Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.032
Πόντοι
3.556
Πάει γαμήθηκε τελείως το thread...

Η Παναγιώτα Π,η τραβελογαμημένη μου στέλνει και pm για συνάντηση :confused:
Ξεφτίλας που τον γαμάνε στα 4 τράβελοι

Σκάσανε και άλλα φρούτα,κλώνοι..

Αυτό που έγραψε ο Τάσος λίγο πιο πάνω ισχύει,αλλά θα χαθεί στον ωκεανό της μαλακίας..

τυπε προλαβαινεις δεν προλαβαινεις. ακουγεται οτι την κανει για κινα οπου να ναι:confused::confused::confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Η αλήθεια είναι πως η εμπειρία σου και το επαγγελματικό σου επίπεδο είναι εμφανές!
Άραγε εσύ όταν ξεκίνησες είχες κάποιον μέντορα να σε καθοδηγήσει;:confused:

Ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Κι όχι μόνο για μένα.

Είστε τρεις (τουλάχιστον) που έχετε απευθείας σχέση με τα σκατά.

Τώρα σε ό,τι αφορά εμένα, είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων σε μία ευρωπαική πόλη (τουριστικό προορισμό), βγάζω 10Κ/μήνα+οι επενδύσεις, πηδάω corporate τσουλίτσες κι έχω και μία σταθερή ελεύθερη σχέση για καβάτζα. Όποτε θες, μπορείς να μου τα αερίζεις.

Μέντορα μαζί με σένα είμαστε τέσσερις.
Μάλλον σου ανήκει η πρώτη θέση στο βάθρο, είμαι σίγουρος πως οι τσουλίτσες(μισογύνικη έκφραση) δεν βλέπουν την ώρα και την στιγμή να συναντήσουν τον 60άρι μέντορα τους με το σταφιδιασμένο πατσοκορμί που τους πουλάει εκδούλευση για να τις εκμεταλλευτεί σεξουαλικά...:confused:

Τώρα για τα 10Κ το μήνα που λές, εκτός ότι τα έχω για να κάνω αέρα στ'αρχίδια μου εσύ σίγουρα τα βλέπει μόνο στον ύπνο σου 60άρι μπατίρη...και έλεγα ποιον μου θυμίζεις μέντορα με την συμπεριφορά σου και την εμφάνιση σου...:confused::confused::confused:

https://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/img/6297/6161532/206000/w460mobile/460/030712zaxopoulos.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.tovima.gr/wp-content/uploads/2010/09/24/356375.jpg[/img[/URL]]

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.785
Πόντοι
216
Η αλήθεια είναι πως η εμπειρία σου και το επαγγελματικό σου επίπεδο είναι εμφανές!
Άραγε εσύ όταν ξεκίνησες είχες κάποιον μέντορα να σε καθοδηγήσει;:confused:

Ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Κι όχι μόνο για μένα.

Είστε τρεις (τουλάχιστον) που έχετε απευθείας σχέση με τα σκατά.

Ο ένας, όταν έπιασε λίγα λεφτά στα χέρια του, άρχισε να χέζει απελπισμένες γυναίκες νομίζοντας ότι εκδικείται όλες αυτές που τον είχαν φτύσει. Κάνει το σκατό του παξιμάδι για να τα χώνει σε μουρόχαβλες που ξύνουν όλη μέρα το μουνί τους και ψάχνουν κορόιδα να καλοπεράσουν. Ψαρεύει στην πρώτη γραμμή παίρνοντας το ρίσκο να τον κατεδαφίσει κανένας μεθυσμένος περίεργος και κάνοντας πληρωμένο καμάκι που ονομάζει σπονσοριλίκι. Οι σπόνσορες δεν πάνε στην πρώτη γραμμή γιατί έχουν στάτους, πάνε οι γκόμενες σε αυτούς. Ούτως ή άλλως είναι τελειωμένος σύντομα, γιατί γερνώντας θα του ζητάνε όλο και μεγαλύτερα ποσά που δεν θα έχει, γιατί δεν έχει κάνει επενδύσεις. Μέσα στην τρέλα του φαντάζεται τον εαυτό του Ναπολέοντα και πετάει μαλακίες για βαλκάνιες υπεροχές, δύναμη πυρός και κουραφέξαλα και έχει το θράσος να αποκαλεί πρεζέμπορα κάποιον με πραγματική εμπειρία ζωής (είμαι εις θέσιν να επαληθεύσω όσα λέει ο Mindreader, έχω ταξιδέψει αρκετά) και να μου τη λέει για το μεντοριλίκι που είναι ένας ωραίος τρόπος να πηδάς γυναίκες με 30 χρόνια διαφορά, που κοστίζουν ελάχιστα, με μηδενικό ρίσκο κι όταν ανοίξουν το στόμα τους έχουν και κάτι να πουν.

Τον δεύτερο τον έχεσε η εισαγγελέας κι έγινε άρχοντας της Αγίας Πετρούπολης και μας τα έπρηζε με την ίδια κασέτα πόσο αποτυχημένοι είναι οι Έλληνες του εξωτερικού και πόσο γαμάτος είναι αυτός. Σαν Έλληνας του εξωτερικού περνάω πολύ καλύτερα από αυτόν, αλλά τέλος πάντων δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση και δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερο.

Ο τρίτος και μεγαλύτερος σκατάς είσαι εσύ (σε σχέση με τους προηγούμενους που ως ένα βαθμό έχουν το ακαταλόγιστο). Η σκατοψυχία σου δεν γνωρίζει καμμία κόκκινη γραμμή, εφόσον χτύπαγες τον «άρχοντα της Α. Πετρούπολης» με τον πλέον ανήθικο τρόπο, ότι το παιδί δεν είναι δικό του κλπ. Είσαι ένα τοξικό ανθρωπάκι με συσσωρευμένη κακία από μία αποτυχημένη ερωτική ζωή που προσπαθεί να παραστήσει τον έξυπνο, όπου νομίζει ότι μπορεί και νομίζεις ότι μου τη λες σε όλα τα νήματα. Βλάκας είσαι γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι βγάζεις το προσωπικό σου πρόβλημα. Όσοι είναι νορμάλ δεν έχουν ανάγκη να την πέφτουν σε αγνώστους, εάν δεν έχουν προκληθεί.
Η μόνη σου ερωτική ζωή είναι ο αγοραίος και τρέμεις μην αλλάξουν πολιτική οι πουτάνες και χάσεις τη μόνη σου πηγή χαράς. Στο παρακάτω σχόλιο, ακτιβιστή του κώλου, μοιράζεις άκυρα, κινείς νήματα και απευθύνεσαι σε «παίκτες», λες και είναι κανένα κατόρθωμα να σηκώσεις το ακουστικό και να καβατζώσεις μία πουτάνα. Παίκτης της μαλακίας σίγουρα είσαι. Ορίστε τα χάλια σου:

Μετά τις απειλές και τις βωμολοχίες που ξεστόμισε η εν λόγω κυρία άποψη μου είναι, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, πως πρέπει να μπαναριστεί παραδειγματικά, αν αυτό δεν γίνει καλό είναι να πάρει ένα μεγάλο Χ (από μένα το πήρε ήδη) για να καταλάβει πως σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς και δεν νοείται να γράφει έτσι για κανέναν, ακόμα κι αν δεν είναι πελάτης της.

Σκεφτείτε πως κάποια στιγμή μπορεί να σας αντιμετωπίσει και εσάς έτσι, σκεφτείτε πως έχει το τηλέφωνο σας και γνωρίζει κάποια από τα στοιχεία σας!
Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!

Απευθύνομαι στους πραγματικούς παίκτες. Αγαπούληδες, κόλακες και γλείφτες παρακάμψτε το εν λόγω ποστ.

Τώρα σε ό,τι αφορά εμένα, είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων σε μία ευρωπαική πόλη (τουριστικό προορισμό), βγάζω 10Κ/μήνα+οι επενδύσεις, πηδάω corporate τσουλίτσες κι έχω και μία σταθερή ελεύθερη σχέση για καβάτζα. Όποτε θες, μπορείς να μου τα αερίζεις.

Ο μόνος corporate consultant (εκτός του mind) ή τέλος πάντων κάτι σχετικό με αυτό είναι ο tramountana που εγώ σέβομαι σαν προφίλ. Εσύ είσαι ένα προφίλ ενός μήνα (και αν) και έχεις ανοίξει ένα νήμα για μεντορέτες χωρίς να έχεις παρουσιάσει τακτικές, ρίσκα, ηλικιακό εύρος και εμφάνιση που μπορείς να χτυπήσεις. Ούτε καν φώτο δεν έβαλες. Δεν έχεις σοβαρό αντίλογο επίσης σε κριτική που δέχτηκες ως προς το όφελος αυτού που κανεις (νομίζω ο stokadoura στο έγραψε) παρά κοροϊδεύεις και κρίνεις άτομα που έχουν γράψει ιστορία εδώ μέσα με φώτο. Χώρια τις μαλακιες σου περί μισογυνισμού και θεωρίες περί ζήλιας που μας τρως τις γκόμενες.

Και ζητάς να σε πάρουμε στα σοβαρά;

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Πάει γαμήθηκε τελείως το thread...

Η Παναγιώτα Π,η τραβελογαμημένη μου στέλνει και pm για συνάντηση :confused:
Ξεφτίλας που τον γαμάνε στα 4 τράβελοι

Σκάσανε και άλλα φρούτα,κλώνοι..

Αυτό που έγραψε ο Τάσος λίγο πιο πάνω ισχύει,αλλά θα χαθεί στον ωκεανό της μαλακίας..

Ο Παναγιώτης είναι ενεργητικός με τρανς, δηλαδή γαμαει κωλο. Δεν τον γαμάνε. Παρόλα αυτα θα έπρεπε να σέβεσαι ένα ολόκληρο κομμάτι του σάιτ που είτε είναι τρανς, είτε πάει με τρανς και να μην χλευαζεις τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. Είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστεί να το επαναλάβω, γιατί κάθε μπούφος εδώ μέσα όταν ζοριστεί και γίνει σκόνη λεκτικά - όπως έγινες εσυ, που σε έκανα κυριολεκτικά πουτανα, το μικρό πουτανακι μου, χωρίς να σε βρίσω - βρίσκει μια βλακεία και την επαναλαμβάνει βάζοντας παροπιδες.

Σου είπα. Αν έχεις την εντύπωση ότι είναι ένα από τα παιδάκια με χάπια του σάιτ ή ένας 49αρης κακόμοιρος σα του λόγου σου, είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ να μου μιλήσεις μέσω πμ και να μου τα πεις από κοντά. Αυτή είναι η πρόταση που κάνω όχι μόνο σε σένα αλλά και σε οποιονδήποτε με προσβάλει χωρίς λόγο. Δεν ενοχλώ κανεναν ο οποίος με σέβεται και διαφωνεί μαζί μου με τον πρέποντα τρόπο. Υπόλοιπες εξηγήσεις δεν χρειάζονται, σε έχω κάνει τόσο ρεζίλι που θα πάρει καιρό να συνέλθεις. Από δω και πέρα να προσεχείς τα λόγια σου, αλλοδαπό ερείπιο. Και για να ξέρεις, τα ίδια τα τραβελια που χλευάζεις είναι ικανά να σε κάνουν μαύρο.

Σίχαμα.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Είναι χαρακτηριστικό των ‘’Υψηλού επιπέδου Κοκάκηδων’’ που 2-3 χρόνια πριν συνανστρεφόμουν αλλά δεν καταλάβαινα στο λονδίνο, και τους ζήλευα που τράβαγαν κάτι εννιάρια ρωσάκια που μου γύριζαν το λαιμό χωρίς να το θέλω. Ο σνομπισμός .

Είναι το απαραίτητο στάδιο για κάποιον μέχρι να αποκτήσει την αρχοντιά και την αισθητική που προκύπτουν από την εμπειρία.

Και η κόκα μέσω της έκρηξης όξυνσης των αισθήσεων σου σε κάνει να αναζητάς αισθητική κα νόημα σε καραμαλακίες του κερατά.

Τότε συνειδητοποίησα γιατί οι καλλιτέχνες γίνονται τζάνκια.

Ουσιαστικά μέσω της τέχνης τους δίνουν δομή νόημα και αισθητική σε καραμαλακίες του κερατά με ένα αποτέλεσμα που όμως περιέργως μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αντέχει.

Επίσης με έκανε να διακρίνω πολύ πλεον καθαρά ότι η έπαρση δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμουφλαρισμένη έλλειψη αυτοπεποίθησης που βοηθάει κάποιους να έχουν την ψευδαίσθηση ότι αντιμετωπίζουν την ζωή με κάποια επίφαση παληκαριάς.

Ομολογώ ότι όταν γράφτηκα στο σάιτ δεν περίμενα να βρώ ποστ σαν και αυτά εδώ μέσα.

Μπήκα και διάβασα τα νήματα που έχεις ανοίξει για τη Καμπότζη ( siem rip ) τη μαδαγασκάρη και τη Ταιλάνδη αυτό με τις εικόνες.

Μονορούφι διαβάζονται. Φαίνεται ότι το χεις με το γράψιμο. Και φαίνεται επίσης ότι γουστάρεις ταξίδια και δεν είσαι πορνοτουρίστας.

Και παρόλο που είμαι βαμένος Σλαβολάτρης και δεν γουστάρω μαύρες και ασιάτισες γενικά πρέπει να παραδεχθώ ότι οι κοπέλες που βρήκες εκεί είναι πολύ άνω του μετρίου.
Κάνει κρά ότι είσαι έμπειρος και ξερεις να βρίσκεις.

Γράφεις κάπου αλλού ;; Δεν είναι ανάγκη να πείς που, καταλαβαίνω. Απλά αν γράφεις κάπου άλλου με άλλη θεματολογία ρωτάω ;;

Ενα τεράστιο respect απο μένα :hi::hi:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
@mindreader το καμουφλαρισμα που λες δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μηχανισμός καταπολέμησης του στρες. Ο κάθε άνθρωπος δημιουργεί ψευδαισθήσεις για να μπορέσει να ζήσει την επόμενη μέρα. Στο fight club το είπε ο Μπράντ σωστά προς το τέλος της ταινίας. Ο καθένας βλέπει τον εαυτό του όπως θέλει να τον βλέπει. Λίγοι έχουν το κουράγιο να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ τον εαυτό τους όπως είναι και απλά να ζήσουν. Θύμα τέτοιο έχω υπάρξει και γω, και συ και πολλοί (και πολλές γυναίκες βέβαια). Το φύλο δεν παίζει ρόλο εδώ.

Παλιά θυμάμαι στο σχολείο με είχε πιάσει άγχος με μια γκομενα γιατί ήμουν άμπαλος. Δεν έκανα κίνηση. Είχα ένα φίλο τότε που ήταν στα ίδια. Θυμάμαι ότι μια μέρα πήγαμε για καφέ και μου λέει «από σήμερα αλλάζω, θα δεις». Μου πήρε καιρό να καταλάβω τι εννοούσε. Αυτό που έκανε ήταν απλά ότι ξεκλείδωσε, το άφησε να πάει μόνο του, δε κολλούσε, τολμούσε. Και το έκανε αυτό ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΣ τον εαυτό του όπως ήταν (και δεν ήταν καν όμορφος). Από κει και μετά, η ζωή του πήγε ρολόι. Η δίκη μου όχι τόσο.

Τώρα άτομα σαν τον κμαν - και τον κάθε κμαν - είναι κοντά τριαντα χρόνια στο ψέμα. Το ψέμα είναι ότι «αξίζω πιο πολύ από τον άλλον». Αυτό είναι το πραγματικό ψέμα, αυτό του είπα, αυτό με ενόχλησε. Δεν με ενόχλησε το ότι γαμαει κάτι δόλιες με τα χρήματα του, δικά του είναι. Του το είπα μάλιστα.

Θέλησα μετά να του δώσω μια εναλλακτική σκοπιά, να του δείξω ότι το κόμπλεξ του είναι το μόνο που δεν τον αφήνει να ελευθερωθεί και να κάνει μια σχέση στη ζωή του, να χαρεί και να βγάλει έξω τον χαρακτήρα του που σίγουρα έχει και καλά στοιχεία. Φυσικά μου είπε να πάω στο διάολο γιατί αυτό που έκανα ήταν ότι «ενόχλησα» την δίκη του πραγματικότητα.

Δεν το κάνει όμως από επιλογή όπως είπε αλλά από φόβο. Αυτός ο φόβος είναι μεν σεβαστός, αλλά όταν πατάς πάνω σε αυτό και μετά αρχίζεις να ανοίγεις το στόμα σου για κάθε τι, από γυναίκες, άντρες, αξίες, συμβουλές μέχρι αξιοπρέπεια, εκεί θα σε γειωσω παραδειγματικά. Απλά και μόνο για να τον κρατήσω με λουρί, αλλιώς θα χάσει ο ΙΔΙΟΣ τη μπάλα.

Αυτά το μέσο μέλος δεν τα καταλαβαίνει. Δε πειράζει όμως.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.917
Πόντοι
22.266
Αφού απάντησα.Λέμε στερείται νοήματος να παντρευτείς Ανατολική διότι
1.Θα έχει δικαιώματα στην περιουσία σου
2.Πιθανότατα θα σε χωρίσει όταν καταλάβει την αξία της στη Δύση
3.Θα σου στερήσει άλλες ευκαιρίες
4.Θα μεγαλώσει και θα παχύνει με τον καιρό
5.Θα σου τρώει χρόνο,θα γκρινιάζει κτλ
Θα κάθομαι εγώ τώρα να επιβάλω βαλκανική ανωτερότητα?Να τσακώνομαι κάθε τρεις και πέντε για τα αυτονόητα?Εντάξει μπορείς να το κάνεις να αράξεις να πάρεις το ρίσκο αλλά είναι μπελλάς.Αλλο να είσαι ελεύθερος γαμέας να αλλάζεις πεδίο δράσης κατά το δοκούν,περιπέτεια φάση αδρεναλίνη κι έτσι.Για εργένηδες είναι τώρα η καλύτερη εποχή,ποτέ δεν ήταν τόσο καλά.

Η αξια των σλαβοκοριτσων στην δυση αναγνωριζεται μονο απο αραβοτουρκους κεμπαμπτζηδες

Οι ντοπιοι τις εχουν για τον πουτσο
Κ σεξουαλικά είναι οι πιο ανεραστες
Πρώτες οι λατινες
Μετά μαύρες

Μετά τα ασιοτικοποντικακια λόγω περιποίησης
Κ τελευταίες οι σλαβες
Μην κοιτάτε τις τσόντες που εκεί ομκανουν παπάδες διότι υπάρχει το χρήμα όπως κ τις ιερόδουλες
Μιλώ για κανονικές κοπελες

Κοίτα,αν οι κεντροευρωπαίοι δεν παίρνουν σοβαρά τις Σλάβες,
τις άλλες που ανέφερες δεν τις έχουν καν υπόψιν πέρα από να τις χύσουν στη μάπα
στα κρυφά και να μην τους δει και κανά γνωστό μάτι μαζί τους.

Επίσης σε σχεσιακό επίπεδο,νταραβερίσου εσύ με μαύρη να γίνει καμιά στραβή να την γκαστρώσεις
να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο για το υπόλοιπο της ζωής σου
Έχει να κάνει με τη μόρφωση κ όχι αν είμαι μαύρη η σλαβα
Έχω άπειρα παραδείγματα συμφοιτητών που γκαστρωσαν σλαβες που το έκαναν με δόλο αυτες κ ακόμα τρεχουν

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ρε συ Παναγιώτη να σε πιστέψουμε πως μόνο τα γαμάς τα τραβέλια, τι σε νοιάζει τότε αν φέρνουν στραπόν δικό τους οι πουτάνες ή πρέπει να πας με το δικό σου;
Ήρεμα ρωτάω και καλόπιστα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.917
Πόντοι
22.266
Πρώτες οι λατινες
Μετά μαύρες

Κ τελευταίες οι σλαβες
Μην κοιτάτε τις τσόντες που εκεί ομκανουν παπάδες διότι υπάρχει το χρήμα όπως κ τις ιερόδουλες
Σε γενικες γραμμες σωστο αλλα πρεπει να ξερεις οτι αυτα που κανουν οι Λατινες και Μαυρες (για τα χρηματα) στο πορνο ,οι Σλαβες δεν διανοουνται να τα κανουν ουτε για ολα τα λεφτα του κοσμου ....
σε vomiting/puking και bestiality με αλογα (με σκυλια θεωρειται πλεον μπαναλ) :grin: πατριδα ειναι η ... Βραζιλια :wink:
απειρες σκηνες αυτου του ειδους γυριζονται εκει
Ρώτα τον γιορκυ για το ποιες κάνουν τα πιο συχαμενα πράγματα για τα λεφτά πορνοστάρ ΧΑ χα

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ρε συ Παναγιώτη να σε πιστέψουμε πως μόνο τα γαμάς τα τραβέλια, τι σε νοιάζει τότε αν φέρνουν στραπόν δικό τους οι πουτάνες ή πρέπει να πας με το δικό σου;
Ήρεμα ρωτάω και καλόπιστα.

Γιατί τροβαδούρε, έχω λάβει μηνύματα στο σάιτ από παιδιά που θέλουν να έχουν εμπειρία με στραπ καθώς και φίλους έξω από το σάιτ που ψάχνουν τρίο με την κοπέλα τους. Όταν ρωτάς καλοπροαίρετα, μόνο καλοπροαίρετα μπορώ να απαντήσω. Η εν λόγω κοπέλα δε μου γέμισε το μάτι, συν ότι ο τύπος που την ανέβασε δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
@mindreader το καμουφλαρισμα που λες δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μηχανισμός καταπολέμησης του στρες. Ο κάθε άνθρωπος δημιουργεί ψευδαισθήσεις για να μπορέσει να ζήσει την επόμενη μέρα. Στο fight club το είπε ο Μπράντ σωστά προς το τέλος της ταινίας. Ο καθένας βλέπει τον εαυτό του όπως θέλει να τον

Τώρα άτομα σαν τον κμαν - και τον κάθε κμαν - είναι κοντά τριαντα χρόνια στο ψέμα. Το ψέμα είναι ότι «αξίζω πιο πολύ από τον άλλον». Αυτό είναι το πραγματικό ψέμα, αυτό του είπα, αυτό με ενόχλησε. Δεν με ενόχλησε το ότι γαμαει κάτι δόλιες με τα χρήματα του, δικά του είναι. Του το είπα μάλιστα.

Θέλησα μετά να του δώσω μια εναλλακτική σκοπιά, να του δείξω ότι το κόμπλεξ του είναι το μόνο που δεν τον αφήνει να ελευθερωθεί και να κάνει μια σχέση στη ζωή του, να χαρεί και να βγάλει έξω τον χαρακτήρα του που σίγουρα έχει και καλά στοιχεία. Φυσικά μου είπε να πάω στο διάολο γιατί αυτό που έκανα ήταν ότι «ενόχλησα» την δίκη του πραγματικότητα.

Δεν το κάνει όμως από επιλογή όπως είπε αλλά από φόβο. Αυτός ο φόβος είναι μεν σεβαστός, αλλά όταν πατάς πάνω σε αυτό και μετά αρχίζεις να ανοίγεις το στόμα σου για κάθε τι, από γυναίκες, άντρες, αξίες, συμβουλές μέχρι αξιοπρέπεια, εκεί θα σε γειωσω παραδειγματικά. Απλά και μόνο για να τον κρατήσω με λουρί, αλλιώς θα χάσει ο ΙΔΙΟΣ τη μπάλα.

Μπερδεύεις την πούτσα με τη βούρτσα.Εδώ το θέμα είναι το σπόνσορινγκ.Παρουσιάζουμε τεχνικές,προϋποθέσεις,μέρη ανίχνευσης θηράματος και ρεπορτάζ εκ του πεδίου.Εσύ έρχεσαι και λες τι το θες το σπόνσορινγκ,το να γαμάς τράβελους είναι κορυφαίο.Την ακούσαμε την άποψη,αν κάποιοι συμφωνούν μπορούν και να γλιτώσουν λεφτά έτσι.

Και αυτός ο τύπος για παράδειγμα δε χρειάζεται σπόνσορινγκ.Αντε να τα σκάσει σε καμιά κρουαζιέρα.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Το τριπτυχο για να γαμας ΣΥΧΝΑ ωραια μουνια ( 7αρια - 8αρια )στο μπλοκ με απλα κερασματα και καποιες φορες με ελαχιστα λεφτα στο χερι (χαρτζιλικι) ειναι με αυτη την σειρα:
Μονιμοτητα
Οικονομικη ανεση
Γλωσσα

Το εκανα οποτε ...

ισχυει πανω κατω μεχρι τα 50 , μετα κλαφτα :confused:

Τί ακριβώς εννοείς με το "μονιμότητα"; Να πάω να μείνω εκεί; :think:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Μπερδεύεις την πούτσα με τη βούρτσα.Εδώ το θέμα είναι το σπόνσορινγκ.Παρουσιάζουμε τεχνικές,προϋποθέσεις,μέρη ανίχνευσης θηράματος και ρεπορτάζ εκ του πεδίου.Εσύ έρχεσαι και λες τι το θες το σπόνσορινγκ,το να γαμάς τράβελους είναι κορυφαίο.Την ακούσαμε την άποψη,αν κάποιοι συμφωνούν μπορούν και να γλιτώσουν λεφτά έτσι.

η "τεχνική" του σπόνσορινγκ είναι μία.
διαθέτεις ένα ικανό ποσό (το σπορ είναι για λίγους), συμφωνείς με την γκόμενα και υλοποιείτε τα συμφωνηθέντα. και περνάτε καλά ο καθένας από τη μεριά του. ενίοτε όντως περνάτε καλά και οι δύο (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
πληρώνεις με το μήνα.
η γκόμενα σχεδόν πάντα μένει στην πολη σου ή έρχεται σε σένα όποτε πρέπει αν για κάποιο λόγο είναι συμφωνία με κοπέλα που ζει αλλού.
αν καμιά φορά επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κανα ταξίδι αναψυχής σε πάει στα μέρη της παίζει κι αυτό. μιλάμε για μια στο τόσο.

όλα τα άλλα ΔΕΝ είναι σπονσορινγκ. είναι κάτι άλλο, βρείτε την κατάλληλη λέξη ή όποια λέξη, στ'αρχίδια μας.

πάντως
ΔΕΝ τρέχεις εσύ στη γκόμενα, στα ξένα και στα "μουνολίβαδα" μη χέσω.
ΔΕΝ γυρνάς γύρω γύρω στα μπαράκια με "βαλκανικούς πυραύλους" μη χέσω.
ΔΕΝ υπάρχουν "τεχνικές" και πούτσες μπλε.
ΔΕΝ κάνεις τη ζωή σου ένα ατέλειωτο πάρε δώσε και ψάξιμο για φτηνό-καλό-σκατά φατά...
ΔΕΝ υπαρχουν "μέρη ανίχνευσης θηράματος" μη χέσω ούτε "ρεπορτάζ εκ του πεδίου". πάλι μη χέσω.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ, είναι κακομοιρίες ανθρώπων που δεν μπορούν να γαμήσουν αλλιώς (χωρίς να πληρώσουν), παράλληλα δεν έχουν ικανό χρήμα, και έχουν δημιουργήσει μια ηλίθια σεξο-κοσμο-θεωρία για να δικαιολογούνται στους άλλους και στον εαυτό τους για αυτό που κάνουν.

πολύ πιο τίμιο: δώσε όσα μπορείς σε βίζιτες ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ώστε να περνάς καλά όπως εσύ γουστάρεις.

ΜΟΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ, ΒΡΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ

Ωραίος! :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Πολύ θεωρητικολογείτε κατά του αρχηγού Κιμάνιου του Β' και τις τακτικές του

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο Κμαν είναι ο μονομάχος που ρίχνεται στην αρένα με τα λιοντάρια και εμείς όλοι είμαστε στις κερκίδες και παρακολουθούμε. Κάποιοι από σας θέλετε να γίνετε συγκλητικοί και να θεωρητικολογείτε ακατάσχετα εναντίον του, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτός παραμένει στην αρένα και μάχεται και εσείς (και όλοι εμείς οι υπόλοιποι) παραμένουμε στις κερκίδες.

Είναι σα να παρακολουθεί κανείς την ταινία Gladiator και να σχολιάζει τον Ράσελ Κροου επειδή φόρεσε σανδάλια αντί για μπότες, το σπαθί του το έβαλε σε μικρή θήκη, το κοντάρι το κάρφωσε στο πλευρό του θύματος αντί στο στήθος, κ.ο.κ.

Η Ιστορία γράφει μόνο τους μονομάχους, την κερκίδα δε την θυμάται κανείς

Ave, Kimanios, morituri te salutant :hi:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
@mindreader το καμουφλαρισμα που λες δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μηχανισμός καταπολέμησης του στρες. Ο κάθε άνθρωπος δημιουργεί ψευδαισθήσεις για να μπορέσει να ζήσει την επόμενη μέρα. Στο fight club το είπε ο Μπράντ σωστά προς το τέλος της ταινίας. Ο καθένας βλέπει τον εαυτό του όπως θέλει να τον

η "τεχνική" του σπόνσορινγκ είναι μία.
διαθέτεις ένα ικανό ποσό (το σπορ είναι για λίγους), συμφωνείς με την γκόμενα και υλοποιείτε τα συμφωνηθέντα. και περνάτε καλά ο καθένας από τη μεριά του. ενίοτε όντως περνάτε καλά και οι δύο (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
πληρώνεις με το μήνα.
η γκόμενα σχεδόν πάντα μένει στην πολη σου ή έρχεται σε σένα όποτε πρέπει αν για κάποιο λόγο είναι συμφωνία με κοπέλα που ζει αλλού.
αν καμιά φορά επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κανα ταξίδι αναψυχής σε πάει στα μέρη της παίζει κι αυτό. μιλάμε για μια στο τόσο.

όλα τα άλλα ΔΕΝ είναι σπονσορινγκ. είναι κάτι άλλο, βρείτε την κατάλληλη λέξη ή όποια λέξη, στ'αρχίδια μας.

πάντως
ΔΕΝ τρέχεις εσύ στη γκόμενα, στα ξένα και στα "μουνολίβαδα" μη χέσω.
ΔΕΝ γυρνάς γύρω γύρω στα μπαράκια με "βαλκανικούς πυραύλους" μη χέσω.
ΔΕΝ υπάρχουν "τεχνικές" και πούτσες μπλε.
ΔΕΝ κάνεις τη ζωή σου ένα ατέλειωτο πάρε δώσε και ψάξιμο για φτηνό-καλό-σκατά φατά...
ΔΕΝ υπαρχουν "μέρη ανίχνευσης θηράματος" μη χέσω ούτε "ρεπορτάζ εκ του πεδίου". πάλι μη χέσω.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ, είναι κακομοιρίες ανθρώπων που δεν μπορούν να γαμήσουν αλλιώς (χωρίς να πληρώσουν), παράλληλα δεν έχουν ικανό χρήμα, και έχουν δημιουργήσει μια ηλίθια σεξο-κοσμο-θεωρία για να δικαιολογούνται στους άλλους και στον εαυτό τους για αυτό που κάνουν.

πολύ πιο τίμιο: δώσε όσα μπορείς σε βίζιτες ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ώστε να περνάς καλά όπως εσύ γουστάρεις.

ΜΟΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ, ΒΡΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ

Τι είναι αυτά τα εκτός τόπου και χρόνου?Εχεις σπονσοράρει ποτέ και τα γράφεις ή απλώς θεωρητικολογία?

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Λιγα λογια για τον ΚΜΑΝΙΟ τον Δευτερο τον πορθητη του Κιεβου.

Παντως συμφωνω με πολλα απο οσα λεει ο παναγιωτης αν και τον δουλεψα λιγο πριν. Ο τροβαδουρος ειναι αδικος γτ μαλλον δε ξερει τι του γινεται.

Αν γαμας κωλο αντρα δεν εισαι αδερφη
Αν σε γαμαει γκομενα με στραπον (δηλαδη κατι ΑΨΥΧΟ, πλαστικο) δεν εισαι αδερφη
Αν γαμας τραβελι δεν εισαι αδερφη
Αν σε γαμαει τραβελι δεν εισαι αδερφη
Αν σου παιρνει πιπα αντρας παλι ΔΕΝ εισαι αδερφη

Αν λοιπον κανεις ολα τα παραπανω, οπως ο Παναγιωτης, ΔΕΝ εισαι αδερφη. Εισαι αντρακλας και οσοι λενε οτι απλα εισαι μια πουσταρα που δεν το αποδεχεται ειναι κακοπροαιρετοι και οπισθοδρομικοι.

ΥΓ. Δεν εχω ακομα καταλαβει ποτε καποιος ειναι αδερφη, ισως ο Παναγιωτης να μπορει να βοηθησει σε αυτο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολύ θεωρητικολογείτε κατά του αρχηγού Κιμάνιου του Β' και τις τακτικές του

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο Κμαν είναι ο μονομάχος που ρίχνεται στην αρένα με τα λιοντάρια και εμείς όλοι είμαστε στις κερκίδες και παρακολουθούμε. Κάποιοι από σας θέλετε να γίνετε συγκλητικοί και να θεωρητικολογείτε ακατάσχετα εναντίον του, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτός παραμένει στην αρένα και μάχεται και εσείς (και όλοι εμείς οι υπόλοιποι) παραμένουμε στις κερκίδες.

Είναι σα να παρακολουθεί κανείς την ταινία Gladiator και να σχολιάζει τον Ράσελ Κροου επειδή φόρεσε σανδάλια αντί για μπότες, το σπαθί του το έβαλε σε μικρή θήκη, το κοντάρι το κάρφωσε στο πλευρό του θύματος αντί στο στήθος, κ.ο.κ.

Η Ιστορία γράφει μόνο τους μονομάχους, την κερκίδα δε την θυμάται κανείς

Ave, Kimanios, morituri te salutant :hi:

Ετσι είναι.Σα να λέει ο άλλος αν το σούταρα εγώ το πέναλτι αντί για το Μαραντόνα,θα τον ψάρευα τον τερματοφύλακα δε θα το έχανα.Ναι αλλά πρώτα από όλα πρέπει αν είσαι στο γήπεδο και να σουτάρεις αυτή είναι η βασική προυπόθεση.Αλλιώς είσαι προπονητής από την εξέδρα.
Μπέκα πρώτα στην αρένα με τα θηρία να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Πρώτες οι λατινες
Μετά μαύρες

Κ τελευταίες οι σλαβες
Σε γενικες γραμμες σωστο αλλα πρεπει να ξερεις οτι αυτα που κανουν οι Λατινες και Μαυρες (για τα χρηματα) στο πορνο ,οι Σλαβες δεν διανοουνται να τα κανουν ουτε για ολα τα λεφτα του κοσμου ....
σε vomiting/puking και bestiality με αλογα (με σκυλια θεωρειται πλεον μπαναλ) :grin: πατριδα ειναι η ... Βραζιλια :wink:
απειρες σκηνες αυτου του ειδους γυριζονται εκει
Ρώτα τον γιορκυ για το ποιες κάνουν τα πιο συχαμενα πράγματα για τα λεφτά πορνοστάρ ΧΑ χα
Αυτος ρωταει εμενα για αυτα τα θεματα ... ειμαι ο μεντορας του.:D:
δεν υπαρχει αλλος ελληνας που να πηγαινε Βουδαπεστη και τα μεγαλα ονοματα του Ευρωπαικου πορνο να στελνανε σωφερ να τον παραλαβει απο το αεροδρομιο

Και ο yorkie βεβαια εχει γραψει την δικια του ιστορια πανω σε αυτο το θεμα στο κοσμοπολιτικο Λος Αντζελες ... χαχα

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ΚΜΑΝ, μην τους ακους, καλα κανεις. Τα λεφτα ειναι για να ξοδευονται.
Ασε που το να πηγαινεις εσυ στα μουνολιβαδα εχει και μια περιπετεια. Ποιος ο λογος να πας μεχρι μαριαχιλφε στρασε για να γαμησεις αν δεν εχει και λιγη περιπετεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom