Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
Εναλλακτικά μπορείς να συμβιβαστείς με ένα μέτριο μπαζάκι. Για πολλούς αυτό είναι όνειρο ήρεμη ζωή.
Δε θέλω προβλεπέ καταστάσεις μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει τα ίδια Παντελή μ.
Oσα δεν φτανει η αλεπου τα λεει αγουριδες

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Βαλκανιος: δεν κάνω οικογένεια γιατί πληρώνω για να γαμησω ακόμα, αντέχω

Κμαν: θέλω ποιότητα, αντάξια της δίκης μου

Συνημμένα

• 9A370B74-3813-411B-93E7-5F1622742D09.gif
    9A370B74-3813-411B-93E7-5F1622742D09.gif
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Όταν βλέπεις αυτόν το άγγελο αλλά εσύ σκέφτεσαι πως να σου σκίσει τα κωλοβάρδουλα...:confused::confused::confused:

Mην ασχολείσαι...
Προβληματικός που τον γαμάνε τραβέλια και είναι και υπέρ της λαθρομετανάστευσης.
Μπήκε και εδώ μπας και τον γαμήσει κανένας

Άμα είναι να κάνω οικογένεια και γιο(λέμε τώρα) που να τον γαμάνε στα τέσσερα,προτιμώ να γεράσω μόνος

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Όταν βλέπεις αυτόν το άγγελο αλλά εσύ σκέφτεσαι πως να σου σκίσει τα κωλοβάρδουλα...:confused::confused::confused:

Mην ασχολείσαι...
Προβληματικός που τον γαμάνε τραβέλια και είναι και υπέρ της λαθρομετανάστευσης.
Μπήκε και εδώ μπας και τον γαμήσει κανένας

Άμα είναι να κάνω οικογένεια και γιο(λέμε τώρα) που να τον γαμάνε στα τέσσερα,προτιμώ να γεράσω μόνος

O Ζακ του μπουρδέλα, για δεν γράφεται σε καμιά ΜΚΟ να γνωρίσει και να σπιτώσει 6-7 Πακιστανούς να του κάνουν τον κώλο σαν την Καμάρα στην Θεσ/νικη;:tooth:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
To άτομο τρέχει στη Μαδαγασκάρη να γαμήσει μαύρες. Εσύ το βρίσκεις αυτό λογικό?
Ο καθένας διαβαίνει το δικό του μονοπάτι και κάνει τις επιλογές του.
Ενω αυτος διαλεγει τον δρομο της αφοδευσης :badair:

Συνημμένα

• 5qPDvO.jpg
    5qPDvO.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 25

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Χειμώνα είναι πάντα καλύτερα.Εχει λιγότερους σεξοτουρίστες και οι γκόμενες είναι στην πόλη όχι στα θέρετρα της Ανατολίας και της Αιγύπτου.
To mamba έχει πεθάνει για Ουκρανία μετά το 2017 και τη φρι βίζα.Τώρα είναι καλά για τιντερίστες και άτομα με δυνατό ίνσταγκραμ ή live κάμακες.

Τωρα ειλικρινά, θα ρωτήσω. Οι δυο μας είμαστε... πες μου με το χέρι στην καρδιά...

Γιατι δεν παντρεύεσαι μια ωραία Ουκρανή να μη σου βγαίνει τόσο ακριβά και να σου κάνει και τη προσωπική βοηθό όταν θα σε πιάσουν τα ρευματικα; Δηλαδή ποιος ο λόγος να δώσεις 1 ή 2 χιλιάρικα για μια τυπισσα που ξέρεις ότι αν δε τα έδινες δεν θα σε πλησίαζε; Ενώ με την άλλη, παντρεύεσαι, ή έστω είστε μαζί... γαμάς όλη μέρα, βγαίνετε έξω ζευγάρι, περνατε όμορφα...

ΠΟΙΑ τα θετικά του να πληρώνεις αδρά τυχάρπαστες δυο φορες το μηνα όταν έχεις την οικονομική δυνατότητα να βρεις ΜΟΝΙΜΗ; Υπάρχουν ΤΟΣΕΣ και ΤΟΣΕΣ έτοιμες που έχουν μεγαλώσει σε καταραμένη φτώχεια και το μόνο που ψάχνουν είναι γαμπρός, χωρίς να έχουν κρυφές ατζέντες, και είναι και όμορφες.

Εξήγησε μου την λογική σου.

Γιατί δεν είμαι γαμπρός.Τις σπονσορέτς τις ανανεώνεις όταν χρειάζεται με την άλλη θα πληρώνεις μια ζωή ανεξαρτήτως εμφάνισης.Και πολλά άλλα.
Με τις σπονσορέτς δεν έχεις καμία νομική υποχρέωση απέναντί τους.Ανανεώνεις συνεχώς το ρόστερ.Δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην περιουσία σου στις μελλοντικές σου απολαβές σε τίποτα.Για αυτό καμιά φορά πληρώνεις ένα πρίμιουμ.
Οταν βλέπω τι θεόμπαζα παντρεύτηκαν συγγενείς και συμμαθητές συγχαίρω τον εαυτό μου.Μιλάμε οι γκόμενες ήταν ήδη μπάζα όταν τις παντρεύτηκαν.Μετά έγιναν ακόμα πιο χοντρές και άσχημες.Και μιλάμε για τύπους ωραίους,ψηλούς,μορφωμένους με καλές δουλειές,περιουσία κτλ.Τι κατάντια.Εγώ στα 30 γαμούσα μουνάρες και τώρα το ίδιο επίπεδο.Αυτοί έχουν τα ίδια μπάζα που μεγάλωσαν και χόντρυναν κι άλλο.

Αν φέρεις Ανατολική,σε δύο χρόνια θα σε έχει χωρίσει όταν θα έχει φτιάξει τα χαρτιά της θα έχει στεριώσει και θα έχει καταλάβει την αξία της στη Δύση.Θα σου μπάρμπα αρκετά με εκμεταλεύτηκες εγώ εδώ Δύση έχω επιλογές.Τους τρέχουν ολωνών τα σάλια για την πάρτη μου με το επίπεδο γυναικών και αντρών που παίζει εδώ.Και μετά θα τα σκας αδιαλείπτως.Ενώ με το σπονσοριλίκι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Respect

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αφού απάντησα.Λέμε στερείται νοήματος να παντρευτείς Ανατολική διότι
1.Θα έχει δικαιώματα στην περιουσία σου
2.Πιθανότατα θα σε χωρίσει όταν καταλάβει την αξία της στη Δύση
3.Θα σου στερήσει άλλες ευκαιρίες
4.Θα μεγαλώσει και θα παχύνει με τον καιρό
5.Θα σου τρώει χρόνο,θα γκρινιάζει κτλ
Θα κάθομαι εγώ τώρα να επιβάλω βαλκανική ανωτερότητα?Να τσακώνομαι κάθε τρεις και πέντε για τα αυτονόητα?Εντάξει μπορείς να το κάνεις να αράξεις να πάρεις το ρίσκο αλλά είναι μπελλάς.Αλλο να είσαι ελεύθερος γαμέας να αλλάζεις πεδίο δράσης κατά το δοκούν,περιπέτεια φάση αδρεναλίνη κι έτσι.Για εργένηδες είναι τώρα η καλύτερη εποχή,ποτέ δεν ήταν τόσο καλά.

Η αξια των σλαβοκοριτσων στην δυση αναγνωριζεται μονο απο αραβοτουρκους κεμπαμπτζηδες

Οι ντοπιοι τις εχουν για τον πουτσο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.917
Πόντοι
22.266
Θα κάθομαι εγώ τώρα να επιβάλω βαλκανική ανωτερότητα?Να τσακώνομαι κάθε τρεις και πέντε για τα αυτονόητα?Εντάξει μπορείς να το κάνεις να αράξεις να πάρεις το ρίσκο αλλά είναι μπελλάς.Αλλο να είσαι ελεύθερος γαμέας να αλλάζεις πεδίο δράσης κατά το δοκούν,περιπέτεια φάση αδρεναλίνη κι έτσι.Για εργένηδες είναι τώρα η καλύτερη εποχή,ποτέ δεν ήταν τόσο καλά.

Η αξια των σλαβοκοριτσων στην δυση αναγνωριζεται μονο απο αραβοτουρκους κεμπαμπτζηδες

Κ σεξουαλικά είναι οι πιο ανεραστες
Πρώτες οι λατινες
Μετά μαύρες

Μετά τα ασιοτικοποντικακια λόγω περιποίησης
Κ τελευταίες οι σλαβες
Μην κοιτάτε τις τσόντες που εκεί ομκανουν παπάδες διότι υπάρχει το χρήμα όπως κ τις ιερόδουλες
Μιλώ για κανονικές κοπελες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Πρώτες οι λατινες
Μετά μαύρες

Κ τελευταίες οι σλαβες
Μην κοιτάτε τις τσόντες που εκεί ομκανουν παπάδες διότι υπάρχει το χρήμα όπως κ τις ιερόδουλες

Κοίτα,αν οι κεντροευρωπαίοι δεν παίρνουν σοβαρά τις Σλάβες,
τις άλλες που ανέφερες δεν τις έχουν καν υπόψιν πέρα από να τις χύσουν στη μάπα
στα κρυφά και να μην τους δει και κανά γνωστό μάτι μαζί τους.

Επίσης σε σχεσιακό επίπεδο,νταραβερίσου εσύ με μαύρη να γίνει καμιά στραβή να την γκαστρώσεις
να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο για το υπόλοιπο της ζωής σου

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Βαλκάνιε, αν ήξερες την ηδονή να γαμάς τραβελάκι δε θα μιλούσες. Αλλά με τέτοια μούτρα που κουβαλάς...

Συνημμένα

• 8C80296C-08B8-4DD0-A034-37B073FA8F2A.gif
    8C80296C-08B8-4DD0-A034-37B073FA8F2A.gif
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 28

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Πρώτες οι λατινες
Μετά μαύρες

Κ τελευταίες οι σλαβες
Σε γενικες γραμμες σωστο αλλα πρεπει να ξερεις οτι αυτα που κανουν οι Λατινες και Μαυρες (για τα χρηματα) στο πορνο ,οι Σλαβες δεν διανοουνται να τα κανουν ουτε για ολα τα λεφτα του κοσμου ....
σε vomiting/puking και bestiality με αλογα (με σκυλια θεωρειται πλεον μπαναλ) :grin: πατριδα ειναι η ... Βραζιλια :wink:
απειρες σκηνες αυτου του ειδους γυριζονται εκει

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Κμαν, άπλυτος 1,30 αποτυχημένος ξοδεύει έτοιμο χρήμα για να φωτογραφίζει μπάζα χωρίς να τα γαμησει, απλά και μόνο για να μπορέσει να διατηρήσει την ψευδαίσθηση ότι αξίζει και να θρέψει τον ναρκισσισμό του. Αυτός ο ναρκισσισμός φυσικά είναι από βαριά τραύματα είτε από σφαλιάρες που έτρωγε στο σχολείο είτε από το ότι πάντα ένιωθε μειονεκτικά απέναντι στις γυναίκες. Αποτέλεσμα: οι γυναίκες είναι πάντα ελεγχόμενες από αυτόν και είναι επιλογή του η ποιότητα αντάξια της δίκης του.

Βαλκάνιος Μικροψωλης: άσχημος αλλοδαπός που προσπάθησε να γίνει Έλληνας, δεν ευδοκίμησε, βαφτίστηκε Έλληνας του εξωτερικού και αν του πεις κάτι σχετικό, Βαράνε συναγερμοί ανασφάλειας. Γαμαει με λεφτά μόνο, βαφτίζεται πεφτουλας και γνώστης, δεν κάνει οικογένεια «ακομα».

Εάν ποτέ γίνω σαν εσάς, θα παρω ένα γερό σκοινί και θα κρεμαστώ. Είστε σε τέτοιο βάθος που είναι απλά αδύνατον να πλησιάσει κάνεις ακόμα και αν πέφτει συνέχεια μέχρι αύριο πρωί.

Φυσικά η περίπτωση σας δεν έχει γυρισμό, ούτε με φάρμακα ούτε με ψυχοθεραπεία. Έχει ριζώσει τόσο βαθιά η ψευδαίσθηση που και μόνο στην ιδέα να σας επαναφέρουν θα είχατε επιληπτικό επεισόδιο.

Συνημμένα

• 525C187A-DAC8-44D4-BB1F-71B7EEFDB838.gif
    525C187A-DAC8-44D4-BB1F-71B7EEFDB838.gif
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 26

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε θα σου απαντήσω γιατί φαίνεσαι καλό τυπάκι,

Και η πλάκα θεμιτή είναι. Χρειάζεται.

Οσον με αφορά, ένας κωλόγερος είμαι που παλινδρομώ ανάμεσα στο παθος μου για τα ταξίδια και τις γυναίκες και τον απόλυτο κορεσμό μου από αυτά.
Για αυτό και όταν βαριέμαι τις Σλάβες φεύγω και παω και βολοδέρνω στου διαόλου το κώλο για να δώ πράγματα αλλοιώτικα, και γαμάω ότι ποιοτικό εκεί βρίσκω, αναζητόντας αυτό το γαμημένο πράγμα που λέγεται ανανέωση.

Αρχίδια !! Ενας παπάρας που βουτάω στις ψευδαισθήσεις μου είμαι. Θα σου πω όμως κάτι που όταν μεγαλώσεις θα θυμηθείς και θα καταλάβεις. Ο άνθρωπος πρέπει να καλλιεργεί τις ψευδασιθήσεις του αν θέλει να νοώθει ότι η ζωή του έχει κάποιο νόημα. Αν αυτό που σου γράφω σου φαίνεται περίεργο άκου και προσπάθησε να νοιώσεις λίγο το '' I can get no '' των Stones.

Σε κάποια φάση δοκίμασα και το να κάνω οικογένεια.

Ισως λοιπόν είχε νόημα να γράψω τη γνώμη μου, μια και ανήκω στην ευγενή συνομοταξία των παθολογικών μουνάκηδων, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό το νήμα είναι το σωστό.
Ισως κάπου αλλού.

Να είσαι καλά :wink:
Μια χαρά είσαι. Ας μην ξεφεύγουμε προς το αυτομαστίγωμα. Οι νέοι κάνουν ένα κάρο μαλακίες, αλλά φαίνεται σαν ωραία τρέλα. Αυτοί κι αν βασανίζονται από ψευδαισθήσεις ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο... Λογικό βέβαια όταν είσαι νέος. Απλά κι εμείς κάνουμε τα δικά μας, πράγμα που φαίνεται κάπως, διότι υπάρχουν κοινωνικά στερεότυπα με βάση τις ηλικίες. Ποιος νοιάζεται για αυτά...

Mmmm μέχρι πριν 2 ώρες δεν έννοιωθα για να σου απαντήσω. Το Caol Isla όμως κατέβηκε καμμιά 10αρια πόντους στο μπουκάλι και άνοιξε δρόμους στο κεφάλι μου,
Οπότε θα σου απαντήσω, Για να απαντήσω στους νεότερους τελικά. Και μια και ασχολείσαι με το mentoring

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο παππούς μου μου έλεγε ότι η τέχνη δεν μαθαίνεται αλλά κλέβεται. Μου πήρε πολλά χρόνια για να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι εννοούσε.

Συμβουλή προς φερέλπιδες νέους: Τα χρόνια που περνάς ως ασήμαντος είναι οδυνηρά αλλά πολύτιμα, επειδή κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να σου πει ψέματα.

Η στιγμή που γίνεσαι κάποιος είναι η στιγμή που αρχίζει η αλήθεια να στερεύει γύρω σου.

.Για αρκετά χρόνια στη ζωή μου συναναστρεφόμουν με ανθρώπους που δεν με έπαιρναν στα σοβαρά και με άκουγαν βερεσέ,

Είναι απίστευτο πόσα πράγματα παρατήρησα, άκουσα, κρυφάκουσα και αφομοίωσα εκείνο το διάστημα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και βέβαια η παραπάνω διαδικασία έχει και οδυνηρά καμμία φορά ορόσημα.

Κάποτε γύρω στα 35 μου αν θυμάμαι καλά ένα πρωινό και μετά από ένα ανελέητο σχεδόν ολονύχτιο γαμήσι, η εγκεφαλική καταιγίδα που συνήθως μετά με κατατρέχει κατέληξε στο να συμπληρώσω μια πρόταση σe ένα executive report της προισταμένης μου στην Αμερική την οποία λίγο πριν γάμαγα.

Η δύναμη του κειμένου της λες και διπλασιάστηκε από μια μαλακο πρόταση μου.

Δεν την ξαναγάμησα ποτέ. Ενάμιση μήνα αργότερα έπαιρνα μετάθεση για τη Νότια Αμερική.

Κάπου εκεί τελείωσε η περίοδος εκπαίδευσης μου στο χώρο του corporate governance.

If ya Know whaaaaat I mean ( που λένε οι γιάνκηδες ).

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Mind επειδή σε κόβω κεφάτο, στο τέλος κάνε και μια περίληψη τριών γραμμών για να μπορέσω να συμμετέχω κι εγώ...:confused:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Στη Νότια Αμερική κυρίως λόγω της εύκολης διαθεσιμότητας αλλά και λόγω της επιρροής του Ρεμπώ πάνω μου ‘’διατάραζα συστηματικά τις αισθήσεις μου ‘’ μέσω της κόκας.

Η κόκα ιδίως στην αρχή μου ταρακούνησε τον εγκέφαλο, μιας και έφερνε στην επιφάνεια της αντίληψής μου όλους σχεδόν τους μηχανισμούς του.

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ.

Επειδή όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού πρέπει να προσθέσω ότι στη τότε μου κατάσταση βρήκα το τρόπο να διακρίνω την δυναμική της διάλυσης του αισθησιασμού που οι γυναίκες μου προκαλούσαν σαν μια αναβράζουσα βιταμίνη μέσα σε ένα ποτήρι νερό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom