Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στηριζομαι στην καθαρή επιδοση προσπάθεια επί χρόνος.Στα καμάκια συνήθως δύσκολα μπορούν να σε περιορίσουν ή να κλέψουν την εργασία σου.Εσυ προσπαθείς εσύ γαμας εκτός αν ο άλλος παιζει κύκλο. Εκει ολα ανακατανεμονται παίζουν ρόλο κοινωνικοί παράγοντες.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εγω λεω μηπως φοβαται την προκληση.

• Like
Αντιδράσεις: ethanH
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.Αν όμως τις συνδυάσεις με τα πρόσωπα δηλαδή πεις αυτές είναι του Κμαν και αυτές είναι του Mindreader μπορεί να σου πει οτι του Mindreader είναι καλύτερες γιατί τον συμπαθεί περισσότερο ή για την ακρίβεια συνδυάζει την επίδοση με το άτομο.Αυτό το έχω παρατηρήσει πολλές φορές δεν μπορούν να δουν αντικειμενικά την επίδοση ανεξαρτήτως ατόμου αλλά πάντα συνδυάζουν με το άτομο που έχει την επίδοση και ανεβοκατεβάζουν τον πήχυ αξιολόγησης.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Αν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.
Ειναι τοσο δικες σου.. -οσο δικες τους -τις εχουν και δεκαδες αλλοι υποψηφιοι πελατες -που εχουν στο καρνετ τους - η καθεμια τους για να επιβιωσει.. -αφου κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου :sunglasses:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Αν κανει κάποιος ο,τι προτεινω εγω θα γαμαει σαν τις δικές μου και καλύτερες αφου εγω είμαι ακραίος και δημιουργω παντα αντίδραση και αντισταση.Ενας πιο στρογγυλεμενος τύπος θα τα κατάφερνε καλύτερα με τις ίδιες μεθόδους.
Γιατί οι γκόμενες που γαμας εσύ είναι οι χειρότερες, οι πιο άσχημες, οι πιο ατζουμπαλες από όσες έχουν ποσταρει όλοι οι άλλοι. Οι μόνες που βλέπονται είναι κάτι πουτανες από εσκορτ σαιτς που βάζεις που και πού τις οποίες όχι απλά δε γαμας αλλά ούτε τις έχεις συναντήσει!

Άρα λοιπόν το τελικό συμπερασμα είναι ότι χαλάς πολλά, γαμας λίγο και γαμας και επίπεδο από 4 και κάτω.

Το θέμα ξέφυγε,πάμε πίσω στα κλασικά...

Πα-πάρις παπίς γουστάρει τα αλόγατα του Μητσάρα...:bigdick::bigdick::bigdick:
τουλαχιστο αυτες τυπε τρωνε φαγητο και οχι τις κουραδες του Κμαν :confused:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Αν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.Αν όμως τις συνδυάσεις με τα πρόσωπα δηλαδή πεις αυτές είναι του Κμαν και αυτές είναι του Mindreader μπορεί να σου πει οτι του Mindreader είναι καλύτερες γιατί τον συμπαθεί περισσότερο ή για την ακρίβεια συνδυάζει την επίδοση με το άτομο.Αυτό το έχω παρατηρήσει πολλές φορές δεν μπορούν να δουν αντικειμενικά την επίδοση ανεξαρτήτως ατόμου αλλά πάντα συνδυάζουν με το άτομο που έχει την επίδοση και ανεβοκατεβάζουν τον πήχυ αξιολόγησης.
εχεις ξεχασει να παρεις τα χαπια σου παλι και τα τελευταια σου ποστς ακροβατουν αναμεσα στη γελοιοτητα και την παρανοια....

κανε αυτο που σου λεω και παρε κουκλα σιλικονης

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Αν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.
Ειναι τοσο δικες σου.. -οσο δικες τους -τις εχουν και δεκαδες αλλοι υποψηφιοι πελατες -που εχουν στο καρνετ τους - η καθεμια τους για να επιβιωσει.. -αφου κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου :sunglasses:
τυπε το Κμαν απο την πολυ αγαμια εχει λαλησει :confused: σε λιγο ουτε η χουφτα του δε θα του καθεται και ας την σπονσοαρει :confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• images (16).jpeg
    images (16).jpeg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Αν κανει κάποιος ο,τι προτεινω εγω θα γαμαει σαν τις δικές μου και καλύτερες αφου εγω είμαι ακραίος και δημιουργω παντα αντίδραση και αντισταση.Ενας πιο στρογγυλεμενος τύπος θα τα κατάφερνε καλύτερα με τις ίδιες μεθόδους.
Γιατί οι γκόμενες που γαμας εσύ είναι οι χειρότερες, οι πιο άσχημες, οι πιο ατζουμπαλες από όσες έχουν ποσταρει όλοι οι άλλοι. Οι μόνες που βλέπονται είναι κάτι πουτανες από εσκορτ σαιτς που βάζεις που και πού τις οποίες όχι απλά δε γαμας αλλά ούτε τις έχεις συναντήσει!

Άρα λοιπόν το τελικό συμπερασμα είναι ότι χαλάς πολλά, γαμας λίγο και γαμας και επίπεδο από 4 και κάτω.

Τύπε το έχω προτείνει αρκετές φορές και το πιστεύω!
Το τέλειο ζευγάρι σπόνσορα-σπονσορέτας είναι ο Κμαν με τον Μήτσο ο πρώτος θα χέζει και ο δεύτερος θα τρώει...:confused::confused::confused:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216

Τύπε το έχω προτείνει αρκετές φορές και το πιστεύω!
Το τέλειο ζευγάρι σπόνσορα-σπονσορέτας είναι ο Κμαν με τον Μήτσο ο πρώτος θα χέζει και ο δεύτερος θα τρώει...:confused::confused::confused:

τυπε εδω που τα λεμε ο κμαν πρεπει να την τιναζει και λιγο την αχλαδια, να το γυαλιζει το πομολο :confused: τις προαλλες ελεγε ποσο του αρεσει να του βαζουνε οι μπαζοσπονσορετες πραγματα μεσα στη σουφρα του

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Τύπε-τύπε δεν γνωρίζω,εμένα μ'αρέσει να μιλώ με ντοκουμέντα...:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• dimitrakis-troei-skata.jpg
    dimitrakis-troei-skata.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 26
  • dimitraki-kouradopnixtis.png
    dimitraki-kouradopnixtis.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 26

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
εδω που τα λεμε ο κμαν πρεπει να την τιναζει και λιγο την αχλαδια, να το γυαλιζει το πομολο :confused: τις προαλλες ελεγε ποσο του αρεσει να του βαζουνε οι μπαζοσπονσορετες πραγματα μεσα στη σουφρα του
λες γι' αυτό να θαυμάζει και την αδέλφω χίτλερ;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Eίσαι ανύπαρκτος μπροστά στον Mindreader

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
εδω που τα λεμε ο κμαν πρεπει να την τιναζει και λιγο την αχλαδια, να το γυαλιζει το πομολο :confused: τις προαλλες ελεγε ποσο του αρεσει να του βαζουνε οι μπαζοσπονσορετες πραγματα μεσα στη σουφρα του
λες γι' αυτό να θαυμάζει και την αδέλφω χίτλερ;

Εσύ Νίο ΝΑΥΑΓΙΟ να μην ξεχνάς την υπογραφή σου....:tooth::tooth::tooth:
forum

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
τυπε το Κμαν απο την πολυ αγαμια εχει λαλησει :confused: σε λιγο ουτε η χουφτα του δε θα του καθεται και ας την σπονσοαρει :confused:

H διαχείριση γιατί δεν κάνει κάτι για το νήμα άραγε...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
τυπε εδω που τα λεμε ο κμαν πρεπει να την τιναζει και λιγο την αχλαδια, να το γυαλιζει το πομολο :confused: τις προαλλες ελεγε ποσο του αρεσει να του βαζουνε οι μπαζοσπονσορετες πραγματα μεσα στη σουφρα του

Τύπε-τύπε μιας και είπες για αχλαδιές,αγγούρια και πόμολα....
Ως γνωστόν το Δημητράκι=Μαρκέλλα, όλοι ξέρουμε πως η Μαρκέλλα γουστάρει και ψάχνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΙΑ :alivedick::alivedick::alivedick: άρα....:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ-ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.png
    ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ-ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.png
    376,6 KB · Εμφανίσεις: 32

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Το οτι ο ανωτατος βαλκανιος αρχοντας εχει προτιμηση στο γλυφοκωλι τον κανει υποπτο για κουνημα αχλαδιας.

Φανταζομαι ολοι ετσι ξεκινησαν, λιγο γλωσσα, μετα δαχτυλο, μετα κατι πιο μεγαλο και στο τελος γινονται Μαρκελοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom