικά.

Ελπίζω τώρα τα πράγματα να μπήκαν σε μια σειρά.
Το μόνο που μπήκε σε σειρά είναι ο παπάς που πουλάς τύπε μου. Κι επειδή οι χρήστες εδώ είναι σκληροπυρηνικοί και κωλοπετσωμένοι και είδαν κι άλλους παπατζήδες πριν απο σένα και θα δουν και μετά από σένα, τρως την καραμούζα της ζωής σου. Τέτοια καραμούζα, που αν την είχε ο Ιησους του Ναυή στην Ιεριχώ, θα είχε ρίξει τα τείχη μια βδομάδα νωρίτερα.

----
Υπάρχουν πολλοί τρόποι ανάπτυξης τεχνητού στάτους, είναι μεγάλο κεφάλαιο. Πχ μία τεχνική που εφάρμοζα παλιά ήταν να πηγαίνω κυριλές στις 10 για πρωινό σε ένα καλό cafe σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Την ώρα αυτή που οι άλλοι δουλεύουν, σίγουρα τραβάς την προσοxή των σπονσορετών που ψάχνουν κυρίους
Υπήρχε κι άλλος παπατζής εδώ πιο παλιά, που έπινε τον καφέ του στο moorings κάθε πρωι στις δέκα. Έδινε και ραντεβού εκεί. Να δούμε πως κινείται ο "παικτης" με τα κοράσια. Είχε κι αυτός τρέλα με τη μαύρη σοκολάτα όπως εσύ. Κι αυτός επενδύσεις, δουλειές που πήγαινε όποτε ήθελε, λεφτά με τη σέσουλα. Τις ίδιες ιστορίες λέτε όλοι; Τι διάολο;
Κάνε το σταυρο σου που απέχει ο Ιάκωβος. Ότι απόθεμα είχε σε βασιλικές κόμπρες και αμερικάνικους κροταλίες θα το είχε ξαμολήσει.....
Κι αυτό το στυλάκι μισά ελληνικούλια, μισά αγγλικούλια σε καρφώνει χειρότερα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706

Γράφτε τον. Θα τη πουλέψει σύντομα όπως και ο άλλος ο πουστόμπατσος της συμφοράς.

Του συστήνω και ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα για τις μοναχικές ώρες της καραντίνας, μην ασχολείται συνέχεια με το σάη.

Το μόνο που μπήκε σε σειρά είναι ο παπάς που πουλάς τύπε μου. Κι επειδή οι χρήστες εδώ είναι σκληροπυρηνικοί και κωλοπετσωμένοι και είδαν κι άλλους παπατζήδες πριν απο σένα και θα δουν και μετά από σένα, τρως την καραμούζα της ζωής σου. Τέτοια καραμούζα, που αν την είχε ο Ιησους του Ναυή στην Ιεριχώ, θα είχε ρίξει τα τείχη μια βδομάδα νωρίτερα.

Ποιος σας υπολογίζει εσάς, ρε ναυάγια; Φουκαράδες είστε. Δεν έχετε ζωή εκεί έξω.
Περαστικός είμαι. Εσείς θα σαπίσετε εδώ μέσα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Ποιος σας υπολογίζει εσάς, ρε ναυάγια; Φουκαράδες είστε. Δεν έχετε ζωή εκεί έξω.
Περαστικός είμαι. Εσείς θα σαπίσετε εδώ μέσα.
Να το κόψεις το πράσινο τσάι με τη μαύρη σοκολάτα τύπε μου. Σου προκαλεί εκνευρισμό από ότι βλέπω. Πολλή καφεϊνη. Εχεις και τα χρονάκια σου. Στα 60 δεν κάνει τόσο καλό η καφεϊνη. Θα της μείνεις στα χέρια καμίας μεντορέτας και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας στα δελτία ειδήσεων.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.910
Πόντοι
22.266
Νομίζω ότι όποιος μπορεί για σεξοτουρισμο πάει λάτιν Αμέρικα
Μουνια ζωή θάλασσα καιρός παλμός αλλά ο αρχηγός έχει άλλη άποψη κ πιστεύει ότι πάμε αφραγκοι για να γαμησουν πίθηκος κ φαρδικανες αφρολατινες :confused:

Κάτι παραπάνω θα ξέρει αφού έχει πάει πολλές φορές :(

Τι έγινε Ντουμπάι?Γάμησες τίποτα?Εστω και Λατίνα.
Leader οποίος πάει Ντουμπάι αρκεί να πει ότι ξέρει εσένα κ μπορεί να γαμησει όλες τις ουκρανες εκει. :rockon::rockon:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
Προσοχή στους ανώμαλους που γουστάρουν ανήλικες!
έλα ησύχασε.. διώξε τις εμμονές σου, μην κάνεις σαν υστερική.. με τέτοιο πατουράκι στο άβαταρ σου μια χαρά ενήλικη σε βλέπω, και αρκετά στρωμένη.. μη φοβάσαι.. :)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
Πρέπει να δείξεις έστω μία φωτό από το εξηντάχρονο χέρι σου σε μπουτάκι μεντορέτας για να πιάσεις στοιχειώδη στάνταρντς και να γίνεις πιστευτός.
Μην ριχνεις αλλο τον πηχη τυπε. Χερακια, αγγιγματακια, ταισματακια, πλατωνικοι ερωτες. Λιγο ακομα και θα βγαζετε φωτο παιζοντας το περνα - περνα η μελισσα με τις πουτανεττες, οι οποιες βαφτιζονται γκομενες απο καμακι. :sunglasses:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
μιλησα με σαλονικιο,ειναι κιεβ και σε δεκα μερες επιστρεφει οδυσσο παλι.
τα εχει παρει με οδυσσο ουτε για δειγμα πουτανα η μουνι!
σας τα ελεγα οτι ολες εξαφανιζολ!μιλησε με 3 γκομενες και οι 3 ηθελαν
να τον παρουν στο ιδιο μαχαζι εξω απο το κεντρο,το stydio νομιζω.
διαβασα αναφωρες την πατησαν εκατονταδες ξενοι με τιντερουδες και μπαντου.
ολοι πηγαν σαν θυματα 800 δολαρια για ενα χυμο,2000 για κονιακ και αλλα τρελα ποσα!
ερχωνταν μπραβοι και αστυνομικοι,χεζονταν και πληρωναν.πρωσωπικα θα τους εδινα ενα
αρχιδι.πολλοι ξενοι εβαζαν φωτο απο τις γκομενες,ολες χαλια μαυρα!καταλαβα ποσο μαλακες
υπαρχουν ακομα μια φωρα και τι στερηση.η μια στην φωτο την γνωριζω,μια κακασχημη!
ειναι μια ξανθη με φιλη μουναρα που μου εφερε ο σινοχαρας και ο αλλαν οταν τρωγαμε
στο σεζαρ!ο σινο θα εκανε ταχα συμφωνια αυτες εφαγαν και εφυγαν.

τσιμπησα τηλεφωνο απο την μια που ηταν μουνιτσα αλλα δεν απαντουσε.
εδειξα την φωτο στον σαλονικιο και την ηξερε και αυτος!
εκλισε ραντεβου με την μουναρα και ηρθε και το μπαζο καρακαξα μαζι!
τον πηραν σε μαχαζι και ηθελαν κρασι 400 ευρο,εφυγε ο σαλονικιος
και πηραν αρχιδια!εχει φωτο στο μαμπα η καρακαξα βιζιτα 500 γριβνα
αλλα μετα το γυρισε να εξαπατα βλακες ξενους.
η φιλη της αν δουλεψει μονη θα γινει μιλιονερ αλλα δεν καταλαβα γιατι
παιρνει μαζι την καρακαξα κακασχημη φιλη,μαλλον δεν μπορει να την
ξεφορτωθει

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ο θειος μου πηγε με ελληνα στο στεικ χαουζ οδυσσο πριν λιγα χρονια.
καλεσε 2 γκομενες ,αντι για στεκι αυτες αρχισαν γαριδες,αστακους,σαμπανιες.
βλεπει τιμες ο θειος για αυτα,λεει στο γκαρσονια 2 λογαριασμους.
οι μπριζολες του φιλου μου και εμενα και τα αλλα στα κοριτσια.
αυτες απο φυγει φυγει,το γκαρσονι γελουσε και σθνεχαρη τον θειο μου χαχαχαχα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.350
Πόντοι
4.746
Σοτσι γνωριζει κανεις τι παιζει?
Καλοκαιρι μακραν η καλυτερη εποχη στο μπλοκ ...
Ειχα ψαξει πριν τρια χρονια για εκει.. Αλλα οι τιμες στα ξενοδοχεια και τα αεροπορικα ηταν απλησιαστα. Καποια στιγμη τον 7ο του '19 βρεθηκα jurmala σε ενα παραθαλασσιο τουριστικο θερετρο- στην βαλτικη. Αλλα ημουν ατυχος εκεινες τις ημερες γιατι εβρεχε. Ετσι δεν καταλαβα τι παιζει.. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom