Ενω οι Ελληνιδες μεσα στην κομψοτητα ειναι ...Ο λογος που αποφευγω τις σλαβες ειναι ενας: κιτς
Αυτο το κιτσαριό δε το ξεπλενει ουτε η Μερσεντες ουτε το γυαλι. Ειναι σα να παιρνεις μια γυναικα που προοριζεται και της ταιριαζει το νοικοκυριο, και αυτη να πασχιζει να γινει μαντονα. Δεν γινεται, δε συμφωνει το γονιδιο. Βλεπεις Περσιδες μετα, τις πραγματικες οχι τις Ιρακ/ιραν, και καταλαβαινεις τι θα πει γονιδιο. Οι αρμενιοι επισης ηταν πολυ καλος και εξυπνος λαος, μαζι με μας ηταν κυριαρχοι στο εμποριο στην Μικρασια, γι' αυτο αλλωστε και οι Μπετοτουρκοι μας σφαγιασαν ολους με τετοιο υπουλο τροπο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Ενω οι Ελληνιδες μεσα στην κομψοτητα ειναι ...Ο λογος που αποφευγω τις σλαβες ειναι ενας: κιτς
Αυτο το κιτσαριό δε το ξεπλενει ουτε η Μερσεντες ουτε το γυαλι. Ειναι σα να παιρνεις μια γυναικα που προοριζεται και της ταιριαζει το νοικοκυριο, και αυτη να πασχιζει να γινει μαντονα. Δεν γινεται, δε συμφωνει το γονιδιο. Βλεπεις Περσιδες μετα, τις πραγματικες οχι τις Ιρακ/ιραν, και καταλαβαινεις τι θα πει γονιδιο. Οι αρμενιοι επισης ηταν πολυ καλος και εξυπνος λαος, μαζι με μας ηταν κυριαρχοι στο εμποριο στην Μικρασια, γι' αυτο αλλωστε και οι Μπετοτουρκοι μας σφαγιασαν ολους με τετοιο υπουλο τροπο.
Δεν διαφωνώ.
Να εβαζε τουλαχιστον και βιντεακια απο κανενα πραγματι καλο club της Ανατολικης Ευρωπης να παει στο διαλο ...Δηλαδη αν βγαζαμε ετσι αυθαιρετα συμπερασματα απο μερικα βιντεο..
Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Το θρεντ λέγεται σπόνσορινγκ σεξοτουρισμός στην Ουκρανία,όχι πώς θα παντρευτείτε τράβελο στο Κουρδιστάν.
Εσυ μην ειρωνεύεσαι γιατί άμα πιάσουμε ύψος, φάτσα, ηλικία, συν τα μπειμπιλίνο που φοράς στις σελφι που ανεβάζεις, θα τελειώσουμε αύριο. Δεν έχω κάτι μαζί σου, ας μη το συνεχίσουμε. Για Ουκρανία το κάλυψε ο theo1 πολύ καλά πιστεύω. Στον Σκοπιανό μικροψώλη απάντησα γιατί γαυγισε.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
ο k κρινει με βαση το μεσο ορο και με το τι ειναι προσβασιμο σε αυτον,ειναι μια σωστη προσεγγιση η οποια ομως δεν πιανει το ποσο ομορφες ειναι οι ομορφεςΟι Ρουμανες παιζει να ειναι οι ωραιοτερες του μπλοκ αλλα δυστυχως δεν ειναι καθαρες σλαβες ...
Οι Ιταλιδες μια κατηγορια μονες τους αλλα δυστυχως δεν ειναι βορειοευρωπαιες ...
ωραιο θρεντακι ειχες ανοιξει παντως
θα ανεβαζα κι αλλα στο θρεντ αν δεν ειχε γαμηθει το σαη,τεσπα αφου μου τοθυμισες θα βαλω κατι απιστευτα μωρα που εντοπισα
ο k κρινει με βαση το μεσο ορο και με το τι ειναι προσβασιμο σε αυτον,ειναι μια σωστη προσεγγιση η οποια ομως δεν πιανει το ποσο ομορφες ειναι οι ομορφεςΟι Ρουμανες παιζει να ειναι οι ωραιοτερες του μπλοκ αλλα δυστυχως δεν ειναι καθαρες σλαβες ...
Οι Ιταλιδες μια κατηγορια μονες τους αλλα δυστυχως δεν ειναι βορειοευρωπαιες ...
ωραιο θρεντακι ειχες ανοιξει παντως
θα ανεβαζα κι αλλα στο θρεντ αν δεν ειχε γαμηθει το σαη,τεσπα αφου μου τοθυμισες θα βαλω κατι απιστευτα μωρα που εντοπισα
Μέσο όρο,ποσοστό από γαμήσιμες,ποσοστό από εμφανίσιμες και ποσοστό από μουνάρες.Οχι αν είναι προσβάσιμες σε εμένα αλλά αντικειμενικά.Αν λάμβανα υπόψιν προσβασιμότητα θα έλεγα οτι οι Γερμανίδες,Σκανδιναυές είναι μπάζα επειδή εμένα δε μου κάθονται αλλά εγώ λέω το αντίθετο.Αυτό το λάθος το κάνουν πολλοί,τις εθνικότητες από γκόμενες που δεν τους κάθονται τις βαφτίζουν μπάζα.
Π.χ. αντικειμενικά Τσεχία γαμήσιμες μία στις 3,εμφανίσιμες μία στις 5,μουνάρες μία στις δέκα.Για να πιάσεις τα ποσοστά μετράς 20 γκόμενες που περνούν τυχαία και βγάζεις ποσοστά.Είναι αρκετά αντικειμενική μέθοδος,καταλαβαίνεις αμέσως τι παίζει.Σουηδία έπαιζαν μία στις δύο εμφανίσιμες και μία στις 4 μουνάρα χωρίς πλάκα.Αυτό δε συμβαίνει σε καμιά άλλη χώρα.
Λβωφ οι αναλογίες είναι περίπου μία στις πέντε γαμήσιμη,μία στις δέκα εμφανίσιμη,μία στις πενήντα μουνάρα.
Για Ελλάδα αντίστοιχα για σύγκριση στο περίπου
Μία στις δέκα γαμήσιμη,μία στις 20 εμφανίσιμη,μία στις 100 μουνάρα.Δηλαδή 10% γαμήσιμες(περνάνε το boner test),5% εμφανίσιμες(τη θες για γκόμενα να την κυκλοφορήσεις),1% μουνάρες(όπου γυρνάει κεφάλια και παίζει και ο υψηλότερος ανταγωνισμός).
Κίεβο μία στις 3 γαμήσιμη,μία στις 5 εμφανίσιμη,μία στις 20 μουνάρα.Δηλαδή 20% εμφανίσιμες βλέπεις στατιστικά 4 φορές περισσότερες εμφανίσιμες ανά τετραγωνικό σε σχέση με Ελλάδα οπότε η διαφορά είναι συντριπτική.
Υπάρχουν και χώρες με πολλές γαμήσιμες,αρκετές εμφανίσιμες αλλά λίγες σχετικά μουνάρες όπως π.χ. η Πολωνία.Αλλες με λίγες γαμήσιμες αλλά πάρα πολλές μουνάρες αναλογικά όπως η Αγγλία.
Για αυτό ένας μοντελοπνίχτης που θέλει να γαμάει μόνο υψηλή ποιότητα θα δυσκολευτεί τα μέγιστα Πολωνία ενώ αν θέλει να γαμάει απλά εξαράκια γαμήσιμες θα βρει παράδεισο θα τις αλλάζει κάθε βδομάδα.
Ενας όμως μοντελοπνίχτης θα σκίσει κωλέους Σλοβακία ή Τσεχία που έχει πολύ υψηλά ποσοστά από μουνάρες στο γενικό πληθυσμό.Ουκρανία θα γαμήσουν όλοι καλά και ο μπαζοφονιάς και ο συντηρητικός εξαράκιας και ο αυστηρός μοντελοπνίχτης.Είναι χώρα που έχει κάτι για όλους.
Μία στις δέκα γαμήσιμη,μία στις 20 εμφανίσιμη,μία στις 100 μουνάρα.Δηλαδή 10% γαμήσιμες(περνάνε το boner test),5% εμφανίσιμες(τη θες για γκόμενα να την κυκλοφορήσεις),1% μουνάρες(όπου γυρνάει κεφάλια και παίζει και ο υψηλότερος ανταγωνισμός).
Κίεβο μία στις 3 γαμήσιμη,μία στις 5 εμφανίσιμη,μία στις 20 μουνάρα.Δηλαδή 20% εμφανίσιμες βλέπεις στατιστικά 4 φορές περισσότερες εμφανίσιμες ανά τετραγωνικό σε σχέση με Ελλάδα οπότε η διαφορά είναι συντριπτική.
Υπάρχουν και χώρες με πολλές γαμήσιμες,αρκετές εμφανίσιμες αλλά λίγες σχετικά μουνάρες όπως π.χ. η Πολωνία.Αλλες με λίγες γαμήσιμες αλλά πάρα πολλές μουνάρες αναλογικά όπως η Αγγλία.
Για αυτό ένας μοντελοπνίχτης που θέλει να γαμάει μόνο υψηλή ποιότητα θα δυσκολευτεί τα μέγιστα Πολωνία ενώ αν θέλει να γαμάει απλά εξαράκια γαμήσιμες θα βρει παράδεισο θα τις αλλάζει κάθε βδομάδα.
Ενας όμως μοντελοπνίχτης θα σκίσει κωλέους Σλοβακία ή Τσεχία που έχει πολύ υψηλά ποσοστά από μουνάρες στο γενικό πληθυσμό.Ουκρανία θα γαμήσουν όλοι καλά και ο μπαζοφονιάς και ο συντηρητικός εξαράκιας και ο αυστηρός μοντελοπνίχτης.Είναι χώρα που έχει κάτι για όλους.
Λονδινο εχει καραμουναρες αλλα δεν θα τις γαμησεις ποτε (τουλαχιστον τις αγγλιδες)
Πητερ αρκετα καλη αναλογια ενω στην Μοσχα χανονται ,πετυχα ομως 10αρι (κυριολεκτικα) στην Κοκκινη Πλατεια που την εβγαζε φωτο ο ρωσος γκομενος της
ειχαν σταματησει την ξεναγηση ενα δυο τουριστικα γκρουπ και την χαζευαν
Πητερ αρκετα καλη αναλογια ενω στην Μοσχα χανονται ,πετυχα ομως 10αρι (κυριολεκτικα) στην Κοκκινη Πλατεια που την εβγαζε φωτο ο ρωσος γκομενος της
ειχαν σταματησει την ξεναγηση ενα δυο τουριστικα γκρουπ και την χαζευαν
Είναι και τοπικό το θέμα π.χ. Γκντανσκ είναι τίγκα στο μπάζο ενώ Πόζναν τίγκα στα θεόμουνα.Το ίδιο και Τσεχία Πίλσεν βλέπεις πολύ ανώτερες γκόμενες από Liberec και Βόρεια Τσεχία.Σλοβακία Μπάνσκα Μπύστριτσα έχει τις μοντέλες και Κόζιτσε μετριότατες και μπαζάκια.Ουκρανία Χάρκοβο είναι χάλια και Λβωφ πολύ καλές σχετικά κτλ.
Βέβαια μπορεί σε μπαζοπεριοχή να είναι πολύ πιο εύκολες αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.Μικρές πόλεις με πολλές μουνάρες βλέπεις μόνο Σκανδιναυία πρακτικά και λίγο Τσεχία.
Βέβαια μπορεί σε μπαζοπεριοχή να είναι πολύ πιο εύκολες αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.Μικρές πόλεις με πολλές μουνάρες βλέπεις μόνο Σκανδιναυία πρακτικά και λίγο Τσεχία.
Δυτικοί νυφοκυνηγοί στη Ρωσία.
Ρωσικό κλαμπ στο St. Πετερσμπουργκ.Φαίνονται προσεγγίσιμες,όχι τόσο ψωλέ όσο οι Ουκρανές.Μου φαίνεται θα πάω να τιμήσω όταν ανοίξουν τα σύνορα.Δε μας είπε ο Β.Π την εμπειρία του.
Ρωσικό κλαμπ στο St. Πετερσμπουργκ.Φαίνονται προσεγγίσιμες,όχι τόσο ψωλέ όσο οι Ουκρανές.Μου φαίνεται θα πάω να τιμήσω όταν ανοίξουν τα σύνορα.Δε μας είπε ο Β.Π την εμπειρία του.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Τα ελληνικα τραβελια μαλλον θα εχουν περασει το τεστ του στυλ κομψοτητας του αδεκαστου Παναγιωτη (που τον παιρνει απο τον κωλο με την πρωτη)
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Για Αγία Πετρούπολη;
Eίχα ποστάρει τότε screenshots από το Tinder,όπου είχα βάλει τοποθεσία Αγία Πετρούπολη μία βδομάδα πριν πάω και είχα φθάσει να έχω έναν τριψήφιο αριθμό Superlikes,πράγμα που δεν μου συνέβη ποτέ σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη.
Οι εντυπώσεις μου από τις γυναίκες τόσο σε εμφάνιση όσο και σαν προσωπικότητες,
είναι καλύτερες από εκείνες της Μόσχας,αλλά και τις Ουκρανέζες τις οποίες θεωρώ μία κλάση κατώτερες,σε όλα,από τις Ρωσίδες.
Επίσης κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση,είναι πως ότι νταραβέρι παίχτηκε με Μοσχοβίτισες,κόπηκε μετά το πέρας του ταξιδιού μου,
αντίθετα έχω κάποιες από τις Πετρουπολίτισες ακόμη στο instagram,την μία την ξανασυνάντησα και στο Μόναχο,όταν ήρθε με μία χορωδία.
Τις θεωρώ πιο ανθρώπινες και προσιτές από τις Μοσχοβίτισες.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Για Ελλάδα αντίστοιχα για σύγκριση στο περίπου
Μόνο μία στις δέκα γαμήσιμη;Πόσα χρόνια έχεις να'ρθεις;
Πιτσιρίκες είναι σχεδόν όλες γαμήσιμες
Εμφανίσιμες να τις κυκλοφορείς,για τους Έλληνες που είναι για τα μπάζα οι πιο πολλοί,πάλι έχει αρκετές
Μουνάρες συμφωνώ,μόνο σε κανα μαγαζί βλέπεις
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 4.746
Ειναι και ο δημητρακης ο πορνοτσαρος που ζει μονιμα εκει.. (στην πηγη ) θα σου δωσει οδηγιες - κατευθυνσεις..Δυτικοί νυφοκυνηγοί στη Ρωσία. Ρωσικό κλαμπ στο St. Πετερσμπουργκ.Φαίνονται προσεγγίσιμες.Μου φαίνεται θα πάω να τιμήσω όταν ανοίξουν τα σύνορα.
Συνημμένα
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.032
- Πόντοι
- 3.556
Το θρεντ λέγεται σπόνσορινγκ σεξοτουρισμός στην Ουκρανία,όχι πώς θα παντρευτείτε τράβελο στο Κουρδιστάν.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.032
- Πόντοι
- 3.556
Ο λογος που αποφευγω τις σλαβες ειναι ενας: κιτς
Εσύ ρε τύπε που βρίσκεις κιτς τις Σλάβες βρίσκεις ελκυστικούς τους τράβελους και κάνεις και προτάσεις επιλογής τους σε άλλα νήματα.
Και παράληλα κάνεις και προτάσεις για γυναίκες για σπίτι από περσία.
Και το κερασάκι στη τούρτα οι χοροί.
Εντάξει καθένας με τα γούστα του αλλά πολυ σουρεαλιστικά δεν μας τα λες ;;
Ποιο απ’ όλα σε πείραξε;
μηπως οτι εισαι μπουστης τυπε και σου χουν κανει την ροδελα τουνελ τα μοχθηρα τρανσφορμερ?
midas69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.920
- Πόντοι
- 2.406
Ρομαντικοί Λάτιν χοροί με Λβιβιώτισσες.Σε τέτοιο περιβάλλον ακόμα και ο Sadman ως χορευτής θα έριχνε έναν πούτσο.
Εδω Μις Λβιβ.Παίρνετε μια ιδέα πώς είναι.Μοιάζουν αρκετά με τις Πολωνέζες αλλά είναι πιο λεπτές,λιγότερο βυζαρούδες και έχουν πιο λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο.
ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
από σποντα βρίσκομαι γιαν3 μέρες Λβιβ
Δεν παίζει τίποτα
Κλαμπ κλειστά
Μωλλ κλειστά τα μεγάλα
Στηρίχτηκαν σε ανακυκλώσεις του 2018...
Μαμπα κλπ μλκιες ανταπόκριση κάτι 200ευρω για γέλια κατάσταση
Τιντερ απλά 0
Συμβουλή
Υπομονή μέχρι άνοιξη
Συνημμένα
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.785
- Πόντοι
- 216
Μια Αρμενισα γνωριζω μονο και ειναι οντως πολυ καλη και απο ομορφια αλλα και νοικοκυροσυνη και γενικα κοπελα για σπιτι
Για τις Σκοπιανες γιατι δε μιλαει κανενας; Ειδικα οσοι ειναι Βορεια Ελλαδα, επρεπε να τις εχουν πρωτη επιλογη για νυφες, αφου και ομορφες ειναι και διπλα ειναι και φανταζομαι ευκολα θα πατρευοταν Ελληνα, αφου για αυτες θα θεωρουνταν καλη αναβαθμιση.
Για πειτε οποιος εχει εμπειρια απο Σκοπιανες...
Αν είσαι αυτού του στυλ κοίταξε και δυτικότερα π.χ. Ποντγκόριτσα, Τρέμπινιε κ.λ.π. αλλά και πιο ψηλά προς Σερβία. Στις πρώτες δύο που χα πάει προ 3ετιας έχει αρκετά καλά μουνάκια, τίμιο και πάμφθηνο φαγητό επίσης. Παίζεις και στα αντίστοιχα mall τους μπάλα αλλά πρέπει να είσαι δυνατός καμάκιας εκεί γιατί έχει τοπικισμό, κλίκες, κάποιος που ξέρει γλώσσα σε τρώει κλπ. Δεν συνιστάται για hit and go όπως έγραψε και ο τροβαδούρος και είμαστε και offtopic
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 176K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά