Εχεις τη Σλοβάκα να κάνει του κόσμου τις μαλακίες,πας να τη σώσεις και σου λέει όχι.Τη μια μαλακία πίσω από την άλλη.Οχι οτι οι Πολωνέζες είναι διαφορετικές.
Τί μαλακίες έκανε δηλαδή;
Η βασική μαλακία που έκανε ήταν οτι κατέβασε δυο κοκταίηλ και 5 σφηνάκια βότκα στο PK club και μετά όταν έπιασε τα βοτκικά με Red Bull στο Koo club μπήκε τελείως γκολ.Μου έλεγε είμαι δυνατή αντέχω και ύστερα είχε κοιμηθεί στα γόνατά μου μέσα στο κλαμπ.Περίμενα να ξυπνήσει επιτέλους,περίμενα περίμενα σε κάποια φάση φεύγω να πάω τουαλέτα και μόλις γυρίζω βλέπω μια παρέα από Ελληνίδες που κάθονταν δίπλα να της έχουν πιάσει κουβέντα.Μου λέγανε οτι δεν ήταν σωστό που άφησα την κοπέλα σε τέτοια κατάσταση και εξαφανίστηκα και κάτι τέτοιες παπαριές.
Ολο την αγκαλιάζανε και τη χαιδεύανε και σε κάποια φάση μου πρότειναν να την πάρουν μαζί τους σπίτι!Φυσικά αρνήθηκα αλλιώς θα έχανα το γλυφοκώλι.
Η γκόμενα εντωμεταξύ να μου έχει πρήξει τα αρχίδια,να λέει αυτές οι κοπέλες με έσωσαν,θέλω να μείνω στο κλαμπ μαζί τους,να γνωρίσω κόσμο,της λέω άμα θες να μείνεις με αυτές,σε παρατάω επί τόπου.Γυναικεία αλληλεγγύη κι έτσι.
Παραλίγο να με μεθύσει κι εμένα μου έβαζε συνέχεια βότκα από το μπουκάλι,της έλεγα να πίνουμε πιο αργά και όταν άρχισα να βλέπω διπλά σταμάτησα τελείως.Αλλιώς ποιος ξέρει τι θα παθαίναμε.
Γενικά τα κοκταίηλ Σαντορίνη για τον πούτσο εντελώς,αλκοόλ χειρίστης ποιότητας.Μόνο αν κάτσεις σε τραπέζι και πάρεις μπουκάλι που στο Koo club κόστιζε 100 ευρώ όχι ιδιαίτερα ακριβά δηλαδή,είναι εντάξει τα ποτά.
Την επόμενη μέρα η γκόμενα είχε φοβερό χανγκόβερ,βασικά μέχρι τις 18.00 τη βγάλαμε στο ξενοδοχείο.Δε θυμόταν τίποτα από όσα έγιναν την προηγούμενη νύχτα.Παραλίγο να μη μας πάρουν στο ταξί,χτύπησε το κεφάλι της στο αμάξι την ώρα που μπαίναμε αφού ήταν λιώμα και μετά άρχισε να μασουλάει μέσα στο ταξί.Αν δε βεβαίωνα τον ταξιτζή οτι δε θα ξεράσει,θα μας πέταγε έξω αλλά ευτυχώς είχα ξεμεθύσει σχετικά και ήμουν πειστικός.
Οταν γυρίσαμε ξενοδοχείο την μπούκωσα αμέσως με throat fucking,ασφυξία φάση,μετά γαμήσι και ύστερα έκατσα στη μάπα της για γλυφοκώλι είχα γίνει έξαλλος.Επρεπε να δράσω γρήγορα αλλιώς θα την έπαιρνε πάλι ο ύπνος.
Γενικά οι Σλοβάκες είναι αρκετά αλλοπρόσαλες,θέλουν αλκοόλ για να έρθουν σε κέφι και να γαμήσεις αλλά οι πιθανότητες να κάνουν βλακείες πιωμένες είναι τεράστιες.Και η άλλη χόρευε με τον Αμερικανό και τη δικιά του στο Koo club τότε που την έφερα πριν δύο χρόνια.Αυτά οι Τσέχες και οι Ουκρανές δεν τα κάνουν.
Η πλάκα είναι οτι στην Αθήνα μου έλεγε οτι δεν πίνει ποτέ αλκοόλ μέχρι που έπιασε τις μπύρες.Αλλα γούστα σε στυλ χορτοφαγίας κτλ,αλλά αυτά είναι αναμενόμενα από τις γκόμενες,συνήθως τους παίρνω χωριάτικη και ψάρια.Γενικά στα Φυρά καλύτερα να τρως στα σουβλατζίδικα τα φαγιά στα εστιατόρια είναι τελείως άνοστα και ακριβά αφού απευθύνονται σε τουρίστες.Καμάρι έχει μερικές καλές ταβέρνες με γενναίες μερίδες και κανονικές τιμές.
Πάρα πολλοί σερβιτόροι Αλβανοί και γενικώς μη Ελληνες.