Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Τώρα που ο Μητσάρας είναι εκτός παιγνίου η μάχη μεταξύ των τελικών διεκδικητών Κμαν-Mindreader κορυφώνεται!!!:headbang2::rockon::headbang2::rockon:

Ντερμπι... διδυμων! :confused:
:tooth: φαρμακερός τύπε :confused:

Αφου ειναι ολοιδιοι εμφανισιακα τυπε μου! :tooth: :embarrased:
Στρατο εχω ενα πολυ δικο μου οφθαλμιατρο ... οποτε θελεις πες μου :wink:

μετα θα παμε σε αυτην που ειχα παρει στη Βουδαπεστη , παρε ματι (οσο μπορεις) deepthroat που κανει
]

Πολωνεζες λατινες και πρασινα αλογα ... οταν θελει η ρωσιδα :grin: περδικι θα σε κανει :wink:

Συνημμένα

• natalygold.jpg
    natalygold.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Like
Αντιδράσεις: ethanH

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τώρα που ο Μητσάρας είναι εκτός παιγνίου η μάχη μεταξύ των τελικών διεκδικητών Κμαν-Mindreader κορυφώνεται!!!:headbang2::rockon::headbang2::rockon:

Ντερμπι... διδυμων! :confused:
:tooth: φαρμακερός τύπε :confused:

Αφου ειναι ολοιδιοι εμφανισιακα τυπε μου! :tooth: :embarrased:
Στρατο εχω ενα πολυ δικο μου οφθαλμιατρο ... οποτε θελεις πες μου :wink:

μετα θα παμε σε αυτην που ειχα παρει στη Βουδαπεστη , παρε ματι (οσο μπορεις) deepthroat που κανει
]

Πολωνεζες λατινες και πρασινα αλογα ... οταν θελει η ρωσιδα :grin: περδικι θα σε κανει :wink:

ΑΜΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ και οιτυφλοι ειδαν το φως!~ :new_shocked::new_shocked:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο Κμαν , έχει μειονεκτήματα και λάθη όπως πολλοί άνδρες ...

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ....

Έχουν πλάκα αποτυχημένα ναυάγια, ξεφτιλισμένοι πουθενάδες , άνανδρα σιχάματα , τρύπιες καπότες ... που σχολιάζουν τα εσώρουχά του !
Οι ίδιοι .... φυλάνε φωτογραφιές ανδρών μελών με εσώρουχα και σχολιάζουν ......

σχολιάζουν ποιοι ;; τα μηδενικά .... οι ξεφτίλες .... τα ρεζίλια των σκυλιών ........

και προσπαθούν να κάνουν πλάκα .... τα μηδενικά .... οι τίποτε .... οι αποτυχίες ....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Για να τα πράττεις με τέτοιες θες πολλά,πολλά χιλιόμετρα πτήσης,τεράστια εμπειρία που οι περισσότεροι απλά κωλύονται.Δεν μπαίνουν καν στο τριπάκι να ασχοληθούν.
Δεν μπαίνουν ποτέ ούτε για το έτσι για λόγους αρχής.Θέλει τεράστια εμπειρία να χωθείς και να επιτύχεις αποτέλεσμα.Χρόνια και χρόνια και ξανά.
Είναι ζόρικο το σπορ θέλει θυσίες.Οι γκόμενες κάπως το καταλαβαίνουνε βέβαια πόσες ώρες πτήσης έχεις το μυρίζονται στον αέρα αν είσαι του αθλήματος.Οπως εμείς μυριζόμαστε τις διαθέσιμες φάση.
Γενικά οι γκόμενες γουστάρουν τύπους καυλιάρηδες,αμάσητους που τα δίνουν όλα,δεν κωλύονται πώς να το πούμε.Θέλουν περιπέτεια,έκσταση,κάτι διαφορετικό,ενδιαφέρουσες εμπειρίες θέλουν να ξεφύγουν από το σκατόκοσμο και τους προβλεπέ αρχίδες που τους περιβάλλουν.
Αν έρθεις στη ζωή της γκόμενας και παρουσιάσεις το ενδιαφέρον πακέτο κάθεται αμέσως.Γουστάρει τρομερά όπως και εσύ γουστάρεις να γαμάς μόντελες και υπερμουνάρες,φτιάχνεσαι ασχέτως θυσιών.Σου λέει αυτός είναι καυλιάρης τα δίνει όλα για να γουστάρω υπερμεγέθη εμπειρία και να ξεφύγω από τη μίζερη ηλίθια καθημερινότητα,γιατί όχι.Γίνεσαι τμήμα του πακέτου,γούστου για τη γκόμενα και σπρώχνεις.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• psila-koritsia-1.jpg
    psila-koritsia-1.jpg
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 32

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Αυτή απ'τις καλύτερες.
ο αρχηγος κανει ντου να δει τι αγορασε με τα λεφτα του,απολυτη τακτικη επιβολης στις σπονσορετες:hi: για διδασκαλια στα σεμιναρια βαλκανοτσοπανικης

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Τυπε ειναι αληθινη η φωτο σου;;;;;:confused:
ναι τυπε , βαλκανια υπεροχη κι ετσι :confused:
Απο σημερα οποιο μελος παρει π@υτανα να της δωσει κατι παραπανω.. για να φωτογραφηθει μαζι της.. (ασχετα αν γ@μησε ή οχι.) Και μετα να ερθει εδω ποσταροντας φωτο- για να το παιξει Μεγας γαμι@ς οπως ο παραπανω.. 0νοματα δεν λεμε.. υποληψεις δεν θιγουμε :sunglasses:

• Like

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Εγώ έχω άπειρες.Από τις καλές τραβάω φωτό για να θυμάμαι.Συγκρίνεις κιόλας λες για να δούμε. Ηταν και άλλη τεχνολογία,οι νέωπες δε δύνανται να πιάσουν την ατμόσφαιρα.
:coffee:

• Like

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
''
Εχεις το θράσος και τη βλακεία ταυτόχρονα να μας ποστάρεις τη Σλοβένα που ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ χρυσοπλήρωσες για να την κατεβάσεις στην Σαντορίνη και όχι μόνο δεν την γάμησες αλλά στην γάμησε και ο Αμερικάνος μπροστά στα μάτια σου. Και με τις άλλες ανάλογες επιτυχίες είχες ?? :wink:

Παιχτηκε τετοιο σκηνικο και το εχω χασει?????????????????????

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Παντως να μην ειμαστε αδικοι με τον ΚΜΑΝ. Ολοι οσοι βγαινουμε και κανουμε επιθετικο καμακι ,εχουμε και αποτυχιες.

Θυμαμαι το 18 ειχα βγει με μια ρωσιδα κανα δυο φορες, πληρωσα ποτα, μου εφυγαν (και για τα δικα μου και τα δικα της) καμια 60αρια ευρω και στο τελος δεν την γαμησα. Επειδη το επαιζε δυσκολη πηγα με μια Ιταλιδα

Ετσι και ο ΚΜΑΝ , βγηκε ραντεβου με καποια και δε τραβηξε, σε ολους συμβαινει. Δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει φαει χυλοπιτα (εκτος απο τον Χρηστο Σαββιδη)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδη την εφερε, της πληρωσε διακοπες ,δε γαμησε και την πηδηξε ΑΛΛΟΣ????? Πωωωωω πικρα

Αυτά είναι ρίσκα.Αυτή τη γνώρισα αεροδρόμιο το 2014 και δεν την ξανασυνάντησα έκτοτε.Είχε τη δυνατότητα να έρθει το 2018 μόνο για μερικές μέρες.Εκεί ρισκάρεις προσφέρεις διακοπές και άμα κάτσει έκατσε.Αλλά θα ήταν βλακεία να χάσω την ευκαιρία.
Εχω και άλλες που γάμησα 3 χρόνια αφού τις συνάντησα τυχαία.Στις γκόμενες αρέσει αυτό το στυλ περιπέτειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom