Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εσυ τι ικανοποιηση παιρνεις απο το χεσιμο αν επιτρεπεται?

Με πληροφορησες για το γλυφοκωλι αλλα απο το χεσιμο δε μπορω να καταλαβω. Η το κατουρημα

Είναι σαν να τον ρωτάς τι ικανοποίηση παίρνει από όλο αυτό που κάνει,που πληρώνει τύπισσες και δεν τις γαμάει (αλλά το κάνουν άλλοι μπροστά του)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κάτσε δηλαδη Κμαν .... κάποιος που θα κάνει την δική σου τακτική, αλλά θα είναι

1) 20cm ψηλότερος
2)με μπράτσα
3)κουστουμάτος σαν μαφιόζος στα καλά παιδιά
4)δεν θα έχει εμφανή καράφλα

δεν θα τα πάει καλύτερα λες , με την ίδια τακτική ;;;;;;

Εγώ πιστεύω ότι θα έχει ένα boost, έστω +5%

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάτσε δηλαδη Κμαν .... κάποιος που θα κάνει την δική σου τακτική, αλλά θα είναι

1) 20cm ψηλότερος
2)με μπράτσα
3)κουστουμάτος σαν μαφιόζος στα καλά παιδιά
4)δεν θα έχει εμφανή καράφλα

δεν θα τα πάει καλύτερα λες , με την ίδια τακτική ;;;;;;

Εγώ πιστεύω ότι θα έχει ένα boost, έστω +5%

Φυσικά και θα τα πάει καλύτερα αλλά πρέπει να κάνει αυτά που λέω.Αν δεν τα κάνει δε θα πάει καλύτερα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εσυ τι ικανοποιηση παιρνεις απο το χεσιμο αν επιτρεπεται?

Με πληροφορησες για το γλυφοκωλι αλλα απο το χεσιμο δε μπορω να καταλαβω. Η το κατουρημα

Το κατούρημα έχει πλάκα γιατί ηδονίζονται οι γκόμενες.Είναι σα χύσι.Το χέσιμο είναι όντως βαρύ,έχει λίγες που γουστάρουνε συνήθως το κάνουν για τη δικιά σου ικανοποίηση.
Θυμάμαι μια Πολωνέζα τη ρώτησα τι θα έλεγε για κατούρημα και μου λέει ναι θέλω αλλά θα με κατουρήσεις εσύ.Δε θα κατουρήσω εγώ.Εχουνε γενικά αυτό το sub στοιχείο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Επίσης τα αναστήματα που ψάχνεις, είναι διαστημικά, οπότε λογικά πέφτεις σε κατηγορία σούπερ πολυτελείας.
Αν μιλάμε για μουνάρες μεν ... αλλά απλά να είναι πάνω από 1.70 άντε 1.72 , οι υποψήφιες χιλιαπλασιάζονται.
Αν μιλάς ειδικά για 1.85+ αληθινό , χωρίς πλατφόρμες και ψηλοτάκουνα ΔΗΛΑΔΗ ΞΥΠΟΛΗΤΕΣ 1.85 ....

είναι ελάχιστα τα τεμάχια παντού και στη ρωσία και στην τσεχία ....

Μόνο στη νορβηγία θα βρεις κάποιες .
Αλλά εκεί δεν νομίζω ότι μιλάς για σπονσοριλίκι .

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης τα αναστήματα που ψάχνεις, είναι διαστημικά, οπότε λογικά πέφτεις σε κατηγορία σούπερ πολυτελείας.
Αν μιλάμε για μουνάρες μεν ... αλλά απλά να είναι πάνω από 1.70 άντε 1.72 , οι υποψήφιες χιλιαπλασιάζονται.
Αν μιλάς ειδικά για 1.85+ αληθινό , χωρίς πλατφόρμες και ψηλοτάκουνα ΔΗΛΑΔΗ ΞΥΠΟΛΗΤΕΣ 1.85 ....

είναι ελάχιστα τα τεμάχια παντού και στη ρωσία και στην τσεχία ....

Μόνο στη νορβηγία θα βρεις κάποιες .
Αλλά εκεί δεν νομίζω ότι μιλάς για σπονσοριλίκι .

Εχω γαμήσει καμιά εικοσαριά πάνω από 185.Ειδικά Τσεχία έχει πάμπολλες.Και Ρωσία και Πολωνία βρίσκεις.
Συνήθως βέβαια οι ψηλές Σλάβες έχουν μεγάλες μύτες και μικρά βυζιά αλλά καμιά φορά βρίσκεις εξαιρέσεις.
Ψηλές με βυζάρες,συμμετρικά πρόσωπα έχει μόνο Σκανδιναυία ιδίως Σουηδία.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτό σου λέω. Πάνω από 1.85 , είναι σπάνιες.
Εποχές 2000 , έπαιζε ρωσίδα βίζιτα, μια όλγα , με τηλέφωνο τελεστέτ τότε, που τέλειωνε σε 28 , που ήταν καθαρό 1.85.
Έχω βάλει σημάδια στο δικό μου σώμα και ανάλογα με το που μου φτάνει η γκόμενα, βρίσκω καθαρό το ύψος της όταν είναι δίπλα μου ξυπόλυτη.
Αλλά είναι σπάνιες.

Οπότε αναγκαστικά πρέπει να γαμάμε και κάτω από 1.85, αρκεί να είναι πάνω από 1.70 .

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Αυτό σου λέω. Πάνω από 1.85 , είναι σπάνιες.
Εποχές 2000 , έπαιζε ρωσίδα βίζιτα, μια όλγα , με τηλέφωνο τελεστέτ τότε, που τέλειωνε σε 28 , που ήταν καθαρό 1.85.
Έχω βάλει σημάδια στο δικό μου σώμα και ανάλογα με το που μου φτάνει η γκόμενα, βρίσκω καθαρό το ύψος της όταν είναι δίπλα μου ξυπόλυτη.
Αλλά είναι σπάνιες.

Οπότε αναγκαστικά πρέπει να γαμάμε και κάτω από 1.85, αρκεί να είναι πάνω από 1.70 .

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
funniest%2Btattoo8.jpg

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Δεν είναι τόσο εύκολο να χέσεις γκόμενα.Μέχρι τώρα έχω χέσει μόνο τρεις κατά σύμπτωση Πολωνέζες.Προετοιμάζω και μια ακόμη σε δυο βδομάδες για να δούμε.
Για κάθε χίλιες γκόμενες που χέζουν άντρες,υπάρχει μόνο ένας άντρας που χέζει.
0ταν διαθετει καποιος τυρογαριδακι που δεν του κανει κουκου.. το ριχνει στην παραφιλια μετα..

Συνημμένα

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • poop-couple-love-cute-illustration-70129206.jpg
    poop-couple-love-cute-illustration-70129206.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 35

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Σταμάτα να αποδεικνύεις κάθε φορά πόσο πανάσχετος είσαι ρε βλάκα :jerking: οι Ιταλοί εδώ και μια δεκαετία σχεδόν έχουν εξαφανιστεί από τον πορνοχαρτη , αλλά πάλι που να τα ξέρεις εσύ αυτά, εκτός από καταδεομικα διήμερα στο Κίεβο για να τα ακουμπήσεις σε τελευταίες ανθυποβιζιτες, μήπως έχει πάει και πουθενά αλλού ή έχεις συναναστραφεί ποτέ σε αληθινά μέρη με πράγματικους ανθρώπους;;
Κάθε σου ποστ είναι μια καινούρια μαλακια, ένα ψέμμα που δεν έχει καμία σχέση με τη0ν πραγματικότητα και γι'αυτό πρέπει οι διαχειριστές να κλειδώσουν το νήμα σου γιατί το μόνο που προσπαθείς να πετύχεις τελικά είναι να καταστρέψεις τους χιστες που διαβάζουν τις λανθασμένες πληροφορίες που δίνεις και να τους κάνεις να καταντήσουν αγαμητα ναυάγια σαν και του λόγου σου καραγκιόζη
:D:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ιταλους εχει δεκαετια να δω εστο και εναν στην οδυσσο.ισως και περισοτερο.
ειδα εναν ισπανο επιπεδο ελληνα οπως αυτους που βλεπω ουκρανια.
αυτος πριν 6-8 χρονια,καθωταν σε ενα παρκο μονος και προσεγγισε 2 κοπελες
που καθωνταν απεναντι.δεν ηξερε ουτε αγγλικα και εκανε την παντομιμα σαν παλιατσος.
οι γκομενες γελουσαν μαζι του και τον κοροιδευαν και αυτος συνεχισε το σοου.
σας εχω πει τι βλεπω τοσα χρονια οδυσσο,τουρκους,ισραηλιτες και περσι ειδα 2 πολονεζες.
δεν εχω συναντησει εδω και χρονια ελληνες,τελευταια φωρα ειδα πριν 4-5 χρονια 2 ναυτικους.
ειδα και 2 ελληνιδες περσι δεν ρωτησα τι εκαναν εκει ισως ειχαν συγγενεις στο προξενειο.
και να ερθουν ξενοιοδυσσο δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τους ντοπιους οικονομικα ουτε
υπαρχει περιπτωση να βρουνε εδω γκομενες.εδω δεν ειναι κιεβο.
φιλος μου που ζει σε αγγλια και ντουπαι κυπριος χτες μου ελεγε πανακριβο το κιεβ.
παει και λβοβ αλλα χωριο ειναι λεει και παφτηνο σε σχεση με το κιεβο

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
τελος του μαρτι ξεκιναει πτησεις απο κυπρο η ουκρανιαν.αν δεν φυγω απριλιο ισως αρχες του μαι.
δεν ξερω αν το πρωτο μου ταξιδι θα ειναι ουκρανια η γεωργια.
θα μπορω χωρις καραντινα οταν επιστρεψω απλα θα θελεις τεστ να φερεις απο ουκρανια.
εχω και θεμα με το διαβατηριο που ληγει ιουνη,ουκρανια θελουν 3-6 μηνες πριν ληξει διαβατηριο.
καπειος ελληνας δεν συναντησε προβλημα 40 μερες πριν ληξει αλλα αυτοι ειναι μαλακες,δεν ξερω
αν πρεπει να ρισκαρω ενα μηνα πριν ληξει.απο την αλλη ο αδεφος μου πηγε με ληγμενο διαβατηριο,του εβαλαν σφραγιδα
και πηγε-επεστρεψε χωρις προβλημα.ουτε εγω οταν μου εκλεψαν το διαβατηριο,αρα δεν νομιζω να μου κανουν προβλημα.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
διαβασα τωρα απο ταξιδιωτες που ειχαν την ιδια απορια οτι για τις φρι βιζα χωρες
δεν χρειαζετε το διαβατηριο να ειναι 3-6 μηνες πριν την ληξη για να ταξιδεψεις φτανει
να ειναι εγγυρο μεχρι τις μερες που φευγεις.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Χάρη η υπογραφή σου "Προεδροκτόνος της Πετρούπολης" τι σημαίνει;:grin::huh:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.545
Πόντοι
1.706

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κάτι άλλο στο οποίο Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ !
ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ... σε χρονικό διάστημα προφανώς όχι πολύ μεγαλύτερο από τη διάρκεια σπουδών της σχολής του.

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ... ΠΟΥ ΗΤΑΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ... ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ 1 ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σιγά αβέρτα πτυχία αγοράστηκαν στο ανατολικό μπλοκ.Τα έχουμε γράψει επειδή όλοι αυτοί ετύγχαναν βύσματα,γόνοι κτλ και ο,τιδήποτε το θέμα δεν εκινήθη ποτέ.
Η απάντηση δίνεται δυναμικά στην πράξη.Τους γαμάς,τους καις τους τραβάς έναν πούτσο.Είναι αυτό που λένε και οι ίδιοι,έτσι είναι η ζωή.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κμαν .... αυτός που ήταν 20+ χρόνια στην ιταλία και δεν πέρασε ούτε ένα μάθημα ...
και μετά με αυτά τα .... φόντα γύρισε στην ελλάδα και είναι ... ΑΕΡΓΟΣ .... τι είναι λες ;;;

Ψωλάς απλός ;;

ή διακεκριμένος ;;;;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν .... αυτός που ήταν 20+ χρόνια στην ιταλία και δεν πέρασε ούτε ένα μάθημα ...
και μετά με αυτά τα .... φόντα γύρισε στην ελλάδα και είναι ... ΑΕΡΓΟΣ .... τι είναι λες ;;;

Ψωλάς απλός ;;

ή διακεκριμένος ;;;;;

Στην Ιταλία είχανε κάπως αυστηρές εξετάσεις και δεν πέρναγαν εύκολα.Πολλοί που κόβονταν αβέρτα Ιταλία πήραν μεταγραφή ανατολικό μπλοκ και καθάρισαν Ρουμανία 30 μαθήματα σε ένα έτος.
Αυτά τα θέματα εννοείται δε θα θιγούν ποτέ.
Το θέμα είναι να τους τον εφορέσεις να κάνεις τέτοιες ενέργειες που να καεί το πελεκούδι να δει ο άλλος το Χριστό φαντάρο.Αυτή είναι η αντίδραση που δεν περιμένουν, η μαύρη δύναμις.Ολική καθίζηση τρόπον τινά και απεριόριστη πούτσα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο άλλος όμως έμεινε ... ιταλία 20+ χρόνια ... δεν πέρασε ούτε ένα μάθημα ...
και γύρισε στην ελλάδα και ξύνει τα αρχίδια του ...

Και σχολιάζει το ότι ... ΕΣΥ ΦΟΡΑΣ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΙΝΕΡΒΑ !!!!!!

Που στην τελική ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ....

ενώ αυτουνού .... του τα αγοράζουν τα σώβρακα και του τα πάνε στο παιδικό του δωμάτιο !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom