Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.946
Πόντοι
22.266
Ρε κμαν
Απλά τα πράγματα
Πας Πράγα με το παστέλι κ της κάνεις πρόταση αρκεί να ρέει το ευρώ
Κ την Σλοβάκα γιατί δεν την άφησες αφού δε σου κάθισε να γυρίσει στο προορισμό μόνη της
Εκτός αν ήταν ανετη οικονομικα κ είχε χρήμα για γυρισμό κ ήρθε μόνο κ μόνο για σένα;;;;;;;αλλά κ πάλι δε στέκει αφού δε σου έκατσα

Λοιπόν όσοι κατεβάζετε κοριτσάκια όταν δεν ανοίγουν τα ποδαράκια τα πράγματα είναι απλα:: ακύρωση εισητηριου επιστροφής κ ας κάνει ότι θέλει

Βέβαια θα μου πείτε γυφτιά αλλά έτσι το παίρνουν το μάθημα τους κ άρα στον επόμενο δεν Θα το παίζουν μυξοπαρθενες
Κ σξεσου ότι μπορεί εσύ να είσαι ο επόμενος

Νομίζω καλύτερα να δεχθείς την ήττα σου και να μην ρισκάρεις να πέσεις σε καμιά καριόλα ολκής που πάνω στον θυμό της μπορεί να οδηγηθεί σε ακραίες πράξεις-καταγγελίες κλπ.
Στη χώρα της ναι συμφωνώ αλλά στην. Ελλάδα ούτε για πλάκα

Κάποτε σαν φοιτητής της κατεβαζαμαι με το τρένο με 9 δολάρια Φιλιππούπολη δίκαια Ελλάδα 11 ώρες κ έλεγαν κ ευχαριστώ κ τώρα θα με καταγγείλει κ στην αστυνομία;;;;;
Βρε ουστ ξεβρακωτες που έδειχνε δαντελοντο στριγκ venus victoria κ κλαιγανε από συγκίνηση
Είναι ανήθικο είναι γυφτιά αλλά αν κατεβάσεις για διακοπές Ελλάδα ξένη σλαβα επιβάλλεται να σου καθίσει αφού από την αρχή είναι μια άτυπη συμφωνία

Άμα δεν σου ανοίξει τα πόδια απλά ακύρωση αεροπορικο κ όπως θέλει ας γυρίσει
Έτσι όπως έστρωσε ας κοιμηθεί

Κ πάντα πριν τις φέρουμε τις ζυγίζουμε καλά κ να μην το παίζουν από πριν βαριά πεπόνια

Μιλώ πάντα για μη ιερόδουλες αλλά μέσω τιντερ που βρίσκουμε κοπελες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.946
Πόντοι
22.266
Ρε κμαν
Απλά τα πράγματα
Πας Πράγα με το παστέλι κ της κάνεις πρόταση αρκεί να ρέει το ευρώ
Κ την Σλοβάκα γιατί δεν την άφησες αφού δε σου κάθισε να γυρίσει στο προορισμό μόνη της
Εκτός αν ήταν ανετη οικονομικα κ είχε χρήμα για γυρισμό κ ήρθε μόνο κ μόνο για σένα;;;;;;;αλλά κ πάλι δε στέκει αφού δε σου έκατσα

Λοιπόν όσοι κατεβάζετε κοριτσάκια όταν δεν ανοίγουν τα ποδαράκια τα πράγματα είναι απλα:: ακύρωση εισητηριου επιστροφής κ ας κάνει ότι θέλει

Βέβαια θα μου πείτε γυφτιά αλλά έτσι το παίρνουν το μάθημα τους κ άρα στον επόμενο δεν Θα το παίζουν μυξοπαρθενες
Κ σξεσου ότι μπορεί εσύ να είσαι ο επόμενος

Αυτή είναι ψιλοεπώνυμη.Αμα το κάνεις αυτό,θα πληρώσει τα εισιτήρια κανάς Λουίτζι ή Μάριο και μετά θα έρθουν να σε δείρουν.Δεν παίζουν αυτά,τι λέτε τώρα.
Μαν κίνησε στις κορυφές τou fashion modeling??:(

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.946
Πόντοι
22.266
Δε προκειται ν οδηγηθει σε ακραιες πραξεις.

Η γκομενα ηταν σε μια ξενη χωρα-ζουγκλα. Ο ΚΜΑΝ επρεπε να της ακυρωσει το εισητηριο. Τωρα πιαστηκε κοροιδο, επρεπε να σωσει λιγη αξιοπρεπεια

Για 100 ευρώ που κοστίζει ένα εισιτήριο δεν αξίζει τον κόπο να της δώσεις "μάθημα" έστω και με πιθανότητα 1 στο 1.000.000 να γίνει μαλακία.
Ε τότε ας τις κατεβάζουμε Ελλάδα να κάνουν τα μπανάκια της κ αφού ξέρουν ότι ο μαλακας ο λιγότερης ι Έλληνας πληρώνει τοτε δεν του κάθομαι κ θα γαμιεμαι με τον ασβερκο Ιβάν αλλά ο Έλληνας ο Γιωργάκης θα μου κάνει τα γούστα μου κ μεθαύριο ο Νικολάκης ο Κωστάκης

Δεν είναι για τα εκατό ευρώ αλλά για να την ψιλιαστουν τη φάση κ να ξέρουν ότι ουσιαστικά είναι δίνε και λάβουν

έτσι τις χαλάτε κ ήταν στρωμένες σα βούτυρο παλαιοτερα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.946
Πόντοι
22.266

Η γκομενα ηταν σε μια ξενη χωρα-ζουγκλα. Ο ΚΜΑΝ επρεπε να της ακυρωσει το εισητηριο. Τωρα πιαστηκε κοροιδο, επρεπε να σωσει λιγη αξιοπρεπεια

Για 100 ευρώ που κοστίζει ένα εισιτήριο δεν αξίζει τον κόπο να της δώσεις "μάθημα" έστω και με πιθανότητα 1 στο 1.000.000 να γίνει μαλακία.

Τι μάθημα?Καταρχάς αυτή είχε λεφτά και δεύτερον είχε ένα κάρο γνωστούς που μπορούσαν να καθαρίσουν.Ισα ίσα φαίνεσαι τζέντλεμαν για να τιμήσεις το ελληνικό όνομα και δεν ξέρεις πμπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να αλλάξει γνώμη να ξανακάνει κρούση να θυμάται τον τζέντλεμαν και να κάτσει αυτή τη φορά.
Είπαμε εμείς παίζουμε σε απλά κορίτσια κ όχι διαγαλαξιακό τοπ. Μοντέλο βρε κμαν2
Μιλώ για εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς
Φυσικά κ η τύπου ζιζελ και Λίντα εβαγκελιστα που σού ήρθε ,,έχεις μετά από εσένα να της κάνουν τα αεροπορικά άλλοι εκατό μεγιστανες

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εγω ειμαι ξεροκεφαλος, θα της το ακυρωνα....Υποθετωντας οτι η γκομενα δε θα μπορουσε να με βρει (διευθυνσεις επωνυμα κλπ). Αν υπηρχε ο κινδυνος, νομιζω οτι θα ειχα τοσα νευρα που και παλι θα το ακυρωνα...αλλα τεσπα...καταλαβαινω την οπτικη σας

Τωρα που ο ουρλαουμπερ ειπε την ιστορια του, να μοιραστω μια προ δεκαετιας + . Εκανα μεγαλη γυφτια.

Πιτσιρικας, ελλαδα, λιγες επιλογες, κλασικα σαντμανιστικα.

Βγαινω με γκομενα που μου το παιζει αρκετα δυσκολη συνεχεια. Και θελω και δε θελω, κλπ κλπ. Φασωμα αλλα τιποτα παραπανω κοκ. Προφανως λογω λιγων επιλογων επεμεινα.

Τεσπα στο τελος κανονιζει να παμε να βγαλουμε τα ματια μας αφου πρωτα παμε για φαι. Δικια της προωτοβουλια η ολη φαση. παμε λοιπον για φαι (και μετα σπιτι)

Δε ηταν ακριβα, κανα πενηνταρικο, αλλα με το μισθο/εξοδα που ειχα τοτε δεν ηταν και λιγα (για αυτο απορω με κατι μαλακες απλες εδω μεσα που το φυσανε, μισθωτος πρωτη δουλεια 800 ευρω επαιρνα, βγαλε νοικι κλπ δεν εμεναν πολλα).

Η τυπισσα δεν εκανε καν κινηση να πληρωσει, αλλα λεω οκ δε γαμιεται.

Τεσπα τελευταια στιγμη αλλαζει τροπαριο, δε δεχεται καν να ερθει προς σπιτι ,εγω παω να επιμεινω το ψιλοξεκοβει λεγοντας, "δε μας βιαζει και τιποτα"

Εκεινη τη στιγμη ξενερωσα τοσο που και ακομα και αν ηθελε απλα να επιμεινω για να πει ναι, νομιζα δε θα μου σηκωθει. Και της λεω οκ κανενα προβλημα, προτου φυγει (αν θυμαμαι καλα με λεωφορειο ηταν, σπουδαζε αυτη) της λεω ειναι τα λεφτα που μου χρωστας απο το δειπνο. Τσατιζεται, μου δινει κατι χαρτονομισματα και τοτε γυρναω και λεω το εξης θρυλικο

Ειναι 2 ευρω ακομα. Πηρα τα δυο ευρω πουλο η γκομενα. Πηγε να με κραξει , και της ειπα εισαι τοσο ξενερωτη που σιγα μη μου σηκωνοταν με σενα.....

Τα χαρτονομισματα πηγαν την επομενη μερα σε ενα ρωσακι στη φυλης.

10 χρονια μετα, φετος το καλοκαιρι, ηταν απο αυτες τις Ελληνιδες που ειχα γραψει οτι μου κολλαγανε ξεροντας τη δουλεια μου/χωρα που μενω κλπ.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ΚΜΑΝ, δεν σε ευνοεί το παρουσιαστικό για εραστή. Πρέπει να κάνεις «τύπο». Εγώ αυτό έκανα. Παρόλο που ήμουνα ωραίος στα νιάτα μου, όταν άρχισα να χάνω το μαλλί άρχισα να προβληματίζομαι. Επένδυσα στον τύπο του μαφιόζου, γιατί εμφανησιακώς μού έβγαινε καλύτερα. Ξύρισα το κεφάλι και πήρα αρκετά κιλά, γαιτί φαλακρός και αδύνατος είναι αηδία. Τώρα (εμφανησιακά) είμαι ο τύπος που η γκόμενα θα χωθεί στην αγκαλιά μου για να αισθανθεί προστασία. Τις βουτάω και τις σηκώνω στον αέρα για να τις κάνω να αισθανθούν μικρές και απροστάτευτες. Άμα δεν είσαι (ή δεν είσαι πια) ο ομορφάντρας που όλες γουστάρουν να πηδηχτούν, γίνεσαι εξπέρ στην ψυχολογία.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, που το βρηκανε αυτο το τρολ.......

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Ε τότε ας τις κατεβάζουμε Ελλάδα να κάνουν τα μπανάκια της κ αφού ξέρουν ότι ο μαλακας ο λιγότερης ι Έλληνας πληρώνει τοτε δεν του κάθομαι κ θα γαμιεμαι με τον ασβερκο Ιβάν αλλά ο Έλληνας ο Γιωργάκης θα μου κάνει τα γούστα μου κ μεθαύριο ο Νικολάκης ο Κωστάκης

Δεν είναι για τα εκατό ευρώ αλλά για να την ψιλιαστουν τη φάση κ να ξέρουν ότι ουσιαστικά είναι δίνε και λάβουν

Καθένας με τον τρόπο του, μέχρι στιγμής γκόμενα που έφερα Ελλάδα δεν έτυχε να μην μου κάτσει, αλλά και να συμβεί στο μέλλον δεν πρόκειται να φερθώ με τέτοιο τρόπο.:hi:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι μάθημα?Καταρχάς αυτή είχε λεφτά και δεύτερον είχε ένα κάρο γνωστούς που μπορούσαν να καθαρίσουν.Ισα ίσα φαίνεσαι τζέντλεμαν για να τιμήσεις το ελληνικό όνομα και δεν ξέρεις πμπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να αλλάξει γνώμη να ξανακάνει κρούση να θυμάται τον τζέντλεμαν και να κάτσει αυτή τη φορά.
Είπαμε εμείς παίζουμε σε απλά κορίτσια κ όχι διαγαλαξιακό τοπ. Μοντέλο βρε κμαν2
Φυσικά κ η τύπου ζιζελ και Λίντα εβαγκελιστα που σού ήρθε ,,έχεις μετά από εσένα να της κάνουν τα αεροπορικά άλλοι εκατό μεγιστανες

Μα άμα δεν ήταν μοντέλο δε θα την έφερνα εννοείται.Ο λόγος που την έφερα ήταν οτι ήταν πολύ εμφανίσιμη.Πρέπει να βλέπετε το πλαίσιο.Δεν είναι μια συνηθισμένη κοπέλα next door την οποία φυσικά θα γαμήσεις αν έρθει,πρόκειται για μοντέλο με πολλές προσφορές.
Για αυτό πολλοί πάνε σε πιο απλής εμφάνισης δε σκέφτονται καν να κάνουν κρούση στις μοντελεοειδείς.Στις μοντελοειδείς ο ανταγωνισμός είναι ανελέητος και πρέπει να στροφάρεις,να αδράξεις την ευκαιρία.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
ΚΜΑΝ, δεν σε ευνοεί το παρουσιαστικό για εραστή. Πρέπει να κάνεις «τύπο». Εγώ αυτό έκανα. Παρόλο που ήμουνα ωραίος στα νιάτα μου, όταν άρχισα να χάνω το μαλλί άρχισα να προβληματίζομαι. Επένδυσα στον τύπο του μαφιόζου, γιατί εμφανησιακώς μού έβγαινε καλύτερα. Ξύρισα το κεφάλι και πήρα αρκετά κιλά, γαιτί φαλακρός και αδύνατος είναι αηδία. Τώρα (εμφανησιακά) είμαι ο τύπος που η γκόμενα θα χωθεί στην αγκαλιά μου για να αισθανθεί προστασία. Τις βουτάω και τις σηκώνω στον αέρα για να τις κάνω να αισθανθούν μικρές και απροστάτευτες. Άμα δεν είσαι (ή δεν είσαι πια) ο ομορφάντρας που όλες γουστάρουν να πηδηχτούν, γίνεσαι εξπέρ στην ψυχολογία.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, που το βρηκανε αυτο το τρολ.......

Στον δρόμο που χάραξε ο Σαββίδης...:confused:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Τώρα με τον κορονοιο καπως άτοπο αλλά, υπάρχει κάποιο σάιτ με τουρίστριες ή φοιτήτριες που ψάχνουν για σπίτι Αθήνα; Μπορείς να φιλοξενήσεις και να έχεις όλο το πεδίο ελεύθερο για περισσότερα. Χαζή σκέψη ή όχι;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.946
Πόντοι
22.266

Μα άμα δεν ήταν μοντέλο δε θα την έφερνα εννοείται.Ο λόγος που την έφερα ήταν οτι ήταν πολύ εμφανίσιμη.Πρέπει να βλέπετε το πλαίσιο.Δεν είναι μια συνηθισμένη κοπέλα next door την οποία φυσικά θα γαμήσεις αν έρθει,πρόκειται για μοντέλο με πολλές προσφορές.
Για αυτό πολλοί πάνε σε πιο απλής εμφάνισης δε σκέφτονται καν να κάνουν κρούση στις μοντελεοειδείς.Στις μοντελοειδείς ο ανταγωνισμός είναι ανελέητος και πρέπει να στροφάρεις,να αδράξεις την ευκαιρία.
Και για αυτό μπαίνουμε στο νήμα σου για να μαθαίνουμε από εσένα κ να εξελιχθούν Ε σε μοντελοπνιχτες αλλά κ εσύ κρύβεις πολλά από τα μυστικά σου βρε κμαν2:confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
θα πληρώσει τα εισιτήρια κανάς Λουίτζι ή Μάριο και μετά θα έρθουν να σε δείρουν

Να σε δείρουν ιταλιάνοι ρε τύπε ;
Αφού είναι πινέζες τα άτομα, τι να δείρουν ;;; Να ήταν σέρβοι ή ολλανδοί ... πάει στο διάολο ...

Περισσότερες πληροφορίες πάντως, για το πως λειτουργούν οι ιταλοί ... μπορούν να μας δώσουν κάποια παληκάρια εδώ μέσα ...

Που ήταν αιώνιοι φοιτητές στην ιταλία για 1-2-3 δεκαετίες χωρίς να ... περάσουν ούτε ένα μάθημα !
Έχουμε εδώ τέτοιους ... λεβέντες !

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.946
Πόντοι
22.266

Καθένας με τον τρόπο του, μέχρι στιγμής γκόμενα που έφερα Ελλάδα δεν έτυχε να μην μου κάτσει, αλλά και να συμβεί στο μέλλον δεν πρόκειται να φερθώ με τέτοιο τρόπο.:hi:
Συμφωνώ ο καθένας με το πώς νιώθει κ πως του βγαίνει

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Και για αυτό μπαίνουμε στο νήμα σου για να μαθαίνουμε από εσένα κ να εξελιχθούν Ε σε μοντελοπνιχτες αλλά κ εσύ κρύβεις πολλά από τα μυστικά σου βρε κμαν2:confused:

Ο Ελληνας πού να συναγωνιστεί τον Ιταλό.Οι Ιταλοί κάνουν συνεργασίες και τις χτυπάνε στο Μιλάνο στα κλαμπ.Το Μιλάνο είναι μοντελοπρωτεύουσα,συυρέουν πολλές εκεί και οι Ιταλοί καμακιέρο τις προτείνουν διακοπές σε εξωτικά μέρη ή στην Ιταλία κτλ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Ο Ελληνας πού να συναγωνιστεί τον Ιταλό.Οι Ιταλοί κάνουν συνεργασίες και τις χτυπάνε στο Μιλάνο στα κλαμπ.Το Μιλάνο είναι μοντελοπρωτεύουσα,συυρέουν πολλές εκεί και οι Ιταλοί καμακιέρο τις προτείνουν διακοπές σε εξωτικά μέρη ή στην Ιταλία κτλ.

Ε καλά,αν πας εσύ Μιλάνο που είσαι γνωστός γόης,οι Ιταλιδες θα πέσουν όλες στα πόδια σου.
Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν έναν σαν εσένα.....:confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.545
Πόντοι
1.706
Οταν ο κμαν πεταγεται για "ψωνια" στο κιεβο...

Συνημμένα

• Screenshot_20210117-150823_Gallery.jpg
    Screenshot_20210117-150823_Gallery.jpg
    985 KB · Εμφανίσεις: 32

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Σταμάτα να αποδεικνύεις κάθε φορά πόσο πανάσχετος είσαι ρε βλάκα :jerking: οι Ιταλοί εδώ και μια δεκαετία σχεδόν έχουν εξαφανιστεί από τον πορνοχαρτη , αλλά πάλι που να τα ξέρεις εσύ αυτά, εκτός από καταδεομικα διήμερα στο Κίεβο για να τα ακουμπήσεις σε τελευταίες ανθυποβιζιτες, μήπως έχει πάει και πουθενά αλλού ή έχεις συναναστραφεί ποτέ σε αληθινά μέρη με πράγματικους ανθρώπους;;

Κάθε σου ποστ είναι μια καινούρια μαλακια, ένα ψέμμα που δεν έχει καμία σχέση με τη0ν πραγματικότητα και γι'αυτό πρέπει οι διαχειριστές να κλειδώσουν το νήμα σου γιατί το μόνο που προσπαθείς να πετύχεις τελικά είναι να καταστρέψεις τους χιστες που διαβάζουν τις λανθασμένες πληροφορίες που δίνεις και να τους κάνεις να καταντήσουν αγαμητα ναυάγια σαν και του λόγου σου

Ψοφα καραγκιόζη :birdman:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
parispapis ... εσύ τι έχεις προσφέρει ;;
τι έχεις γράψει ;;;;;;;

ο κμαν είναι ένα προφίλ , έχει πει πράγματα ....

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Και μόνο που σε σώζω από έναν αγαμητο κομπλεξικο παραμυθα τον οποίο εσύ ως επίσης άσχετος τον έχεις θεοποιήσει, θα έπρεπε να μου χρωστάς τη ζωή σου

Αλλά ο νωντισμος είναι η θρησκεία του αλτρουισμού, δε μας ενδιαφέρει να αναγνωριστεί ο αγώνας μας για τη σωτηρία του αντρικού φύλλου από πιρφορους, κοκκινιστους και αγαμητα ναυάγια :priest::woldman:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ισα ίσα φαίνεσαι τζέντλεμαν για να τιμήσεις το ελληνικό όνομα και δεν ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να αλλάξει γνώμη να ξανακάνει κρούση να θυμάται τον τζέντλεμαν και να κάτσει αυτή τη φορά.
.
ακριβως,επενδυεις και το αφηνεις να δουλευει για σενα και καπου εκει που δεν θα το περιμενεις θα αρχιζει να σε πληρωνει,τακτικη κατανοητη μονο στους σοβαρους επενδυτες του μουνοχρηματιστιριου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom