Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Και μόνο που σε σώζω από έναν αγαμητο κομπλεξικο παραμυθα τον οποίο εσύ ως επίσης άσχετος τον έχεις θεοποιήσει, θα έπρεπε να μου χρωστάς τη ζωή σου

Αλλά ο νωντισμος είναι η θρησκεία του αλτρουισμού, δε μας ενδιαφέρει να αναγνωριστεί ο αγώνας μας για τη σωτηρία του αντρικού φύλλου από πιρφορους, κοκκινιστους και αγαμητα ναυάγια :priest::woldman:

Τύπε-τύπε μπορεί ο Κμαν να είναι ο άρχοντας της Ουκρανίας αλλά ο Λαλάκης είναι ο άρχοντας των κοντρόλ....:confused::confused::confused:

Επίσης αυτή τη στιγμή στους -2c στο υπόγειο που μένει χωρίς θέρμανση είναι με τιραντέ φανελάκι και κάνει αέρα με κοκάλινη Κινέζικη βεντάλια εποχής της Δυναστείας των Σανγκ για να δροσιστεί!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
ΚΜΑΝ, δεν σε ευνοεί το παρουσιαστικό για εραστή. Πρέπει να κάνεις «τύπο». Εγώ αυτό έκανα. Παρόλο που ήμουνα ωραίος στα νιάτα μου, όταν άρχισα να χάνω το μαλλί άρχισα να προβληματίζομαι. Επένδυσα στον τύπο του μαφιόζου, γιατί εμφανησιακώς μού έβγαινε καλύτερα. Ξύρισα το κεφάλι και πήρα αρκετά κιλά, γαιτί φαλακρός και αδύνατος είναι αηδία. Τώρα (εμφανησιακά) είμαι ο τύπος που η γκόμενα θα χωθεί στην αγκαλιά μου για να αισθανθεί προστασία. Τις βουτάω και τις σηκώνω στον αέρα για να τις κάνω να αισθανθούν μικρές και απροστάτευτες. Άμα δεν είσαι (ή δεν είσαι πια) ο ομορφάντρας που όλες γουστάρουν να πηδηχτούν, γίνεσαι εξπέρ στην ψυχολογία.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, που το βρηκανε αυτο το τρολ.......

Στον δρόμο που χάραξε ο Σαββίδης...:confused:

Που τον θυμηθηκες αυτόν?:confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Καθένας με τον τρόπο του, μέχρι στιγμής γκόμενα που έφερα Ελλάδα δεν έτυχε να μην μου κάτσει, αλλά και να συμβεί στο μέλλον δεν πρόκειται να φερθώ με τέτοιο τρόπο.:hi:
Παντα τζεντλεμαν ο Ιωσηφ :grin: :hi:

Και για αυτό μπαίνουμε στο νήμα σου για να μαθαίνουμε από εσένα κ να εξελιχθούν Ε σε μοντελοπνιχτες αλλά κ εσύ κρύβεις πολλά από τα μυστικά σου βρε κμαν2:confused:
:tooth::kneel:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θέτω ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές.
1.Λέω πρέπει να χαλάς 500 τη μέρα,λέει ο άλλος όχι.
2.Λέω κάνεις live καμάκι,λέει ο άλλος όχι
3.Λέω μαθαίνεις τις γλώσσες,σκίζεσαι στη δουλειά,στο περπάτημα,λέει ο άλλος όχι.
Είναι πολύ σαφής ο διαχωρισμός,αυτά που αναφέρω ο άλλος τα θεωρεί μαλακία απλώς.Δεν είναι στρογγυλή θεωρία να συμβιβάζεσαι.Η ταν ή επί τας φάση.Η ακολουθεις σύστημα Κμαν και πετυχαίνεις αποτέλεσμα Κμαν ή ακολουθείς σύστημα άλλου και πετυχαίνεις αποτέλεσμα άλλου.Μην περιμένεις όμως αποτέλεσμα Κμαν με σύστημα άλλου,δεν παίζει.Οπως δεν παίζει και αποτέλεσμα άλλου με σύστημα Κμαν.
Αν κάνεις αυτά που λέω θα φτάσεις στο αποτέλεσμα που δείχνω ή και καλύτερο.Αν δεν κάνεις αυτά που λέω και πας να εφαρμόσεις ισοδύναμα κατά τη δική σου άποψη δε θα έχεις το αποτέλεσμα που δείχνω.Δεν παίζουν ισοδύναμα είναι αυτό και μόνο.Γιατί συμβαίνει αυτό είναι περίπλοκο θέμα,και πάντα βαριέμαι να αναλύω.Απλά το δέχεσαι έτσι όπως είναι χωρίς τεκμηρίωση και προχωράς.Δεν κάθομαι να τα στρογγυλοποιήσω,να κάνω PR να εξηγήσω στη μάζα κτλ, ή καταλαβαίνεις ή όχι και αυτό είναι.Οπερ έδει δείξαι είναι έτσι γιατί έτσι είναι δε χρειάζεται απόδειξη.Τα παίρνεις σα δόγμα και κερδίζεις χρόνο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Θέτω ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές.
1.Λέω χαλάς 500 τη μέρα,λέει ο άλλος όχι.
2.Λέω κάνεις live καμάκι,λέεει ο άλλος όχι
3.Λέω μαθαίνεις τις γλώσσες,σκίζεσαι στη δουλειά,στο περπάτημα,λέει ο άλλος όχι.
Είναι πολύ σαφής ο διαχωρισμός,αυτά που αναφέρω ο άλλος τα θεωρεί μαλακία απλώς.Δεν είναι στρογγυλή θεωρία να συμβιβάζεσαι.Η ταν ή επί τας φάση.Η ακολουθεις σύστημα Κμαν και πετυχαίνεις αποτέλεσμα Κμαν ή ακολουθείς σύστημα άλλου και πετυχαίνεις αποτέλεσμα άλλου.Μην περιμένεις όμως αποτέλεσμα Κμαν με σύστημα άλλου,δεν παίζει.Οπως δεν παίζει και αποτέλεσμα άλλου με σύστημα Κμαν.
Αν κάνεις αυτά που λέω θα φτάσεις στο αποτέλεσμα που δείχνω ή και καλύτερο.

Ωχου Κυριακάτικα...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν θες να βγάλεις γκόμενα με σπονσοριλίκι πρέπει να γίνεις ακραίος,φανατικός,κωλοπετσωμένος σπόνσορας.Δεν πρέπει να κάνεις συνδυασμό με γαμπρό ή γαμέα.Πρέπει να είσαι σπόνσορας σκέτο.
Αν θες να γαμήσεις ως γαμπρός πρέπει να είσαι αποκλειστικά και μόνο γαμπρός όχι σπόνσορας.Αν θες να γαμήσεις ως γαμέας πρέπει να είσαι γαμέας μόνο ούτε σπόνσορας ούτε γαμπρός.Δεν παίζει δηλαδή το ας πούμε επειδή μου λείπουν λεφτά θα υποκαταστήσω το σπονσοριλίκι με ολίγον γαμπριλίκι για να έρθει πιο φτηνά ούτε το επειδή είμαι λίγο κοιλαράς και φαλακρούλης και έχει περάσει η μπογιά μου θα τα σκάσω για να ανέβει η αξία μου σα γαμπρού.Αυτά παίζουν βέβαια στο φαντασιακό αλλά όχι στο πρακτικό.Στο ρεαλιστικό πρέπει να διαλέξεις ένα μόνο ρόλο που σου ταιριάζει και να τον ακολουθείς φανατικά αυτοβλετιωνόμενος και βλέποντας αντιδράσεις από γκόμενες.Είσαι σπόνσορας?Αύξησε το κασέ θα βελτιώσεις αποτέλεσμα.Είσαι γαμέας?Βελτίωσε εμφάνιση,δύναμη και θα βελτιώσεις αποτέλεσμα κτλ.Καθείς στο είδος του.Οι γκόμενες τα θέλουν απλά όχι συγκεχυμένα.Θέλουν να σε βάλουν γρήγορα σε μια κατηγορία και να τελειώνουν.Δε θέλουν ρίσκα περιπέτειες κτλ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Αν θες να βγάλεις γκόμενα με σπονσοριλίκι πρέπει να γίνεις ακραίος,φανατικός,κωλοπετσωμένος σπόνσορας.Δεν πρέπει να κάνεις συνδυασμό με γαμπρό ή γαμέα.Πρέπει να είσαι σπόνσορας σκέτο,
Αν θες να γαμήσεις ως γαμπρός πρέπει να είσαι αποκλειστικά και μόνο γαμπρός όχι σπόνσορας.Αν θες να γαμήσεις ως γαμέας πρέπει να είσαι γαμέας μόνο ούτε σπόνσορας ούτε γαμπρός.Δεν παίζει δηλαδή το ας πούμε επειδή μου λείπουν λεφτά θα υποκαταστήσω το σπονσοριλίκι με ολίγον γαμπριλίκι για να έρθει πιο φτηνά ούτε το επειδή είμαι λίγο κοιλαράς και φαλακρούλης θα τα σκάσω για να ανέβει η αξία μου σα γαμπρού.Αυτά παίζουν βέβαια στο φαντασιακό αλλά όχι στο πρακτικό.Στο ρεαλιστικό πρέπει να διαλέξεις ένα μόνο ρόλο που σου ταιριάζει και να τον ακολουθείς φανατικά αυτοβλετιωνόμενος και βλέποντας αντιδράσεις από γκόμενες.Είσαι σπόνσορας?Αύξησε το κασέ θα βελτιώσεις αποτέλεσμα.Είσαι γαμέας?Βελτίωσε εμφάνιση,δύναμη και θα βελτιώσεις αποτέλεσμα κτλ.Καθείς στο είδος του.Οι γκόμενες τα θέλουν απλά όχι συγκεχυμένα.Θέλουν να σε βάλουν γρήγορα σε μια κατηγορία και να τελειώνουν.Δε θέλουν ρίσκα περιπέτειες κτλ.

Παραλήρημα...

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εχω και εναλλακτικη.

Βρισκεις μια καλη δουλεια γιατι γουσταρεις να βγαζεις φραγκα για τον εαυτο σου

Κανεις καθημερινα γυμναστικη για να εχεις υγεια και μπρατσα καθως και ενα χομπυ

Παιρνεις παιδεια/μορφωση για να μην εισαι κουτσουρο σαν καποιους στις πολιτικες εξελιξεις

και μετα οι γκομενες ερχονται απο μονες τους. ουτε γλωσσες,ουτε σπονσοριλικια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω και εναλλακτικη.

Παιρνεις παιδεια/μορφωση για να μην εισαι κουτσουρο σαν καποιους στις πολιτικες εξελιξεις

Σιγά μην έρχονται οι γκόμενες από μόνες τους για αυτά θες φήμη τρελό social circle.Οποιος περιμένει να έρθουν οι γκόμενες από μόνες τους θα περιμένει πολύ.Σα να έχει στήσει ο κυνηγός το όπλο και να περιμένει να έρθει η μπεκάτσα στο στόχαστρο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εχω και εναλλακτικη.

Αυτά έχω πει κι εγώ και 2-3 διαφωνούσαν

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εμένα έτσι μου λέγανε κάνε ό,τι πρέπει και όλα θα στρώσουνε,θα έρχονται οι γυναίκες σε εσένα,αρχίδια.Συν Αθηνά και χείρα κίνει που λένε αν δεν κουνήσεις το κωλαράκι σου δεν τρως.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θέλει κάπως δράση να είσαι γενικά ανακατωσούρης να μεταβάλεις το πεδίο γιατί συνήθως μπαζάκια προορίζουν για εσένα και πρέπει να αντιδράσεις δυναμικά.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Και εμένα έτσι μου λέγανε κάνε ό,τι πρέπει και όλα θα στρώσουνε,θα έρχονται οι γυναίκες σε εσένα,αρχίδια.Συν Αθηνά και χείρα κίνει που λένε αν δεν κουνήσεις το κωλαράκι σου δεν τρως.

Ενώ τώρα που πληρώνεις άλλες για να τις βγάλεις φώτο και να τις αγγίξεις,συν οτι τις γαμάνε άλλοι μπροστά σου είσαι χορτάτος.:confused::confused:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Αρχηγέ, ελπίζω να μην εννοείς αυτό που φαντάζομαι... :confused:

Προσοχή στη διατύπωση γιατί είμαστε κι εμείς τα νεούδια οι μαθητές σου που μπορεί να καταλάβουμε λάθος και να βρεθούμε εκτεθειμένοι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Προσοχή στη διατύπωση γιατί είμαστε κι εμείς τα νεούδια οι μαθητές σου που μπορεί να καταλάβουμε λάθος και να βρεθούμε εκτεθειμένοι.

Εννοώ οτι πρέπει να κουνήσεις τον κώλο σου από τον καναπέ πρέπει να αναλάβεις δράση.Τότε που εμείς αλωνίζαμε και λυμαινόμασταν το ανατολικό μπλοκ δεν υπήρχε ούτε ίντερνετ ούτε τίποτα.Επρεπε να πας μόνος σου να εξιχνιάσεις την κατάσταση.Τώρα ο άλλος τα θέλει όλα έτοιμα στο πιάτο αλλάζει απλώς καθήμενος τοποθεσίες στο τίντερ.Δεν πάει έτσι.
Και να τα λέμε με πλήρη λεπτομέρεια η ατομική εμπειρία δεν αντικαθίσταται.Αν δεν πας όντως προσωπικά στα μέρη ενδιαφέροντος δε θα καταλάβεις ποτέ πραγματικά τι παίζει ό,τι και να λέμε.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Εννοώ οτι πρέπει να κουνήσεις τον κώλο σου από τον καναπέ πρέπει να αναλάβεις δράση.Τότε που εμείς αλωνίζαμε και λυμαινόμασταν το ανατολικό μπλοκ δεν υπήρχε ούτε ίντερνετ ούτε τίποτα.Επρεπε να πας μόνος σου να εξιχνιάσεις την κατάσταση.Τώρα ο άλλος τα θέλει όλα έτοιμα στο πιάτο αλλάζει απλώς καθήμενος τοποθεσίες στο τίντερ.Δεν πάει έτσι.

Ναι αλλά για να είμαστε και ακριβείς, και το μουνί, στο τίντερ και στα social networks γυροφέρνει τη σήμερον ημέρα.

Μαλακία δεν είναι να ψάχνει online να φάει πούτσο η άλλη κι εγώ να είμαι offline;

Άσε που πριν πάω στου διαόλου τη μάνα προτιμώ να λιώσω στο τσατ και να χω 1-2 σιγουράκια να σπαρταράνε όταν φτάσω, παρά να κάνω χύμα καταδρομική και να μείνω με το πουλί στο χέρι.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τι να πω ρε ΚΜΑΝ, τα τελευταια χρονια δε σταματησα να εχω γκομενες ακομα και σε περιοδους που ειχα κοιλια.

Απο την αλλη οφειλω να παραδεχτω πως δεν πιστευω οτι οι γκομενες μου θα δεχονταν να τις χεσω, οποτε οι δικες σου μαλλον σε γουσταρουν παραπανω.

• Like
Αντιδράσεις: ave.
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι να πω ρε ΚΜΑΝ, τα τελευταια χρονια δε σταματησα να εχω γκομενες ακομα και σε περιοδους που ειχα κοιλια.

Απο την αλλη οφειλω να παραδεχτω πως δεν πιστευω οτι οι γκομενες μου θα δεχονταν να τις χεσω, οποτε οι δικες σου μαλλον σε γουσταρουν παραπανω.

Δεν είναι τόσο εύκολο να χέσεις γκόμενα.Μέχρι τώρα έχω χέσει μόνο τρεις κατά σύμπτωση και οι τρεις Πολωνέζες.Προετοιμάζω και μια ακόμη σε δυο βδομάδες για να δούμε.
Να κατουρήσεις είναι πολύ πιο εύκολο έχει πολλές που γουστάρουνε.
Για κάθε χίλιες γκόμενες που χέζουν άντρες,υπάρχει μόνο ένας άντρας που χέζει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Δεν είναι τόσο εύκολο να χέσεις γκόμενα.Μέχρι τώρα έχω χέσει μόνο τρεις κατά σύμπτωση και οι τρεις Πολωνέζες.Προετοιμάζω και μια ακόμη σε δυο βδομάδες για να δούμε.
Να κατουρήσεις είναι πολύ πιο εύκολο έχει πολλές που γουστάρουνε.
Για κάθε χίλιες γκόμενες που χέζουν άντρες,υπάρχει μόνο ένας άντρας που χέζει.

Eίσαι και κοπρόλαγνος.
Ουτε καν για λύπηση δεν είσαι.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εσυ τι ικανοποιηση παιρνεις απο το χεσιμο αν επιτρεπεται?

Με πληροφορησες για το γλυφοκωλι αλλα απο το χεσιμο δε μπορω να καταλαβω. Η το κατουρημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom