Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
ωχ τι ντερεκια ειναι αυτα;;:embarrased:
δεν τρωνε αυτες;;; φοβηθηκ παω να φαω καβουρμα κ σε λιγο μπαινω ξανα:wink:

ρε κμν στειλε ινφο για σπονσορετες στο ντουμπαι!!!!για 30-50 ευρο το κασε διοτι παραπανω δεν αντεχω:( εννοω το δυωρο

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ΚΜΑΝ φιλας γκομενες και τις βγαζεις φωτογραφια?

Τι σου λενε οταν το κανεις? Η τις ρωτας?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΚΜΑΝ φιλας γκομενες και τις βγαζεις φωτογραφια?

Τι σου λενε οταν το κανεις? Η τις ρωτας?

Οι φίλες τους με φωτογραφίζουν για να πάρουν αργότερα μεζέ.

NK6lIo.jpg

Bq2ug7.jpg

Καμιά φορά τραβάω και σέλφι.

lRY6Cj.jpg

FhVVaI.jpg

Σλαβικό κόσμο φιλάς και χουφτώνεις τη μιά και γαμάς την άλλη συνήθως χάνεις το λογαριασμό.
Καλό είναι βέβαια αυτό αν ας πούμε η δικιά σου δεν έχει βυζάρες αλλά η φίλη της έχει χουφτώνεις τις βυζάρες της φίλης ενώ φιλάς τη δική σου και φαντασιώνεσαι οτι η δικιά σου τις απέκτησε,είναι κάπως excess,maximization.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Καλα, ποσταρε και γκομενες απο το 2003, μη τρελαθουμε

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τι να πω Αρχηγε, δυο και χρονια μονιμος , συν καμποσα ταξιδια , δε μου περασε απο το μυαλο να βγαζω φωτο ποια πηδαω/φιλαω

Ισως επειδη δεν εχω φωτογενεια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ έχω άπειρες.Από τις καλές τραβάω φωτό για να θυμάμαι τις ωραίες στιγμές.Συγκρίνεις κιόλας λες για να δούμε τι γάμησα το 2000,το 2005,το 2010,πώς στέκουν οι Τσέχες,οι Πολωνέζες εν συγκρίσει με τις Ουκρανές ή τις Ρωσίδες,βγάζεις συμπεράσματα.
Μπορεί π.χ. να θυμάσαι μία σα μουνάρα και μετά 10 χρόνια μετά να βλέπεις οτι είχε ατέλειες.Συγκρίνεις απαιτήσεις καταστάσεις κτλ.Τότε ήμασταν και πιο καυλιάρηδες και πιο ρομαντικοί εννοείται.Ηταν και άλλη η τεχνολογία,οι νέωπες δε δύνανται να πιάσουν την ατμόσφαιρα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Φωτο εχω και πολλες μαλιστα και οταν εχω μονιμη τις βαζω στον σκληρο (απο τις προηγουμενες), αλλα φωτο με φασωματα, χουφτωματα κλπ δεν εχω πολλες, μονο αν μου στειλουν εκεινες τιποτα πιο προστυχο, ουτε το ζηταω

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι το μοντέλο Σαντορίνη που έφερα στο τζαμπέ το 2018.Εχεις κυκλοφορήσει εσύ ποτέ τέτοια?

sXii51.jpg

Όλοι εδώ μέσα,μόνο τέτοιες κυκλοφορούν :2funny:

Για να τα πράττεις με τέτοιες θες πολλά,πολλά χιλιόμετρα πτήσης,τεράστια εμπειρία που οι περισσότεροι απλά κωλύονται.Δεν μπαίνουν καν στο τριπάκι να ασχοληθούν.
Δεν μπαίνουν ποτέ ούτε για το έτσι για λόγους αρχής.Θέλει τεράστια εμπειρία να χωθείς και να επιτύχεις αποτέλεσμα.Χρόνια και χρόνια και ξανά.
Είναι ζόρικο το σπορ θέλει θυσίες.Οι γκόμενες κάπως το καταλαβαίνουνε βέβαια πόσες ώρες πτήσης έχεις το μυρίζονται στον αέρα αν είσαι του αθλήματος.Οπως εμείς μυριζόμαστε τις διαθέσιμες φάση.
Γενικά οι γκόμενες γουστάρουν τύπους καυλιάρηδες,αμάσητους που τα δίνουν όλα,δεν κωλύονται πώς να το πούμε.Θέλουν περιπέτεια,έκσταση,κάτι διαφορετικό,ενδιαφέρουσες εμπειρίες θέλουν να ξεφύγουν από το σκατόκοσμο και τους προβλεπέ αρχίδες που τους περιβάλλουν.
Αν έρθεις στη ζωή της γκόμενας και παρουσιάσεις το ενδιαφέρον πακέτο κάθεται αμέσως.Γουστάρει τρομερά όπως και εσύ γουστάρεις να γαμάς μόντελες και υπερμουνάρες,φτιάχνεσαι ασχέτως θυσιών.Σου λέει αυτός είναι καυλιάρης τα δίνει όλα για να γουστάρω υπερμεγέθη εμπειρία και να ξεφύγω από τη μίζερη ηλίθια καθημερινότητα,γιατί όχι.Γίνεσαι τμήμα του πακέτου,γούστου για τη γκόμενα και σπρώχνεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
''Αρχηγούλη'' θα σου συνιστούσα εσύ ειδικά να μην μιλάς για σκατά :wink: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.:wink:

Σου θυμίζω ότι πριν λίγο καιρό πόσταρες όλο περηφάνεια την εκλεκτή ''γκόμενα΄΄ σου της φωτογραφίας με το σκατό στο στόμα.
Φαντάζομαι θα είχες πολύ αισθησιακά γλωσόφυλα μαζί της εεε ?? :wink:

Επίσης την άλλη τη πολωνέζα που σου δήλωνε ότι προτιμούσε να τη γαμάει ο σκύλος της αντί εσύ, αυτή δεν τη βρήκα τη φωτογραφία της κρίμα.:wink:
Επισης πολύ εκλεκτή γκόμενα, με ιδιαίτερο γούστο.:wink:

Που πάς και τις ξετρυπώνεις αυτές τις ΄΄εκλεκτές΄΄ ''γκόμενες'' βρε ατιμούτσικο ??:wink:

Μιλήσαμε για πρόσφατες γκόμενες, που ήθελες και να συγκριθείς κιόλας τρομάρα σου και μας βάζεις φωτογραφίες απο το 2003. Γελάνε και τα τούβλα.

Για πολλοστή φορά μας μοστράρεις τα αρπακτικά του διαδικτύου στις οποίες επανηλειμένα έχεις γράψει ότι κόβεις τετρακοσάρες μηνιάτικά, χώρια τα ανά περίπτωση για να τις γαμήσεις, ΑΝ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ για ... ''γκόμενες''

Εχεις το θράσος και τη βλακεία ταυτόχρονα να μας ποστάρεις τη Σλοβένα που ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ χρυσοπλήρωσες για να την κατεβάσεις στην Σαντορίνη και όχι μόνο δεν την γάμησες αλλά στην γάμησε και ο Αμερικάνος μπροστά στα μάτια σου. Και με τις άλλες ανάλογες επιτυχίες είχες ?? :wink:

Δεν ξέρω πραγματικά αν πρέπει κανείς να γελάει η να κλαίει μαζί σου.

Είσαι ο απόλυτος τραγέλαφος !:wink: :wink:

ΥΓ. Αντε πόσταρε καμμιά δεκαριά ακόμα γκόμενες που δεν γάμησες, η κανένα αρπακτικό του διαδικτύου που γάμησες τελικά αφού σε μάδησε για να γουστάρουμε

Συνημμένα

• 5qPDvO.jpg
    5qPDvO.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 33

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
οχι αλλο σκατο σας παρακαλω.....

ειπαμε οι γκομενες του ΚΜΑΝ τα δεχοται αυτα μονο απο αυτον επειδη τον γουσταρουν κολασμενα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

ειπαμε οι γκομενες του ΚΜΑΝ τα δεχοται αυτα μονο απο αυτον επειδη τον γουσταρουν κολασμενα

Μα είναι απολύτως σαφές ότι τις "γκόμενες" του ο Κman τις γαμάει, η τις χέζει ανα περίπτωση ΜΟΝΟ αυτός.:wink:

Υπάρχει "απόλυτη αποκλειστικότητα" στη σχέση τους.:wink:

Τώρα το πως στη Σαντορίνη με τη χρυσοπληρωμένη Σλοβένα είχαμε επαλήθευση του γνωστού γνωμικου "Αλλος γαμεί και άλλος πληρώνει" αποτελεί ένα μυστήριο που δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί.

Πως είναι δυνατόν το Αμερικανάκι να πιάσει κώτσο τον Ευαγγελιστή της βαλκανικής ανωτερότητος ρε παιδί μου.

Το μυστήριο θα διαλευκανθεί από τις επόμενες γενεές.:wink:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Μα είναι απολύτως σαφές ότι τις "γκόμενες" του ο Κman τις γαμάει, η τις χέζει ανα περίπτωση ΜΟΝΟ αυτός.:wink:

Υπάρχει "απόλυτη αποκλειστικότητα" στη σχέση τους.:wink:

Τώρα το πως στη Σαντορίνη με τη χρυσοπληρωμένη Σλοβένα είχαμε επαλήθευση του γνωστού γνωμικου "Αλλος γαμεί και άλλος πληρώνει" αποτελεί ένα μυστήριο που δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί.

Πως είναι δυνατόν το Αμερικανάκι να πιάσει κώτσο τον Ευαγγελιστή της βαλκανικής ανωτερότητος ρε παιδί μου.

Το μυστήριο θα διαλευκανθεί από τις επόμενες γενεές.:wink:

Σκίζομαι στη διατροφή και γυμναστική ποτέ μου όμως δε είχα το θάρρος να ζητήσω από γκομενα να κάτσει να τη χεζω. Αυτά είναι για ανώτερους τύπους

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Όταν ο Παπής κι εγώ λέγαμε ότι καλό θα ήταν να κλείσει το νήμα και ο Αντισθένης να ρίξει έστω ένα warning στον Κμαν,ήμασταν κακοί.
Σιγά μην γίνει ποτέ όμως γιατί ο Κμαν έχει βρει καταφύγιο εδώ και τον λυπούνται.Δεν γίνεται πλέον να σπάσει κάποιος πλάκα με αυτόν τον τυπάκο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ανώτερη παρουσία Βαλκάνιου.

nK7M0h.jpg

rs60Qp.jpg

lhangV.jpg

Au9lRd.jpg

WImWh5.jpg

Ic6X0v.jpg

7h5ljU.jpg

Μαγικό Κίεβο.Μεταδίδουμε λίγο από τη μαγεία ανατολικής Ευρώπης όσο έχει μείνει δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom