Ρε γκαστερμπαιτερ φύλακα για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω παράθεση, η δική σου ζωή είναι καλύτερη? Διωκόμενος από την τράπεζα και την πρώην, μοναχός σου, ούτε φίλους, καλα Γερμανίδες δεν το συζητώ καν εσένα περιμένανε, τρως ελληνικά φαγητά ακόμα, θες να επιστρέφεις Ελλάδα, δουλεύεις 15ωρα και εχεις σαλτάρει, είναι ζωή αυτή ρε ναυάγιο γκαστερμπαιτερ? Να πω ότι αποταμίευες να πω οκ, όλα τα λεφτά που βγάζεις πάνε όλα σχεδόν Ελλάδα
Κρίμα που κωλόνει να ξαναβάλει φωτογραφίες
έριχνα πολύ γέλιο με την κακομοιριά του.Είδικά όταν έβαλε το δωματιο του είχαμε ρίξει τρελλό γέλιο με τον Σαββίδη
Του είχε γράψει,στην έρημο οι Τουαρέγκ ζούνε σε περισσότερο χώρο.Τώρα έχει γίνει σα βόδι γ'αυτό και δεν έβαλε ολόκληρες φωτογραφίες του αλλά από κάποια γωνία
Εμένα τα διαμερίσματα είναι δικά μου και έχω αποδείξει πόσο είναι η αξία τους και 3 μήνες τώρα σας βάζω πόσα παίρνω κάθε μήνα και όπως βλέπετε δεν έχω πέσει κάτω από 2.500 το μήνα.
Δηλαδη αν ζω σε παγκακι στην ομονοια ,εχω ποιοτητα στην ζωη μου γιατι η ομονοια εδει αξια σαν ακινητο?
Εχουμε καταλαβει πως το επιδομα σου ειναι 1000-1100 ευρω τον μηνα οτι και να πεις. Αλλιως εσυ ο επιδειξιας θα μας ειχες βαλει φωτος απο λογαριασμους ή μετρητα.
Ουτε το ενα εχεις ουτε το αλλο. ΧαχαχασαΟ καθε gastarbeiter ζει καλυτερα απο σενα.Εσυ εισαι στοκαρισμενος στο 2004 τοτε που ξυπνησες κ βρηκες στον λογαριασμο λεφτα απο την μαμα κ πηρες ακινητο και αμαξι.
Σε φανταζομαι σε λιγο καιρο να τρεχεις γεματος χαρα στους δρομους και να πανηγυριζεις την κατακτηση του EURO που εγινε το 2004 χαχαχα.Ζεις με αναμνησεις σαν παππούς. Χαχαχα. Τοτε ζουσες καπως τωρα εισαι μηδενικο.Την πατησες εκει στην ρωσια αλλα φωρα ειναι πια αργα χαχαχα. Πηγες για μουνια εκει αψηφοντας το κρυο αλλα σου εμεινε μονο το κρυο χαχαχα. Μουνια ουτε λογος.Κριμα εισαι φουκαρακη.
Για λυπηση, μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για σεναΧαχαχα
Με τη διαφορά ότι έβαλα τον πρώτο μήνα 3.000 που αμφισβιτήσατε ότι είναι δικά μου γιατί είχε 3 πεντακοσάρικα και λέγατε ότι τα έχουν αποσύρει και δε τα δίνουν οι τράπεζες
τον προηγούμενο μήνα έβαλα 2.500 με φώτο στην τράπεζα που μου τα έδιναν με αποστολή χρημάτων και ημερομηνία στο χαρτί.Αυτό το μήνα σας έβαλα 2.600 που πήρα.Τώρα δεν ξέρω τι μαθηματικά είναι αυτά που τα πάνω από 2.500 κάθε μήνα είναι 1.000-1.100
Δε νομίζω ότι είναι και τόσο άσχημη
τουλάχιστον είναι πραγματική γκόμενα και όχι κλεμμένη φωτογραφία από το ίντερνετ
Οι μπότες που έβαλες είναι από ανακόντα και δεν είναι καθόλου φτηνές
Πάρε και τα γατάκια μου
Ξέρω όλες όσες έχω είναι άσχημες
εσένα που είναι οι γκόμενες σου?
μόνο μούφα φωτογραφία που έκλεψες από το ιντερνέτ από μιά Κινέζα μας έβαλες και μας είπες ότι είναι γκόμενα σου
.Που είναι τ'αμάξι σου που πήρες 4 λάστιχα γιά 140 ευρώ?