Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
@John100

Οσοι στηριζουμε τον Αρχοντα εχουμε καποια κοινα χαραχτηριστικα
Μηδεν "πλατες", εργασια στην Ελλαδα που αργοτερα εγινε εργασια στο εξωτερικο

Αυτο σε κανει να αποκτας οπτικη την οποια δεν διανοειται ο ψωλας, ο γονος, το βυσμα, ο ατολμος, ο παντοφλακιας

Οσο και να διαβαζεις kman δεν θα μπορεσεις να τον καταλαβεις αν βρισκεσαι στις αναφερομενες κατηγοριες

Ο ξάδερφος μου είναι εξωτερικό από τα 22, στην Αμερική. Καλός μισθός, παντρεύτηκε, ζει νορμαλ. Τι σχέση έχει με εσένα και το ναυάγιο; Καμία.

Κόψτε εσείς οι αποτυχημένοι του εξωτερικού το τραγούδι με τα βιολιά ότι σας χτύπησε η μοίρα και ότι η κατάντια σας δεν ήταν θέμα επιλογής. Ήταν. Απλά εδώ κολλάει το εξής ρητό «μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου». Όταν πας εξωτερικό γιατί έχεις ψυχολογικά (εξηγούνται με λεπτομέρεια σε βιβλία κατά της κατάθλιψης) και νομίζεις ότι αν δε πας είσαι λίγος, ΕΠΟΜΕΝΟ είναι να πάει σκατα η φάση. Δεν έχουν όλοι πλάτες στην Ελλάδα κοκοβιε. Έχει γυναίκες καθαρίστριες με 350€ το μήνα, με τρεις ωρες λεωφορείο πήγαινε έλα, και με παιδί, που βγάζουν δουλειά που εσυ (και εγω) δε θα αντέχαμε πάνω από μήνα. Βούλωνε επιτέλους. Βούλωνε.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Aμα εχεις ξαδερφο Αμερικη και σου ειπε τελειωσε τι το συζηταμε:idiot::idiot::idiot:

ΝΑΥΑΓΙΑ σταματηστε να σπαμαρετε
εδω γραφουν οσοι εχουν ζωντανη σχεση με εξωτερικο

οι υπολοιποι ας αρκεστουν σε ερωτησεις
οι κρισεις ειναι γελοιες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να οργανωθεί τοπικά ;;;
Σπονσορέτες στο ελλαδιστάν ;;;;;;;;;;

Με ελλεηνίδες μόνο κάρτες τσατ θα πλήρωνε , να στέλνει εμότικον σε καριολίδια για να παίρνουν δωροεπιταγές. Αδύνατον .

Έξω χουφτώνει , γαμάει και κάποιες .... όλα καλά.

Ελλάδα ... καπετανάκη , ποτε βούδα ποτε κούδα και πόζα ... στα ρολόϊ της αράχωβας το χειμώνα και με τους πελεκάνους στη μύκονο το καλοκαίρι !

Εννοεί στη Γερμανία.Αυτό έχει κάποια βάση όντως.Το έκανα λίγο αλλά δε με εξιτάρει τόσο η εμπειρία.Είναι μια εναλλακτική πάντως.Τώρα με τον κορωναιό ίσως και καλή επιλογή.
Ελλάδα έχει σπόνσορινγκ αλλά με ξένες κυρίως.Να βρεις τίποτα Πολωνέζες,Ρωσίδες κτλ.Που πλέον δεν έχει πολλές εκτός από ΜΙΛΦ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Να σπονσοράρεις γερμανίδες ;;;

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
στο μεταξυ ο Βλακμαν εχει βγαλει και τους χρυσους 3 κανονες για να εισαι σπονσορας αλλα ο ιδιος δεν πληροι τουλαχιστο τους 2 :2funny::2funny::2funny::2funny:

γιατι ουτε ξενες γλωσσες ξερει, αλλα το κυριοτερο ειναι αφραγκος :2funny::2funny::2funny: μενει σε ενα ισογειο ενος δωματιου με τη χεστρα διπλα στο κεββατι που του το παραχωρει η δουλεια του και μετα απο 8 μηνες καραντινας που εκανε το σκατο του παξιμαδι καταφερε να μαζεψει το αστρονομικο ποσο των 1500 ευρω σε βαλκανικους πυραυλους για να παει στο κιεβο να τα σκασει στην ατζουμπαλη την ξυλαγκουρη :2funny::2funny::2funny::2funny:

ειναι τοσο αποτυχημενος, που χανει ακομα και σε ενα ανυπαρκτο παιγνιο που εχει δημιουργησει και εχει φιαξει τους κανονες μοναχος του :2funny::2funny::2funny:

ε ρε πλακες με τον καραγκιοζη :2funny::2funny::2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να σπονσοράρεις γερμανίδες ;;;

Εχει και Γερμανίδες αλλά κυρίως έχει Σλάβες εδώ.Και Ιταλίδες κτλ.Δεν κοστίζουν περισσότερο οι Γερμανίδες από τις Ουκρανές ή τις Ρωσίδες,πάνω κάτω τα ίδια σκας.Αλλά είναι πολύ οργανωμένες οι Γερμανίδες θέλουν πρόγραμμα και σου σπάνε λίγο τα αρχίδια.Εγώ είμαι πιο αυθόρμητος.
Είναι και κάπως ντεκαυλέ στην εμφάνιση οι Γερμανίδες,πολύ εναλλακτικές,τατού κτλ.Ιδανικές για σπονσοριλίκι είναι Ουκρανές,Λευκορρωσίδες,Ρωσίδες και Πολωνέζες.Το έχουν στο αίμα τους.

Ρεπορτάζ για Γερμανίδες σπονσορέτς.Μια χιλιάρα το μήνα σκας για να γαμάς δις τη βδομάδα λέει ο σπόνσορας.150 ευρώ περίπου τη συνάντηση τσιμπάει η άλλη.Δεν είναι πολλά.Αλλά βλέπετε την κοινωνική κατακραυγή.Δεν είναι τόσο κοινωνικά αποδεκτό όσο ανατολικότερα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
στο μεταξυ ο Βλακμαν εχει βγαλει και τους χρυσους 3 κανονες για να εισαι σπονσορας αλλα ο ιδιος δεν πληροι τουλαχιστο τους 2 :2funny::2funny::2funny::2funny:

γιατι ουτε ξενες γλωσσες ξερει, αλλα το κυριοτερο ειναι αφραγκος :2funny::2funny::2funny: μενει σε ενα ισογειο ενος δωματιου με τη χεστρα διπλα στο κεββατι που του το παραχωρει η δουλεια του και μετα απο 8 μηνες καραντινας που εκανε το σκατο του παξιμαδι καταφερε να μαζεψει το αστρονομικο ποσο των 1500 ευρω σε βαλκανικους πυραυλους για να παει στο κιεβο να τα σκασει στην ατζουμπαλη την ξυλαγκουρη :2funny::2funny::2funny::2funny:

ειναι τοσο αποτυχημενος, που χανει ακομα και σε ενα ανυπαρκτο παιγνιο που εχει δημιουργησει και εχει φιαξει τους κανονες μοναχος του :2funny::2funny::2funny:

ε ρε πλακες με τον καραγκιοζη :2funny::2funny::2funny:

Πλεον δεν είναι ούτε κατά διάνοια αστείο το όλο σκηνικό με τον Κμαν

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Να οργανωθεί τοπικά ;;;
Σπονσορέτες στο ελλαδιστάν ;;;;;;;;;;

Με ελλεηνίδες μόνο κάρτες τσατ θα πλήρωνε , να στέλνει εμότικον σε καριολίδια για να παίρνουν δωροεπιταγές. Αδύνατον .

Έξω χουφτώνει , γαμάει και κάποιες .... όλα καλά.

Ελλάδα ... καπετανάκη , ποτε βούδα ποτε κούδα και πόζα ... στα ρολόϊ της αράχωβας το χειμώνα και με τους πελεκάνους στη μύκονο το καλοκαίρι !

Όταν λέω τοπικά, εννοώ με βάση την έδρα του, δηλ. Γερμανία.
Κάποια κράτη είναι πόλος έλξης για άλλα κράτη. Η Γερμανία, από ό,τι ξέρω μαζεύει κόσμο από ανατολ. μπλοκ, η Μ. Βρετανία έχει το commonwealth, η Γαλλία τις δικές της πρώην αποικίες, η Ισπανία από λατινική Αμερική κλπ. Έρχεται νέος κόσμος να βρει την τύχη του και υπάρχει δυναμικό για σπονσορέτες.

Ίσως είναι μία καλή ιδέα να ψάχνει για νεοφερμένες σλάβες στην Γερμανία ή για άλλες που θέλουν να έρθουν. Δεν γνωρίζω όμως καλά το τοπίο, οπότε είναι μία υπόθεση. Ας μας διαφωτίσει όποιος ξέρει καλύτερα.

Τώρα για Ελλάδα. Το τοπίο είναι δύσκολο, αλλά αν έχεις την τρέλα του σπόνσορα και μένεις μόνιμα Ελλάδα, τι θα κάνεις; Θα προσπαθήσεις να οργανωθείς τοπικά όπως μπορείς.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στο μεταξύ ... λέτε ναυάγιο τον Κμαν ... που έχει ανεβάσει φωτό από αρκετές γκόμενες εδώ μέσα, μπάνικες όλες !!!!

Και ο οποίος χαλάει λεφτά που βγάζει δουλεύοντας. Ας τα βάζει σε καταστροφέα εγγράφων στην τελική , δουλεύει , δικά του είναι , μαγκιά του , καπέλο του.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Παιδιά , συγγνώμη για την παρέμβαση , αλλά είμαστε κι εμεις που διασκεδάζουμε με το θρεντ και το γαματε. Και η κατασταση με την καραντινα ειναι δυσκολη ψυχολογικα , το ξερετε ολοι..
Δεν υπαρχει λογος να βριζεστε μεταξυ σας ή να κοκορομαχείτε για το ποιος ειναι μεγαλυτερο ναυαγιο. Και γενικως κατω τα χερια απ' τα ναυαγια του μπου. ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ. . :hi:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελλάδα εγώ σπονσόραρα γκόμενες μέχρι το 2012 αλλά τότε είχε ακόμα,με την κρίση άρχισαν να φεύγουν μαζικά.Τώρα δε νομίζω να έχει μείνει τίποτα.
Και τότε πιο εύκολο ήταν να σπονσοράρεις Ρωσίδες,Πολωνέζες,Ουκρανές και να τις φέρνεις Ελλάδα παρά μόνιμες εν Ελλάδι.Ελλάδα το μεγάλο συν ήταν το πολύ μικρό σχετικά κόστος στο σπόνσορινγκ.Αλλά τότε και ανατολική Ευρώπη το ίδιο κόστιζε περίπου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε παίδες ... εδώ έχουμε άλλον που ήταν 25 χρόνια ιταλία για σπουδές και δεν πέρασε ούτε ένα μάθημα ....
και γύρισε μετά στο παιδικό του δωμάτιο να γίνει άεργος .... και ψάχνει γκόμενα στο μπου.κομ ....

Θα πείτε ναυάγιο των Κμαν ;;;;;;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Το τριπτυχο για να γαμας ΣΥΧΝΑ ωραια μουνια ( 7αρια - 8αρια )στο μπλοκ με απλα κερασματα και καποιες φορες με ελαχιστα λεφτα στο χερι (χαρτζιλικι) ειναι με αυτη την σειρα:
Μονιμοτητα
Οικονομικη ανεση
Γλωσσα

Το εκανα οποτε ...

ισχυει πανω κατω μεχρι τα 50 , μετα κλαφτα

Τί ακριβώς εννοείς με το "μονιμότητα"; Να πάω να μείνω εκεί; :think:
Φυσικα ,τι αλλο θα μπορουσα να εννοω? :confused:

Ντάξει, χαίρω πολύ Κώστας.

Θα έχω δηλαδή μια άλφα οικονομική ευχέρεια και θα αφήσω τη ζωάρα μου στην Ελλάδα (φαί, καιρός, θάλασσα, φίλους) για να ζήσω στη λασπο-Ουκρανία... :rolleyes:

Το ζητούμενο είναι να γαμάς Σλάβες, χωρίς να χρειάζεται να τρως στη μάπα τo πακέτο των χωρών αυτών 365 μέρες το χρόνο.
Καταρχην ειπα να μενεις οχι να δουλευεις και αυτο σημαινει οποτε γουσταρεις κατεβαινεις στον "παραδεισο" Ελλαδα αφου θες καιρο και θαλασσα ...
ακυρο λοιπον το 365 μερες
Φαι αν πληρωνεις και δεν εισαι σπαγγος εχει καλο σε ωραια ρεστοραν και φιλους βρισκεις καινουργιους αν δεν εισαι μαλακας ...
και αυτο ακυρο

Οι σλαβες/ανατολικες που κατοικουν εδω ειναι πολυ χειροτερες απο τις περισσοτερες (οχι ολες) που μενουν στις χωρες τους ,ασε που εδω θα γαμησεις δυο-τρεις τον χρονο και θα πανηγυριζεις ... δεν αναφερομαι σε τετοια ποιοτητα/ποσοτητα
παει και αυτο

Βεβαια ολο το σκηνικο κοστιζει κατι παραπανω ετσι απο το να καθοσουνα συνεχεια στην Ελλαδα αλλα και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος δεν γινεται (εγω τοκανα για καποια χρονια στο Κισιναου γιατι ετσι μου καυλωσε ,δεν ειναι για ολους παραμενει ομως ο μονος τροπος για το ΣΥΧΝΑ που εγραψα)
οτι αλλο θελεις ρωτα :confused: :confused: :confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Το τριπτυχο για να γαμας ΣΥΧΝΑ ωραια μουνια ( 7αρια - 8αρια )στο μπλοκ με απλα κερασματα και καποιες φορες με ελαχιστα λεφτα στο χερι (χαρτζιλικι) ειναι με αυτη την σειρα:
Μονιμοτητα
Οικονομικη ανεση
Γλωσσα

Το εκανα οποτε ...

ισχυει πανω κατω μεχρι τα 50 , μετα κλαφτα :confused:

Τί ακριβώς εννοείς με το "μονιμότητα"; Να πάω να μείνω εκεί; :think:
Φυσικα ,τι αλλο θα μπορουσα να εννοω? :confused:

Ντάξει, χαίρω πολύ Κώστας.

Θα έχω δηλαδή μια άλφα οικονομική ευχέρεια και θα αφήσω τη ζωάρα μου στην Ελλάδα (φαί, καιρός, θάλασσα, φίλους) για να ζήσω στη λασπο-Ουκρανία... :rolleyes:

Το ζητούμενο είναι να γαμάς Σλάβες, χωρίς να χρειάζεται να τρως στη μάπα τo πακέτο των χωρών αυτών 365 μέρες το χρόνο.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΙΝ
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ 4000 ΠΛΑΣ ΝΕΤΤΟ
ΣΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΡΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΑΛΛΙΩς ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΦΟ ΧΑΡΤΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ
ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΦΆΣΗ ΟΥΚΡΑΝΊΑ
4 πολλα εβαλες , με 2500 καθαρα το μηνα μια χαρα εισαι Μολδαβια-Ουκρανια

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ΚΜΑΝ, μην τους ακους, καλα κανεις. Τα λεφτα ειναι για να ξοδευονται.
Ασε που το να πηγαινεις εσυ στα μουνολιβαδα εχει και μια περιπετεια. Ποιος ο λογος να πας μεχρι μαριαχιλφε στρασε για να γαμησεις αν δεν εχει και λιγη περιπετεια

Αυτοί νομίζουν οτι είναι θέμα θέσης,κοννέ.Αν έχεις τη θέση και τα κοννέ όλα ανοίγουν διάπλατα διά μαγείας.Καλά ναι,σίγουρα.
Εγώ προβάλλω την προσπάθεια,την αγρίου τύπου βολονταριστική δράση όπου ανατρέπεις τους συσχετισμούς και προχωράς γαμώντας.Είναι αιφνιδιασμός,σοκ και δέος φάση.Βαλκάνια φάση,πούτσα το κεφάλι.Φέρνεις βαλκανιοποίηση,βάζεις μπουρλότο.

Ετσι ειναι. Οι γονοι και οι ψωλαδες, ηθελαν μια καθημερινοτητα για τον kman να δουλευει Αθηνα την ιδια δουλεια που κανει Γερμανια και να βγαζει 1000 ευρω, να δινει τα 500 για να νοικιασει σπιτι (με ενοικιαστη καποιον γονο-ψωλα προφανως) να αγωνια αν του φτασουν τα λεφτα να βγαλει το μηνα, να κανει μπανια Νεα Μακρη, να βγαινει Μπουρναζι και να τσιγουνευεται να παρει δευτερο ποτο για να βγαλει το μηνα, να γαμαει Μεταξι, επειδη ειναι πιο φθηνα απο Φυλης, κλπ Και αυτοι να τσεπωνουν 3-4000 το μηνα απλα και μονο επειδη εχουν τον τιτλο μεσω βυσματος, να του δινουν εντολες και να του εγκρινουν τις αδειες.

Αντ αυτοθ, ο αρχοντας τους επιφυλαξε ενα διαφορετικο στησιμο της σκακιερας. Δουλευει για τα πενταπλασια λεφτα, ταξιδευει διαρκως στις αδειες του, παρεα με μουναρες ουκρανεζες και λοιπες σλαβες, την αραζει σε γαμτα ξενοδοχεια, τρωει αστακομακαροναδες και πινει γαλικες κρασουμπες οπου σταθει και οπου βρεθει, κανει διακοπες Σαντορινες, κλπ

Ο αρχοντας γαμησε τους γονους, τους εγδαρε, τους πετσοκοψε...Η βαλκανιος τσομπανικη υπεροχη επικρατησε στο τελος με εναν και μοναδικο νικητη...

Τεράστιες αλήθειες αυτό το ποστ. Πρέπει να το έχουν εικόνισμα όσοι είναι εξωτερικό. Βέβαια και έξω έχει ένα σωρό ψωλαδες/γόνους που τα τρώνε από τα νοίκια αλλά τουλάχιστον έχεις και εσυ την ευκαιρία να κανεις λεφτά

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.354
Πόντοι
4.746
Οπότε εγώ αλωνίζω επιβάλλω τη δική μου άποψη.
Ποια αποψη απ' ολες.. της σεναριολογιας-κοπρολαγνειας-κτηνοβασιας -λεκτικης βιας -ναζισμου - ή του πυρφορισμου :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Εχει πολλά ονόματα.Η πρώτη ονομασία ελληνική ήταν Λεόπολις.Η γερμανική είναι Lemberg.Η πολωνική είναι Lwow.Η ουκρανική είναι Lviv κτλ.Αλλες φορές το αποκαλώ Λβωφ άλλες Λβιβ ανάλογα με το context.

Ρε μαλακα μην παριστάνεις τον ειδικό σε βαρέθηκε η ψυχή μου
Για τους άσχετους είσαι ειδικός
Αλλά για τους ειδικούς είσαι άσχετος
Τεσπα δεν έχει προσωπική αντιπαράθεση το θέμα
Οι λόγοι που έχει χαλάσει η αγορά πλέον στην Ζαπατνα είναι ένας Η φρη βίζα που συνδυάζεται κ με βίζα εργασίας στην Πολωνία,που σημαίνει ότι όποιος δώσει 300 η 500ε πάει όπου θέλει για δουλειά
Τα λεφτά έρχονται πίσω από μανάδες αδέρφια θείους κλπ
Είναι φάση μολντοβα
Βέβαια εδώ δεν πέφτουν 5χιλιαρα στο σπίτι όπως στο Κισινάου από τους μετανάστες
Αλλά ένα 1000 μπαίνει
Με αποτέλεσμα η νεολαία λόγω κ χαμηλών τιμών σε καφέ κλαμπ ρούχα κινητά κλπ είναι ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ από την Ελλάδα πχ
Νοοτροπία πουτανιας υπάρχει πληθώρα μουνιων υπάρχει
Αλλά πλέον το παίζουν και δεν κάθονται
Παίζει πολύ μπλα.μπλα κ μάρκετινγκ
Δηλ όπως προείπα
Τέλος
Πιο ανατολικά στο κέντρο είναι σαφώς καλύτερα αλλά σαφώς μακρύτερα
Αυτά που λέει ο ΒΛΑΞ ναυάγιο αρχηγός ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,Κίεβο είναι απόλυτα άκυρο ,εκτός αν είσαι πολύ απελπισμένος όπως ο αρχηγός
Ναι θα βρεις ξεπετα με 100 500 ευρώ
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΟΘΟ ΤΟ ΒΑΛΙΟΥ? ΤΙ ΚΈΡΔΙΣΕΣ?

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΕΛΩς
το φλαιρ τους ουκρανικού γαμισου κι αυτή η ατμόσφαιρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ
Είναι για κλαμπινγκ σοσιαλαιζιμγκ.και.λοιπες ΑΕΡΟΓΑΜΙΕΣ
υγ
Για όσους σχεσακιδες κλπ ΥΟΑΡΧΕΙ ΠΟΛΎ ΠΕΔΊΟ ΣΡΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΟΑ ,άλλο τινά κι άλλο τ άλλο
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩ που λέει ο ΒΛΑΞ αρχηγός ναυάγιο
Εδώ είναι
Απλά.ταβ αργκετ από.τις κανονικές μουναρες που παλιά ήταν να φάμε να πιούμε να αρπάξουμε κι ένα πούτσο,άλλαξαν
Θέλουν σχέση λοβ στορυ Λονγκ τερμ κλπ
Όποιος.εχεινορεξη για τέτοια θα βρει μουναρες για τα δεδομένα της Ελλάδας πολλές διαθέσιμες
Αλλά ψεκάζω και φεύγω ΔΕΝ θα βρει στην Ζαπατνα
Αυτά
Μην ακούτε τον ΚΜΑΝ ,λέει ονειροφαντασιες κ μπούρδες συνέχεια με ψήγματα αληθειας

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οδυσσο που πλεον δεν εχω αρπακτικα οι γκομενες να σε αρμεγουν με 2500 σε 10 μερες ζω καλα.
τον μηνα ομως δεν τον βγαζω γιατι σε 10 μερες θα θελω τουλαχιστο 700 ευρο σε μαχαζια ρουχα.
φαι δεν πηγαινω σε ακριβα στεκια και ρεστορραν,παω σε τουρκικα,γεωργιανα για σουβλακι,πιτσα,ουκρανικα
απλα πραγματα οχι σε κυριλε,για αυτο με φτανουν.κιεβο για 8 μερες θα επαιρνα παλαιοτερα 3-4 χιλιαδες
δεν χαλουσα εκει σε ρουχα αλλα κερνουσα συνεχεια γκομενες.οδυσσο δεν εχω που να τα χαλαω και κανω
αγορες περνωντας την ωρα μου.εδω ουτε πουτανες δεν βρισκεις πλεον,δυσκολα εχουν εξαφανιστει.
ουτε πλεον βλεπω γκομενες που ερχωνταν απο αλλου και εψαχναν να σπιτωθουν,ολες τακτοποιημενες.
διαφωνω με τασο γιατι με 2500-3000 τον μηνα δεν κανεις ζωαρα για ενα μηνα αλλα για 7 -8 μερες.
με 3000 δεν βγαζω τον μηνα εγω που δεν ξοδευομαι πλεον σε γκομενες γιατι και να θελεις δεν εχει πλεον.
για αυτο ετοιμαζομουν κιεβο γιατι τουλαχιστο εκει εχει δεκαδες να κερασεις και να γνωρισεις σε σχεση με οδυσσο
που ειναι αλλη κατασταση.κιεβο για 10 μερες θα εχω 2500-2800 με το γριβνα πανω και ξερω πως να ξοδευτω και
πως να μην κερναω αλεστα καθε αδεσπωτη οπως εκανα πριν χρονια.

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Ρε παίδες ... εδώ έχουμε άλλον που ήταν 25 χρόνια ιταλία για σπουδές και δεν πέρασε ούτε ένα μάθημα ....
και γύρισε μετά στο παιδικό του δωμάτιο να γίνει άεργος .... και ψάχνει γκόμενα στο μπου.κομ ....

Θα πείτε ναυάγιο των Κμαν ;;;;;;
ΝΑΥΑΓΙΟ είναι ο αρχηγός
Δεν σώζεται η κατάσταση
Έχει έναν ωραίο απολαυστικό λόγο
Είναι εύστοχος στα κοινωνικά θέματα
Αλλά πο μουνι είναι Ναυγιο μεγαλύτερο του Σάμινα
Τιτανικός δεν είναι ακόμα,αλλά πλησιάζει
Βέβαια απευθύνεται σε στερημένος κι ΑΓΑΜΗΤΟΥσ εν γένει κι ότι και να ποσταρει σας φαίνεται θεϊκό
Σε αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω
Από τις 30 φωτό πουχει βάλει εγώ γαμουσα 4 με 5 κι ενοειττε αν τις πλήρωναν τίποτα πιο πάνω από 1000 η 1500 χριβνα δηλ 30 με 40ευρω
ΔΕΝ ΥΟΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΛΙΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΞΙΤΑΡΕΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ Κ ΝΑ ΧΑΛΑΣ 300ΑΡΙΑ ,εκτός κι αν είσαι ναυάγιο τελείως
Εάν ισχύουν τα νούμερα που λέει,ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑΥΑΓΙΟ
Εάν κάνει πλάκα και δίνει κάνει 50αρο την κάθε μία είμαι μαζί του,αν και δεν Μ αρέσουν τα αγγούρια που ποσταρει με εξαιρέσεις τιςν4,5 που είπα σε σύνολο δέκα χρόνια που τον διαβάζω
Κατά τωαλλα μαζίε τον μιτσο λ.τομ μπλασκο είναι οι ηγέτες των νημάτων σανπλα.μπλα κ φιλοσοφία
Αλλά από γαμησι καινχιτ Εντ ρανβφασεθς εντός πεδίου με μουνια κάποιων αξιώσεων είναι κ ήταν και οι δυο.πορδος.και κμαν ,για μπλασκο δεν ξέρω,οι άλλοι δύο ήταν και παραμένουν ΑΡΧΙΝΑΥΑΓΙΑ,με την διαφορά ότι ο αρχηγός γαμαει ανεξάρτητα τα φύκια για κορδέλες που πληρώνει,ο μίτσος τοχει κόψει εδώ και δεκαετία το χομπυ,κ τότε με.πενιχρα αποτελέσματα πάντα
Οπότε σε.σχεση με τον μιτσο ο κμαν είναι ΑΡΧΗΓΟΣ,σε σχέση.με.κανονικιυς καμακερονανατ μπλοκ ήταν κ παραμένει ΝΑΥΑΓΙΟ
Διαλεγεις και παίρνεις αποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom