Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επίσης με έκανε να διακρίνω πολύ πλεον καθαρά ότι η έπαρση δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμουφλαρισμένη έλλειψη αυτοπεποίθησης που βοηθάει κάποιους να έχουν την ψευδαίσθηση ότι αντιμετωπίζουν την ζωή με κάποια επίφαση παληκαριάς.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είναι χαρακτηριστικό των ‘’Υψηλού επιπέδου Κοκάκηδων’’ που 2-3 χρόνια πριν συνανστρεφόμουν αλλά δεν καταλάβαινα στο λονδίνο, και τους ζήλευα που τράβαγαν κάτι εννιάρια ρωσάκια που μου γύριζαν το λαιμό χωρίς να το θέλω. Ο σνομπισμός .

Είναι το απαραίτητο στάδιο για κάποιον μέχρι να αποκτήσει την αρχοντιά και την αισθητική που προκύπτουν από την εμπειρία.

Και η κόκα μέσω της έκρηξης όξυνσης των αισθήσεων σου σε κάνει να αναζητάς αισθητική κα νόημα σε καραμαλακίες του κερατά.

Τότε συνειδητοποίησα γιατί οι καλλιτέχνες γίνονται τζάνκια.

Ουσιαστικά μέσω της τέχνης τους δίνουν δομή νόημα και αισθητική σε καραμαλακίες του κερατά με ένα αποτέλεσμα που όμως περιέργως μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αντέχει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επειδή αν συνεχίσω δεν ξέρω τι άλλες μαλακίες θα ξεράσει το κεφάλι μου έτσι όπως είμαι, εδώ σταματάω.

Μπορεί και κάποιους να βοήθησα.

Συγνώμη για το off topic και καλό βράδυ :wink::wink:

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.920
Πόντοι
2.406
Εγώ πάντα χτύπαγα ποιότητα δεν έκανα συμβιβασμούς.Εχω γαμήσει και μερικές μέτριες αλλά ήταν για πρακτικούς λόγους.
Μετά από ένα σημείο κεντράρεις στην ποιότητα,η ποσότητα δεν παίζει πλέον ρόλο.Το βρίσκω άσκοπο να γαμήσει π.χ κάποιος 100 εξάρια.Και 20 εξάρια να γαμήσει το ίδιο είναι δεν αλλάζει κάτι.Ενα οχτάρι ένα εννιάρι είναι όμως κάτι διαφορετικό κατά τη γνώμη μου αξίζει όσο 1000 εξάρια.Εντάξει τα εξάρια θα είναι φτηνότερα,ενδεχομένως θα έχουν και καλύτερη συμπεριφορά και θα κάνουν περισσότερα στο σεξ απλά δεν πιάνουν μία σε σχέση με τα οχτάρια.Τα οχτάρια τα θυμάσαι για πάντα,εγγράφονται και δε θες να τις χάσεις.

Μην γράφεις άλλες μκιες αρχηγεΝΑΥΑΓΙΟ
ποια οχταΡια κ οχτουρες
Κάτι αγγούρια έχεις ποντάρει
Μια την ίδια είκοσι φορές
Κάτι μιλφ από Πολωνία προ δέκα χρόνια
Και δυο καλή η μια μέτρια η άλλη απο Μπελαρους μια φορά ,που ήσουν Πολωνία βίζιτες απλές από ρεσεψιονιστα
Δυο καλές προ 20ετιας στο λβοβ πάλι
Και κάτι υπεραγγουρια κιεβιωτικα κανα 3,4,5...
Μια μιλφ πούφερες Ελλάδα κ γαμιοταν με άλλους κ μια μικρή απο Τσεχία παλαιά
Χάλασες 3,4000 κι έριξες μια μλκια στην κοιλιά....

Συμπερασμα

ΜΛΜ μπιτε
Απλά επειδή δεν θες η δεν μπορείς να κρατήσεις γυναίκα γενικά ,δεν είναι υποχρεωτικό κι αυτό,
Πας να ξεκαβλωσεθς μια κάθε τέσσερεις μήνες κ πουλάς παπα στους αγαπητούς αγαμητους. Εδώ μέσα
Αυτό και τίποτα άλλο
Άστα τα πονηματα και τα δήθεν λαιφ σταιλ με τα παμπερςπουπε κι ο αλλος...

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.920
Πόντοι
2.406
Λβιβ
Πλήρης αποτυχία όπως ανέμεναν

Δυο νέες γνωριμίες μόνο
Δεν βλέπω και γκολ αμεσο
Θα δείξει αύριο...σήμερα έτρεχα για κάτι ψιλο μαλακιες
Πήγα κάτι γρήγορα δεξιά αριστερά
Με μάσκες δεν έχει γκειμ εντελώς....
Μέχρι Απρίλη δεν λέει το μπλοκ
Μόνο για ναυγισ τύπου ΑΡΧΗΓΟΣ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
Είναι χαρακτηριστικό των ‘’Υψηλού επιπέδου Κοκάκηδων’’ που 2-3 χρόνια πριν συνανστρεφόμουν στο λονδίνο και τους ζήλευα που τράβαγαν κάτι εννιάρια ρωσάκια που μου γύριζαν το λαιμό χωρίς να το θέλω.
Τωρα θα το διαβασει 'καποιος' εδω μεσα- και θα τρεχει για coco chanel βραδιατικα.. φτανει να προσθεσει ακομη ενα βελος στην φαρετρα του- για τις νεραιδογεννητες..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mind επειδή σε κόβω κεφάτο, στο τέλος κάνε και μια περίληψη τριών γραμμών για να μπορέσω να συμμετέχω κι εγώ...:confused:

Μα θα χαθεί η παραγωγική μαλακοασάφεια έτσι :wink::wink::wink:

Μόλις μου θύμησες τον Βαρουφάκη...:tooth::tooth::tooth:

Σε αυτό στόχευα !:wink:

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.920
Πόντοι
2.406
Επίσης με έκανε να διακρίνω πολύ πλεον καθαρά ότι η έπαρση δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμουφλαρισμένη έλλειψη αυτοπεποίθησης που βοηθάει κάποιους να έχουν την ψευδαίσθηση ότι αντιμετωπίζουν την ζωή με κάποια επίφαση παληκαριάς.

,Έχεις κολησει με τον αρχηγό- Ναυγιο...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.728
Πόντοι
3.506
Στη Νότια Αμερική κυρίως λόγω της εύκολης διαθεσιμότητας αλλά και λόγω της επιρροής του Ρεμπώ πάνω μου ‘’διατάραζα συστηματικά τις αισθήσεις μου ‘’ μέσω της κόκας.

Τη κοκό πάντα τη κερνάμε, ποτέ δεν τη πίνουμε τύπε.

Free fix for a fuck λέγεται. Αλάνθαστη στρατηγική. Τί σπονσοριλίκια, μεντοριλίκια και παπαριές που γράφουν άλλοι...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το περίμενα αυτό.Μετά τα μεντοριλίκια κτλ να βγούνε στο τέλος και οι πρεζέμπορες να πούνε τις μεθόδους που έχουν να γαμάνε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στη Νότια Αμερική κυρίως λόγω της εύκολης διαθεσιμότητας αλλά και λόγω της επιρροής του Ρεμπώ πάνω μου ‘’διατάραζα συστηματικά τις αισθήσεις μου ‘’ μέσω της κόκας.

Free fix for a fuck λέγεται. Αλάνθαστη στρατηγική. Τί σπονσοριλίκια, μεντοριλίκια και παπαριές που γράφουν άλλοι...

Ετσι το λέγανε στη Τιχουάνα.

Στο λονδινο το λέγανε Α sniif for a suck.

Το εύρισκα πολύ "μπακαλίστικο" ως μέθοδο.

Το high end με louboutin καθάριζε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

,Έχεις κολησει με τον αρχηγό- Ναυγιο...

Μα δεν το έγραψα για αυτόν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είναι χαρακτηριστικό των ‘’Υψηλού επιπέδου Κοκάκηδων’’ που 2-3 χρόνια πριν συνανστρεφόμουν στο λονδίνο και τους ζήλευα που τράβαγαν κάτι εννιάρια ρωσάκια που μου γύριζαν το λαιμό χωρίς να το θέλω.
Τωρα θα το διαβασει 'καποιος' εδω μεσα- και θα τρεχει για coco chanel βραδιατικα.. φτανει να προσθεσει ακομη ενα βελος στην φαρετρα του- για τις νεραιδογεννητες..

:wink: :wink: :hi::hi::rockon::rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ελπίζω να το είχες κόψει στο Λονδίνο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Το περίμενα αυτό.Μετά τα μεντοριλίκια κτλ να βγούνε στο τέλος και οι πρεζέμπορες να πούνε τις μεθόδους που έχουν να γαμάνε.

Στην γωνία τον περιμένεις,σιγά τον Πάμπλο Εσκομπάρ.

Χαλαρώστε λίγο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ελπίζω να το είχες κόψει στο Λονδίνο.

Well before !!

Στην Ευρώπη δεν έχει μαλακίες.

Τις μαλακίες τις πνίγεις νωρίς. Αλλοιώς σε καταπίνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom