Η αλήθεια είναι πως η εμπειρία σου και το επαγγελματικό σου επίπεδο είναι εμφανές!
Άραγε εσύ όταν ξεκίνησες είχες κάποιον μέντορα να σε καθοδηγήσει;
Ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Κι όχι μόνο για μένα.
Είστε τρεις (τουλάχιστον) που έχετε απευθείας σχέση με τα σκατά.
Ο ένας, όταν έπιασε λίγα λεφτά στα χέρια του, άρχισε να χέζει απελπισμένες γυναίκες νομίζοντας ότι εκδικείται όλες αυτές που τον είχαν φτύσει. Κάνει το σκατό του παξιμάδι για να τα χώνει σε μουρόχαβλες που ξύνουν όλη μέρα το μουνί τους και ψάχνουν κορόιδα να καλοπεράσουν. Ψαρεύει στην πρώτη γραμμή παίρνοντας το ρίσκο να τον κατεδαφίσει κανένας μεθυσμένος περίεργος και κάνοντας πληρωμένο καμάκι που ονομάζει σπονσοριλίκι. Οι σπόνσορες δεν πάνε στην πρώτη γραμμή γιατί έχουν στάτους, πάνε οι γκόμενες σε αυτούς. Ούτως ή άλλως είναι τελειωμένος σύντομα, γιατί γερνώντας θα του ζητάνε όλο και μεγαλύτερα ποσά που δεν θα έχει, γιατί δεν έχει κάνει επενδύσεις. Μέσα στην τρέλα του φαντάζεται τον εαυτό του Ναπολέοντα και πετάει μαλακίες για βαλκάνιες υπεροχές, δύναμη πυρός και κουραφέξαλα και έχει το θράσος να αποκαλεί πρεζέμπορα κάποιον με πραγματική εμπειρία ζωής (είμαι εις θέσιν να επαληθεύσω όσα λέει ο Mindreader, έχω ταξιδέψει αρκετά) και να μου τη λέει για το μεντοριλίκι που είναι ένας ωραίος τρόπος να πηδάς γυναίκες με 30 χρόνια διαφορά, που κοστίζουν ελάχιστα, με μηδενικό ρίσκο κι όταν ανοίξουν το στόμα τους έχουν και κάτι να πουν.
Τον δεύτερο τον έχεσε η εισαγγελέας κι έγινε άρχοντας της Αγίας Πετρούπολης και μας τα έπρηζε με την ίδια κασέτα πόσο αποτυχημένοι είναι οι Έλληνες του εξωτερικού και πόσο γαμάτος είναι αυτός. Σαν Έλληνας του εξωτερικού περνάω πολύ καλύτερα από αυτόν, αλλά τέλος πάντων δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση και δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερο.
Ο τρίτος και μεγαλύτερος σκατάς είσαι εσύ (σε σχέση με τους προηγούμενους που ως ένα βαθμό έχουν το ακαταλόγιστο). Η σκατοψυχία σου δεν γνωρίζει καμμία κόκκινη γραμμή, εφόσον χτύπαγες τον «άρχοντα της Α. Πετρούπολης» με τον πλέον ανήθικο τρόπο, ότι το παιδί δεν είναι δικό του κλπ. Είσαι ένα τοξικό ανθρωπάκι με συσσωρευμένη κακία από μία αποτυχημένη ερωτική ζωή που προσπαθεί να παραστήσει τον έξυπνο, όπου νομίζει ότι μπορεί και νομίζεις ότι μου τη λες σε όλα τα νήματα. Βλάκας είσαι γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι βγάζεις το προσωπικό σου πρόβλημα. Όσοι είναι νορμάλ δεν έχουν ανάγκη να την πέφτουν σε αγνώστους, εάν δεν έχουν προκληθεί.
Η μόνη σου ερωτική ζωή είναι ο αγοραίος και τρέμεις μην αλλάξουν πολιτική οι πουτάνες και χάσεις τη μόνη σου πηγή χαράς. Στο παρακάτω σχόλιο, ακτιβιστή του κώλου, μοιράζεις άκυρα, κινείς νήματα και απευθύνεσαι σε «παίκτες», λες και είναι κανένα κατόρθωμα να σηκώσεις το ακουστικό και να καβατζώσεις μία πουτάνα. Παίκτης της μαλακίας σίγουρα είσαι. Ορίστε τα χάλια σου:
Μετά τις απειλές και τις βωμολοχίες που ξεστόμισε η εν λόγω κυρία άποψη μου είναι, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, πως πρέπει να μπαναριστεί παραδειγματικά, αν αυτό δεν γίνει καλό είναι να πάρει ένα μεγάλο Χ (από μένα το πήρε ήδη) για να καταλάβει πως σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς και δεν νοείται να γράφει έτσι για κανέναν, ακόμα κι αν δεν είναι πελάτης της.
Σκεφτείτε πως κάποια στιγμή μπορεί να σας αντιμετωπίσει και εσάς έτσι, σκεφτείτε πως έχει το τηλέφωνο σας και γνωρίζει κάποια από τα στοιχεία σας!
Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!
Απευθύνομαι στους πραγματικούς παίκτες. Αγαπούληδες, κόλακες και γλείφτες παρακάμψτε το εν λόγω ποστ.
Τώρα σε ό,τι αφορά εμένα, είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων σε μία ευρωπαική πόλη (τουριστικό προορισμό), βγάζω 10Κ/μήνα+οι επενδύσεις, πηδάω corporate τσουλίτσες κι έχω και μία σταθερή ελεύθερη σχέση για καβάτζα. Όποτε θες, μπορείς να μου τα αερίζεις.