Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Σου στέλνω μήνυμα,να μη βλέπουν οι κουτσομποληδες
Εχεις τη Σλοβάκα να κάνει του κόσμου τις μαλακίες,πας να τη σώσεις και σου λέει όχι.Τη μια μαλακία πίσω από την άλλη.Οχι οτι οι Πολωνέζες είναι διαφορετικές.
dimitrakis ο δασκαλος μου εστειλε απο την σοφια μυνημα οτι πρεπει να πας στον ψυχιατρο σου ελλαδα.
ειπε οτι δεν εχει κλωνους και οτι σου τα λεει στο πρωσωπο για το ποσο τραγικος εισαι.
οταν σχολιασα οτι μου αρεσει που γραφεις η σκιουρινα μου απαντησε ποια σκιουρινα?
δεν υπαρχει ουτε σκιουρινα ουτε καμια γκομενα!ολες τον εκλασαν γιατι καταλαβαν τι ειναι.
ουτε σκιουρινα γαμα,ουτε ντισκο,ουτε εξω βγαινει απο την τρωγλη του.
μου ειπε να σου γραψω οτι εισαι κλισμενος εδω και καιρο σε ενα δωματιο και εχεις σαλεψει
αφου δεν εχεις κανενα για παρεα.ολο στο ιτερνετ και τον παιζεις εισαι !
του απαντησα αφου στην ελλαδα καλυτερα θα ζει γιατι δεν φευγει?θα γαμα με 10 ευρο και
θα τρωει κανα σουβλακι.τι εμεινε το ζωντοβολο να ζει στην πετρουπολη σαν τριτοκοσμικος?
ο δασκαλος ιωσηφ που ειναι μυαλο μου απντησε οτι λογικα στοιχιζει λιγοτερα στους γονεις
του να ειναι πετρουπολη παρα σε κλινικη στην ελλαδα.ειναι ακριβα τα ψυχιατρεια!
θες 5 χιλιαρικα τον μηνα σε κλινικη,σου λενε αστον τρελο εκει μην γινομαστε ρεζιλι και του στελουμε κανα χαρτζιλικι.
τελικα εχειδικαιο ο μητσος,μονο κακια βγαζει ο γερο ξεκουτης ιωσηφ,
εγω παντως σας ελεγα ο μιτσος ειναι τυχερος που δεν εγραφε ο δασκαλος αλλα οι κλωνοι
αυτοι που ειναι πιο επιοικεις απο τον δασκαλο γεροντα ιωσηφ.ο δασκος παρεπιπτωντως και αυτος τον παιζει στην σοφια!
ασ τον παρει η μαρκελα που γουσταρει να βλεπει πουτσους να αυνανιζοντε παρεα απο το βαιπερ
Ανωριμοτητες παλιΔεν του στέλνω πούτσες πιά και έχει τρελλαθεί έχει εθιστεί στις πούτσες.Να σου πω καταντάει βαρετός όλο τα ίδια και τα ίδια γράφει.dimitrakis ο δασκαλος μου εστειλε απο την σοφια μυνημα οτι πρεπει να πας στον ψυχιατρο σου ελλαδα.
ειπε οτι δεν εχει κλωνους και οτι σου τα λεει στο πρωσωπο για το ποσο τραγικος εισαι.
οταν σχολιασα οτι μου αρεσει που γραφεις η σκιουρινα μου απαντησε ποια σκιουρινα?
δεν υπαρχει ουτε σκιουρινα ουτε καμια γκομενα!ολες τον εκλασαν γιατι καταλαβαν τι ειναι.
μου ειπε να σου γραψω οτι εισαι κλισμενος εδω και καιρο σε ενα δωματιο και εχεις σαλεψει
του απαντησα αφου στην ελλαδα καλυτερα θα ζει γιατι δεν φευγει?θα γαμα με 10 ευρο και
θα τρωει κανα σουβλακι.τι εμεινε το ζωντοβολο να ζει στην πετρουπολη σαν τριτοκοσμικος?
ο δασκαλος ιωσηφ που ειναι μυαλο μου απντησε οτι λογικα στοιχιζει λιγοτερα στους γονεις
θες 5 χιλιαρικα τον μηνα σε κλινικη,σου λενε αστον τρελο εκει μην γινομαστε ρεζιλι και του στελουμε κανα χαρτζιλικι.
εγω παντως σας ελεγα ο μιτσος ειναι τυχερος που δεν εγραφε ο δασκαλος αλλα οι κλωνοι
αυτοι που ειναι πιο επιοικεις απο τον δασκαλο γεροντα ιωσηφ.ο δασκος παρεπιπτωντως και αυτος τον παιζει στην σοφια!
ασ τον παρει η μαρκελα που γουσταρει να βλεπει πουτσους να αυνανιζοντε παρεα απο το βαιπερΔες εδώ όλα τα πρόβλεψα πάλι.
και ενα βραβειο σκηνοθεσιας επισηςΑυτός ο Αύγουστος είναι μήνας συναντήσεων
Ένα μεγάλο στον βαλκάνιο για την Σλοβάκα και το όλο σκηνικό !
dimitrakis ο δασκαλος μου εστειλε απο την σοφια μυνημα οτι πρεπει να πας στον ψυχιατρο σου ελλαδα.
ασ τον παρει η μαρκελα που γουσταρει να βλεπει πουτσους να αυνανιζοντε παρεα απο το βαιπερ
ποσα δινεις?
για το δικο μου ισως τον πεισω να μας το αφησει 200
Τύπε, 200 τον Αύγουστο στην Μύκονο;
Ακόμη και με κορώνα αυτές οι τιμές δεν παίζουν.
ενω την αντιστοιχη σε fkk με κατι ψιχουλαΠως αλλαξε ο κοσμος ,,, για να γαμησεις ενα ατημελητο 6αρι πρεπει να το πας διακοπες σε ακριβα νησια ξοδευοντας χιλιαδες ευρα