dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.357
- Πόντοι
- 4.746
πηγες αμερικη.. μεσω κυμματων rem ;Αμερική έχει όντως πολύ καλές γκόμενες αλλά είναι περίεργες μίξεις.
πηγες αμερικη.. μεσω κυμματων rem ;Αμερική έχει όντως πολύ καλές γκόμενες αλλά είναι περίεργες μίξεις.
Θελω πολυ να σε γνωρισω ρε ΚΜΑΝ, να παμε Κιεβο να δω λαιβ τις τακτικες σου
Ειναι τοσο δικες σου.. -οσο δικες τους -τις εχουν και δεκαδες αλλοι υποψηφιοι πελατες -που εχουν στο καρνετ τους - η καθεμια τους για να επιβιωσει.. -αφου κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμουΑν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.
τουλαχιστο αυτες τυπε τρωνε φαγητο και οχι τις κουραδες του ΚμανΓιατί οι γκόμενες που γαμας εσύ είναι οι χειρότερες, οι πιο άσχημες, οι πιο ατζουμπαλες από όσες έχουν ποσταρει όλοι οι άλλοι. Οι μόνες που βλέπονται είναι κάτι πουτανες από εσκορτ σαιτς που βάζεις που και πού τις οποίες όχι απλά δε γαμας αλλά ούτε τις έχεις συναντήσει!Αν κανει κάποιος ο,τι προτεινω εγω θα γαμαει σαν τις δικές μου και καλύτερες αφου εγω είμαι ακραίος και δημιουργω παντα αντίδραση και αντισταση.Ενας πιο στρογγυλεμενος τύπος θα τα κατάφερνε καλύτερα με τις ίδιες μεθόδους.
Άρα λοιπόν το τελικό συμπερασμα είναι ότι χαλάς πολλά, γαμας λίγο και γαμας και επίπεδο από 4 και κάτω.
Το θέμα ξέφυγε,πάμε πίσω στα κλασικά...
Πα-πάρις παπίς γουστάρει τα αλόγατα του Μητσάρα...
εχεις ξεχασει να παρεις τα χαπια σου παλι και τα τελευταια σου ποστς ακροβατουν αναμεσα στη γελοιοτητα και την παρανοια....Αν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.Αν όμως τις συνδυάσεις με τα πρόσωπα δηλαδή πεις αυτές είναι του Κμαν και αυτές είναι του Mindreader μπορεί να σου πει οτι του Mindreader είναι καλύτερες γιατί τον συμπαθεί περισσότερο ή για την ακρίβεια συνδυάζει την επίδοση με το άτομο.Αυτό το έχω παρατηρήσει πολλές φορές δεν μπορούν να δουν αντικειμενικά την επίδοση ανεξαρτήτως ατόμου αλλά πάντα συνδυάζουν με το άτομο που έχει την επίδοση και ανεβοκατεβάζουν τον πήχυ αξιολόγησης.
τυπε το Κμαν απο την πολυ αγαμια εχει λαλησει σε λιγο ουτε η χουφτα του δε θα του καθεται και ας την σπονσοαρειΕιναι τοσο δικες σου.. -οσο δικες τους -τις εχουν και δεκαδες αλλοι υποψηφιοι πελατες -που εχουν στο καρνετ τους - η καθεμια τους για να επιβιωσει.. -αφου κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμουΑν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.
Στα καμάκια συνήθως δύσκολα μπορούν να σε περιορίσουν ή να κλέψουν την εργασία σου.Εσυ προσπαθείς εσύ γαμας εκτός αν ο άλλος παιζει κύκλο.
τουλαχιστο αυτες τυπε τρωνε φαγητο και οχι τις κουραδες του ΚμανΓιατί οι γκόμενες που γαμας εσύ είναι οι χειρότερες, οι πιο άσχημες, οι πιο ατζουμπαλες από όσες έχουν ποσταρει όλοι οι άλλοι. Οι μόνες που βλέπονται είναι κάτι πουτανες από εσκορτ σαιτς που βάζεις που και πού τις οποίες όχι απλά δε γαμας αλλά ούτε τις έχεις συναντήσει!Αν κανει κάποιος ο,τι προτεινω εγω θα γαμαει σαν τις δικές μου και καλύτερες αφου εγω είμαι ακραίος και δημιουργω παντα αντίδραση και αντισταση.Ενας πιο στρογγυλεμενος τύπος θα τα κατάφερνε καλύτερα με τις ίδιες μεθόδους.
Άρα λοιπόν το τελικό συμπερασμα είναι ότι χαλάς πολλά, γαμας λίγο και γαμας και επίπεδο από 4 και κάτω.
Τύπε το έχω προτείνει αρκετές φορές και το πιστεύω!
Το τέλειο ζευγάρι σπόνσορα-σπονσορέτας είναι ο Κμαν με τον Μήτσο ο πρώτος θα χέζει και ο δεύτερος θα τρώει...
λες γι' αυτό να θαυμάζει και την αδέλφω χίτλερ;εδω που τα λεμε ο κμαν πρεπει να την τιναζει και λιγο την αχλαδια, να το γυαλιζει το πομολο τις προαλλες ελεγε ποσο του αρεσει να του βαζουνε οι μπαζοσπονσορετες πραγματα μεσα στη σουφρα του
Αν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.Αν όμως τις συνδυάσεις με τα πρόσωπα δηλαδή πεις αυτές είναι του Κμαν και αυτές είναι του Mindreader μπορεί να σου πει οτι του Mindreader είναι καλύτερες γιατί τον συμπαθεί περισσότερο ή για την ακρίβεια συνδυάζει την επίδοση με το άτομο.Αυτό το έχω παρατηρήσει πολλές φορές δεν μπορούν να δουν αντικειμενικά την επίδοση ανεξαρτήτως ατόμου αλλά πάντα συνδυάζουν με το άτομο που έχει την επίδοση και ανεβοκατεβάζουν τον πήχυ αξιολόγησης.
λες γι' αυτό να θαυμάζει και την αδέλφω χίτλερ;εδω που τα λεμε ο κμαν πρεπει να την τιναζει και λιγο την αχλαδια, να το γυαλιζει το πομολο τις προαλλες ελεγε ποσο του αρεσει να του βαζουνε οι μπαζοσπονσορετες πραγματα μεσα στη σουφρα του
τυπε το Κμαν απο την πολυ αγαμια εχει λαλησει σε λιγο ουτε η χουφτα του δε θα του καθεται και ας την σπονσοαρειΕιναι τοσο δικες σου.. -οσο δικες τους -τις εχουν και δεκαδες αλλοι υποψηφιοι πελατες -που εχουν στο καρνετ τους - η καθεμια τους για να επιβιωσει.. -αφου κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμουΑν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.
τυπε εδω που τα λεμε ο κμαν πρεπει να την τιναζει και λιγο την αχλαδια, να το γυαλιζει το πομολο τις προαλλες ελεγε ποσο του αρεσει να του βαζουνε οι μπαζοσπονσορετες πραγματα μεσα στη σουφρα του