Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.946
Πόντοι
22.266
Κ γιατί δεν της ακυρώσεις το εισητηριο επιστροφής από Σαντορίνη για Μόσχα ώστε να βάλει μυαλό;;;;τότε θα άνοιγε τα ποδαρια της

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δηλαδη την εφερε, της πληρωσε διακοπες ,δε γαμησε και την πηδηξε ΑΛΛΟΣ????? Πωωωωω πικρα

Αυτά είναι ρίσκα.Αυτή τη γνώρισα αεροδρόμιο το 2014 και δεν την ξανασυνάντησα έκτοτε.Είχε τη δυνατότητα να έρθει το 2018 μόνο για μερικές μέρες.Εκεί ρισκάρεις προσφέρεις διακοπές και άμα κάτσει έκατσε.Αλλά θα ήταν βλακεία να χάσω την ευκαιρία.
Εχω και άλλες που γάμησα 3 χρόνια αφού τις συνάντησα τυχαία.Στις γκόμενες αρέσει αυτό το στυλ περιπέτειας.

Ο αλλος την γαμησε τελικα?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδη την εφερε, της πληρωσε διακοπες ,δε γαμησε και την πηδηξε ΑΛΛΟΣ????? Πωωωωω πικρα

Αυτά είναι ρίσκα.Αυτή τη γνώρισα αεροδρόμιο το 2014 και δεν την ξανασυνάντησα έκτοτε.Είχε τη δυνατότητα να έρθει το 2018 μόνο για μερικές μέρες.Εκεί ρισκάρεις προσφέρεις διακοπές και άμα κάτσει έκατσε.Αλλά θα ήταν βλακεία να χάσω την ευκαιρία.
Εχω και άλλες που γάμησα 3 χρόνια αφού τις συνάντησα τυχαία.Στις γκόμενες αρέσει αυτό το στυλ περιπέτειας.

Ο αλλος την γαμησε τελικα?

Οχι ρε,τι βλακείες είναι αυτές αφού ήταν μαζί μου.Απλά ήταν ένα ζευγάρι Αμερικανών στο Koo club από το Λος Αντζελες και ο τύπος μου έσπρωξε την ξανθια Αμερικανίδα γκόμενά του προφανώς για να γαμήσει τη δική μου.Αλλά η δική μου ήταν καλύτερη οπότε δεν το άφησα να εξελιχθεί.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κ γιατί δεν της ακυρώσεις το εισητηριο επιστροφής από Σαντορίνη για Μόσχα ώστε να βάλει μυαλό;;;;τότε θα άνοιγε τα ποδαρια της

Ποια Μόσχα?Αυτή ήταν Σλοβάκα.Και μοντέλο.Δε γίνονται αυτά που λέτε.Είχα δύο μέρες στη διάθεσή μου και ό,τι καθόταν.
Αλλος δε θα μπορούσε καν να τη γνωρίσει,όχι να τη φέρει να μείνει μαζί του κιόλας.Να θες να τη γαμήσεις σε Blitz 3 χρόνια αφού τη γνώρισες σε ένα διήμερο είναι τραβηγμένο αλλά πιάνεις την ευκαιρία.
Αυτά που δείχνω είναι τελείως ταρζανιές.Γνωρίζεις ένα μοντέλο Μιλάνου από το πουθενά και τη φέρνεις μετά από 3 χρόνια διακοπές για διήμερο.Δεν είναι ρεαλιστικά πράγματα.Οπότε το ρίσκο είναι τεράστιο.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οποτε στο τελος κερασες διακοπες και δε γαμησες.

Πως και σου ξεφυγε? Κρατησες επαφη μετα? Η δεν αποτελεσε μερος των σπονσορετων

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οποτε στο τελος κερασες διακοπες και δε γαμησες.

Πως και σου ξεφυγε? Κρατησες επαφη μετα? Η δεν αποτελεσε μερος των σπονσορετων

Δεν ήταν σπονσορέτ αυτή.Δεν καταλαβαίνετε τη λογική.Τσιμπάς γκομενάκια από εδώ και εκεί στο αεροδρόμιο,τα μαγαζιά κτλ και μετά τους κάνεις κάποιες προτάσεις.Συνήθως αρνούνται μέχρι κάποια στιγμή να έχουν χρόνο και να δελεαστούν.
Εγώ τότε ήμουν συνέχεια στη γύρα τσίμπαγα άπειρα τηλέφωνα και προσπαθούσα να τα αξιοποιήσω.
Βασικά με τις Σλοβάκες όπως έχω καταλάβει είναι θέμα πιώματος.Αμα δεν έχουν μεθύσει αρκετά,δύσκολα γαμάς.Δεν είναι σε αποστολή όπως οι Τσέχες που ό,τι και να γίνει θα γαμήσεις.Το πιώμα παίζει ρόλο.Οταν τα ήπιε η τύπισσα στο κλαμπ,μετά στο δωμάτιο τη δαχτύλιασα και μου λέει και αύριο μέρα είναι.Νόμιζα οτι εννοούσε οτι θα μου καθόταν την επόμενη μέρα.Αμ δε.Πρέπει να χτυπήσεις όταν είναι στο πιώμα.
Βασικά με Σλοβάκες και εν μέρει Πολωνέζες θέλει πολύ αλκοόλ η φάση.Στο Κοο βέβαια τα κοκταίηλ ήταν επιεικώς για τον πούτσο.Η δικιά μου είχε πιει κάπου πέντε θυμάμαι.Αμα το ήξερα θα την είχα πάει για πιώμα πιο πριν σε κοκταιηλάδικο όπως έκανα με την άλλη Σλοβάκα φέτος αλλά αυτή μέθυσε και έγινε κοτόπουλο.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
αλλα απο οτι φανηκε, εκει δεν αξιοποησες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αλλα απο οτι φανηκε, εκει δεν αξιοποησες

Είναι οι συνθήκες εναντίον σου.Υπάρχουν χωροχρονικοί πειρορισμοί.Σκέψου αυτή είχα μόνο δέκα λεπτά να τη ηνωρίσω αφού πήγαινε σε άλλη πτήση και το δικό μου το αεροπλάνο έκανε boarding σε δέκα λεπτά.Σε δέκα λεπτά έπρεπε να τσιμπήσω τηλέφωνο τα πάντα όλα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Καλα, αν ξηγηθεις τζαμπα διακοπες (χωρις ανταλλαγματα) σε γκομενα ειναι σχετικα ευκολο να ερθει

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλα, αν ξηγηθεις τζαμπα διακοπες (χωρις ανταλλαγματα) σε γκομενα ειναι σχετικα ευκολο να ερθει

Δοκίμασε εσύ.Πήγαινε Σλοβακία κάτσε δέκα μέρες και αν βρεις μοντέλο να φέρεις σου βγάζω το καπέλο.Οι περισσότεροι δεν τα κάνουν αυτά καν,τα θεωρούνε αδύνατα.Πες στον άλλο να βολτάρει Κρεσάτικ να τσιμπήσει γκόμενες.Δεν το κάνει.
Πες του να πάει Grey club Wroclaw να βγάλει γκόμενα.Δεν πάει,το θεωρεί μαλακία εντελώς να το κάνει.Δε συζητάμε για γκόμενα στο αεροδρόμιο.
Μιλάμε για Σλοβακία,δε μιλάμε για Ρωσία,Ουκρανία.Μιλάμε για live γνωριμία,όχι ονλάιν.Αν βάλεις αυτές τις δύο προυποθέσεις στον άλλο,το θεωρεί αδύνατο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.946
Πόντοι
22.266
Ρε κμαν
Απλά τα πράγματα
Πας Πράγα με το παστέλι κ της κάνεις πρόταση αρκεί να ρέει το ευρώ
Κ την Σλοβάκα γιατί δεν την άφησες αφού δε σου κάθισε να γυρίσει στο προορισμό μόνη της
Εκτός αν ήταν ανετη οικονομικα κ είχε χρήμα για γυρισμό κ ήρθε μόνο κ μόνο για σένα;;;;;;;αλλά κ πάλι δε στέκει αφού δε σου έκατσα

Λοιπόν όσοι κατεβάζετε κοριτσάκια όταν δεν ανοίγουν τα ποδαράκια τα πράγματα είναι απλα:: ακύρωση εισητηριου επιστροφής κ ας κάνει ότι θέλει

Βέβαια θα μου πείτε γυφτιά αλλά έτσι το παίρνουν το μάθημα τους κ άρα στον επόμενο δεν Θα το παίζουν μυξοπαρθενες
Κ σξεσου ότι μπορεί εσύ να είσαι ο επόμενος

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οκ την επομενη φορα που θα δω μια ωραια θα της πω παμε διακοπες? ΠΛηρωμενα ολα δε θελω σεξ.... να δω τι θα πει

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ρε κμαν
Απλά τα πράγματα
Κ την Σλοβάκα γιατί δεν την άφησες αφού δε σου κάθισε να γυρίσει στο προορισμό μόνη της
Εκτός αν ήταν ανετη οικονομικα κ είχε χρήμα για γυρισμό κ ήρθε μόνο κ μόνο για σένα;;;;;;;αλλά κ πάλι δε στέκει αφού δε σου έκατσα

Λοιπόν όσοι κατεβάζετε κοριτσάκια όταν δεν ανοίγουν τα ποδαράκια τα πράγματα είναι απλα:: ακύρωση εισητηριου επιστροφής κ ας κάνει ότι θέλει

Βέβαια θα μου πείτε γυφτιά αλλά έτσι το παίρνουν το μάθημα τους κ άρα στον επόμενο δεν Θα το παίζουν μυξοπαρθενες

Νομίζω καλύτερα να δεχθείς την ήττα σου και να μην ρισκάρεις να πέσεις σε καμιά καριόλα ολκής που πάνω στον θυμό της μπορεί να οδηγηθεί σε ακραίες πράξεις-καταγγελίες κλπ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε κμαν
Απλά τα πράγματα

Αυτή είναι ψιλοεπώνυμη.Αμα το κάνεις αυτό,θα πληρώσει τα εισιτήρια κανάς Λουίτζι ή Μάριο και μετά θα έρθουν να σε δείρουν.Δεν παίζουν αυτά,τι λέτε τώρα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δε προκειται ν οδηγηθει σε ακραιες πραξεις.

Η γκομενα ηταν σε μια ξενη χωρα-ζουγκλα. Ο ΚΜΑΝ επρεπε να της ακυρωσει το εισητηριο. Τωρα πιαστηκε κοροιδο, επρεπε να σωσει λιγη αξιοπρεπεια

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.545
Πόντοι
1.706
Ρε κμαν
Απλά τα πράγματα

Ελληνιδα μεσα στο αμαξι μου πριν πολλα χρονια (δεν ειχαν ολοι κινητο) σε καβαντζα, μου πεταει το ιστορικό "χατήρια δεν κανω'...
Την πηγα λιγο παρακατω ,γιατι ειχε σκυλια ,μην την φανε κιολας...) και την κατεβασα απο το αμαξι λεγοντας "ταξιτζης δεν ειμαι"....

Δεν γαμησα ενα ευκολακι που το ειχαν πηδηξει πολλοι γνωστοι μου, αλλα ενιωσα μια τεραστια ικανοποιηση που το πεταξα εξω απο το αμαξι,
Σε μια εποχη που γαμουσα αρκετα...

Γκομενες γαμουσα πολλες, αλλα η εμπειρια να πεταξω οξω καποια ηταν πολυ ωραια, μοναδικη και διαφορετικη...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Η γκομενα ηταν σε μια ξενη χωρα-ζουγκλα. Ο ΚΜΑΝ επρεπε να της ακυρωσει το εισητηριο. Τωρα πιαστηκε κοροιδο, επρεπε να σωσει λιγη αξιοπρεπεια

Δεν καταλαβαίνεις την αλληλεπίδραση.Μετά από εμένα πήγε στα καπάκια διακοπές στη λίμνη Κόμο και έβγαζε φωτό σε γιωτ Ιταλών.Μετά την Ιταλία σε μια βδομάδα πήγε Λίβανο και Ισραήλ.
Αυτές έχουν γνωστούς και γκόμενους παντού,μιλάμε για διεθνή μοντέλα.Τι να ακυρώσεις εισιτήρια και τρίχες κατσαρές.Κάνεις μια κίνηση υπολογισμένου ρίσκου και αν κάτσει έκατσε.
Αμα έβλεπες με τι μοντέλες κυκλοφορούσε στο γιωτ των Ιταλών θα σου ερχόταν να αυτοκτονήσεις.Ολες μουνάρες.
Αυτές συνήθως έχουν για εσένα πολύ λίγο χρόνο,σε κολλάνε ανάμεσα στις διακοπές τους στο Μονακό,το Μιλάνο και το Ντουμπάι,σου λεέει ας πάω να πάρω και λίγο πρέφα Σαντορίνη να βγάλω φωτό κτλ.
Αν θα πηδηχτύν ή όχι είναι θέμα πώς θα το χειριστείς και πώς θα κάτσει.Π.χ. αν της έπαιρνα κανένα ακριβό δώρο Σαντορίνη δεν ξέρω τι θα γινότανε.Οπως και αν μεθούσε περισσότερο.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Για 100 ευρώ που κοστίζει ένα εισιτήριο δεν αξίζει τον κόπο να της δώσεις "μάθημα" έστω και με πιθανότητα 1 στο 1.000.000 να γίνει μαλακία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Για 100 ευρώ που κοστίζει ένα εισιτήριο δεν αξίζει τον κόπο να της δώσεις "μάθημα" έστω και με πιθανότητα 1 στο 1.000.000 να γίνει μαλακία.

Τι μάθημα?Καταρχάς αυτή είχε λεφτά και δεύτερον είχε ένα κάρο γνωστούς που μπορούσαν να καθαρίσουν.Ισα ίσα φαίνεσαι τζέντλεμαν για να τιμήσεις το ελληνικό όνομα και δεν ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να αλλάξει γνώμη να ξανακάνει κρούση να θυμάται τον τζέντλεμαν και να κάτσει αυτή τη φορά.
Γενικά με τις γκόμενες πρέπει να είσαι χαλαρός,να μην τις πιέζεις να λένε να ένας ανώτερος άρχοντας,δεν είναι σαν τους άλλους που θέλουν μόνο να γαμήσουνε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.698
Πόντοι
1.706
ΚΜΑΝ, δεν σε ευνοεί το παρουσιαστικό για εραστή. Πρέπει να κάνεις «τύπο». Εγώ αυτό έκανα. Παρόλο που ήμουνα ωραίος στα νιάτα μου, όταν άρχισα να χάνω το μαλλί άρχισα να προβληματίζομαι. Επένδυσα στον τύπο του μαφιόζου, γιατί εμφανησιακώς μού έβγαινε καλύτερα. Ξύρισα το κεφάλι και πήρα αρκετά κιλά, γαιτί φαλακρός και αδύνατος είναι αηδία. Τώρα (εμφανησιακά) είμαι ο τύπος που η γκόμενα θα χωθεί στην αγκαλιά μου για να αισθανθεί προστασία. Τις βουτάω και τις σηκώνω στον αέρα για να τις κάνω να αισθανθούν μικρές και απροστάτευτες. Άμα δεν είσαι (ή δεν είσαι πια) ο ομορφάντρας που όλες γουστάρουν να πηδηχτούν, γίνεσαι εξπέρ στην ψυχολογία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom