Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Πάντα παίδες χώρα προέλευσης.Θες να γαμήσεις Ρωσίδα?Θα πας Ρωσία.Θες να γαμήσεις Ουκρανή?Θα πας Ουκρανία.Θες Πολωνέζα?Θα πας Πολωνία.
Δε θα πας ούτε Σαρμ Ελ Σείχ Αίγυπτο ούτε Τουρκία ούτε Ντουμπάι ούτε Ελλάδα κτλ,θα πας καρφί στη χώρα προέλευσης.
Το θέμα είναι οι διασλαβικές επιλογές.Παίζει να γαμήσεις Λευκορρωσίδα Κίεβο,Ρωσίδα Πράγα ή Ουκρανέζα Βαρσοβία?Εκεί αρχίζει το παίγνιο τι συμφέρει και τι όχι.
Αλλά σα γενική αρχή πάντα και παντού
1.Οι σλαβικές χώρες είναι προτιμότερες από τις δυτικές και τις μεσογειακές
2.Οι μεγάλες πόλεις είναι καλύτερες από τα θέρετρα
3.Οι πρωτεύουσες είναι καλύτερες από τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις
Γιατί συμβαίνει αυτό θέλει ανάλυση.Είναι πρακτικό συμπέρασμα αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γιατί ισχύουν οι παραπάνω βασικές αρχές στα γαμηστικά θέματα.Πολλοί νομίζουν το αντίθετο οτι αυτό δεν ισχύει αλλά πλανώνται πλάνην οικτράν.
Σα βαλκανιοπουτσιστής όχι μόνο θέτεις τα ερωτήματα αλλά δίνεις και την απάντηση.Οι υπόλοιποι δε σου αναγνωρίζουν καν το δικαίωμα να θέτεις τα ερωτήματα στον πούτσο μας λουλούδια που λένε.Βάζω και τα ερωτήματα και απαντώ ταυτόχρονα.
π.χ για ουκρανια δεν θα ειναι πιο ευκολο να χτυπήσει καποιος γκομενα στο λβωφ η στο χαρκοβο απο οτι στο κιεβο?
Το κιεβο λογω οικονομικα ειναι καλυτερο απο τις αλλες πολεις.
Επισης εχει περισσοτερους ξενους λογω πρωτευουσας αρα ανεβαινει η τιμη και ο ανταγωνισμος.
Ενω π.χ στο χαρκοβο που δεν εχει ξενους τουρίστες αρα λιγοτερο ανατγωνισμο συν πιο αναγκη πι κοπελες.
Περιμενω την αποψη σου μεγαλε κμαν
θα σου απαντησω εγω που ειμαι ο τελευταιος που πηγε χαρκοβ.
οι ξενοι προσωπικα για μενα που ειμαι 30 χρονια ουκρανια,απο παιδακι και εδω και 21 χρονια παιζω μπαλα σαν ενηλικος
απο τα 20 που απολυθηκα απο τον στρατο οι ξενοι δεν ειναι προβλημα.οι ξενοι απο παλια που ηταν στο κιεβο
κατεληγαν στο καραβι για να παρουν πουτανες,πακιδες,ινδους και αμερικλανους εβλεπα τοτε ηλικιας 45 και πανω.
νεαρους αργοτερα εβλεπα τουρκους,παλι κερνουσαν αδικα και καπιοι αραβες-τουρκοι που εμεναν μονιμα
δουλευαν στο παζαρι σουλιαβκα και στις οικοδομες.αυτοι ειχαν χοντρελες που της μοιραζωνταν η καμια γκομενα
μαρκα με εκαψες απο επαρχια που δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και την σπιτωναν.
οδυσσο δεν βλεπω ποτε ξενους εκτος απο τουρκους,λιγους ισραηλιτες συνηθως οικογενειες και σπανια κανα
ξεμπαρκο ελληνα η κυπριο μεσηλικα που ερχετε νομιζωντας η ουκρανια ειναι οι γκομενες που γνωρισε στα κολαδικα
πριν απο 20 χρονια.μερικους νεαρους γαλλους,γερμανους που γνωρισα παλαιοτερα δεν ηρθανε για να γαμησουν με λεφτα
και μου ελεγαν δεν γουσταραν να ξοδευτουν εκει,αρα παλι μηδεν ανταγωνισμος.οι ντοπιοι ειναι το προβλημα.
προτιμανε και τον πιο αφραγγο και ασχημο δικο τους να τον παρουν παρτουζα με την φιλη τους παρα να κατσουν σε ενα ξενο.
ο ξενος ειναι ο μαλακας που θα τους πληρωνει τα παντα γιατι ετσι τις εμαθαν οτι ειναι οι ξενοι.
ακομα και εμενα που ειμαι ντοπιος θεωριτικα προσπαθουν και μου συμπεριφερωντε 90% οπως και ολους τους ξενους.
παμε τωρα και στο χαρκοβο,εκει ειναι που δεν εχεις καμια πιθανοτητα με τις γκομενες,πιο απροσιτες σε ξενους.
στο κεντρο δεν βλεπεις πανω απο 20-21 παιδακια αφου ειναι φοιτητουπολη και το χαρκοβο μου εδωσε εντυπωση
οτι ζουνε καλυτερη ζωη απο την οδυσσο με τους πολλους πλουσιους η το κιεβο που ειναι αρκετος κοσμος και περιοχες.
χαρκοβο τινκα σε ξενους αραβοτουρκους φοιτητες.δνιπρο ακομα πιο ζορικη πολη για γκομενες οπως και χαρκοβο.
ξερωντας τις τιμες ουκρανια απο το ντυσιμο των φοιτητριων ολες φωρουσαν γουνες απο 1000 ευρο την φτηνωτερη.
ακριβωτερα μου φανηκε απο τα ιδια μερη που συχναζω οδυσσο,αν και δεν βλεπεις αυτοκινηταρες οπως κιεβο
και οδυσσο καταλαβεις στο κεντρο οτι ζουνε πολυ καλυτερα και ειναι ολοι μεσα ταξη τουλαχιστο στο κεντρο που βολταρα χειμωνα.
δεν ψαχνωντε οι φοιτητριες,ουτε απο πουτανες που πηγα σε ολα τα σαλον επαιζε τιποτα.μονο χωντρα μπαζα!
που ειναι οι φοιτητριες που σας ελεγε ο γερο μιδας?ο κμαν τα πηρε απο χαρκοβο οταν πηγε.
κοπελες εχει ομορφες οπως και το κιεβο αλλα δυσκολο στο μετρο κινουντε συνεχεια.πηγα σε ενα μολλ εκτος κεντρου
αλλα ηταν αδειο και δεν ξαναπηγα γιατι ηταν περιεργη περιοχη με πολλους περιεργους γυρω.
ηθελες 20 λεπτα περπατημα απο το μετρο να φτασεις στο μολλ στα σκοτεινα απο ενα ερημο δρομο.
ουτε σπιτια ουτε δρομος τριγυρω ανετα μπορουνε να σου την πεσουν εκει χωρις να σε δει καπειος.
ηταν ακυρο το χαρκοβ λογο καιρου,αλλα στο κεντρο με της φοιτητριες δεν παιζει τιποτα.
εχουν λεφτα αφου ερχωντε απο ολη την ουκρανια φοιτητες που εχουν λεφτα και σπουδαζουν γιατροι
και αλλες ειδικοτητες.για μενα η ιδανικη χωρα για γκομενες ειναι η ελλαδα.η πιο φτωχη χωρα της ευρωπης
που ολες θελουν να την κανουν απο εκει.δεν γνωριζω καμια γκομενα στο κιεβο και οδυσσο που θελει
να φυγει για καλυτερη ζωη καπου αλλου!2 που ξερω μικρουλες που εφυγαν κουκλες η μια
23 τωρα βρηκε πριν 2 χρονια εννα γαλλοεβαιο εκατομυριουχο 65 που τον γνωρισε οταν επερνε βολτα
με το αλογο τουριστες και σπονσαρε ολη την οικογενεια της.την αδερφη της παλι ειδα με πορσε τελευταια χαχαχααχα.
αλλη μια μικρουλα που εφυγε συγκατοικουσε με μια βιζιτα 45 ετων και δουλευε στο παζαρι με την μανα της
πουλωντας ψαρια.αυτη εφυγε με καπειος που γνωρησε καλοκαιρι στην παραλια που πουλουσε ψαρια
και πηγε να ησει στην νορβηγια.αλλη μια γειτονεισα μου μικρη,εφυγε αυστρια για σπουδες και εμεινε εκει.
παλαιοτερα ερχωνταν ιταλοι στην οδυσσο αλλα απο το 2012 εξαφανιστηκαν,πηγαιναν αρκαδια τους
μαδουσαν και με την κριση εξαφανιστηκαν και αυτοι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• tenor (2).gif
    tenor (2).gif
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 35

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
για μενα η ιδανικη χωρα για γκομενες ειναι η ελλαδα.η πιο φτωχη χωρα της ευρωπης
που ολες θελουν να την κανουν απο εκει.δεν γνωριζω καμια γκομενα στο κιεβο και οδυσσο που θελει
να φυγει για καλυτερη ζωη καπου αλλου!
Χαχα θεος :tooth:

Steros

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
8
Πόντοι
0
Ο Θεοχάρης βλέπει πιο καθαρά από όλους μας

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Πάντα παίδες χώρα προέλευσης.Θες να γαμήσεις Ρωσίδα?Θα πας Ρωσία.Θες να γαμήσεις Ουκρανή?Θα πας Ουκρανία.Θες Πολωνέζα?Θα πας Πολωνία.
Δε θα πας ούτε Σαρμ Ελ Σείχ Αίγυπτο ούτε Τουρκία ούτε Ντουμπάι ούτε Ελλάδα κτλ,θα πας καρφί στη χώρα προέλευσης.
Το θέμα είναι οι διασλαβικές επιλογές.Παίζει να γαμήσεις Λευκορρωσίδα Κίεβο,Ρωσίδα Πράγα ή Ουκρανέζα Βαρσοβία?Εκεί αρχίζει το παίγνιο τι συμφέρει και τι όχι.
Αλλά σα γενική αρχή πάντα και παντού
1.Οι σλαβικές χώρες είναι προτιμότερες από τις δυτικές και τις μεσογειακές
2.Οι μεγάλες πόλεις είναι καλύτερες από τα θέρετρα
3.Οι πρωτεύουσες είναι καλύτερες από τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις
Γιατί συμβαίνει αυτό θέλει ανάλυση.Είναι πρακτικό συμπέρασμα αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γιατί ισχύουν οι παραπάνω βασικές αρχές στα γαμηστικά θέματα.Πολλοί νομίζουν το αντίθετο οτι αυτό δεν ισχύει αλλά πλανώνται πλάνην οικτράν.
Σα βαλκανιοπουτσιστής όχι μόνο θέτεις τα ερωτήματα αλλά δίνεις και την απάντηση.Οι υπόλοιποι δε σου αναγνωρίζουν καν το δικαίωμα να θέτεις τα ερωτήματα στον πούτσο μας λουλούδια που λένε.Βάζω και τα ερωτήματα και απαντώ ταυτόχρονα.
π.χ για ουκρανια δεν θα ειναι πιο ευκολο να χτυπήσει καποιος γκομενα στο λβωφ η στο χαρκοβο απο οτι στο κιεβο?
Το κιεβο λογω οικονομικα ειναι καλυτερο απο τις αλλες πολεις.
Επισης εχει περισσοτερους ξενους λογω πρωτευουσας αρα ανεβαινει η τιμη και ο ανταγωνισμος.
Ενω π.χ στο χαρκοβο που δεν εχει ξενους τουρίστες αρα λιγοτερο ανατγωνισμο συν πιο αναγκη πι κοπελες.
Περιμενω την αποψη σου μεγαλε κμαν
θα σου απαντησω εγω που ειμαι ο τελευταιος που πηγε χαρκοβ.
οι ξενοι προσωπικα για μενα που ειμαι 30 χρονια ουκρανια,απο παιδακι και εδω και 21 χρονια παιζω μπαλα σαν ενηλικος
απο τα 20 που απολυθηκα απο τον στρατο οι ξενοι δεν ειναι προβλημα.οι ξενοι απο παλια που ηταν στο κιεβο
κατεληγαν στο καραβι για να παρουν πουτανες,πακιδες,ινδους και αμερικλανους εβλεπα τοτε ηλικιας 45 και πανω.
νεαρους αργοτερα εβλεπα τουρκους,παλι κερνουσαν αδικα και καπιοι αραβες-τουρκοι που εμεναν μονιμα
δουλευαν στο παζαρι σουλιαβκα και στις οικοδομες.αυτοι ειχαν χοντρελες που της μοιραζωνταν η καμια γκομενα
μαρκα με εκαψες απο επαρχια που δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και την σπιτωναν.
οδυσσο δεν βλεπω ποτε ξενους εκτος απο τουρκους,λιγους ισραηλιτες συνηθως οικογενειες και σπανια κανα
ξεμπαρκο ελληνα η κυπριο μεσηλικα που ερχετε νομιζωντας η ουκρανια ειναι οι γκομενες που γνωρισε στα κολαδικα
πριν απο 20 χρονια.μερικους νεαρους γαλλους,γερμανους που γνωρισα παλαιοτερα δεν ηρθανε για να γαμησουν με λεφτα
και μου ελεγαν δεν γουσταραν να ξοδευτουν εκει,αρα παλι μηδεν ανταγωνισμος.οι ντοπιοι ειναι το προβλημα.
προτιμανε και τον πιο αφραγγο και ασχημο δικο τους να τον παρουν παρτουζα με την φιλη τους παρα να κατσουν σε ενα ξενο.
ο ξενος ειναι ο μαλακας που θα τους πληρωνει τα παντα γιατι ετσι τις εμαθαν οτι ειναι οι ξενοι.
ακομα και εμενα που ειμαι ντοπιος θεωριτικα προσπαθουν και μου συμπεριφερωντε 90% οπως και ολους τους ξενους.
παμε τωρα και στο χαρκοβο,εκει ειναι που δεν εχεις καμια πιθανοτητα με τις γκομενες,πιο απροσιτες σε ξενους.
στο κεντρο δεν βλεπεις πανω απο 20-21 παιδακια αφου ειναι φοιτητουπολη και το χαρκοβο μου εδωσε εντυπωση
οτι ζουνε καλυτερη ζωη απο την οδυσσο με τους πολλους πλουσιους η το κιεβο που ειναι αρκετος κοσμος και περιοχες.
χαρκοβο τινκα σε ξενους αραβοτουρκους φοιτητες.δνιπρο ακομα πιο ζορικη πολη για γκομενες οπως και χαρκοβο.
ξερωντας τις τιμες ουκρανια απο το ντυσιμο των φοιτητριων ολες φωρουσαν γουνες απο 1000 ευρο την φτηνωτερη.
ακριβωτερα μου φανηκε απο τα ιδια μερη που συχναζω οδυσσο,αν και δεν βλεπεις αυτοκινηταρες οπως κιεβο
και οδυσσο καταλαβεις στο κεντρο οτι ζουνε πολυ καλυτερα και ειναι ολοι μεσα ταξη τουλαχιστο στο κεντρο που βολταρα χειμωνα.
δεν ψαχνωντε οι φοιτητριες,ουτε απο πουτανες που πηγα σε ολα τα σαλον επαιζε τιποτα.μονο χωντρα μπαζα!
που ειναι οι φοιτητριες που σας ελεγε ο γερο μιδας?ο κμαν τα πηρε απο χαρκοβο οταν πηγε.
κοπελες εχει ομορφες οπως και το κιεβο αλλα δυσκολο στο μετρο κινουντε συνεχεια.πηγα σε ενα μολλ εκτος κεντρου
αλλα ηταν αδειο και δεν ξαναπηγα γιατι ηταν περιεργη περιοχη με πολλους περιεργους γυρω.
ηθελες 20 λεπτα περπατημα απο το μετρο να φτασεις στο μολλ στα σκοτεινα απο ενα ερημο δρομο.
ουτε σπιτια ουτε δρομος τριγυρω ανετα μπορουνε να σου την πεσουν εκει χωρις να σε δει καπειος.
ηταν ακυρο το χαρκοβ λογο καιρου,αλλα στο κεντρο με της φοιτητριες δεν παιζει τιποτα.
εχουν λεφτα αφου ερχωντε απο ολη την ουκρανια φοιτητες που εχουν λεφτα και σπουδαζουν γιατροι
και αλλες ειδικοτητες.για μενα η ιδανικη χωρα για γκομενες ειναι η ελλαδα.η πιο φτωχη χωρα της ευρωπης
να φυγει για καλυτερη ζωη καπου αλλου!2 που ξερω μικρουλες που εφυγαν κουκλες η μια
23 τωρα βρηκε πριν 2 χρονια εννα γαλλοεβαιο εκατομυριουχο 65 που τον γνωρισε οταν επερνε βολτα
με το αλογο τουριστες και σπονσαρε ολη την οικογενεια της.την αδερφη της παλι ειδα με πορσε τελευταια χαχαχααχα.
αλλη μια μικρουλα που εφυγε συγκατοικουσε με μια βιζιτα 45 ετων και δουλευε στο παζαρι με την μανα της
πουλωντας ψαρια.αυτη εφυγε με καπειος που γνωρησε καλοκαιρι στην παραλια που πουλουσε ψαρια
και πηγε να ησει στην νορβηγια.αλλη μια γειτονεισα μου μικρη,εφυγε αυστρια για σπουδες και εμεινε εκει.
παλαιοτερα ερχωνταν ιταλοι στην οδυσσο αλλα απο το 2012 εξαφανιστηκαν,πηγαιναν αρκαδια τους
μαδουσαν και με την κριση εξαφανιστηκαν και αυτοι.

Χάρη όποτε μπορείς κάνε μια περίληψη γιατί μου έχουν τελειώσει οι ασπιρίνες...:confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Αυτοι που εχουν υψηλη νοημοσυνη και αντιλαμβανονται πραγματα και καταστασεις που αλλοι δεν μπορουν , συνηθως δεν ειναι καλοι στον γραπτο λογο ... :grin:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
για μενα η ιδανικη χωρα για γκομενες ειναι η ελλαδα.η πιο φτωχη χωρα της ευρωπης
Για κάποιες κύπριες έχω ακούσει.. που κάνουν 'τα πάντα' για να παραμείνουν ελλάδα

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Για κάποιες κύπριες έχω ακούσει.. που κάνουν 'τα πάντα' για να παραμείνουν ελλάδα
θα σου απαντησω και σενα.πριν 25 χρονια οι φιλοι μου
που ηταν φοιτητες μου ελεγαν ιστοριες για ελληνιδες μουναρες και τι χανω που δεν ερχομε στην ελλαδα,ποσο τελεια ειναι η ζωη.
εγω ημουνα μοσχα,εφευγα μετα κανα κιεβ ελλαδα παλι νιετ!μετα απο 25 χρονια που μεχρι και τυφλιδα πηγα αποφασισα να παω ελλαδισταν
να δω τι επιτελους εχασα και να γνωρισω την τελεια ζωη και τις γυναικαρες που μου ελεγαν.βαιβαια ειχα την εικονα που συναντησα
οταν πηγα αθηνα στα 10,13 και 15 χρονων και ειχα την εικονα μιας κακασχημης πολης με απαισιους κατοικους που μισουν τους κυπριους.
με εβριζαν και με ελεγαν τουρκο οταν μιλουσαμε με τους συμαθητες μου και με τους γονεις μου .
εκτος απο κακασχημη πολη που ολοι ζουσαν σε πολυκατοικιες εβλεπα παντου αδεσπωτα σκυλια και βρωμια,σε συνδιασμο με τους κατοικους
ειπαδεν θα ξαναπατησω ποτε εδω ξανα γιατι οι ντοπιοι με την συμπεριφωρα τους χαλανε ακομα πιο πολη την βρομοπολη.
ειχα παει και σαλονικη στα 15 εκδρομη με το σχολειο και ειδα εντελος διαφωρετικο κοσμο,φιλικο που μας εδειχνε αγαπη
για τα παιδεια απο την κυπρο σε σχεση με τα πουτανοπαιδα που συναντησα στην αθηνα.ετσι μετα απο 25 χρονια αποφασισα να ερθω ελλαδα
στην θεσαλονικη συνδιασμο με ταξιδι σοφια μεσο αθηνας το 2014.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
να συμπληρωσω οτι ιδια περιοδο ο κολλητος μου το 1996 αρχηγος της εθνικης κυπρου 16 ετων
δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βρισιδι εφαγαν απο τους αθηναιους για την μαμα τους την κυπρια
που γαμιετε με τουρκους οπως ελεγαν.τα παιδακια εκλαιγαν στα αποδυτυρια ακουγωντας αυτα.
το 1992 οι οπαδοι της αεκ ,γαμω την αεκ και το σπιτι τους μας φωναζαν τουρκους και εδειραν τους οπαδους
του αποελ.απο τοτε κολητος μου αεκτζης γιατρος τωρα που εφαγε ξυλο με τον γιατρο μπαμπα του
επιδει ειναι κυπριοι εγιναν ολυμπιακοι.αλλος λογος που δεν ηθελα να ερθω σε αυτην την κολοχωρα.
για αθηνα λεω την κολοχωρα

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
επιστρεφω στο θεμα 2014 θεσαλονικη ,βολταρω θεσαλονικη μαιο,πηγα λευκο πυργο,καμαρες τα γνωστα τουριστικα.
εμενα πλατεια αριστοτελους πολυ μεγαλο σοκ για μενα που ειχα συνηθεισει με ολες τις ανεσεις που λεει ο μιτσος κιεβο.
στο κιεβο 24 ειχα τερασια σουπερμαρκετ για ψωνισμα,την πιτσα μου,φαγητα,εστιατωρια 24 και σαλονικη πηγαινες σε κατι
μικρα μαχαζακια περιπτερα να παρεις μια μπουκαλα νερο.πολλοι ποντιοι,γεωργιανοι και καθολου ουτε πουθενα
ειδα αυτες που μου ελεγαν τοσα χρονια χανω τις ελληνιδες μουναρες,χοντρα μπαζα εβλεπα παντου.
ιδικα αθηνα στο αεροδρομιο που πηγα 2 φωρες τρανζιτ και αυτες που βλεπω κυπρο τραγωδια απο χοντρα μπαζα εβλεπα.
εκανα πλακα σε 3 χοντρες ελληνιδες μπαζωλες μια φωρα και προσβαλτηκαν,το επαιζαν γκομενες αυτες σε μενα..
τους λεω ζουσα μοσχα,κιεβο και οδυσσο και μου ελεγαν φιλοι χανω που δεν ερχομε ελλαδα που εχει μουναρες.
ευτυχος δεν τους πιστευα χαχαχαχαχα που ηξερ δει αν οι φαλαινες ποιον πηγαν να ειρωνευτουν και να το παιξουν εξυπνες.
ακουγα τους φοιτητες κυπρο να λενε για πλατεια νικης και τσιμισκι!εγω μια ζωη οχοτνι ριαντ και πουσκινσκαγια μοσχα,χρισατικ κιεβο,
και ντιριπασοσκαγια οδυσσο.ο τασος που πηγε σε αυτους τους δρομους μπορει να συγκρινει την τσιμισκη χαχαχαχα.
παω που λετε λεοφορο νικης,βλεπω καφε διπλα στην θαλασα με 10 αρσενικους παρεα με τα γυαλια του ηλιου
να καμακωνουν με τα ματια!πρωτη φωρα βλεπω καφε με 10 ανδροπαρεα!παλαιοτερα το εκανα αντε 3-4 φιλοι.
ουκρανια παντα ολοι μονοι ειναι στο καφε συνηθως η με μια η δυο φιλες.δεν ειδα ποτε ανδροπαρεα εκτος αν ειναι ελληνες.
παω και στην τσιμισκη,ακουγα σημειο συναντησης φοιτητων νομιζα κατι σαν χρισατικ θα ειναι.ενας ανηφορικος δρομος ηταν
και ειχε κατι καφε στον δρομο οι καρεκλες ψαθινες να καθοντε νεαροι παρεα με γατια κατω απο τις καρεκλες χαχαχαχα
λεω αυτη ειναι η περιφημη τσιμισκη?λεω τελικα δεν ημουν εγω ο μαλακας που βολταρα χρισατικ αντι τσιμισκι,κολονακι και μοναστηρακι χαχαχαχαχ

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
πηγα και στο κολονακι που ελεγαν στα εργα το 1996,αυτο ηταν το κολονακι?που ειδαν το χαι μερος χαχαχαχαχα.
το 2017 ο δασκαλος ιωσηφ με καλεσε να βρεθουμε αθηνα αφου θα ειχα τρανζιτ αρκετες ωρες για αρμενια.
ειπα στον δασκαλο με την φτωχεια που ειδα και την παρακμη,εδω θα ηταν το πιο ιδανικο μερος να παιζω μπαλα.
ο δασκαλος απαντησε χρονια στο λεω ρε μαλεβρα και εσυ δεν ακους,μηδεν ανταγωνισμος απο ντοπιους.
εβλεπα παντου αναρχοαπλυτους που τους μισω και μπορω να κατσω φυλακη για αυτους τους μαλακες.
πρεζακια,ζητιανους,πακιδες,ολοι με μουσια ,κοκοντυμενοι,απεριποιητοι ,φωρμες πολλα μπαζα αλλα ειδα
και καλα πιπινακια να δουλευουν γκαρσονες σε καφε και σουβλακια κατι που για ουκρανια ειναι δουλεια
για μικρες για 2-3 μηνες μεχρι να της μαζεψει κανενας λεφτας και τις σπιτωσει.
μου εκανε εντυπωση τοτε,μπορει ο δασκαλος να επιβαιβαιωσει που καναμε πλακα
οτι οι γκομενοι δεν κερνουσαν την κοπελα τους,ο καθενας μετρουσε κερματα
και πληρωνε ξεχωριστα.αυτο μου εκανε εντυπωση γιατι πηγαμε πανω απο 6-7 καφε με τον δασκαλο
εκεινη την μερα και 2-3 φωρες ηταν στο ιδιο σταρμπακσ νομιζω ητανε.
ειπα στον δασκαλο καλο για βολτα μοναστηρακι αλλα θα βαρηθω πανω κατω ολη μερα σαν λυδρας λευκωσια ειναι.
του ειπα αλλο αρνητικο ειναι οτι μονο πουτσες παντου βλεπεις αθηνα σε αντιθεση με ουκρανια.
δεν κυκλοφωρα κανεις μερα οδυσσο,ειμαι ο μοναδικος που περπατα στην ντιριπασοσκαγια,καφε,μολλ
σπανια να δεις κανα οικογενειαρχη να ψωνιζει.αθηνα τινκα στους μαλιαδες,μουσατους,πρεζακια,αστεγους,πακιδες
αξεστες γκομενες που βριζουν,μπαζα δηλαδη οτι αντιπαθω σε ενα λαο.
για αυτο δεν προκειτε να ερθω,προτιμω αρμενια και γεωργια η κανα βελιγραδι παρα στην κολοαθηνα.
την αθηνα θεοποιουσαν οι φοιτητες που ερχωνταν πριν 15-20 χρονια απο τα χωρια τους
και ηταν ευκαιρια να κανουν φοιτιτικη ζωη.τωρα ολοι μου λενε οραια αλλα οχι να ζεις εκει.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
διμητρακη γιατι γραφεις με κλωνους σαν παριισ,καραμανης,νιο μπορεις να γραφεις και σαν διμητρακης

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οταν ρωτω τελικα τι εχασα που δεν πηγαινα ελλαδα?μου απαντανε ολοι πρωτα το φαι χαχαχαχαχααχα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ετσι οπως τα λεει ο Χαρης ειναι γαμιεται η Αθηνα και το κατεστημενο επισης Θεσ/νικη χωριο πατρα πας πουστης Πατρινος οι Σερραιες ειναι πουτανες στην Λαρισα Βολο ολοι μαλακες και τυρια Γιαννενα Αρτα Πρεβεζα στοκοι ντιπ για ντιπ και στην Κρητη οι Κρητικες κατεβαζουν τις κυλοττες τους πιο γρηγορα απο οτι τραβάνε τα πιστολια.τέλος γαμιέται ο θρυλος και ο πειραιας ο παο και η λεωφορος η αεκ και η τουρκια ο παοκ και η θεσσαλονικη σκουλικια αρηανοι :headbang2::rockon::headbang2::rockon:

ΥΓ.Χάρη τα έγραψα έτσι για να τα καταλάβεις πιο εύκολα...:confused:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
τροβαδουρε με τρελενει ο δασκαλος ιωσηφ να παω ελλαδα να φαω σουβλακι και να παμε μπουρδελακια.
θα παω μονο αν δεχτει ο κομπλε η εσυ να βρεθουμε και να σας κερασω οτι θελετε και να γελαμε.
δεν με τραβαει η ελλαδα και η αθηνα,πιο πολυ προτιμω βελιγραδι αν και βαρετα,σαραγεβο,τυφλιδα και ιερεβαν που
εκει στον καυκασο ειναι αυτες που με τραβανε εμφανισιακα.αθηνα καμια σταση η 3 μερες απλα για πλακα
να ερθω πριν παω ουκρανια η τυφλιδα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.034
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
τροβαδουρε με τρελενει ο δασκαλος ιωσηφ να παω ελλαδα να φαω σουβλακι και να παμε μπουρδελακια.
θα παω μονο αν δεχτει ο κομπλε η εσυ να βρεθουμε και να σας κερασω οτι θελετε και να γελαμε.
δεν με τραβαει η ελλαδα και η αθηνα,πιο πολυ προτιμω βελιγραδι αν και βαρετα,σαραγεβο,τυφλιδα και ιερεβαν που
εκει στον καυκασο ειναι αυτες που με τραβανε εμφανισιακα.αθηνα καμια σταση η 3 μερες απλα για πλακα
να ερθω πριν παω ουκρανια η τυφλιδα.

Χάρη έλα εσύ και τα κανονίζουμε όλα,απλά να ξέρεις μπουρδελάκια και σουβλάκια με τον Μήτσο,μαζί θα πάμε για ψάρι και βίζιτες...:sunglasses:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
διμητρακη γιατι γραφεις με κλωνους σαν παριισ,καραμανης,νιο μπορεις να γραφεις και σαν διμητρακης

κλώνος πορνομεταναστη ο καραμανης ;;:confused::confused::confused:

Καμια σχεση τυπε... απλα τυχαινει να ζω κι εγω απο ενοικια... :grin: ασε που εχω να γαμησω 3 χρονια ενω ο πορνομετανασταρος κανονιζει τις σκιουρινες του... :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.034
Πόντοι
3.556

κλώνος πορνομεταναστη ο καραμανης ;;:confused::confused::confused:

Καμια σχεση τυπε... απλα τυχαινει να ζω κι εγω απο ενοικια... :grin: ασε που εχω να γαμησω 3 χρονια ενω ο πορνομετανασταρος κανονιζει τις σκιουρινες του... :confused:

και εσυ στον αφρό και στην πουτίγκα εισαι ρε νιμου:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Ρε μπουνιζμενε ουκα για τραβα στο γιδοπαρκ! Σε ψαχνουν να σου μαυρισουν το ματι παλι :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom