You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τι Τσιμισκη ρε χαρη , εδω υπαρχουν στραβοστομηδες που νομιζουν οτι η Αριστοτελους ειναι η καλυτερη πλατεια της Ευρωπηςεγω μια ζωη οχοτνι ριαντ και πουσκινσκαγια μοσχα,χρισατικ κιεβο,
και ντιριπασοσκαγια οδυσσο.ο τασος που πηγε σε αυτους τους δρομους μπορει να συγκρινει την τσιμισκη χαχαχαχα.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
επιστρεφω στο θεμα 2014 θεσαλονικη ,βολταρω θεσαλονικη μαιο,πηγα λευκο πυργο,καμαρες τα γνωστα τουριστικα.
εμενα πλατεια αριστοτελους πολυ μεγαλο σοκ για μενα που ειχα συνηθεισει με ολες τις ανεσεις που λεει ο μιτσος κιεβο.
στο κιεβο 24 ειχα τερασια σουπερμαρκετ για ψωνισμα,την πιτσα μου,φαγητα,εστιατωρια 24 και σαλονικη πηγαινες σε κατι
μικρα μαχαζακια περιπτερα να παρεις μια μπουκαλα νερο.πολλοι ποντιοι,γεωργιανοι και καθολου ουτε πουθενα
ειδα αυτες που μου ελεγαν τοσα χρονια χανω τις ελληνιδες μουναρες,χοντρα μπαζα εβλεπα παντου.
ιδικα αθηνα στο αεροδρομιο που πηγα 2 φωρες τρανζιτ και αυτες που βλεπω κυπρο τραγωδια απο χοντρα μπαζα εβλεπα.
εκανα πλακα σε 3 χοντρες ελληνιδες μπαζωλες μια φωρα και προσβαλτηκαν,το επαιζαν γκομενες αυτες σε μενα..
τους λεω ζουσα μοσχα,κιεβο και οδυσσο και μου ελεγαν φιλοι χανω που δεν ερχομε ελλαδα που εχει μουναρες.
ευτυχος δεν τους πιστευα χαχαχαχαχα που ηξερ δει αν οι φαλαινες ποιον πηγαν να ειρωνευτουν και να το παιξουν εξυπνες.
ακουγα τους φοιτητες κυπρο να λενε για πλατεια νικης και τσιμισκι!εγω μια ζωη οχοτνι ριαντ και πουσκινσκαγια μοσχα,χρισατικ κιεβο,
και ντιριπασοσκαγια οδυσσο.ο τασος που πηγε σε αυτους τους δρομους μπορει να συγκρινει την τσιμισκη χαχαχαχα.
παω που λετε λεοφορο νικης,βλεπω καφε διπλα στην θαλασα με 10 αρσενικους παρεα με τα γυαλια του ηλιου
να καμακωνουν με τα ματια!πρωτη φωρα βλεπω καφε με 10 ανδροπαρεα!παλαιοτερα το εκανα αντε 3-4 φιλοι.
ουκρανια παντα ολοι μονοι ειναι στο καφε συνηθως η με μια η δυο φιλες.δεν ειδα ποτε ανδροπαρεα εκτος αν ειναι ελληνες.
παω και στην τσιμισκη,ακουγα σημειο συναντησης φοιτητων νομιζα κατι σαν χρισατικ θα ειναι.ενας ανηφορικος δρομος ηταν
και ειχε κατι καφε στον δρομο οι καρεκλες ψαθινες να καθοντε νεαροι παρεα με γατια κατω απο τις καρεκλες χαχαχαχα
λεω αυτη ειναι η περιφημη τσιμισκη?λεω τελικα δεν ημουν εγω ο μαλακας που βολταρα χρισατικ αντι τσιμισκι,κολονακι και μοναστηρακι χαχαχαχαχ
Σε σχέση με τις γυναίκες που βλέπουν στην Κύπρο,η Θεσσαλονίκη είναι Κίεβο και η Τσιμισκή Χρεσάτικ
Σου απαντώ στο νήμα για το mentoring.Λέτε μετά τους σπόνσορες και τα καμάκια να σκάσει κανένας Κίεβο να μεντορεύσει τις Ουκρανές?
[quote author=Kman2 link=/forum/ektos-ellada
s/europi/oukrania/8134557-sponsoringk-sexotoyrismos-stin-oykrania?limitstart=16215#post-9789541 ]Λέτε μετά τους σπόνσορες και τα καμάκια να σκάσει κανένας Κίεβο να μεντορεύσει τιςquoteΠ Ουκρανές? [/
Πως κατάφερες και πήγες Κίεβο τη Πρωτοχρονιά σε περίοδο lockdown?
s/europi/oukrania/8134557-sponsoringk-sexotoyrismos-stin-oykrania?limitstart=16215#post-9789541 ]Λέτε μετά τους σπόνσορες και τα καμάκια να σκάσει κανένας Κίεβο να μεντορεύσει τιςquoteΠ Ουκρανές? [/
Πήρε απόφαση ένας άρχοντας τοπικός δικαστής προφανώς του αθλήματος οτι για όσους κατοίκους του κρατιδίου ταξιδέψουν εκτός σε επικίνδυνη μεριοχή για κορωνοιό δεν ισχύει καραντίνα αν φέρουν αρνητικό τεστ μέχρι μια μέρα μετά την επιστροφή.
Ουκρανία έτσι κι αλλιώς μπροδέλο εντελώς δε ρωτάει κανένας τίποτα.Αντε να ζητήσουν αρντηικό τεστ άμα τη εμφανίσει στα σύνορα που ούτε αυτό ζητάνε.Οπότε Ουκρανία γίνεται πρακτικά πάρτυ όλοι οι σεξοτουρίστες μόνγκερς,πέουλες,καμάκια,διεθνείς γαμιάδες,Σλάβοι λεφτάδες έχουν συρρεύσει εκεί είναι παράλληλο σύμπαν.Τώρα άνοιξε και το Ντουμπάι βέβαια θέλει να κλέψει λίγο τουρισμό.
Σοφή κίνηση της ουκρανικής κυβέρνησης να ανοίξει τα σύνορα να κονομήσει από τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα της χώρας υπό τη μορφή προσβάσιμου μουνιού.
Θα ξανπάω σε δυο εβδομάδες έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς δε νομίζω να αλλάξει τίποτα αν και κάποιοι γκαίουλες σίγουρα θα διαμαρτυρηθούνε για την ξεσαλωματερί και θα πιέσουν να αλλάξει η δικαστική απόφαση.
Πρακτικά γίνεται τέτοιος χαμός και πανικός που κανείς δεν προσέχει τους σεξοκαμικάζι οπότε αλωνίζουμε χαλαρά.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Πήρε απόφαση ένας άρχοντας τοπικός δικαστής προφανώς του αθλήματος οτι για όσους κατοίκους του κρατιδίου ταξιδέψουν εκτός σε επικίνδυνη μεριοχή για κορωνοιό δεν ισχύει καραντίνα αν φέρουν αρνητικό τεστ μέχρι μια μέρα μετά την επιστροφή.
Ουκρανία έτσι κι αλλιώς μπροδέλο εντελώς δε ρωτάει κανένας τίποτα.Αντε να ζητήσουν αρντηικό τεστ άμα τη εμφανίσει στα σύνορα που ούτε αυτό ζητάνε.Οπότε Ουκρανία γίνεται πρακτικά πάρτυ όλοι οι σεξοτουρίστες μόνγκερς,πέουλες,καμάκια,διεθνείς γαμιάδες,Σλάβοι λεφτάδες έχουν συρρεύσει εκεί είναι παράλληλο σύμπαν.Τώρα άνοιξε και το Ντουμπάι βέβαια θέλει να κλέψει λίγο τουρισμό.
Σοφή κίνιση της ουκρανικής κυβέρνησης να ανοίξει τα σύνορα να κονομήσει από τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα της χώρας.
Υπαρχει καποιο λινκ ή επισημο σαιτ για αυτο που λες? Σχετικά με NRW? Ισχυει για παντου? Πχ βραζιλια? Μιλαω παντα για την επιστροφη εδω κι οχι για το τι σημβαινει εκει πχ βραζιλια ,ταυλανδη, ισπανια κτλ.
Γιατι εγω ξερω πως οι περιορισμοι ισχυουν σε ολη την γερμανια με κοινη αποφαση των πρωθυπουργων των κρατιδιων
Σοφή κίνιση της ουκρανικής κυβέρνησης να ανοίξει τα σύνορα να κονομήσει από τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα της χώρας.
Υπαρχει καποιο λινκ ή επισημο σαιτ για αυτο που λες? Σχετικά με NRW? Ισχυει για παντου? Πχ βραζιλια? Μιλαω παντα για την επιστροφη εδω κι οχι για το τι σημβαινει εκει πχ βραζιλια ,ταυλανδη, ισπανια κτλ.
Γιατι εγω ξερω πως οι περιορισμοι ισχυουν σε ολη την γερμανια με κοινη αποφαση των πρωθυπουργων των κρατιδιων
Εννοείται.Από αρχές Δεκεμβρίου το NRW είναι εξαίρεση στον κανόνα με απόφαση δικαστηρίου του Münster.
Αλλαγές από τέλη Δεκεμβρίου.Απαιτείται τεστ μετά την επιστροφή.
Αλλαγές από 5 Ιανουαρίου.Απαιτείται τεστ και πριν την επιστροφή.
Σφίγγουν οι κώλοι τώρα χρειάζεσαι και τεστ πριν την επιστροφή αλλά τουλάχιστον η απόφαση δικαστηρίου παραμένει εν ισχύ οπότε μπορούμε να γαμήσωμε.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Λέτε μετά τους σπόνσορες και τα καμάκια να σκάσει κανένας Κίεβο να μεντορεύσει τις Ουκρανές?
Κανου ουρα οι ουκρανες να βρουν γαμια ενα γερο, που δε βαζει λεφτα, δε μπορει να γαμησει και το παιζει μανατζερ στην ΕΛΛΑΔΑ.
Ολοι οι φαντασμενοι περιμενουν να γαμησουν, οι δυνατοι γαμανε μονο βοιδια
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Σου απαντώ στο νήμα για το mentoring.Λέτε μετά τους σπόνσορες και τα καμάκια να σκάσει κανένας Κίεβο να μεντορεύσει τις Ουκρανές?
Καποιος το εχει κλασμενο το νημα σου, ψωναρα
Ο κολλητος μου απο Ντισελντορφ βρισκεται στο Κισιναου εδω και μια βδομαδα ..
Οδικως και μεσω Ουκρανιας( απο τα καρπαθια που ειναι γαματη διαδρομη , την εχω κανει) και στα 4 κρατη που περασε δεν του ζητησαν απολυτως τιποτα εκτος του διαβατηριου(ειχε παντως μαζι του αρνητικο τεστ).
Στον γυρισμο δεν θα μπει σε καραντινα οπως σωστα αναφερεται και εδω ... πρωτοπορει η Ρηνανια - Βεστφαλια για το Ντοιτς
Οδικως και μεσω Ουκρανιας( απο τα καρπαθια που ειναι γαματη διαδρομη , την εχω κανει) και στα 4 κρατη που περασε δεν του ζητησαν απολυτως τιποτα εκτος του διαβατηριου(ειχε παντως μαζι του αρνητικο τεστ).
Στον γυρισμο δεν θα μπει σε καραντινα οπως σωστα αναφερεται και εδω ... πρωτοπορει η Ρηνανια - Βεστφαλια για το Ντοιτς
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Παρακαλείται το γνωστό ζωντανό να μην αναφέρεται σε νήματα τα οποία δεν κατανοεί. Καλύτερα να βελάζει παρά να ομιλεί.
ειπε ο εμπειρος καλογερος των πολυεθνικων και της μεγαλης καριερας, που προμοταρει μικρουλες για λιγο ματι.....
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Ο ... πρωτοπορει η Ρηνανια - Βεστφαλια για το Ντοιτς
Ζουμε στον οαραδεισο, στο τελειο μερος χαχαχχχα γκουχου γκουχου...
...πλακα κανω
Οταν ανεβαινω για 10-15 μερες μια χαρα ειναι , απειρα fkk εχει ειδικα εκεινα που ειναι εξω απο τις πολεις και προς τα συνορα με Ολλανδια ειναι πολυ καλα.Ο ... πρωτοπορει η Ρηνανια - Βεστφαλια για το Ντοιτς
Ζουμε στον οαραδεισο, στο τελειο μερος χαχαχχχα γκουχου γκουχου...
...πλακα κανω
ενταξει δεν εχει την γκλαμουρια του Μοναχου ουτε την ολη φαση του Βερολινου φυσικα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αν ας πούμε δείξεις σε κάποιον τυφλά τις γκόμενες τις δικές μου και του Mindreader χωρίς να ξέρεις τίνος είναι θα σου πει οτι οι δικές μου είναι πολύ καλύτερες.Αν όμως τις συνδυάσεις με τα πρόσωπα δηλαδή πεις αυτές είναι του Κμαν και αυτές είναι του Mindreader μπορεί να σου πει οτι του Mindreader είναι καλύτερες γιατί τον συμπαθεί περισσότερο ή για την ακρίβεια συνδυάζει την επίδοση με το άτομο.Αυτό το έχω παρατηρήσει πολλές φορές δεν μπορούν να δουν αντικειμενικά την επίδοση ανεξαρτήτως ατόμου αλλά πάντα συνδυάζουν με το άτομο που έχει την επίδοση και ανεβοκατεβάζουν τον πήχυ αξιολόγησης.
Κατά τα άλλα, εγώ είμαι αυτός που κάνει συγκρίσεις !!!
Ακόμα και όταν απέχω από το thread για κάποιο χρονικό διάστημα πάλι σε εμένα αναφέρεσαι ρε κακόμοιρε.
Τόσο κόπλεξ πραγματικά έχεις απέναντί μου ??
Οσο για τις ''γκόμενες'' σου, που συγκρίνεις με τις δικές μου που ποστάρω.
Τις πουτάνες ( σπονσορέτες τις αποκαλείς ) που ποστάρεις σύγκρινέ της με τις δικές μου πουτάνες που φαίνονται ξεκάθαρα στις κριτικές που ανεβάζω στο Site.
Οσον αφορά τις ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ γκόμενες σου ( και όχι σπονσοπουτανέτες ) που κατάφερνες ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ προ δεκαετίας, κάτι βοιδάγγελοι όπως αυτές στις φωτογραφίες που πόσταρες ήταν.
Θες και συγκρίσεις κακομοίρογλου.
ΥΓ. Για άλλη μια φορά στο γράφω. Δεν γουστάρω να σε καρπαζώνω και να βρίσκει ο σβέρκος σου πάτωμα. Ειλικρινά σε λυπάμαι. Κάνε μια προσπάθεια να με βγάλεις απο το κεφάλι σου και να μην ασχολείσαι μαζί μου γιατί μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου
Συνημμένα
Τι μαλάκας είσαι ρε φίλε.Βαρετός σαν τα σκατά.Τσίμπα εδώ μια Ρωσίδα που έχω ακόμα στο τζαμπέ.
Εδώ με φανέλα Palco.
Τσίμπα την Ουκρανέζα από Λβωφ 20 ετών που είχα το 2006 και με φιλοξενούσε διαμέρισμα.
Πιάστα αρχίδια μου.Εδώ είναι η Πολωνέζα από περιφέρεια Κράκωβ που είχα το 2003.Βέβαια κόλλησε με γάμους,παντρειές κτλ και έγινε μπέρδεμα.Ιδια φάση με την Ουκρανέζα.
Και φυσικά δεν ποστάρω μόνιμες και καλές κοπέλες για να μην τις εκθέσω.
Εδώ είναι το μοντέλο Σαντορίνη που έφερα στο τζαμπέ το 2018.Εχεις κυκλοφορήσει εσύ ποτέ τέτοια?
Εδώ η φίλη της 185 γκόμενας Κίεβο μετά από ένα μήνα από τη Σαντορίνη το 2018.
Μπουκάρω Βρότσλαβ κλαμπ το 2016 και σε δυο ώρες στο Grey club η φίλη της βυζαρού Πολωνέζας γκόμενας με φωτογραφίζει έτσι.
Κατάλαβε επιτέλους ανωτερότητα Βαλκάνιου,την τεράστια δυναμική.
Ολες τρελαίνονται με τους μπάλκαν,μας θεωρούν τους απόλυτους αρχίδες.
Εδώ με φανέλα Palco.
Τσίμπα την Ουκρανέζα από Λβωφ 20 ετών που είχα το 2006 και με φιλοξενούσε διαμέρισμα.
Πιάστα αρχίδια μου.Εδώ είναι η Πολωνέζα από περιφέρεια Κράκωβ που είχα το 2003.Βέβαια κόλλησε με γάμους,παντρειές κτλ και έγινε μπέρδεμα.Ιδια φάση με την Ουκρανέζα.
Και φυσικά δεν ποστάρω μόνιμες και καλές κοπέλες για να μην τις εκθέσω.
Εδώ είναι το μοντέλο Σαντορίνη που έφερα στο τζαμπέ το 2018.Εχεις κυκλοφορήσει εσύ ποτέ τέτοια?
Εδώ η φίλη της 185 γκόμενας Κίεβο μετά από ένα μήνα από τη Σαντορίνη το 2018.
Μπουκάρω Βρότσλαβ κλαμπ το 2016 και σε δυο ώρες στο Grey club η φίλη της βυζαρού Πολωνέζας γκόμενας με φωτογραφίζει έτσι.
Κατάλαβε επιτέλους ανωτερότητα Βαλκάνιου,την τεράστια δυναμική.
Ολες τρελαίνονται με τους μπάλκαν,μας θεωρούν τους απόλυτους αρχίδες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 184K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις