Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ετσι ειναι. Οι γονοι και οι ψωλαδες, ηθελαν μια καθημερινοτητα για τον kman να δουλευει Αθηνα την ιδια δουλεια που κανει Γερμανια και να βγαζει 1000 ευρω, να δινει τα 500 για να νοικιασει σπιτι (με ενοικιαστη καποιον γονο-ψωλα προφανως) να αγωνια αν του φτασουν τα λεφτα να βγαλει το μηνα, να κανει μπανια Νεα Μακρη, να βγαινει Μπουρναζι και να τσιγουνευεται να παρει δευτερο ποτο για να βγαλει το μηνα, να γαμαει Μεταξι, επειδη ειναι πιο φθηνα απο Φυλης, κλπ Και αυτοι να τσεπωνουν 3-4000 το μηνα απλα και μονο επειδη εχουν τον τιτλο μεσω βυσματος, να του δινουν εντολες και να του εγκρινουν τις αδειες.

Ναι,οι γόνοι και οι ψωλάδες ως σάπιο κατεστημένο πολεμούσαν το παιδί του λαού τον Κμαν:confused:

Αντ αυτοθ, ο αρχοντας τους επιφυλαξε ενα διαφορετικο στησιμο της σκακιερας. Δουλευει για τα πενταπλασια λεφτα, ταξιδευει διαρκως στις αδειες του, παρεα με μουναρες ουκρανεζες και λοιπες σλαβες, την αραζει σε γαμτα ξενοδοχεια, τρωει αστακομακαροναδες και πινει γαλικες κρασουμπες οπου σταθει και οπου βρεθει, κανει διακοπες Σαντορινες, κλπ

Με λίγα λόγια,δουλεύει τουλάχιστον 16 ωρες την μέρα,αποδρα 1-2 φορές το έτος στο πρώην ανατολικό μπλοκ,πληρώνει κάποιες έστω για να τις ακουμπήσει,αυτές του τα τρώνε και πολλάκις τις γαμάνε άλλοι μπροστά του.
Συν πως ψωνίζει από τα αζήτητα.

Ο αρχοντας γαμησε τους γονους, τους εγδαρε, τους πετσοκοψε...Η βαλκανιος τσομπανικη υπεροχη επικρατησε στο τελος με εναν και μοναδικο νικητη...

Το καταλαβαίνεις ότι με αυτά που γραφεις,φουσκώνεις κι άλλο τα μυαλά ενός ανθρώπου που ζει στον δικό του κόσμο,εξαιτίας των κόμπλεξ και των απόψεων του?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είναι χαρακτηριστικό των ‘’Υψηλού επιπέδου Κοκάκηδων’’ που 2-3 χρόνια πριν συνανστρεφόμουν αλλά δεν καταλάβαινα στο λονδίνο, και τους ζήλευα που τράβαγαν κάτι εννιάρια ρωσάκια που μου γύριζαν το λαιμό χωρίς να το θέλω. Ο σνομπισμός .

Είναι το απαραίτητο στάδιο για κάποιον μέχρι να αποκτήσει την αρχοντιά και την αισθητική που προκύπτουν από την εμπειρία.

Και η κόκα μέσω της έκρηξης όξυνσης των αισθήσεων σου σε κάνει να αναζητάς αισθητική κα νόημα σε καραμαλακίες του κερατά.

Τότε συνειδητοποίησα γιατί οι καλλιτέχνες γίνονται τζάνκια.

Ουσιαστικά μέσω της τέχνης τους δίνουν δομή νόημα και αισθητική σε καραμαλακίες του κερατά με ένα αποτέλεσμα που όμως περιέργως μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αντέχει.

Επίσης με έκανε να διακρίνω πολύ πλεον καθαρά ότι η έπαρση δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμουφλαρισμένη έλλειψη αυτοπεποίθησης που βοηθάει κάποιους να έχουν την ψευδαίσθηση ότι αντιμετωπίζουν την ζωή με κάποια επίφαση παληκαριάς.

Ομολογώ ότι όταν γράφτηκα στο σάιτ δεν περίμενα να βρώ ποστ σαν και αυτά εδώ μέσα.

Μπήκα και διάβασα τα νήματα που έχεις ανοίξει για τη Καμπότζη ( siem rip ) τη μαδαγασκάρη και τη Ταιλάνδη αυτό με τις εικόνες.

Μονορούφι διαβάζονται. Φαίνεται ότι το χεις με το γράψιμο. Και φαίνεται επίσης ότι γουστάρεις ταξίδια και δεν είσαι πορνοτουρίστας.

Και παρόλο που είμαι βαμένος Σλαβολάτρης και δεν γουστάρω μαύρες και ασιάτισες γενικά πρέπει να παραδεχθώ ότι οι κοπέλες που βρήκες εκεί είναι πολύ άνω του μετρίου.
Κάνει κρά ότι είσαι έμπειρος και ξερεις να βρίσκεις.

Γράφεις κάπου αλλού ;; Δεν είναι ανάγκη να πείς που, καταλαβαίνω. Απλά αν γράφεις κάπου άλλου με άλλη θεματολογία ρωτάω ;;

Ενα τεράστιο respect απο μένα :hi::hi:
Καλησπέρα φίλε :hi:

Και εγώ Σλαβολάτρης είμαι. Και σήμερα κυριως με Σλάβες παίζω είτε γκόμενες είτε επαγγελματίες. Φαίνεται άλλωστε και απο τις κριτικές μου στις επαγγελματίες.
Εχω ποστάρει και κάποιες Σλάβες γκόμενες εδώ πιο παλιά.

Στα επαγγελματικά μου ταξίδια η στις διακοπές μου όμως στο εξωτερικό δεν θα τραβολογάω Σλάβες μαζί μου.
Ολοι χρειάζονται την αλλαγή. Και κάτι κορεσμένοι σαν την αφεντιά μου την χρειάζονται περισσότερο.
Ισως άντρες στην ηλικία σου να μην το πολυνοιώθουν αυτό που λέω. Οταν μεγαλώσεις είναι πολύ πιθανό να καταλάβεις τι εννοώ.

Αν είσαι άνετος και δεν αγχώνεσαι να γαμήσεις όπου και να πας θα τη βρείς την άκρη. Αρκεί να ξέρεις να ψάχνεις, να έχεις εμπειρία για να αποφεύγεις κακοτοπιές, και να μην είσαι άμπαλος με τις γυναίκες.
Αν τα καταφέρεις έχει καλώς. Αν όχι για αυτό υπάρχουν οι επαγγελματίες.

Γράφω και σε άλλα fora αλλα σε θέματα σχετικά με τη δουλειά μου.

Απλά η ''ζούγκλα'' εδώ μέσα κάπου μου αρέσει. Εν αντιθέσει με τα γεμάτα ανθρώπινες οχιές και υαινες των σαλονιών και των λεσχών, στις ζούγκλες κανείς δεν σκοτώνει αν δεν πεινάει.

Μην εντυπωσιάζεσαι απο μουσεία σαν την αφεντιά μου.Απ τα μουσεία μαθαίνεις αλλα ποτέ δεν ζηλεύεις ένα μουσείο.
Οι περισσότεροι άντρες της ηλικίας μου θα έδιναν το ενάμισι αρχίδι τους για να γυριζαν στην ηλικία σου ( υποθέτω ότι είσαι κάτω απο 30 ).

Είσαι στην ηλικία που μπορείς να τα έχει όλα αλλά δεν το ξέρεις.

Keep Walking :hi::hi:

Ευχαριστώ για την απάντηση.:hi:

Ισως να υπερβάλεις λίγο για τους νέους αλλά καταλαβαίνω.

Δεν έχω δει ποστς σου με Σλάβες.

Γιατί δεν ποστάρεις καμιά φωτογραφία να ξεφύγει λίγο το νήμα από το ξεκατίνιασμα ;;
Μπα άφησέ το καλύτερα.

Θα νομίζει η ''αρχηγάρα'' ότι πάω πάλι να κάνω συγκρίσεις και θα έχουμε δράματα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.728
Πόντοι
3.506
Τώρα σε ό,τι αφορά εμένα, είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων σε μία ευρωπαική πόλη (τουριστικό προορισμό), βγάζω 10Κ/μήνα+οι επενδύσεις, πηδάω corporate τσουλίτσες κι έχω και μία σταθερή ελεύθερη σχέση για καβάτζα. Όποτε θες, μπορείς να μου τα αερίζεις.

OK τύπε, άσχετο. Αν ήσουν τέτοιος δεν θα σπατάλαγες 20 ώρες τη μέρα στο bou.

Νέοι Σαββίδηδες βλέπω να προκύπτουν

Δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί, αλλά διερχόμαστε περίοδο κορονοιού και καραντίνας, εκτός αν στην Ελλάδα δεν υπολογίζετε τα μέτρα και είστε συνέχεια έξω. Είμαι μέλος εδώ κι ένα μήνα κι όσες ώρες θέλω σπαταλάω, αφού πέσαν οι δουλειές κι έχω χρόνο. Τα στάνταρτς που έβαλα είναι υπό κανονικές συνθήκες.

Δεν ξέρω γιατί αναφέρεις το Σαββίδη. Άλλοι βγάζουν λίγα κι άλλοι πολλά. 23 Φεβρουαρίου δίνω ένα σεμινάριο: 2 ώρες=800 Ε. Μέχρι τότε μπορώ να λιώνω όλη μέρα στο φόρουμ. Ας είναι καλά τα έτοιμα.

Καλά ρε τύπε, άλλα λέμε άλλα καταλαβαίνεις. Πολυάσχολος (120Κ+ annual) και με corporate τσουλίτσες να χορεύουν στο καυλί σου και σε απασχολεί νυχθημερόν ένα site που αφορά το πληρωμένο έρωτα με το 80% των θαμώνων μισογύνηδες (κατά τα λεγόμενά σου). Και μάλιστα τον πληρωμένο εν Ελλάδι, ενώ υποτίθεται ότι η καθημερινότητά σου είναι να είσαι εκτός. Και δεν ασχολείσαι με το "πληρωμένο", αλλά και καλά μεντοράρεις και διαχέεις "τέχνη & πολιτισμό" στους χαχόλους εδώ μέσα.

Και επιπροσθέτως, όχι μόνο σε απασχολεί το σαϊ, έχεις ρίξεο και βουτιά στο παρελθόν του ώστε να μας μάθεις όλους. Σε λίγο θα αναστήσεις και τον Απόλυτο.

Μάλλον έχεις θέμα... Δε μας λες τί πίνεις καλύτερα, μπας και στανιάρουμε γιατί έχουν κόψει οι παρτίδες, με τη καραντίνα δω κάτω... Εκτός και αν είσαι συνταξιούχος απόμαχος της πύτσας και της βούρτσας και βρήκες καινούριο παιγνιδάκι να ρουφοπαπαγαλήσεις. Σε κόβω πάντως για 3μηνία σταζιέρη εδώ μέσα. Εκτός και αν βρεις νωρίτερα τον Μονσελά στο Φιλοπάππου, να τα λέτε παρέα στη σπηλιά δίπλα στο βαρέλι με τη φλόγα και κόψεις νωρίτερα λάσπη.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.031
Πόντοι
3.556
Ρε συ Παναγιώτη να σε πιστέψουμε πως μόνο τα γαμάς τα τραβέλια, τι σε νοιάζει τότε αν φέρνουν στραπόν δικό τους οι πουτάνες ή πρέπει να πας με το δικό σου;
Ήρεμα ρωτάω και καλόπιστα.

τύπε ειναι απλα μια πιο εξελιγμένη έκδοση του νικ1410. ενα σκαλι παραπανω .:confused::confused::confused:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.728
Πόντοι
3.506

Συνημμένα

• kman bonaparte.jpg
    kman bonaparte.jpg
    103,3 KB · Εμφανίσεις: 24

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Πολύ θεωρητικολογείτε κατά του αρχηγού Κιμάνιου του Β' και τις τακτικές του

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο Κμαν είναι ο μονομάχος που ρίχνεται στην αρένα με τα λιοντάρια και εμείς όλοι είμαστε στις κερκίδες και παρακολουθούμε. Κάποιοι από σας θέλετε να γίνετε συγκλητικοί και να θεωρητικολογείτε ακατάσχετα εναντίον του, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτός παραμένει στην αρένα και μάχεται και εσείς (και όλοι εμείς οι υπόλοιποι) παραμένουμε στις κερκίδες.

Είναι σα να παρακολουθεί κανείς την ταινία Gladiator και να σχολιάζει τον Ράσελ Κροου επειδή φόρεσε σανδάλια αντί για μπότες, το σπαθί του το έβαλε σε μικρή θήκη, το κοντάρι το κάρφωσε στο πλευρό του θύματος αντί στο στήθος, κ.ο.κ.

Η Ιστορία γράφει μόνο τους μονομάχους, την κερκίδα δε την θυμάται κανείς

Ave, Kimanios, morituri te salutant :hi:

Αριστοφάνη η μπανγκσ μπάννυ παρακολουθούμε
Η αν θες τον Φον Δημητράκη του ανατ μπλοκ
Ναυάγιο Αρχηγό
Ότι λέει ο κμαν είναι σαν αυτά πουλεγε πάλαι ποτέ ο Πορδομιτσος
Δηλ ΔΕΝ ισχύει τίποτα
Είναι μίξη φαντασίας και μειωμένης αντίληψης
Είναι διασκεδαστικός μεν
Αλλά ενίοτε παρεμβαίνω μην νομίζουν τίποτα χαζοί ότι ισχύουν αυτά που λέει και ξαμοληθουν στα λιβάδια...
Και τους βρούμε η σε κάνα χαντάκι η με τα πόδια επιστροφή με ωτοστόπ
Κι από τηγανιτα...
Φασόλια
Αυτιά...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
Βασικά τους εξαέρωσα γιατί αφαίρεσα την πηγή ισχύος τους,δηλαδή εμένα. Είναι τρελό το παίγνιο,βγάζουν αφρούς οι τύποι.Δεν το καταλαβαίνουν αυτό,το όλον το πώς γκενέν.Αυτό όμως δεν μπορούνε να το εκφράσουνεΔεν μπορούνε να δώσουνε πρακτική μορφή.Ξέρουν τι γίνεται αλλά δεν μπορούνε να το πούνε.Οπότε εγώ αλωνίζω επιβάλλω τη δική μου άποψη.
Να και το Λαμπραντορ.. που περιμενες τις προαλλες να πηδηξει στην θεση σου.. :confused:

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Ολοκληρώθηκε η τριήμερη στο Λβιβ
Τρίχες κατσαρες το συμπέρασμα
Επαγγελματίες μέτριες κ λιγο πιο καλές με 60-100 ευρώ ώρα
Ελεύθερες πολλές καλές για σχεσακιδες
Κοντάκτ από σοσιαλ..
Όρεξη ναχεις για πάρρεα ρεστωραντ κ ρομάντσο

Κατά τα αλλά Χ κεφαλαιο,στο ραν εντ γκαν επίπεδο άνω του μετρίου κ κάτω των 26..
Μηδέν ανταπόκριση μηδέν ευκαιρίες
Πολύ μείον και οι μάσκες
Δεν μπορείς να δεις κ να τεσταρεις φάτσες κι αντιδράσεις
Δεν νομίζω να ξαναπάω εκτός από το να κάνω κάνα μεγάλο Σερβίς στο αμάξι του χρόνου ίσως η αν πάρω άλλο αυτοκίνητο
Τιμές στα λοιπά κάπως πιο χαμηλές από περσυ
Βεβαια στα δωμάτια χοτελ 50% κάτω λόγω κοβιντ

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Το τριπτυχο για να γαμας ΣΥΧΝΑ ωραια μουνια ( 7αρια - 8αρια )στο μπλοκ με απλα κερασματα και καποιες φορες με ελαχιστα λεφτα στο χερι (χαρτζιλικι) ειναι με αυτη την σειρα:
Μονιμοτητα
Οικονομικη ανεση
Γλωσσα

Το εκανα οποτε ...

ισχυει πανω κατω μεχρι τα 50 , μετα κλαφτα :confused:

Τί ακριβώς εννοείς με το "μονιμότητα"; Να πάω να μείνω εκεί; :think:
Φυσικα ,τι αλλο θα μπορουσα να εννοω? :confused:

Ντάξει, χαίρω πολύ Κώστας.

Θα έχω δηλαδή μια άλφα οικονομική ευχέρεια και θα αφήσω τη ζωάρα μου στην Ελλάδα (φαί, καιρός, θάλασσα, φίλους) για να ζήσω στη λασπο-Ουκρανία... :rolleyes:

Το ζητούμενο είναι να γαμάς Σλάβες, χωρίς να χρειάζεται να τρως στη μάπα τo πακέτο των χωρών αυτών 365 μέρες το χρόνο.

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Το τριπτυχο για να γαμας ΣΥΧΝΑ ωραια μουνια ( 7αρια - 8αρια )στο μπλοκ με απλα κερασματα και καποιες φορες με ελαχιστα λεφτα στο χερι (χαρτζιλικι) ειναι με αυτη την σειρα:
Μονιμοτητα
Οικονομικη ανεση
Γλωσσα

Το εκανα οποτε ...

ισχυει πανω κατω μεχρι τα 50 , μετα κλαφτα :confused:

Τί ακριβώς εννοείς με το "μονιμότητα"; Να πάω να μείνω εκεί; :think:
Φυσικα ,τι αλλο θα μπορουσα να εννοω? :confused:

Ντάξει, χαίρω πολύ Κώστας.

Θα έχω δηλαδή μια άλφα οικονομική ευχέρεια και θα αφήσω τη ζωάρα μου στην Ελλάδα (φαί, καιρός, θάλασσα, φίλους) για να ζήσω στη λασπο-Ουκρανία... :rolleyes:

Το ζητούμενο είναι να γαμάς Σλάβες, χωρίς να χρειάζεται να τρως στη μάπα τo πακέτο των χωρών αυτών 365 μέρες το χρόνο.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΙΝ
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ 4000 ΠΛΑΣ ΝΕΤΤΟ
ΣΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΡΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΑΛΛΙΩς ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΦΟ ΧΑΡΤΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΦΆΣΗ ΟΥΚΡΑΝΊΑ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Πολύ θεωρητικολογείτε κατά του αρχηγού Κιμάνιου του Β' και τις τακτικές του

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο Κμαν είναι ο μονομάχος που ρίχνεται στην αρένα με τα λιοντάρια και εμείς όλοι είμαστε στις κερκίδες και παρακολουθούμε. Κάποιοι από σας θέλετε να γίνετε συγκλητικοί και να θεωρητικολογείτε ακατάσχετα εναντίον του, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτός παραμένει στην αρένα και μάχεται και εσείς (και όλοι εμείς οι υπόλοιποι) παραμένουμε στις κερκίδες.

Είναι σα να παρακολουθεί κανείς την ταινία Gladiator και να σχολιάζει τον Ράσελ Κροου επειδή φόρεσε σανδάλια αντί για μπότες, το σπαθί του το έβαλε σε μικρή θήκη, το κοντάρι το κάρφωσε στο πλευρό του θύματος αντί στο στήθος, κ.ο.κ.

Η Ιστορία γράφει μόνο τους μονομάχους, την κερκίδα δε την θυμάται κανείς

Ave, Kimanios, morituri te salutant :hi:

Αριστοφάνη η μπανγκσ μπάννυ παρακολουθούμε
Η αν θες τον Φον Δημητράκη του ανατ μπλοκ
Ναυάγιο Αρχηγό
Ότι λέει ο κμαν είναι σαν αυτά πουλεγε πάλαι ποτέ ο Πορδομιτσος
Δηλ ΔΕΝ ισχύει τίποτα
Είναι μίξη φαντασίας και μειωμένης αντίληψης
Είναι διασκεδαστικός μεν
Αλλά ενίοτε παρεμβαίνω μην νομίζουν τίποτα χαζοί ότι ισχύουν αυτά που λέει και ξαμοληθουν στα λιβάδια...
Και τους βρούμε η σε κάνα χαντάκι η με τα πόδια επιστροφή με ωτοστόπ
Κι από τηγανιτα...
Φασόλια
Αυτιά...

Συμφωνώ σε όλα πλην μιας πρότασης.
Διασκεδαστικό δεν τον λες (πλέον).

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα έχουμε πει πολλές φορές.Θα πάει ο άλλος Λβωφ ή Χάρκοβο γιατί πιστεύει οτι
1.Οι γκόμενες είναι χαμηλών απαιτήσεων σε σχέση με Κίεβο
2.Είναι φτηνά
3.Θα φαίνεται εντυπωσιακός ελλείψει ανταγωνισμού.
Πάει και πιάνει τα αρχίδια του προβλεπέ γιατί όλο το καλό μουνί έχει μεταναστεύσει Πολωνία,Μόσχα άντε και Κίεβο.
Και έτσι φωνάζει οτι δεν είναι σωστό αυτό γιατί θα έπρεπε να είναι όπως τα έχει υπολογίσει.Καλά τα υπολόγισες αλλά έπιασες τα αρχίδια σου γιατί δεν είναι αυτό αλλά είναι το άλλο.Δεν είναι έτσι είναι γιουβέτσι.Αργησες 10 χρόνια.Τα έχουμε πει πολλές φορές πώς δουλεύει το σύστημα στην πράξη.
Και Κίεβο το ίδιο είναι.Πάει έχοντας ορισμένα πράγματα στο μυαλό του που πιστεύει οτι είναι σωστά και διαπιστώνει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.Μετά λέει μας γάμησαν οι Κμαν,δε γαμάω εξαιτίας τύπων όπως αυτός κτλ.Από μία άποψη αυτό που αντιμετωπίζει ο άλλος το καθορίζω εμμέσως εγώ,εκεί είναι η πλάκα και σκυλιάζουνε.Αυτό ισχύει γενικώς.Απλά θεωρεί αδιαννόητο να καθορίζουμε τέτοιοι τύποι τις εξελίξεις.Είναι πάντα αυτές οι αφηρημένες αρχές.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τα έχουμε πει πολλές φορές.Θα πάει ο άλλος Λβωφ ή Χάρκοβο γιατί πιστεύει οτι
1.Οι γκόμενες είναι χαμηλών απαιτήσεων σε σχέση με Κίεβο
2.Είναι φτηνά
3.Θα φαίνεται εντυπωσιακός ελλείψει ανταγωνισμού.
Πάει και πιάνει τα αρχίδια του προβλεπέ γιατί όλο το καλό μουνί έχει μεταναστεύσει Πολωνία,Μόσχα άντε και Κίεβο.
Και έτσι φωνάζει οτι δεν είναι σωστό αυτό γιατί θα έπρεπε να είναι όπως τα έχει υπολογίσει.Καλά τα υπολόγισες αλλά έπιασες τα αρχίδια σου γιατί δεν είναι αυτό αλλά είναι το άλλο.Δεν είναι έτσι είναι γιουβέτσι.Αργησες 10 χρόνια.Τα έχουμε πει πολλές φορές πώς δουλεύει το σύστημα στην πράξη.

Λβιβ λέγεται η πόλη εν τω μεταξύ...

Μαζέψτε τον ρε παιδιά!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει πολλά ονόματα.Η πρώτη ονομασία ελληνική ήταν Λεόπολις.Η γερμανική είναι Lemberg.Η πολωνική είναι Lwow.Η ουκρανική είναι Lviv κτλ.Αλλες φορές το αποκαλώ Λβωφ άλλες Λβιβ ανάλογα με το context.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εχει πολλά ονόματα.Η πρώτη ονομασία ελληνική ήταν Λεόπολις.Η γερμανική είναι Lemberg.Η πολωνική είναι Lwow.Η ουκρανική είναι Lviv κτλ.Αλλες φορές το αποκαλώ Λβωφ άλλες Λβιβ ανάλογα με το context.

Καλά,το ζητούμενο δεν είναι η ονομασία της συγκεκριμένης ουκρανικής πόλης,αλλά να βγεις επιτέλους από την ψευδαίσθηση που εχεις δημιουργήσει.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.728
Πόντοι
3.506
Δε μας λες τί πίνεις καλύτερα,
Θα σου πω τι να κάνεις καλύτερα: να πας να γαμηθείς. Που θα σου δώσω και λογαριασμό. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

Θα σε περιμένω να τα ξανατραγουδήσεις και μετά από ένα 3μηνο. Να 'χεις κάνει ταμείο από το τσιμπουκοκονσάλτιν, να ψωνίσεις και κανα μπουμπλε να γίνεις ζαμπόν, γιατί τώρα μου εξάπτεσαι και θα σου πάει η συστολική διακόσια πλας.

Αν αντέξεις μέχρι τότε την απαξίωση και τα χυσοβαφτίσια που θα τρως κάθε μέρα εδώ μέσα. Ναυάγιο της πούτσας και της βούρτσας.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Ο αρχοντας γαμησε τους γονους, τους εγδαρε, τους πετσοκοψε...Η βαλκανιος τσομπανικη υπεροχη επικρατησε στο τελος με εναν και μοναδικο νικητη...

Ετσι είναι.Βασικά τους εξαέρωσα γιατί αφαίρεσα την πηγή ισχύος τους,δηλαδή εμένα.Τους άφησα να φάνε τα σκατά τους.Είναι τρελό το παίγνιο,βγάζουν αφρούς οι τύποι.
Δεν το καταλαβαίνουν αυτό,το όλον το πώς γκενέν αυτό.Λένε όχι ρε πούστη είσαι μαλάκας,είσαι εντελώς μαλάκας μα εντελώς μαλάκας αλλά εγώ τι φταίω να με γαμήσεις?Γαμώ το στανιό μου γαμώ κτλ.
Αυτό όμως δεν μπορούνε να το εκφράσουνε εδώ είναι η πλάκα.Δεν μπορούνε να δώσουνε πρακτική μορφή.Ξέρουν τι γίνεται αλλά δεν μπορούνε να το πούνε.Οπότε εγώ αλωνίζω επιβάλλω τη δική μου άποψη.Σιγά μην τολμήσει αυτός να πει την αντίθετη.Δε θέλουν να το συζητήσουν έτσι καν σε αυτούς τους όρους και όπως βάζω το πλαίσιο.Βάζω το ερώτημα,δεν απαντάει ο άλλος δίνω εγώ την απάντηση κοκ.

Ρε μαν, ποιούς νομίζεις ότι πολεμάς; Κανένας δεν νοιάζεται για αυτά που λες. Ο κόσμος κοιτάει τις δουλειές του. Κι ας πούμε τους κατατρόπωσες όλους με τους βαλκανικούς σου πυραύλους. Τι περιμένεις, να στεφθείς νικητής; Ποιος νοιάζεται αν υπάρχεις; Σε 5-10 χρονάκια τι θα κάνεις που δεν θα μπορείς να τρέχεις και οι σπονσορέτες θα ανεβάσουν το κασέ, επειδή θα είσαι πιο μεγάλος και πιο φθαρμένος από το χρόνο;

ΟΚ, κάνε την τρέλα σου τρέχοντας σε Ουκρανίες, αλλά μήπως θα ήταν καλό να ξεκινάς να οργανώνεσαι και τοπικά; Ή να το έψαχνες και για καμμία σταθερή ελεύθερη σχέση παράλληλα; Ο χρόνος είναι αμείλικτος. Με τη φόρα που έχεις πάρει, αν δεν αλλάξεις τακτικές, θα πέσεις σίγουρα σε τοίχο και θα χτυπιέσαι για το πώς ήρθαν έτσι τα πράγματα δίχως να το καταλάβεις.

Εντάξει μάλλον στα χαμένα τα λέω, γιατί αυτά που γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας ειλικρινά.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Να οργανωθεί τοπικά ;;;
Σπονσορέτες στο ελλαδιστάν ;;;;;;;;;;

Με ελλεηνίδες μόνο κάρτες τσατ θα πλήρωνε , να στέλνει εμότικον σε καριολίδια για να παίρνουν δωροεπιταγές. Αδύνατον .

Έξω χουφτώνει , γαμάει και κάποιες .... όλα καλά.

Ελλάδα ... καπετανάκη , ποτε βούδα ποτε κούδα και πόζα ... στα ρολόϊ της αράχωβας το χειμώνα και με τους πελεκάνους στη μύκονο το καλοκαίρι !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom