dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
μεσα σε δυο φρασεις ολη η ιστοριαΑπιστευτο τι εκανε η ταλαιπωρη για να αποφυγει το γαμησι ...
πραγματικη ηρωιδα
μεσα σε δυο φρασεις ολη η ιστοριαΑπιστευτο τι εκανε η ταλαιπωρη για να αποφυγει το γαμησι ...
πραγματικη ηρωιδα
λιγο πιο πανω ομως αλλα λες τυπεΠίπα έκανε ετσι κι αλλιώς.Αλλα γλυφοκωλι οχι.
δε θα με χάλαγε μια άδεια ταξί στο νησίΜήπως ο markosp ήταν ο ταξιτζής;
Εχει μόνο 25 ταξί σε όλο το νησί νομίζω.Κανονικα το βράδυ περιμένεις στην ουρά μπας και δεησει να βρεθεί κανένας να σε παρει.Τωρα ειχαν αναδουλειες λόγω κορονα,οσα ταξια ήθελες.
Αλλά καλη δουλεια,στην αρχή μας ληστευαν κανονικα Καμαρι Φηρα 10 λεπτά διαδρομη χρεωναν 20 ευρω.Μετα εβαλε ενας ταξιμετρο και βγηκε 9 ευρώ οποτε αρχισα να πιανω τις νορμαλ τιμές για ντόπιους.
Φαντάζομαι τους ξένους τους χτυπάνε άγρια.
Ενας ταριφας παίζει να βγαζει και 300-500 τη μέρα στη σεζόν όπως τους έκοψα.
Οι Σαντορινιοι γενικά καλοί είναι,δεν είναι μαγκακια όπως αλλοι νησιωτες.Το νησί είναι τελείως ελληνικό,δεν παίζει αλλο χρώμα,τελείως ελληνική ατμόσφαιρα.Το πρόβλημα είναι οτι χτυπάνε κάπως στις τιμές και η κακή ποιότητα κυριως σε αλκοολ,μάσα.Ειναι πιο ακριβά απο Ροδο στην τουριστική ζώνη και δεν εχει κανονικη πολη με νορμαλ τιμές.
καλα σου λενε.. αυτη ειναι και η αληθειαγκόμενες
Σου λέει
1.Είσαι μπάρμπας
2.Είσαι παππούς
3.Είσαι καράφλας
4.Δεν έχεις το κολλάει με τις γκόμενες
5.Δεν έχεις κοινωνική ζωή αφού συνεχώς δουλεύεις κτλ
Απο τις πολλες πακικες ψωλες που τρως συνεχεια στα τσοντοσινεμα και τα xυσια στην μαπα, εχεις λαλησει και λες παλι μαλακιες. Ελα μωρη κοτα λυρατη να μου τα πεις απο κοντα αυτα τα ψεματα να φας τις φαπες και τα πουτσιδια σου. Αντε τωρα αυτιστικε ανικανε να γλυψεις την κουραδα του αφεντη σου κωλοτρυπιδααλήθεια είναι
παλι τσιρκο μεντρανο εγινε το παιντι στο νησι, μονος του τα ειπε λιγο πιο πανωΕντάξει αυτοκίνητο δεν ξέρεις να οδηγείς και δεν έχει δίπλωμα αλλά ούτε παπάκι δεν ξέρεις να οδηγάς? ας νοικιαζες ένα παπάκι ή μιά γουρούνα.
Όσο γιά τα ποτά που δίνεις μπας και σου κάτσει.Στην Τα'ι'λάνδη με ένα ποτο θα σου έκαναν και μιά πίπα
Έχω ακούσει ότι έχει πολλά σκυλιά στη Σαντορίνη τα πήρες να την γαμήσουν?
Βρισκεσαι σε διλλημα, αρα μονος σου δινεσαι οτι ανηκει στην νοσηρη φαντασια σου αυτο. Τωρα επειδη εσυ τον ψωλαρπαζεις, δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι κωλοτρυπιδατοι σαν και του λογου σου γεροξεκουτη -Ιωσηφή μπήκε ?
Βρισκεσαι σε διλλημα, αρα μονος σου δινεσαι οτι ανηκει στην νοσηρη φαντασια σου αυτο. Τωρα επειδη εσυ τον ψωλαρπαζεις, δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι κωλοτρυπιδατοι σαν και του λογου σου γεροξεκουτη -Ιωσηφή μπήκε ?
οσα ξερει ο πατος σου δεν τα ξερει ο κοσμος ολος, τελειωμενη γεροπουσταρα ζομπι των τσοντοσινεμα, αντε τωρα για βραδινη πιπουλα στον κοπρολαγνο αφεντη σουΤρέμω για κωλοδαχτυλο και βάζω το δικό μου