Φυσικα ,τι αλλο θα μπορουσα να εννοω?Το τριπτυχο για να γαμας ΣΥΧΝΑ ωραια μουνια ( 7αρια - 8αρια )στο μπλοκ με απλα κερασματα και καποιες φορες με ελαχιστα λεφτα στο χερι (χαρτζιλικι) ειναι με αυτη την σειρα:
Μονιμοτητα
Οικονομικη ανεση
Γλωσσα
Το εκανα οποτε ...
ισχυει πανω κατω μεχρι τα 50 , μετα κλαφτα
Τί ακριβώς εννοείς με το "μονιμότητα"; Να πάω να μείνω εκεί;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
η "τεχνική" του σπόνσορινγκ είναι μία.
διαθέτεις ένα ικανό ποσό (το σπορ είναι για λίγους), συμφωνείς με την γκόμενα και υλοποιείτε τα συμφωνηθέντα. και περνάτε καλά ο καθένας από τη μεριά του. ενίοτε όντως περνάτε καλά και οι δύο (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
πληρώνεις με το μήνα.
η γκόμενα σχεδόν πάντα μένει στην πολη σου ή έρχεται σε σένα όποτε πρέπει αν για κάποιο λόγο είναι συμφωνία με κοπέλα που ζει αλλού.
αν καμιά φορά επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κανα ταξίδι αναψυχής σε πάει στα μέρη της παίζει κι αυτό. μιλάμε για μια στο τόσο.
όλα τα άλλα ΔΕΝ είναι σπονσορινγκ. είναι κάτι άλλο, βρείτε την κατάλληλη λέξη ή όποια λέξη, στ'αρχίδια μας.
πάντως
ΔΕΝ τρέχεις εσύ στη γκόμενα, στα ξένα και στα "μουνολίβαδα" μη χέσω.
ΔΕΝ γυρνάς γύρω γύρω στα μπαράκια με "βαλκανικούς πυραύλους" μη χέσω.
ΔΕΝ υπάρχουν "τεχνικές" και πούτσες μπλε.
ΔΕΝ κάνεις τη ζωή σου ένα ατέλειωτο πάρε δώσε και ψάξιμο για φτηνό-καλό-σκατά φατά...
ΔΕΝ υπαρχουν "μέρη ανίχνευσης θηράματος" μη χέσω ούτε "ρεπορτάζ εκ του πεδίου". πάλι μη χέσω.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ, είναι κακομοιρίες ανθρώπων που δεν μπορούν να γαμήσουν αλλιώς (χωρίς να πληρώσουν), παράλληλα δεν έχουν ικανό χρήμα, και έχουν δημιουργήσει μια ηλίθια σεξο-κοσμο-θεωρία για να δικαιολογούνται στους άλλους και στον εαυτό τους για αυτό που κάνουν.
πολύ πιο τίμιο: δώσε όσα μπορείς σε βίζιτες ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ώστε να περνάς καλά όπως εσύ γουστάρεις.
ΜΟΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ, ΒΡΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ
Να αγιάσει το στόμα σου ρε Γιάννη.
Και ελπίζω επιτέλους οι μοντεράτορες να ασχοληθούν με το νήμα,ρίχνοντας ένα οριστικό λουκέτο και να στείλουν τον Κμαν για μπάνιο.
ΚΜΑΝ, μην τους ακους, καλα κανεις. Τα λεφτα ειναι για να ξοδευονται.
Ασε που το να πηγαινεις εσυ στα μουνολιβαδα εχει και μια περιπετεια. Ποιος ο λογος να πας μεχρι μαριαχιλφε στρασε για να γαμησεις αν δεν εχει και λιγη περιπετεια
Αυτοί νομίζουν οτι είναι θέμα θέσης,κοννέ.Αν έχεις τη θέση και τα κοννέ όλα ανοίγουν διάπλατα διά μαγείας.Καλά ναι,σίγουρα.
Εγώ προβάλλω την προσπάθεια,την αγρίου τύπου βολονταριστική δράση όπου ανατρέπεις τους συσχετισμούς και προχωράς γαμώντας.Είναι αιφνιδιασμός,σοκ και δέος φάση.Βαλκάνια φάση,πούτσα το κεφάλι.Φέρνεις βαλκανιοποίηση,βάζεις μπουρλότο.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Καλησπέρα φίλεΕίναι χαρακτηριστικό των ‘’Υψηλού επιπέδου Κοκάκηδων’’ που 2-3 χρόνια πριν συνανστρεφόμουν αλλά δεν καταλάβαινα στο λονδίνο, και τους ζήλευα που τράβαγαν κάτι εννιάρια ρωσάκια που μου γύριζαν το λαιμό χωρίς να το θέλω. Ο σνομπισμός .
Είναι το απαραίτητο στάδιο για κάποιον μέχρι να αποκτήσει την αρχοντιά και την αισθητική που προκύπτουν από την εμπειρία.
Και η κόκα μέσω της έκρηξης όξυνσης των αισθήσεων σου σε κάνει να αναζητάς αισθητική κα νόημα σε καραμαλακίες του κερατά.
Τότε συνειδητοποίησα γιατί οι καλλιτέχνες γίνονται τζάνκια.
Ουσιαστικά μέσω της τέχνης τους δίνουν δομή νόημα και αισθητική σε καραμαλακίες του κερατά με ένα αποτέλεσμα που όμως περιέργως μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αντέχει.
Επίσης με έκανε να διακρίνω πολύ πλεον καθαρά ότι η έπαρση δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμουφλαρισμένη έλλειψη αυτοπεποίθησης που βοηθάει κάποιους να έχουν την ψευδαίσθηση ότι αντιμετωπίζουν την ζωή με κάποια επίφαση παληκαριάς.
Ομολογώ ότι όταν γράφτηκα στο σάιτ δεν περίμενα να βρώ ποστ σαν και αυτά εδώ μέσα.
Μπήκα και διάβασα τα νήματα που έχεις ανοίξει για τη Καμπότζη ( siem rip ) τη μαδαγασκάρη και τη Ταιλάνδη αυτό με τις εικόνες.
Μονορούφι διαβάζονται. Φαίνεται ότι το χεις με το γράψιμο. Και φαίνεται επίσης ότι γουστάρεις ταξίδια και δεν είσαι πορνοτουρίστας.
Και παρόλο που είμαι βαμένος Σλαβολάτρης και δεν γουστάρω μαύρες και ασιάτισες γενικά πρέπει να παραδεχθώ ότι οι κοπέλες που βρήκες εκεί είναι πολύ άνω του μετρίου.
Κάνει κρά ότι είσαι έμπειρος και ξερεις να βρίσκεις.
Γράφεις κάπου αλλού ;; Δεν είναι ανάγκη να πείς που, καταλαβαίνω. Απλά αν γράφεις κάπου άλλου με άλλη θεματολογία ρωτάω ;;
Ενα τεράστιο respect απο μένα
Και εγώ Σλαβολάτρης είμαι. Και σήμερα κυριως με Σλάβες παίζω είτε γκόμενες είτε επαγγελματίες. Φαίνεται άλλωστε και απο τις κριτικές μου στις επαγγελματίες.
Εχω ποστάρει και κάποιες Σλάβες γκόμενες εδώ πιο παλιά.
Στα επαγγελματικά μου ταξίδια η στις διακοπές μου όμως στο εξωτερικό δεν θα τραβολογάω Σλάβες μαζί μου.
Ολοι χρειάζονται την αλλαγή. Και κάτι κορεσμένοι σαν την αφεντιά μου την χρειάζονται περισσότερο.
Ισως άντρες στην ηλικία σου να μην το πολυνοιώθουν αυτό που λέω. Οταν μεγαλώσεις είναι πολύ πιθανό να καταλάβεις τι εννοώ.
Αν είσαι άνετος και δεν αγχώνεσαι να γαμήσεις όπου και να πας θα τη βρείς την άκρη. Αρκεί να ξέρεις να ψάχνεις, να έχεις εμπειρία για να αποφεύγεις κακοτοπιές, και να μην είσαι άμπαλος με τις γυναίκες.
Αν τα καταφέρεις έχει καλώς. Αν όχι για αυτό υπάρχουν οι επαγγελματίες.
Γράφω και σε άλλα fora αλλα σε θέματα σχετικά με τη δουλειά μου.
Απλά η ''ζούγκλα'' εδώ μέσα κάπου μου αρέσει. Εν αντιθέσει με τα γεμάτα ανθρώπινες οχιές και υαινες των σαλονιών και των λεσχών, στις ζούγκλες κανείς δεν σκοτώνει αν δεν πεινάει.
Μην εντυπωσιάζεσαι απο μουσεία σαν την αφεντιά μου.Απ τα μουσεία μαθαίνεις αλλα ποτέ δεν ζηλεύεις ένα μουσείο.
Οι περισσότεροι άντρες της ηλικίας μου θα έδιναν το ενάμισι αρχίδι τους για να γυριζαν στην ηλικία σου ( υποθέτω ότι είσαι κάτω απο 30 ).
Είσαι στην ηλικία που μπορείς να τα έχει όλα αλλά δεν το ξέρεις.
Keep Walking
Οχι και να κλεισει το νημαΚαι ελπίζω επιτέλους οι μοντεράτορες να ασχοληθούν με το νήμα,ρίχνοντας ένα οριστικό λουκέτο
τοσα αλλα ανουσια θρεντ υπαρχουν αλλωστε ...
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.445
- Πόντοι
- 4.746
η "τεχνική" του σπόνσορινγκ είναι μία.
διαθέτεις ένα ικανό ποσό (το σπορ είναι για λίγους), συμφωνείς με την γκόμενα και υλοποιείτε τα συμφωνηθέντα. και περνάτε καλά ο καθένας από τη μεριά του. ενίοτε όντως περνάτε καλά και οι δύο (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
πληρώνεις με το μήνα.
η γκόμενα σχεδόν πάντα μένει στην πολη σου ή έρχεται σε σένα όποτε πρέπει αν για κάποιο λόγο είναι συμφωνία με κοπέλα που ζει αλλού.
αν καμιά φορά επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κανα ταξίδι αναψυχής σε πάει στα μέρη της παίζει κι αυτό. μιλάμε για μια στο τόσο.
ολα τα άλλα ΔΕΝ είναι σπονσορινγκ. είναι κάτι άλλο, βρείτε την κατάλληλη λέξη ή όποια λέξη, στ'αρχίδια μας.
πάντως
ΔΕΝ τρέχεις εσύ στη γκόμενα, στα ξένα και στα "μουνολίβαδα" μη χέσω.
ΔΕΝ γυρνάς γύρω γύρω στα μπαράκια με "βαλκανικούς πυραύλους" μη χέσω.
ΔΕΝ υπάρχουν "τεχνικές" και πούτσες μπλε.
ΔΕΝ κάνεις τη ζωή σου ένα ατέλειωτο πάρε δώσε και ψάξιμο για φτηνό-καλό-σκατά φατά...
ΔΕΝ υπαρχουν "μέρη ανίχνευσης θηράματος" μη χέσω ούτε "ρεπορτάζ εκ του πεδίου". πάλι μη χέσω.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ, είναι κακομοιρίες ανθρώπων που δεν μπορούν να γαμήσουν αλλιώς (χωρίς να πληρώσουν), παράλληλα δεν έχουν ικανό χρήμα, και έχουν δημιουργήσει μια ηλίθια σεξο-κοσμο-θεωρία για να δικαιολογούνται στους άλλους και στον εαυτό τους για αυτό που κάνουν.
πολύ πιο τίμιο: δώσε όσα μπορείς σε βίζιτες ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ώστε να περνάς καλά όπως εσύ γουστάρεις.
ΜΟΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ, ΒΡΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Ασε που το να πηγαινεις εσυ στα μουνολιβαδα εχει και μια περιπετεια. Ποιος ο λογος να πας μεχρι μαριαχιλφε στρασε για να γαμησεις αν δεν εχει και λιγη περιπετεια
Αυτοί νομίζουν οτι είναι θέμα θέσης,κοννέ.Αν έχεις τη θέση και τα κοννέ όλα ανοίγουν διάπλατα διά μαγείας.Καλά ναι,σίγουρα.
Εγώ προβάλλω την προσπάθεια,την αγρίου τύπου βολονταριστική δράση όπου ανατρέπεις τους συσχετισμούς και προχωράς γαμώντας.Είναι αιφνιδιασμός,σοκ και δέος φάση.Βαλκάνια φάση,πούτσα το κεφάλι.Φέρνεις βαλκανιοποίηση,βάζεις μπουρλότο.
Ετσι ειναι. Οι γονοι και οι ψωλαδες, ηθελαν μια καθημερινοτητα για τον kman να δουλευει Αθηνα την ιδια δουλεια που κανει Γερμανια και να βγαζει 1000 ευρω, να δινει τα 500 για να νοικιασει σπιτι (με ενοικιαστη καποιον γονο-ψωλα προφανως) να αγωνια αν του φτασουν τα λεφτα να βγαλει το μηνα, να κανει μπανια Νεα Μακρη, να βγαινει Μπουρναζι και να τσιγουνευεται να παρει δευτερο ποτο για να βγαλει το μηνα, να γαμαει Μεταξι, επειδη ειναι πιο φθηνα απο Φυλης, κλπ Και αυτοι να τσεπωνουν 3-4000 το μηνα απλα και μονο επειδη εχουν τον τιτλο μεσω βυσματος, να του δινουν εντολες και να του εγκρινουν τις αδειες.
Αντ αυτοθ, ο αρχοντας τους επιφυλαξε ενα διαφορετικο στησιμο της σκακιερας. Δουλευει για τα πενταπλασια λεφτα, ταξιδευει διαρκως στις αδειες του, παρεα με μουναρες ουκρανεζες και λοιπες σλαβες, την αραζει σε γαμτα ξενοδοχεια, τρωει αστακομακαροναδες και πινει γαλικες κρασουμπες οπου σταθει και οπου βρεθει, κανει διακοπες Σαντορινες, κλπ
Ο αρχοντας γαμησε τους γονους, τους εγδαρε, τους πετσοκοψε...Η βαλκανιος τσομπανικη υπεροχη επικρατησε στο τελος με εναν και μοναδικο νικητη...
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.445
- Πόντοι
- 4.746
Συνημμένα
Ετσι ειναι. Οι γονοι και οι ψωλαδες, ηθελαν μια καθημερινοτητα για τον kman να δουλευει Αθηνα την ιδια δουλεια που κανει Γερμανια και να βγαζει 1000 ευρω, να δινει τα 500 για να νοικιασει σπιτι (με ενοικιαστη καποιον γονο-ψωλα προφανως) να αγωνια αν του φτασουν τα λεφτα να βγαλει το μηνα, να κανει μπανια Νεα Μακρη, να βγαινει Μπουρναζι και να τσιγουνευεται να παρει δευτερο ποτο για να βγαλει το μηνα, να γαμαει Μεταξι, επειδη ειναι πιο φθηνα απο Φυλης, κλπ Και αυτοι να τσεπωνουν 3-4000 το μηνα απλα και μονο επειδη εχουν τον τιτλο μεσω βυσματος, να του δινουν εντολες και να του εγκρινουν τις αδειες.
Αντ αυτοθ, ο αρχοντας τους επιφυλαξε ενα διαφορετικο στησιμο της σκακιερας. Δουλευει για τα πενταπλασια λεφτα, ταξιδευει διαρκως στις αδειες του, παρεα με μουναρες ουκρανεζες και λοιπες σλαβες, την αραζει σε γαμτα ξενοδοχεια, τρωει αστακομακαροναδες και πινει γαλικες κρασουμπες οπου σταθει και οπου βρεθει, κανει διακοπες Σαντορινες, κλπ
Ο αρχοντας γαμησε τους γονους, τους εγδαρε, τους πετσοκοψε...Η βαλκανιος τσομπανικη υπεροχη επικρατησε στο τελος με εναν και μοναδικο νικητη...
Ετσι είναι.Βασικά τους εξαέρωσα γιατί αφαίρεσα την πηγή ισχύος τους,δηλαδή εμένα.Τους άφησα να φάνε τα σκατά τους.Είναι τρελό το παίγνιο,βγάζουν αφρούς οι τύποι.
Δεν το καταλαβαίνουν αυτό,το όλον το πώς γκενέν αυτό.Λένε όχι ρε πούστη είσαι μαλάκας,είσαι εντελώς μαλάκας μα εντελώς μαλάκας αλλά εγώ τι φταίω να με γαμήσεις?Γαμώ το στανιό μου γαμώ κτλ.
Αυτό όμως δεν μπορούνε να το εκφράσουνε εδώ είναι η πλάκα.Δεν μπορούνε να δώσουνε πρακτική μορφή.Ξέρουν τι γίνεται αλλά δεν μπορούνε να το πούνε.Οπότε εγώ αλωνίζω επιβάλλω τη δική μου άποψη.Σιγά μην τολμήσει αυτός να πει την αντίθετη.Δε θέλουν να το συζητήσουν έτσι καν σε αυτούς τους όρους και όπως βάζω το πλαίσιο.Βάζω το ερώτημα,δεν απαντάει ο άλλος δίνω εγώ την απάντηση κοκ.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Οχι και να κλεσει το νημαΚαι ελπίζω επιτέλους οι μοντεράτορες να ασχοληθούν με το νήμα,ρίχνοντας ένα οριστικό λουκέτο
τοσα αλλα ανουσια θρεντ υπαρχουν αλλωστε ...
Δεν διαφωνώ πάνω σε αυτό (εδώ είχα πετύχει νήμα για...χέσιμο).Εδώ έχεις τεράστιο πόιντ
Ομως στο συγκεκριμένο νήμα τι γίνεται?Βλέπουμε περιγραφές σε παραληρηματικό mood ενός μεσήλικα που βαφτίζει το κρέας ψάρι και δεν δέχεται καμία αμφισβήτηση για τις πράξεις του.Ενώ ο john100 περιέγραψε ολόσωστα αναλυτικότατα τι εστί σπόνσορινγκ,ο Κμαν κάνει το ακριβώς αντίθετο.Νομίζει πως ρίχνει γκόμενες,ενώ δεν είναι γκόμενες του.Νομίζει ότι αυτές που πληρώνει την αξία τους επί 100 (τουλάχιστον),τον γουστάρουν σαν άντρα ενώ απλώς του τα τρώνε.Και στην τελική πολλάκις δεν έχει γαμήσει,όπως τότε με τον Αμερικανό που έλεγε.
Μέσα σε όλη αυτήν την ψευδαίσθηση που έχει δημιουργήσει,παρουσιάζει τον εαυτό του ως ανώτερο Βαλκάνιο και δεν συμμαζεύεται.Βέβαια φταίνε και μέλη που του φουσκώνουν τα μυαλά,ενισχύοντας έτσι την ψευδή εικόνα που έχει δημιουργήσει ο Κμαν για τον εαυτό του και αυτό που κάνει (που μονο σπόνσορινγκ δεν το λες).Και όπως είχε αναφέρει σωστά ο Παπής που τον έχει περάσει στα σχόλια του από ''την μηχανή του κιμά'',σε αυτό το νήμα σίγουρα μπορεί να θελήσει κάποιος να ενημερωθεί για αυτό που λέει ο τίτλος.Ομως ο Κμαν με το παραλήρημα του,δινει ψευδείς πληροφορορίες.
Για αυτούς τους λόγους,οφείλουν οι mods να επέμβουν άμ' έπος άμ' έργον.
Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
@mindreader το καμουφλαρισμα που λες δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μηχανισμός καταπολέμησης του στρες. Ο κάθε άνθρωπος δημιουργεί ψευδαισθήσεις για να μπορέσει να ζήσει την επόμενη μέρα. Στο fight club το είπε ο Μπράντ σωστά προς το τέλος της ταινίας. Ο καθένας βλέπει τον εαυτό του όπως θέλει να τον
Τώρα άτομα σαν τον κμαν - και τον κάθε κμαν - είναι κοντά τριαντα χρόνια στο ψέμα. Το ψέμα είναι ότι «αξίζω πιο πολύ από τον άλλον». Αυτό είναι το πραγματικό ψέμα, αυτό του είπα, αυτό με ενόχλησε. Δεν με ενόχλησε το ότι γαμαει κάτι δόλιες με τα χρήματα του, δικά του είναι. Του το είπα μάλιστα.
Θέλησα μετά να του δώσω μια εναλλακτική σκοπιά, να του δείξω ότι το κόμπλεξ του είναι το μόνο που δεν τον αφήνει να ελευθερωθεί και να κάνει μια σχέση στη ζωή του, να χαρεί και να βγάλει έξω τον χαρακτήρα του που σίγουρα έχει και καλά στοιχεία. Φυσικά μου είπε να πάω στο διάολο γιατί αυτό που έκανα ήταν ότι «ενόχλησα» την δίκη του πραγματικότητα.
Δεν το κάνει όμως από επιλογή όπως είπε αλλά από φόβο. Αυτός ο φόβος είναι μεν σεβαστός, αλλά όταν πατάς πάνω σε αυτό και μετά αρχίζεις να ανοίγεις το στόμα σου για κάθε τι, από γυναίκες, άντρες, αξίες, συμβουλές μέχρι αξιοπρέπεια, εκεί θα σε γειωσω παραδειγματικά. Απλά και μόνο για να τον κρατήσω με λουρί, αλλιώς θα χάσει ο ΙΔΙΟΣ τη μπάλα.
Αυτά το μέσο μέλος δεν τα καταλαβαίνει. Δε πειράζει όμως.
Μπερδεύεις την πούτσα με τη βούρτσα.Εδώ το θέμα είναι το σπόνσορινγκ.Παρουσιάζουμε τεχνικές,προϋποθέσεις,μέρη ανίχνευσης θηράματος και ρεπορτάζ εκ του πεδίου.Εσύ έρχεσαι και λες τι το θες το σπόνσορινγκ,το να γαμάς τράβελους είναι κορυφαίο.Την ακούσαμε την άποψη,αν κάποιοι συμφωνούν μπορούν και να γλιτώσουν λεφτά έτσι.
Και αυτός ο τύπος για παράδειγμα δε χρειάζεται σπόνσορινγκ.Αντε να τα σκάσει σε καμιά κρουαζιέρα.
Βρε μαλάκα άνθρωπε... το γράφω κιόλας για δέκατη φορά. ΔΕΝ σου λέω «ΜΗΝ πληρώνεις για να γαμάς». Σου λέω, μην πουλάς ειρωνία και μην προσβάλεις άλλους ανθρώπους που δεν ακολουθούν το δικό σου γαμημενο εμετικό μοτίβο. Αυτό με πείραξε και σε γειωσα. Δε ζηλεύω την κατάσταση σου, δε θα γίνω ψυχολόγος σου. Είπες όμως πίπες για ανθρώπους που έκαναν οικογένειας και παιδιά, για το γυναικείο φύλο και για εμένα και τις επιλογές μου. Και εκεί έπεσε βούρδουλας. Απλό. Έκατσες και είπες μαλακιες για οικογένειες και σου λέω και μεις από οικογένεια ήρθαμε. Έκατσες είπες για το γυναικείο φύλο, αποκαλώντας μπάζο οποία γυναίκα έχει σχέση άνευ χρημάτων με άντρα και σου λέω σταμάτα, είναι και άτοπο και ψευδές. Είπες για τις δικές μου επιλογές και εκεί απλά έκανα μια μικρή ανάλυση της δίκης σου φούσκας που αποκαλείς πραγματικότητα. Εκεί έπεσε και ο Mindreader και είπε τα δικά του. Πάνω σε ΑΥΤΟ μίλησα για την αξιοπρέπεια και το γνωθι σαυτον, το οποίο εσυ αντικειμενικά ΔΕΝ έχεις. Γιατί; Γιατί αποκαλείς την κατάντια σου «σπονσορινγκ» από επιλογή, αποκαλείς τα μπάζα σου «δεκαρια» κτλ. Εκεί όμως που κάνεις ΛΑΘΟΣ είναι ότι μετά από αυτά, αποκαλείς εμένα ή τον κάθε ένα «κουτό» και «άμαθο» ενώ αποκαλείς ανθρώπους που πάσχισαν, πόνεσαν, πέρασαν πολλά, έκαναν παιδιά, ΕΧΑΣΑΝ παιδιά, μεγάλωσαν παιδιά κλπ «ανόητους». Και σου εξηγώ βρε μαλάκα... δεν έχει σχέση η λέρα στην οποία κολυμπάς λόγω των ψυχολογικών σου με το μόχθο και τα ΚΑΚΑΛΑ αυτών που μεγάλωσαν παιδιά. Αλλιώς θα χαίρονται αυτοί μετά, αλλιώς εσυ που δε θα έχεις έναν άνθρωπο να σου φέρει έναν ποτήρι νερό στα γεράματα ή ένα εγγονάκι ή έστω ένα ανηψακι να το χαρείς. Δεν είναι καν θέμα οικογένειας. Είναι θέμα ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, στο οποίο ΛΑΚΙΖΕΙΣ. Και αυτό το λάκισμα ΕΙΝΑΙ από επιλογή, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα.
Τώρα κατάλαβες;
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
εγώ ξέρω πως οι πραγματικά φορτωμένοι δεν κουβαλάνε μετρητά....
Αν είναι να πηγαίνουν για σούσι ναι ...
Αλλά οι υπηρεσίες που σχολιάζονται εδώ μέσα, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ....
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.445
- Πόντοι
- 4.746
Eτσι είναι.Βασικά τους εξαέρωσα γιατί αφαίρεσα την πηγή ισχύος τους,δηλαδή εμένα.Τους άφησα να φάνε τα σκατά τους.Είναι τρελό το παίγνιο,βγάζουν αφρούς οι τύποι.
Δεν το καταλαβαίνουν αυτό,το όλον το πώς γκενέν αυτό.Λένε όχι ρε πούστη είσαι μαλάκας,είσαι εντελώς μαλάκας μα εντελώς μαλάκας αλλά εγώ τι φταίω να με γαμήσεις?Γαμώ το στανιό μου γαμώ κτλ.
Αυτό όμως δεν μπορούνε να το εκφράσουνε εδώ είναι η πλάκα.Δεν μπορούνε να δώσουνε πρακτική μορφή.Ξέρουν τι γίνεται αλλά δεν μπορούνε να το πούνε.Οπότε εγώ αλωνίζω επιβάλλω τη δική μου άποψη.Σιγά μην τολμήσει αυτός να πει την αντίθετη.Δε θέλουν να το συζητήσουν έτσι καν σε αυτούς τους όρους και όπως βάζω το πλαίσιο.Βάζω το ερώτημα,δεν απαντάει ο άλλος δίνω εγώ την απάντηση κοκ.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Ετσι είναι.Βασικά τους εξαέρωσα γιατί αφαίρεσα την πηγή ισχύος τους,δηλαδή εμένα.Τους άφησα να φάνε τα σκατά τους.Είναι τρελό το παίγνιο,βγάζουν αφρούς οι τύποι.
Πα-ρα-λή-ρη-μα
Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Παθολογική και μη αναστρέψιμη κατάσταση. Μιλάμε για τραύματα δεκαετιών. Ας τον έχει ο θεός καλά, εγώ κακία δε κρατάω.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Άρχοντα έχεις κάνει το μισό φόρουμ να ασχολείται μαζί σου!
Είσαι γνήσιος πρωτοπόρος!
Τους δείχνεις το φεγγάρι και αυτοί κοιτάν το δάκτυλο!
Είσαι γνήσιος πρωτοπόρος!
Τους δείχνεις το φεγγάρι και αυτοί κοιτάν το δάκτυλο!
Καλησπέρα φίλεΕίναι χαρακτηριστικό των ‘’Υψηλού επιπέδου Κοκάκηδων’’ που 2-3 χρόνια πριν συνανστρεφόμουν αλλά δεν καταλάβαινα στο λονδίνο, και τους ζήλευα που τράβαγαν κάτι εννιάρια ρωσάκια που μου γύριζαν το λαιμό χωρίς να το θέλω. Ο σνομπισμός .
Είναι το απαραίτητο στάδιο για κάποιον μέχρι να αποκτήσει την αρχοντιά και την αισθητική που προκύπτουν από την εμπειρία.
Και η κόκα μέσω της έκρηξης όξυνσης των αισθήσεων σου σε κάνει να αναζητάς αισθητική κα νόημα σε καραμαλακίες του κερατά.
Τότε συνειδητοποίησα γιατί οι καλλιτέχνες γίνονται τζάνκια.
Ουσιαστικά μέσω της τέχνης τους δίνουν δομή νόημα και αισθητική σε καραμαλακίες του κερατά με ένα αποτέλεσμα που όμως περιέργως μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αντέχει.
Επίσης με έκανε να διακρίνω πολύ πλεον καθαρά ότι η έπαρση δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμουφλαρισμένη έλλειψη αυτοπεποίθησης που βοηθάει κάποιους να έχουν την ψευδαίσθηση ότι αντιμετωπίζουν την ζωή με κάποια επίφαση παληκαριάς.
Ομολογώ ότι όταν γράφτηκα στο σάιτ δεν περίμενα να βρώ ποστ σαν και αυτά εδώ μέσα.
Μπήκα και διάβασα τα νήματα που έχεις ανοίξει για τη Καμπότζη ( siem rip ) τη μαδαγασκάρη και τη Ταιλάνδη αυτό με τις εικόνες.
Μονορούφι διαβάζονται. Φαίνεται ότι το χεις με το γράψιμο. Και φαίνεται επίσης ότι γουστάρεις ταξίδια και δεν είσαι πορνοτουρίστας.
Και παρόλο που είμαι βαμένος Σλαβολάτρης και δεν γουστάρω μαύρες και ασιάτισες γενικά πρέπει να παραδεχθώ ότι οι κοπέλες που βρήκες εκεί είναι πολύ άνω του μετρίου.
Κάνει κρά ότι είσαι έμπειρος και ξερεις να βρίσκεις.
Γράφεις κάπου αλλού ;; Δεν είναι ανάγκη να πείς που, καταλαβαίνω. Απλά αν γράφεις κάπου άλλου με άλλη θεματολογία ρωτάω ;;
Ενα τεράστιο respect απο μένα
Και εγώ Σλαβολάτρης είμαι. Και σήμερα κυριως με Σλάβες παίζω είτε γκόμενες είτε επαγγελματίες. Φαίνεται άλλωστε και απο τις κριτικές μου στις επαγγελματίες.
Εχω ποστάρει και κάποιες Σλάβες γκόμενες εδώ πιο παλιά.
Στα επαγγελματικά μου ταξίδια η στις διακοπές μου όμως στο εξωτερικό δεν θα τραβολογάω Σλάβες μαζί μου.
Ολοι χρειάζονται την αλλαγή. Και κάτι κορεσμένοι σαν την αφεντιά μου την χρειάζονται περισσότερο.
Ισως άντρες στην ηλικία σου να μην το πολυνοιώθουν αυτό που λέω. Οταν μεγαλώσεις είναι πολύ πιθανό να καταλάβεις τι εννοώ.
Αν είσαι άνετος και δεν αγχώνεσαι να γαμήσεις όπου και να πας θα τη βρείς την άκρη. Αρκεί να ξέρεις να ψάχνεις, να έχεις εμπειρία για να αποφεύγεις κακοτοπιές, και να μην είσαι άμπαλος με τις γυναίκες.
Αν τα καταφέρεις έχει καλώς. Αν όχι για αυτό υπάρχουν οι επαγγελματίες.
Γράφω και σε άλλα fora αλλα σε θέματα σχετικά με τη δουλειά μου.
Απλά η ''ζούγκλα'' εδώ μέσα κάπου μου αρέσει. Εν αντιθέσει με τα γεμάτα ανθρώπινες οχιές και υαινες των σαλονιών και των λεσχών, στις ζούγκλες κανείς δεν σκοτώνει αν δεν πεινάει.
Μην εντυπωσιάζεσαι απο μουσεία σαν την αφεντιά μου.Απ τα μουσεία μαθαίνεις αλλα ποτέ δεν ζηλεύεις ένα μουσείο.
Οι περισσότεροι άντρες της ηλικίας μου θα έδιναν το ενάμισι αρχίδι τους για να γυριζαν στην ηλικία σου ( υποθέτω ότι είσαι κάτω απο 30 ).
Είσαι στην ηλικία που μπορείς να τα έχει όλα αλλά δεν το ξέρεις.
Keep Walking
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ισως να υπερβάλεις λίγο για τους νέους αλλά καταλαβαίνω.
Δεν έχω δει ποστς σου με Σλάβες.
Γιατί δεν ποστάρεις καμιά φωτογραφία να ξεφύγει λίγο το νήμα από το ξεκατίνιασμα ;;
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
@John100
Οσοι στηριζουμε τον Αρχοντα εχουμε καποια κοινα χαραχτηριστικα
Μηδεν "πλατες", εργασια στην Ελλαδα που αργοτερα εγινε εργασια στο εξωτερικο
Αυτο σε κανει να αποκτας οπτικη την οποια δεν διανοειται ο ψωλας, ο γονος, το βυσμα, ο ατολμος, ο παντοφλακιας
Οσο και να διαβαζεις kman δεν θα μπορεσεις να τον καταλαβεις αν βρισκεσαι στις αναφερομενες κατηγοριες
Αυτο σε κανει να αποκτας οπτικη την οποια δεν διανοειται ο ψωλας, ο γονος, το βυσμα, ο ατολμος, ο παντοφλακιας
Οσο και να διαβαζεις kman δεν θα μπορεσεις να τον καταλαβεις αν βρισκεσαι στις αναφερομενες κατηγοριες
Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
@John100
Ο ξάδερφος μου είναι εξωτερικό από τα 22, στην Αμερική. Καλός μισθός, παντρεύτηκε, ζει νορμαλ. Τι σχέση έχει με εσένα και το ναυάγιο; Καμία.
Κόψτε εσείς οι αποτυχημένοι του εξωτερικού το τραγούδι με τα βιολιά ότι σας χτύπησε η μοίρα και ότι η κατάντια σας δεν ήταν θέμα επιλογής. Ήταν. Απλά εδώ κολλάει το εξής ρητό «μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου». Όταν πας εξωτερικό γιατί έχεις ψυχολογικά (εξηγούνται με λεπτομέρεια σε βιβλία κατά της κατάθλιψης) και νομίζεις ότι αν δε πας είσαι λίγος, ΕΠΟΜΕΝΟ είναι να πάει σκατα η φάση. Δεν έχουν όλοι πλάτες στην Ελλάδα κοκοβιε. Έχει γυναίκες καθαρίστριες με 350€ το μήνα, με τρεις ωρες λεωφορείο πήγαινε έλα, και με παιδί, που βγάζουν δουλειά που εσυ (και εγω) δε θα αντέχαμε πάνω από μήνα. Βούλωνε επιτέλους. Βούλωνε.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Ρε συ Παναγιώτη εσύ χθες έγραφες στο νήμα "αξίζει να γίνεις δημόσιος υπάλληλος" πως ξύνεις τ'αρχίδια σου(δεν δουλεύεις ούτε 3 ώρες τη μέρα) και βγάζεις 900 ευρώ το μήνα σε πόστο του δημοσίου ενώ οι "άλλοι" τα κορόιδα δουλεύουν σαν τους σκλάβους στον ιδιωτικό τομέα και στο εξωτερικό.
Σήμερα βγαίνεις υπερασπιστής των σκληρά εργαζομένων και βιοπαλαιστών....τι φάση;
Σήμερα βγαίνεις υπερασπιστής των σκληρά εργαζομένων και βιοπαλαιστών....τι φάση;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8K
- Εμφανίσεις
- 286K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις