Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Κριτικές
36
Like
2.306
Πόντοι
2.410
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Ερωτας ( και γάμος ) στα χρόνια του κορωνοιού.

:2funny::2funny::2funny:

Κατά το Ερωτας στα χρόνια της Χολέρας του Μάρκες.

Και στο παρασκήνιο, κοπρολαγνούδες, κτηνοβάτησες, και τράβελοι.

Πρόκειται για τα στέρεα θεμέλια ενός υγειούς γάμου, με σίγουρες προοπτικές !!

Εχω κατουρηθεί στο γέλιο

Εντάξει ρε τύπε, οκ έχει πλάκα η κουβέντα.

Αλλά και εσύ που από ότι καταλαβαίνω καμμιά τριανταριά χρόνια γυρνάς όλο το κόσμο και γαμάς ολες τις γυναικείες φυλές του κόσμου, τελικά τι κατάλαβες ;;

Νοιώθεις ικανοποιημένος δηλαδή ;;

Δεν ειρωνεύομαι. Απλά με ενδιαφέρει η γνώμη σου γιατί φαίνεσαι και πολύ έμπειρος και μορφωμένος και έξυπνος άνθρωπος.

Αν θέλεις απαντάς.:hi:

Φίλε θα σου απαντήσω γιατί φαίνεσαι καλό τυπάκι,

Και η πλάκα θεμιτή είναι. Χρειάζεται.

Οσον με αφορά, ένας κωλόγερος είμαι που παλινδρομώ ανάμεσα στο παθος μου για τα ταξίδια και τις γυναίκες και τον απόλυτο κορεσμό μου από αυτά.
Για αυτό και όταν βαριέμαι τις Σλάβες φεύγω και παω και βολοδέρνω στου διαόλου το κώλο για να δώ πράγματα αλλοιώτικα, και γαμάω ότι ποιοτικό εκεί βρίσκω, αναζητόντας αυτό το γαμημένο πράγμα που λέγεται ανανέωση.

Αρχίδια !! Ενας παπάρας που βουτάω στις ψευδαισθήσεις μου είμαι. Θα σου πω όμως κάτι που όταν μεγαλώσεις θα θυμηθείς και θα καταλάβεις. Ο άνθρωπος πρέπει να καλλιεργεί τις ψευδασιθήσεις του αν θέλει να νοώθει ότι η ζωή του έχει κάποιο νόημα. Αν αυτό που σου γράφω σου φαίνεται περίεργο άκου και προσπάθησε να νοιώσεις λίγο το '' I can get no '' των Stones.

Σε κάποια φάση δοκίμασα και το να κάνω οικογένεια.

Ισως λοιπόν είχε νόημα να γράψω τη γνώμη μου, μια και ανήκω στην ευγενή συνομοταξία των παθολογικών μουνάκηδων, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό το νήμα είναι το σωστό.
Ισως κάπου αλλού.

Να είσαι καλά :wink:
Τα είπες όλα!

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
To άτομο τρέχει στη Μαδαγασκάρη να γαμήσει μαύρες.Εσύ το βρίσκεις αυτό λογικό?Να πας στου διαόλου τον κώλο να ξοδεύεις ένα κάρο λεφτά,να κινδυνεύει η ζωή σου για να γαμήσεις ... μαύρες?
Εντάξει είναι η πιο φτωχή χώρα του κόσμου σου λεει δε μας παίρνει για Ρωσία,Ουκρανία πάμε στις απόλυτα εξαθλιωμένες.Αλλά όχι και μαύρες.

Σημασία δεν έχει πού πας και ποια γαμάς. Σημασία έχει το «γνῶθι σαὐτόν». Ο καθένας διαβαίνει το δικό του μονοπάτι και κάνει τις επιλογές του. Άνθρωπος που ξέρει τι κάνει και γιατί χωρίς να υπονομεύει τις επιλογές του διπλανού του είναι άξιος σεβασμού. Η οικογένεια εξάλλου δε γίνεται με το ζόρι. Επίσης ο καθένας προσαρμόζει την ζωή του με βάση τι έχει ζήσει, όχι τι μπορεί να ζήσει. Άρα αν κάποιος πέρασε χ ψ καταστάσεις και επιλέγει να μην κάνει οικογένεια ή επιλέγει τα μπουρδελα από άλλη μια τοξική σχέση, είναι σεβαστό. Το ίδιο και ένας γκει, ή ένας που πάει με τρανς. Ο φίλος είπε για ψευδαισθήσεις. Τον νιώθω σ αυτό.

Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος το παραμύθι του το πουλάει δημόσια ως γεγονός και το χρησιμοποιεί ως βάση για να κράξει τον διπλανό του. Αυτό είναι που κάνεις εσυ. Έτσι έκανες πριν που πεταξες το μαργαριτάρι σου «τραβέλι από Κουρδισταν ψάχνεις».

Έτσι αποκτάς σεβασμό. Με το να είσαι ειλικρινής, ακομπλεξάριστος και κυρίως ΟΧΙ παραμυθάς.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
To άτομο τρέχει στη Μαδαγασκάρη να γαμήσει μαύρες.Εσύ το βρίσκεις αυτό λογικό?Να πας στου διαόλου τον κώλο να ξοδεύεις ένα κάρο λεφτά,να κινδυνεύει η ζωή σου για να γαμήσεις ... μαύρες?Εντάξει είναι η πιο φτωχή χώρα του κόσμου σου λεει δε μας παίρνει για Ρωσία,Ουκρανία πάμε στις απόλυτα εξαθλιωμένες.Αλλά όχι και μαύρες.
Ενω εσενα σου φαινεται λογικο να ξεπατωνεσαι δωδεκαωρα στην δουλεια εκει στην ξενιτια, και να τρως φακορυζο για οικονομια. Και ολα αυτα για μερικες φωτο με αρπακτικα του π. α. μπλοκ που τις γ@μανε οι ασβερκοι νταβαδες τους, με τον κοπο σου.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Ερωτας ( και γάμος ) στα χρόνια του κορωνοιού.

Κατά το Ερωτας στα χρόνια της Χολέρας του Μάρκες.

Και στο παρασκήνιο, κοπρολαγνούδες, κτηνοβάτησες, και τράβελοι.

Πρόκειται για τα στέρεα θεμέλια ενός υγειούς γάμου, με σίγουρες προοπτικές !!

Εχω κατουρηθεί στο γέλιο

Εντάξει ρε τύπε, οκ έχει πλάκα η κουβέντα.

Αλλά και εσύ που από ότι καταλαβαίνω καμμιά τριανταριά χρόνια γυρνάς όλο το κόσμο και γαμάς ολες τις γυναικείες φυλές του κόσμου, τελικά τι κατάλαβες ;;

Νοιώθεις ικανοποιημένος δηλαδή ;;

Δεν ειρωνεύομαι. Απλά με ενδιαφέρει η γνώμη σου γιατί φαίνεσαι και πολύ έμπειρος και μορφωμένος και έξυπνος άνθρωπος.

Αν θέλεις απαντάς.:hi:

Οσον με αφορά, ένας κωλόγερος είμαι που παλινδρομώ ανάμεσα στο παθος μου για τα ταξίδια και τις γυναίκες και τον απόλυτο κορεσμό μου από αυτά.
Για αυτό και όταν βαριέμαι τις Σλάβες φεύγω και παω και βολοδέρνω στου διαόλου το κώλο για να δώ πράγματα αλλοιώτικα, και γαμάω ότι ποιοτικό εκεί βρίσκω, αναζητόντας αυτό το γαμημένο πράγμα που λέγεται ανανέωση.

Αρχίδια !! Ενας παπάρας που βουτάω στις ψευδαισθήσεις μου είμαι. Θα σου πω όμως κάτι που όταν μεγαλώσεις θα θυμηθείς και θα καταλάβεις. Ο άνθρωπος πρέπει να καλλιεργεί τις ψευδασιθήσεις του αν θέλει να νοώθει ότι η ζωή του έχει κάποιο νόημα. Αν αυτό που σου γράφω σου φαίνεται περίεργο άκου και προσπάθησε να νοιώσεις λίγο το '' I can get no '' των Stones.

Ισως λοιπόν είχε νόημα να γράψω τη γνώμη μου, μια και ανήκω στην ευγενή συνομοταξία των παθολογικών μουνάκηδων, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό το νήμα είναι το σωστό.
Ισως κάπου αλλού.

Κάπου σε πιάνω, κάπου σε χάνω.

Ισως γιατί είμαι πολύ νεος ακόμα.

Πραγματικά θα ήθελα να μάθω την άποψή, ενός παθολογικού μουνάκια που δοκίμασε και τη φάση της οικογένειας.

Αλλά σέβομαι το ότι δεν θέλεις να το κάνεις σε αυτό το νήμα.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
To άτομο τρέχει στη Μαδαγασκάρη να γαμήσει μαύρες.Εσύ το βρίσκεις αυτό λογικό?Να πας στου διαόλου τον κώλο να ξοδεύεις ένα κάρο λεφτά,να κινδυνεύει η ζωή σου για να γαμήσεις ... μαύρες?
Εντάξει είναι η πιο φτωχή χώρα του κόσμου σου λεει δε μας παίρνει για Ρωσία,Ουκρανία πάμε στις απόλυτα εξαθλιωμένες.Αλλά όχι και μαύρες.

Ρε τύπε, προσπαθείς να μειώσεις τον άλλον. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό.

Καρφώνεσαι άσχημα οτι τη βλέπεις συγκριτικά απέναντί του και μάλιστα οτι νοιώθεις μειονεκτικά.

Προσωπικά γουστάρω αυτό που και οι δύο σας κάνετε. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω.

Ο άλλος από τα λίγα που έχω καταλάβει εχει γυρίσει δουλεύοντας και κάνοντας τουρισμό το μισό πλανήτη.

Και εσύ τι του λες ?? Οτι ταξιδεύει για να γαμάει μαύρες. Δηλαδή ανθρωποι που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς η τουριστικούς λόγους η επειδη απλά γουστάρουν τα ταξίδια δεν υπάρχουν ;;

Τέλος πάντων. Δεν μου πέφτει κιόλας λόγος, επειδη κατάλαβα οτι έγραψες σε εμένα σου απάντησα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.032
Πόντοι
3.556
ετσι ειναι τα αδέρφια τύπε ανταγωνίζονται μεταξυ τους :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ρε τύπε, προσπαθείς να μειώσεις τον άλλον. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό.

Καρφώνεσαι άσχημα οτι τη βλέπεις συγκριτικά απέναντί του και μάλιστα οτι νοιώθεις μειονεκτικά.

Προσωπικά γουστάρω αυτό που και οι δύο σας κάνετε. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω.

Ο άλλος από τα λίγα που έχω καταλάβει εχει γυρίσει δουλεύοντας και κάνοντας τουρισμό το μισό πλανήτη.

Και εσύ τι του λες ?? Οτι ταξιδεύει για να γαμάει μαύρες. Δηλαδή ανθρωποι που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς η τουριστικούς λόγους η επειδη απλά γουστάρουν τα ταξίδια δεν υπάρχουν ;;

Τέλος πάντων. Δεν μου πέφτει κιόλας λόγος, επειδη κατάλαβα οτι έγραψες σε εμένα σου απάντησα.

Δεν πιάνεις τι γίνεται.Αν πήγαινα εγώ στη Μαδαγασκάρη με τους λεμούριους τι θα λέγανε?Μπράβο ρε παίδαρε,γαμάς μαύρες?
Τα βλέπεις όλα σε σχέση με το άτομο όχι αφηρημένα και απρόσωπα.Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι.Το σπόνσορινγκ κτλ είναι αντικειμενικό δεν είναι κάτι υποκειμενικό.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
Αφού απάντησα.Λέμε στερείται νοήματος να παντρευτείς Ανατολική διότι
1.Θα έχει δικαιώματα στην περιουσία σου
2.Πιθανότατα θα σε χωρίσει όταν καταλάβει την αξία της στη Δύση
3.Θα σου στερήσει άλλες ευκαιρίες
4.Θα μεγαλώσει και θα παχύνει με τον καιρό
5.Θα σου τρώει χρόνο,θα γκρινιάζει κτλ
Θα κάθομαι εγώ τώρα να επιβάλω βαλκανική ανωτερότητα?Να τσακώνομαι κάθε τρεις και πέντε για τα αυτονόητα?Εντάξει μπορείς να το κάνεις να αράξεις να πάρεις το ρίσκο αλλά είναι μπελλάς.Αλλο να είσαι ελεύθερος γαμέας να αλλάζεις πεδίο δράσης κατά το δοκούν,περιπέτεια φάση αδρεναλίνη κι έτσι.Για εργένηδες είναι τώρα η καλύτερη εποχή,ποτέ δεν ήταν τόσο καλά.

ένα μάτσο :jerking:
μια χαρα τα λεει ρε 11ποντε αλλο που εσενα δεν σου αρεσουν αυτα.
Δεν ειναι ολοι για γαμο και οικογενεια...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φαντάζεσαι να παντρευτείς π..χ το 2013 και να χάσεις όλα τα φοβερά γαμήσια Ουκρανία από το 2014-2017?Που επανήλθε η χρυσή εποχή?Πού θα βρεις μετά τέτοια ευκαιρία.
Δε μετανιώνω για τίποτα,το κόστος απώλειας ευκαιριών θα ήταν τρομακτικό.Απόλαυσα Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία όσο ήταν στα high τους.
Και τώρα αν έχουμε μείζον γεγονός,πόλεμο κτλ πτώση βιοτικού επιπέδου,έτοιμος είμαι να αδράξω την ευκαιρία.
Δείτε το Β.Π όλο μίλαγε για τις εκπάγλου καλλονής Βαυαρές κληρονόμους που ήταν έτοιμος να κρεμπεδιάσει για να δέσει το γλυκό και όλο στα μουνολίβαδα αρμενίζει.Αμ έπος αμ έργον που λένε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
Χειμώνα είναι πάντα καλύτερα.Εχει λιγότερους σεξοτουρίστες και οι γκόμενες είναι στην πόλη όχι στα θέρετρα της Ανατολίας και της Αιγύπτου.
To mamba έχει πεθάνει για Ουκρανία μετά το 2017 και τη φρι βίζα.Τώρα είναι καλά για τιντερίστες και άτομα με δυνατό ίνσταγκραμ ή live κάμακες.

Τωρα ειλικρινά, θα ρωτήσω. Οι δυο μας είμαστε... πες μου με το χέρι στην καρδιά...

Γιατι δεν παντρεύεσαι μια ωραία Ουκρανή να μη σου βγαίνει τόσο ακριβά και να σου κάνει και τη προσωπική βοηθό όταν θα σε πιάσουν τα ρευματικα; Δηλαδή ποιος ο λόγος να δώσεις 1 ή 2 χιλιάρικα για μια τυπισσα που ξέρεις ότι αν δε τα έδινες δεν θα σε πλησίαζε; Ενώ με την άλλη, παντρεύεσαι, ή έστω είστε μαζί... γαμάς όλη μέρα, βγαίνετε έξω ζευγάρι, περνατε όμορφα...

ΠΟΙΑ τα θετικά του να πληρώνεις αδρά τυχάρπαστες δυο φορες το μηνα όταν έχεις την οικονομική δυνατότητα να βρεις ΜΟΝΙΜΗ; Υπάρχουν ΤΟΣΕΣ και ΤΟΣΕΣ έτοιμες που έχουν μεγαλώσει σε καταραμένη φτώχεια και το μόνο που ψάχνουν είναι γαμπρός, χωρίς να έχουν κρυφές ατζέντες, και είναι και όμορφες.

Εξήγησε μου την λογική σου.

Γιατί δεν είμαι γαμπρός.Τις σπονσορέτς τις ανανεώνεις όταν χρειάζεται με την άλλη θα πληρώνεις μια ζωή ανεξαρτήτως εμφάνισης.Και πολλά άλλα.
Με τις σπονσορέτς δεν έχεις καμία νομική υποχρέωση απέναντί τους.Ανανεώνεις συνεχώς το ρόστερ.Δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην περιουσία σου στις μελλοντικές σου απολαβές σε τίποτα.Για αυτό καμιά φορά πληρώνεις ένα πρίμιουμ.
Οταν βλέπω τι θεόμπαζα παντρεύτηκαν συγγενείς και συμμαθητές συγχαίρω τον εαυτό μου.Μιλάμε οι γκόμενες ήταν ήδη μπάζα όταν τις παντρεύτηκαν.Μετά έγιναν ακόμα πιο χοντρές και άσχημες.Και μιλάμε για τύπους ωραίους,ψηλούς,μορφωμένους με καλές δουλειές,περιουσία κτλ.Τι κατάντια.Εγώ στα 30 γαμούσα μουνάρες και τώρα το ίδιο επίπεδο.Αυτοί έχουν τα ίδια μπάζα που μεγάλωσαν και χόντρυναν κι άλλο.

Με συγχωρείς, για να καταλάβω...

Κάθεσαι και λες αποτυχημένο έναν άνθρωπο που αγάπησε, παντρεύτηκε, νοικοκυρευτηκε, έκανε παιδιά, άλλαξε πάνες, έτρεξε σε γιατρούς, έκανε σεξ κάθε μέρα χωρίς να πληρώνει...

Και συγχαίρεις εσένα που πληρώνεις 1000 ευρώ για μια τυπισσα για μια ώρα / μέρα ταιλιμπούρδισμα;

Και δε μένω σε αυτό, σε τελική ανάλυση εντάξει, δικαίωμα σου. ΑΛΛΑ....

Εξήγησαν μου τη λογική του να «γαμάς» μια φορά το μήνα δίνοντας λεφτά ενώ αν έβρισκες μια ΟΜΟΡΦΗ πιτσιρικα από Ουκρανία / Ρωσία θα ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να γαμας κάθε μέρα σαν άνθρωπος, στα ίδια ξενοδοχεία, με μεγαλύτερη χαρά και άνεση, ΑΝ είχες τον στοιχειώδη χαρακτήρα να ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ, να την ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ, και απλά να της απλώσεις το πλάνο ντόμπρα και ωραία όπως απλώνει η θεία μου τραχανά. ΧΩΡΙΣ μυστικά, χωρίς θέματα, ΧΩΡΙΣ καν γάμο. Απλά.

Γιατί δεν το προσεγγίζεις έτσι; Να πω ότι ήσουν καμάκι και γαμουσες τσάμπα, να έλεγα ΟΚ, ο τύπος είναι καρχαρίας και θέλει να μείνει ελεύθερος. Να πω ότι ήσουν νέος, ναι, θα έλεγα το παλικάρι θέλει να χαρεί τα νιάτα του. Να πω ότι ήσουν πλούσιος, ναι, θέλει κάθε μέρα να σκορπάει και έχει καλά κονέ, μπράβο του. Εσυ όμως ρε Κμαν2 είσαι σα φτερό στον άνεμο. Όχι μόνο αυτό, έχεις την εντύπωση ότι οι 28 μέρες στο σάιτ και οι 2 μέρες σεξ είναι κατόρθωμα. Ποιο σεξ δηλαδή, φωτογραφία με φανέλα στο πρόσωπο + διπλομπαλο + σοσιαλ.

Και μια μέρα μετά από χρόνια είσαι 60 και βλέπεις τον «βλάκα» συγχωριανό σου να έχει δυο παλικάρια παιδιά, εσυ πάλι έχεις 20000 ποστ εδώ. Οι 3-3-4 υποστηρικτές σου έχουν φύγει. Το φόρουμ έχει αλλάξει δέκα layouts. Εγώ παντρεύτηκα. Οι 50-60 μοντελες που πλήρωσες από τα 18 σου ως τώρα είναι πλέον μια ανάμνηση. Τα παιδιά της νέας γενιάς διαβάζουν αυτές τις σελιδες και γελάνε. Και ερωτώ....

Ποιο το νόημα; Γιατί στα 60 ΔΕΝ θα βρεις πιπίνι μόνιμο όπως έχεις ευκαιρία να βρεις τώρα... είσαι και κοντός και με τα χρόνια θα κοντύνεις κι άλλο.

Με λίγα λόγια, δεν με ενοχλούν άνθρωποι που κάνουν κάτι από επιλογή και με σώας τας φρένας. Εσυ όμως νομίζεις ότι «γαμάς» όταν σε γαμαει η κάθε τυχαρπαστη και στο καπάκι υποβιβάζεις τον άνθρωπο που έκανε οικογένεια. Όχι μόνο αυτό, αλλά η πηγή εσόδων σου είναι το λιγότερο ύποπτη. Αν μάθω ότι έχεις έτοιμα φράγκα από ακίνητα ρε μπαγάσα...

Θα. Τρε. Λα. Θω.
πανο τα βλεπεις μονοπλευρα.
Το θεμα δεν ειναι το αποτελεσμα αλλα η πορεια.
Εσυ π.χ θα παντρευτεις θα κανεις οικογένεια θα γαμας καθε μερα την ιδια γκομενα τσαμπα οπως λες θα κανεις και 2 παλικαρια και θα φτασεις στα 60 σου και δεν θα εχεςι ζησει,και εννοω δεν θα ζησεις την εμπειρια την περιπετεια τις γνώσεις την αδρεναλινη να χτυπα κοκκινο την διαφορετικότητα.
Ο κμαν θα εχει απειρες εμπειριες και θα εχει γαμευσει απειρα αμετρητα μουνια και στα 60 του θα ειναι ψυχολογικα πιο πλήρης απο εσενα.
Εσυ στα 60 θα εχεις τη γρια γυναικα και τα 2 παλικαρια αλλα ρε πανο κενη ρουτινιστικη ζωη περιμενοντας τα βαθια γηρατεια χωρις να εχεις ζησει τη ζωη.
Ο κμαν θα συνεχιζει το αθλημα του ειτε θελει ειτε οχι μεχρι τοτε αλλα η ψυχολογια του θα ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τη δικη σου.
Ψυχικη υγεια τυπε και τιποτα αλλο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
ετσι ειναι τα αδέρφια τύπε ανταγωνίζονται μεταξυ τους :confused:

Είναι και οι δύο μεγάλοι παίκτες!

Απλά ο Κμαν είναι πιο ποιοτικός-εκλεκτικός ενώ ο Mind της ποσότητας, φάση ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1

Δεν πιάνεις τι γίνεται.Αν πήγαινα εγώ στη Μαδαγασκάρη με τους λεμούριους τι θα λέγανε?Μπράβο ρε παίδαρε,γαμάς μαύρες?
Τα βλέπεις όλα σε σχέση με το άτομο όχι αφηρημένα και απρόσωπα.Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι.Το σπόνσορινγκ κτλ είναι αντικειμενικό δεν είναι κάτι υποκειμενικό.

Εγώ, και πιστεύω και πολλοί άλλοι, θα σου λέγαμε μπράβο ρε μάγκα που μπορείς να ταξιδεύεις σε μακρινά και εξωτικά μέρη που οι περισότεροι απο εμάς απλά δεν μπορούμε να πάμε.

Τώρα οι κομπλεξικοί θα εύρισκαν ένα κάρο μαλακίες να σου πούνε. Το κόμπλεξ σίγουρα ζήλεια και φθόνο φέρνει.

Εσύ όμως δεν νομίζω οτι έχεις φτωχή σε εμπειρίες ζωή.

Αρα γιατί ;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντα χτύπαγα ποιότητα δεν έκανα συμβιβασμούς.Εχω γαμήσει και μερικές μέτριες αλλά ήταν για πρακτικούς λόγους.
Μετά από ένα σημείο κεντράρεις στην ποιότητα,η ποσότητα δεν παίζει πλέον ρόλο.Το βρίσκω άσκοπο να γαμήσει π.χ κάποιος 100 εξάρια.Και 20 εξάρια να γαμήσει το ίδιο είναι δεν αλλάζει κάτι.Ενα οχτάρι ένα εννιάρι είναι όμως κάτι διαφορετικό κατά τη γνώμη μου αξίζει όσο 1000 εξάρια.Εντάξει τα εξάρια θα είναι φτηνότερα,ενδεχομένως θα έχουν και καλύτερη συμπεριφορά και θα κάνουν περισσότερα στο σεξ απλά δεν πιάνουν μία σε σχέση με τα οχτάρια.Τα οχτάρια τα θυμάσαι για πάντα,εγγράφονται και δε θες να τις χάσεις.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446
Αν δεν εχεις ζησει στην Ukraina ...

Το υπερθεαμα με τα μουνια να σουλατσαρουν στο Maidan

Τα πουτανακια στο Arena, Buda Bar και Carrebian

Το ρισκο του να γαμας ενα θεομουνο και την αλλη μερα να ξυπνησεις χωρις νεφρο ...

Δεν εχεις ζησει τιποτα...!

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Αν δεν εχεις ζησει στην Ukraina ...

Το υπερθεαμα με τα μουνια να σουλατσαρουν στο Maidan

Τα πουτανακια στο Arena, Buda Bar και Carrebian

Το ρισκο του να γαμας ενα θεομουνο και την αλλη μερα να ξυπνησεις χωρις νεφρο ...

Δεν εχεις ζησει τιποτα...!

Γιατί, ο κμαν2 δεν έχει ήδη δώσει το νεφρό του για να γαμησει;

:dancing:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Εγώ πάντα χτύπαγα ποιότητα δεν έκανα συμβιβασμούς.Εχω γαμήσει και μερικές μέτριες αλλά ήταν για πρακτικούς λόγους.
Μετά από ένα σημείο κεντράρεις στην ποιότητα,η ποσότητα δεν παίζει πλέον ρόλο.Το βρίσκω άσκοπο να γαμήσει π.χ κάποιος 100 εξάρια.Και 20 εξάρια να γαμήσει το ίδιο είναι δεν αλλάζει κάτι.Ενα οχτάρι ένα εννιάρι είναι όμως κάτι διαφορετικό κατά τη γνώμη μου αξίζει όσο 1000 εξάρια.Εντάξει τα εξάρια θα είναι φτηνότερα,ενδεχομένως θα έχουν και καλύτερη συμπεριφορά και θα κάνουν περισσότερα στο σεξ απλά δεν πιάνουν μία σε σχέση με τα οχτάρια.Τα οχτάρια τα θυμάσαι για πάντα,εγγράφονται και δε θες να τις χάσεις.

Φίλε έχεις τεράστιο κόμπλεξ με το είναι σου. Μακάρι μια μέρα να σε φωτίσει ο θεός και να βρεις γαλήνη και πραγματική ευτυχία. Εισαι σα την ατάκα «είσαι εννιάρι, και γω το ένα που χρειάζεσαι».

Κεντάω απόψε. Κεντάω.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εναλλακτικά μπορείς να τα απαρνηθείς όλα να γίνεις ψωλάς να συμβιβαστείς με ένα μέτριο μπαζάκι και να ξύνεις τα αρχίδια σου με γκασμά.Για πολλούς αυτό είναι όνειρο ήρεμη ζωή,ψώλινγκ κτλ.
Για εμένα που είμαι δυναμικός τύπος της αδρεναλίνης που φαίνεται μαλακία σκέτη,θέλω δυνατές συγκινήσεις,περιπέτεια,μοντέλες,γούστα ανατροπές γενικά συνεχή κίνηση και έξαψη.Δε θέλω προβλεπέ καταστάσεις μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει τα ίδια Παντελή μ κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
O kman έχει δίκιο όσο αφορά τους λευκούς που όταν κλείνουν οι πόρτες για αυτούς στα μουνολίβαδα,
αρνούνται να περάσουν στη φάση του σπόνσορα,αλλά θέλοντας να παρατείνουν το στάδιο του γαμπρού,
πηγαίνουν σε προορισμούς όπου ακόμη και το χρώμα του δέρματός τους,τους καθιστά σε θέση ισχύος,
απέναντι σε επί των πλείστων απελπισμένες υπάρξεις,υποανάπτυκτων κοινωνιών.

https://[URL unfurl="true"]www.tvinsider.com/wp-content/uploads/2019/10/90-day-fiance-5-david-annie-1014x570.jpg[/img[/URL]]

[img]https://entertainmentchronicle.com/wp-content/uploads/2020/04/90-Day-Fiance-Big-Ed-and-Rose-walk-on-the-beach-Before-the-90-Days.jpg

Για να μην διαιωνίζεται όμως η κατάσταση χωρίς λόγο,ας καταλάβει ότι εγώ και αυτός είμαστε πορνοτουρίστες,
ενώ ο Mindreader πρωτίστως με επαγγελματική ιδιότητα ή ταξιδιώτης,που συνδυάζει το τερπνό μετά του ωφελίμου,
οπότε δεν εμπίπτει στην κατηγορία των ΝΑΥΑΓΙΩΝ των άνωθεν φωτογραφιών.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706

Ισως κάπου αλλού.

Μια χαρά είσαι. Ας μην ξεφεύγουμε προς το αυτομαστίγωμα. Οι νέοι κάνουν ένα κάρο μαλακίες, αλλά φαίνεται σαν ωραία τρέλα. Αυτοί κι αν βασανίζονται από ψευδαισθήσεις ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο... Λογικό βέβαια όταν είσαι νέος. Απλά κι εμείς κάνουμε τα δικά μας, πράγμα που φαίνεται κάπως, διότι υπάρχουν κοινωνικά στερεότυπα με βάση τις ηλικίες. Ποιος νοιάζεται για αυτά...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αφού απάντησα.Λέμε στερείται νοήματος να παντρευτείς Ανατολική διότι
1.Θα έχει δικαιώματα στην περιουσία σου
2.Πιθανότατα θα σε χωρίσει όταν καταλάβει την αξία της στη Δύση
3.Θα σου στερήσει άλλες ευκαιρίες
4.Θα μεγαλώσει και θα παχύνει με τον καιρό
5.Θα σου τρώει χρόνο,θα γκρινιάζει κτλ

Αρχηγέ,μπορώ να σου καταρρίψω τα πρώτα 4 με μεγάλη ευκολία.

Χωρίς να πιστεύω ότι όποιος κάνει οικογένεια/παιδιά κάνει κανά κατόρθωμα έναντι εσού,άλλωστε δεν είναι και όλοι κατάληλοι για οικογένεια.
Αλλά εσύ έχεις χτίσει δικό σου βασίλειο και έχεις δώσεις στον εαυτό σου όλες τις βολικές απαντήσεις.

1.Φυσικά και μπορείς να ελαχιστοποιήσεις τα δικαιώματα στην περιουσία σου.
Τόσοι άντρες το κάνουν.Από μη δηλωθέντα λογαριασμό,θυρίδες,αντικείμενα αξίας,σύσταση εταιρείας,κ.λ.π.
2.Οι Σλάβες έχουν ανύπαρκτη αξία για έναν δυτικό,τουλάχιστον όσο αφορά σοβαρό dating.
3.Δε θα σου στερήσει τίποτα.
Οι άλλοι πως ξενογαμάνε δηλαδή;
4.Oι Σλάβες δεν παχαίνουν εύκολα,αλλά συνήθως γερνάνε άσχημα,ιδίως αν την αράζουν όλη μέρα στον ήλιο
5.Αυτό είναι στο χέρι σου

Δείτε το Β.Π όλο μίλαγε για τις εκπάγλου καλλονής Βαυαρές κληρονόμους που ήταν έτοιμος να κρεμπεδιάσει για να δέσει το γλυκό και όλο στα μουνολίβαδα αρμενίζει.Αμ έπος αμ έργον που λένε.

Αυτό που συνέβη,είναι ότι η ίδια η ζωή μου κατέδειξε πως έχω ακόμη περιθώρια για εκστρατείες,τους λόγους θα τους δεις όταν συναντηθούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom