[quote author=rigass link=undefined date=undefined][quote author=dimitrakis29 link=undefined date=undefined][quote author=Kman2 link=undefined date=undefined]Πάντως πολύ μουνι Σαντορινη.Απειρες ευκαιρίες.
Αλλα χτυπάνε πολυ στις τιμές οι νησιώτες αν και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα δεν είναι πολύ ακριβά.[/quote]
Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι μαλάκας είσαι βάζω της φωτογραφίες του Αλγερινού με έναν φίλο του ακόμα πιό βλάκα και 2 πεινασμένες που είχαν (η φώτο είναι λίγο παλιά αλλά δεν έχει τοση σημασία).Με αυτές είχε βγει 2-3 φορές τότε που έβγαλαν της φώτο της πήγαν και της τά'ι'σαν στα KFC μετά σε ένα εμπορικό κέντρο που έχει σινεμά,μπόουλινγκ και αυτή τη μαλακία που πυροβολείς με τα πλαστικά πιστολάκια μετά της πήδηξαν.Τα ξέρω όλα αυτά γιατί μου είχε σπάσει τα τηλέφωνα και φώναζε εμένα να έρθω γιά να πάω με τη μία.
Εγώ όπως σας έχω πει βαριέμαι.Θέλω της φέρνω αμέσως στο σπίτι μου (ακόμα καλύτερα αν έρχονται από μόνες τους) και μετά να φεύγουν κάτι που δυστηχώς δεν γίνεται!Η Κορεάτισα έτσι με κατάκτησε!Με παίρνει τηλέφωνο μία μου λέει να έρθω της λέω δεν μπορώ,μετά από 2-3 μέρες με παίρνει ε,κάποια στιγμή θα της πω έλα.
Γιατί γελάω με σας τους φουκαράδες,γιατί ο Αλγερινός που είναι γιά κλάμματα (όχι ότι εσύ είσαι καλύτερος του) παίρνει γκόμενες και της πηγαίνει KFC αν δεν της τα'ι'σει στο σουβλατζίδικο του και μετα της πηγαίνει στα μπόουλινγκ ενώ ο Βλάκμαν γιά πολύ χειρότερες,ανύπαρκτες πληρώνει εισητήρια γιά Σαντορίνη και τους δίνει και λεφτά χωρίς μετά να του κάθονται.
Στο σύνολο άντε να έφαγε ο καθένας 2.000 (25 Ευρώ) εγώ του είχα πει τότε σιγά μην πηγαίνω να της γυρίζω όλη μέρα και να χαλάσω τόσα λεφτά!Δεν πάω καλύτερα με τα ίδια λεφτά σαλόν να γαμήσω να ξεκαβλώσω και μετά να είμαι ελεύθερος να κάνω την βόλτα μου.
Οι Ελληνες που έρχονται εδώ που είναι φουκαράδες σα το νυχτοφύλακα είναι πολύ χειρότεροι του Αλγερινού γιατί ο Αλγερινός τουλάχιστον έχει κάποια λεφτά και δεν πεινάει όπως ο Νυχτοφύλακας και έχει νορμάλ διαμέρισμα και αυτοκίνητο.
Καλά σε λέω βλάκμαν είσαι γιά πάρα πολλά γιαούρτια!Η Σκιουρίνα μου είναι κλάσεις ανώτερη από τη δικιά σου έχει και φανταστικά βυζιάκαι δεν έχει ξυνισμένη φάτσα και συναντιόμαστε και έρχεται σπίτι μου και πηγαίνουμε μετά και γιά κάνα χάμπουργκερ!Της φέρομαι πολύ καλά αλλά διακοπές δεν πάω με καμία είναι εντελώς πονταικό!
Αυτά γιά να καταλάβει ο αναγνώστης γιατί γελάω με τον φουκαρά τον Βλάκμαν.Όπως είπα ακόμα πιό γελοίοι και φουκαράδες είναι αυτοί οι τελειωμένοι που τον θαυμάζουν.[/quote]Αλγερινοι και Τουρκοι ειναι οι φιλοι σου?
Καλυτερα να μεινεις με τα γατια[/quote]
Από σένα και τον βλάκμαν που είσαστε άφραγκοι και κακομοίρηδες ακόμα και οι Αλγερινοι και οι Τούρκοι είναι κλάσεις ανώτεροι και δεν χρειάζεται να πληρώνουν εισητήρια και να δίνουν λεφτά σε τελειωμένες γιά να λένε ότι έχουν γυναικία παρέα και που μετά δεν τους κάθονται κιόλας.
[quote author=DeanCorso link=undefined date=undefined][quote author=dimitrakis29 link=undefined date=undefined]
Εδώ είσαι λάθος!Η πουτάνα παίρνει λεφτά λίγα ή πολλά και την γαμάς!Εδώ έχουμε κλασική περίπτωση απάτης,του παίρνουν λεφτά και δεν του κάθονται κιόλας.
[/quote]
[/quote]Στο μεταξύ ο Βλάκμαν το βούλωσε που έβαλα την σκιουρίνα που είναι πολύ καλύτερη από τη δικιά του και τη φώτο με τους Αλγερινούς με γκόμενες 1.000 φορές καλύτερες από την δικιά του.Που ακόμα κ'αυτοί δεν χρειάζεται να πληρώνουν χιλιάδες Ευρώ γιά να έχουν μιά τελειωμένη δίπλα τους που δεν θα τους κάτσει.
Θα αρχίσει να γράφει ο βλάκμαν μαλακίες σα να μην έχει συμβεί τίποτα.
Ο Ιωσήφ θέλει να τους στείλεις πούτσες έχει εθιστεί στις ψολές,εγώ σταμάτισα να του στέλνω πούτσες και έχει σκυλιάσει μαζί μου.