Χειμώνα είναι πάντα καλύτερα.Εχει λιγότερους σεξοτουρίστες και οι γκόμενες είναι στην πόλη όχι στα θέρετρα της Ανατολίας και της Αιγύπτου.
To mamba έχει πεθάνει για Ουκρανία μετά το 2017 και τη φρι βίζα.Τώρα είναι καλά για τιντερίστες και άτομα με δυνατό ίνσταγκραμ ή live κάμακες.
Τωρα ειλικρινά, θα ρωτήσω. Οι δυο μας είμαστε... πες μου με το χέρι στην καρδιά...
Γιατι δεν παντρεύεσαι μια ωραία Ουκρανή να μη σου βγαίνει τόσο ακριβά και να σου κάνει και τη προσωπική βοηθό όταν θα σε πιάσουν τα ρευματικα; Δηλαδή ποιος ο λόγος να δώσεις 1 ή 2 χιλιάρικα για μια τυπισσα που ξέρεις ότι αν δε τα έδινες δεν θα σε πλησίαζε; Ενώ με την άλλη, παντρεύεσαι, ή έστω είστε μαζί... γαμάς όλη μέρα, βγαίνετε έξω ζευγάρι, περνατε όμορφα...
ΠΟΙΑ τα θετικά του να πληρώνεις αδρά τυχάρπαστες δυο φορες το μηνα όταν έχεις την οικονομική δυνατότητα να βρεις ΜΟΝΙΜΗ; Υπάρχουν ΤΟΣΕΣ και ΤΟΣΕΣ έτοιμες που έχουν μεγαλώσει σε καταραμένη φτώχεια και το μόνο που ψάχνουν είναι γαμπρός, χωρίς να έχουν κρυφές ατζέντες, και είναι και όμορφες.
Εξήγησε μου την λογική σου.
Γιατί δεν είμαι γαμπρός.Τις σπονσορέτς τις ανανεώνεις όταν χρειάζεται με την άλλη θα πληρώνεις μια ζωή ανεξαρτήτως εμφάνισης.Και πολλά άλλα.
Με τις σπονσορέτς δεν έχεις καμία νομική υποχρέωση απέναντί τους.Ανανεώνεις συνεχώς το ρόστερ.Δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην περιουσία σου στις μελλοντικές σου απολαβές σε τίποτα.Για αυτό καμιά φορά πληρώνεις ένα πρίμιουμ.
Οταν βλέπω τι θεόμπαζα παντρεύτηκαν συγγενείς και συμμαθητές συγχαίρω τον εαυτό μου.Μιλάμε οι γκόμενες ήταν ήδη μπάζα όταν τις παντρεύτηκαν.Μετά έγιναν ακόμα πιο χοντρές και άσχημες.Και μιλάμε για τύπους ωραίους,ψηλούς,μορφωμένους με καλές δουλειές,περιουσία κτλ.Τι κατάντια.Εγώ στα 30 γαμούσα μουνάρες και τώρα το ίδιο επίπεδο.Αυτοί έχουν τα ίδια μπάζα που μεγάλωσαν και χόντρυναν κι άλλο.
Με συγχωρείς, για να καταλάβω...
Κάθεσαι και λες αποτυχημένο έναν άνθρωπο που αγάπησε, παντρεύτηκε, νοικοκυρευτηκε, έκανε παιδιά, άλλαξε πάνες, έτρεξε σε γιατρούς, έκανε σεξ κάθε μέρα χωρίς να πληρώνει...
Και συγχαίρεις εσένα που πληρώνεις 1000 ευρώ για μια τυπισσα για μια ώρα / μέρα ταιλιμπούρδισμα;
Και δε μένω σε αυτό, σε τελική ανάλυση εντάξει, δικαίωμα σου. ΑΛΛΑ....
Εξήγησαν μου τη λογική του να «γαμάς» μια φορά το μήνα δίνοντας λεφτά ενώ αν έβρισκες μια ΟΜΟΡΦΗ πιτσιρικα από Ουκρανία / Ρωσία θα ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να γαμας κάθε μέρα σαν άνθρωπος, στα ίδια ξενοδοχεία, με μεγαλύτερη χαρά και άνεση, ΑΝ είχες τον στοιχειώδη χαρακτήρα να ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ, να την ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ, και απλά να της απλώσεις το πλάνο ντόμπρα και ωραία όπως απλώνει η θεία μου τραχανά. ΧΩΡΙΣ μυστικά, χωρίς θέματα, ΧΩΡΙΣ καν γάμο. Απλά.
Γιατί δεν το προσεγγίζεις έτσι; Να πω ότι ήσουν καμάκι και γαμουσες τσάμπα, να έλεγα ΟΚ, ο τύπος είναι καρχαρίας και θέλει να μείνει ελεύθερος. Να πω ότι ήσουν νέος, ναι, θα έλεγα το παλικάρι θέλει να χαρεί τα νιάτα του. Να πω ότι ήσουν πλούσιος, ναι, θέλει κάθε μέρα να σκορπάει και έχει καλά κονέ, μπράβο του. Εσυ όμως ρε Κμαν2 είσαι σα φτερό στον άνεμο. Όχι μόνο αυτό, έχεις την εντύπωση ότι οι 28 μέρες στο σάιτ και οι 2 μέρες σεξ είναι κατόρθωμα. Ποιο σεξ δηλαδή, φωτογραφία με φανέλα στο πρόσωπο + διπλομπαλο + σοσιαλ.
Και μια μέρα μετά από χρόνια είσαι 60 και βλέπεις τον «βλάκα» συγχωριανό σου να έχει δυο παλικάρια παιδιά, εσυ πάλι έχεις 20000 ποστ εδώ. Οι 3-3-4 υποστηρικτές σου έχουν φύγει. Το φόρουμ έχει αλλάξει δέκα layouts. Εγώ παντρεύτηκα. Οι 50-60 μοντελες που πλήρωσες από τα 18 σου ως τώρα είναι πλέον μια ανάμνηση. Τα παιδιά της νέας γενιάς διαβάζουν αυτές τις σελιδες και γελάνε. Και ερωτώ....
Ποιο το νόημα; Γιατί στα 60 ΔΕΝ θα βρεις πιπίνι μόνιμο όπως έχεις ευκαιρία να βρεις τώρα... είσαι και κοντός και με τα χρόνια θα κοντύνεις κι άλλο.
Με λίγα λόγια, δεν με ενοχλούν άνθρωποι που κάνουν κάτι από επιλογή και με σώας τας φρένας. Εσυ όμως νομίζεις ότι «γαμάς» όταν σε γαμαει η κάθε τυχαρπαστη και στο καπάκι υποβιβάζεις τον άνθρωπο που έκανε οικογένεια. Όχι μόνο αυτό, αλλά η πηγή εσόδων σου είναι το λιγότερο ύποπτη. Αν μάθω ότι έχεις έτοιμα φράγκα από ακίνητα ρε μπαγάσα...
Θα. Τρε. Λα. Θω.