Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
θα σου απαντησω εγω που ειμαι ο τελευταιος που πηγε χαρκοβ.π.χ για ουκρανια δεν θα ειναι πιο ευκολο να χτυπήσει καποιος γκομενα στο λβωφ η στο χαρκοβο απο οτι στο κιεβο?Πάντα παίδες χώρα προέλευσης.Θες να γαμήσεις Ρωσίδα?Θα πας Ρωσία.Θες να γαμήσεις Ουκρανή?Θα πας Ουκρανία.Θες Πολωνέζα?Θα πας Πολωνία.
Δε θα πας ούτε Σαρμ Ελ Σείχ Αίγυπτο ούτε Τουρκία ούτε Ντουμπάι ούτε Ελλάδα κτλ,θα πας καρφί στη χώρα προέλευσης.
Το θέμα είναι οι διασλαβικές επιλογές.Παίζει να γαμήσεις Λευκορρωσίδα Κίεβο,Ρωσίδα Πράγα ή Ουκρανέζα Βαρσοβία?Εκεί αρχίζει το παίγνιο τι συμφέρει και τι όχι.
Αλλά σα γενική αρχή πάντα και παντού
1.Οι σλαβικές χώρες είναι προτιμότερες από τις δυτικές και τις μεσογειακές
2.Οι μεγάλες πόλεις είναι καλύτερες από τα θέρετρα
3.Οι πρωτεύουσες είναι καλύτερες από τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις
Γιατί συμβαίνει αυτό θέλει ανάλυση.Είναι πρακτικό συμπέρασμα αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γιατί ισχύουν οι παραπάνω βασικές αρχές στα γαμηστικά θέματα.Πολλοί νομίζουν το αντίθετο οτι αυτό δεν ισχύει αλλά πλανώνται πλάνην οικτράν.
Σα βαλκανιοπουτσιστής όχι μόνο θέτεις τα ερωτήματα αλλά δίνεις και την απάντηση.Οι υπόλοιποι δε σου αναγνωρίζουν καν το δικαίωμα να θέτεις τα ερωτήματα στον πούτσο μας λουλούδια που λένε.Βάζω και τα ερωτήματα και απαντώ ταυτόχρονα.
Το κιεβο λογω οικονομικα ειναι καλυτερο απο τις αλλες πολεις.
Επισης εχει περισσοτερους ξενους λογω πρωτευουσας αρα ανεβαινει η τιμη και ο ανταγωνισμος.
Ενω π.χ στο χαρκοβο που δεν εχει ξενους τουρίστες αρα λιγοτερο ανατγωνισμο συν πιο αναγκη πι κοπελες.
Περιμενω την αποψη σου μεγαλε κμαν
οι ξενοι προσωπικα για μενα που ειμαι 30 χρονια ουκρανια,απο παιδακι και εδω και 21 χρονια παιζω μπαλα σαν ενηλικος
απο τα 20 που απολυθηκα απο τον στρατο οι ξενοι δεν ειναι προβλημα.οι ξενοι απο παλια που ηταν στο κιεβο
κατεληγαν στο καραβι για να παρουν πουτανες,πακιδες,ινδους και αμερικλανους εβλεπα τοτε ηλικιας 45 και πανω.
νεαρους αργοτερα εβλεπα τουρκους,παλι κερνουσαν αδικα και καπιοι αραβες-τουρκοι που εμεναν μονιμα
δουλευαν στο παζαρι σουλιαβκα και στις οικοδομες.αυτοι ειχαν χοντρελες που της μοιραζωνταν η καμια γκομενα
μαρκα με εκαψες απο επαρχια που δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και την σπιτωναν.
οδυσσο δεν βλεπω ποτε ξενους εκτος απο τουρκους,λιγους ισραηλιτες συνηθως οικογενειες και σπανια κανα
ξεμπαρκο ελληνα η κυπριο μεσηλικα που ερχετε νομιζωντας η ουκρανια ειναι οι γκομενες που γνωρισε στα κολαδικα
πριν απο 20 χρονια.μερικους νεαρους γαλλους,γερμανους που γνωρισα παλαιοτερα δεν ηρθανε για να γαμησουν με λεφτα
και μου ελεγαν δεν γουσταραν να ξοδευτουν εκει,αρα παλι μηδεν ανταγωνισμος.οι ντοπιοι ειναι το προβλημα.
προτιμανε και τον πιο αφραγγο και ασχημο δικο τους να τον παρουν παρτουζα με την φιλη τους παρα να κατσουν σε ενα ξενο.
ο ξενος ειναι ο μαλακας που θα τους πληρωνει τα παντα γιατι ετσι τις εμαθαν οτι ειναι οι ξενοι.
ακομα και εμενα που ειμαι ντοπιος θεωριτικα προσπαθουν και μου συμπεριφερωντε 90% οπως και ολους τους ξενους.
παμε τωρα και στο χαρκοβο,εκει ειναι που δεν εχεις καμια πιθανοτητα με τις γκομενες,πιο απροσιτες σε ξενους.
στο κεντρο δεν βλεπεις πανω απο 20-21 παιδακια αφου ειναι φοιτητουπολη και το χαρκοβο μου εδωσε εντυπωση
οτι ζουνε καλυτερη ζωη απο την οδυσσο με τους πολλους πλουσιους η το κιεβο που ειναι αρκετος κοσμος και περιοχες.
χαρκοβο τινκα σε ξενους αραβοτουρκους φοιτητες.δνιπρο ακομα πιο ζορικη πολη για γκομενες οπως και χαρκοβο.
ξερωντας τις τιμες ουκρανια απο το ντυσιμο των φοιτητριων ολες φωρουσαν γουνες απο 1000 ευρο την φτηνωτερη.
ακριβωτερα μου φανηκε απο τα ιδια μερη που συχναζω οδυσσο,αν και δεν βλεπεις αυτοκινηταρες οπως κιεβο
και οδυσσο καταλαβεις στο κεντρο οτι ζουνε πολυ καλυτερα και ειναι ολοι μεσα ταξη τουλαχιστο στο κεντρο που βολταρα χειμωνα.
δεν ψαχνωντε οι φοιτητριες,ουτε απο πουτανες που πηγα σε ολα τα σαλον επαιζε τιποτα.μονο χωντρα μπαζα!
που ειναι οι φοιτητριες που σας ελεγε ο γερο μιδας?ο κμαν τα πηρε απο χαρκοβο οταν πηγε.
κοπελες εχει ομορφες οπως και το κιεβο αλλα δυσκολο στο μετρο κινουντε συνεχεια.πηγα σε ενα μολλ εκτος κεντρου
αλλα ηταν αδειο και δεν ξαναπηγα γιατι ηταν περιεργη περιοχη με πολλους περιεργους γυρω.
ηθελες 20 λεπτα περπατημα απο το μετρο να φτασεις στο μολλ στα σκοτεινα απο ενα ερημο δρομο.
ουτε σπιτια ουτε δρομος τριγυρω ανετα μπορουνε να σου την πεσουν εκει χωρις να σε δει καπειος.
ηταν ακυρο το χαρκοβ λογο καιρου,αλλα στο κεντρο με της φοιτητριες δεν παιζει τιποτα.
εχουν λεφτα αφου ερχωντε απο ολη την ουκρανια φοιτητες που εχουν λεφτα και σπουδαζουν γιατροι
και αλλες ειδικοτητες.για μενα η ιδανικη χωρα για γκομενες ειναι η ελλαδα.η πιο φτωχη χωρα της ευρωπης
που ολες θελουν να την κανουν απο εκει.δεν γνωριζω καμια γκομενα στο κιεβο και οδυσσο που θελει
να φυγει για καλυτερη ζωη καπου αλλου!2 που ξερω μικρουλες που εφυγαν κουκλες η μια
23 τωρα βρηκε πριν 2 χρονια εννα γαλλοεβαιο εκατομυριουχο 65 που τον γνωρισε οταν επερνε βολτα
με το αλογο τουριστες και σπονσαρε ολη την οικογενεια της.την αδερφη της παλι ειδα με πορσε τελευταια χαχαχααχα.
αλλη μια μικρουλα που εφυγε συγκατοικουσε με μια βιζιτα 45 ετων και δουλευε στο παζαρι με την μανα της
πουλωντας ψαρια.αυτη εφυγε με καπειος που γνωρησε καλοκαιρι στην παραλια που πουλουσε ψαρια
και πηγε να ησει στην νορβηγια.αλλη μια γειτονεισα μου μικρη,εφυγε αυστρια για σπουδες και εμεινε εκει.
παλαιοτερα ερχωνταν ιταλοι στην οδυσσο αλλα απο το 2012 εξαφανιστηκαν,πηγαιναν αρκαδια τους
μαδουσαν και με την κριση εξαφανιστηκαν και αυτοι.