Μογγολοπιθηκα πόσταρες 3 πεντακοσάρια και νομίζεις πως έχεις λεφτά
Ψτωχομπηνες είσαι που πήγες να αυγατήσεις τα λίγα λεφτά σου σε χώρα με οικονομική ανέχεια, άσε που πάλι δεν έβγαινες και σε χεζανε για 200 ευρώ το μήνα.
Όσο για τα διαμερίσματα που λες πως έχεις,αν λες αλήθεια, κοστίζουν όσο το 1/4 από το εξοχικό μου.
Πούλα το παραμύθι σου στις πουτανες που γαμας και αν ποτέ έχεις ανάγκη από λεφτά έλα να σου τραβήξω ένα χέσιμο.
Ποιό εξωχικό σου βρε κακομοίρη
φτωχομπινέ
φουκαρά
των γονιών σου στην Κινέτα ή στους Αγίους Θεωδόρους?
Που ντα βρε?
που είναι?
Σε κώβω να μην έχεις το εικοσάρικο να πας στη Φυλής να
Φουκαράς είσαι
ο άλλος που δουλεύει νυχτοφύλακας στη Γερμανία έχει τουλάχιστον επιγνωση της πραγματικότητας
λέει βλέπω της μερσσεντές και της ονειρεύομαι
βλέπω της γυναίκες και δεν μπορώ να της πλησιάσω
.
Βάλε το λίγο μυαλό που διαθέτεις και σκέψου σε ποια χώρα αγόραζες διαμερίσματα με peanuts και ποια χώρα έβγαλε στο κλαρί το μισό γυναικείο πληθυσμό τη δεκαετία του 90.
Άλλοι μεγαλούργησαν και το μογγολο καυχιέται για το μίνιμουμ.
Ποιοί μεγαλούργησσαν βρε κακομοίρη?
ήρθαν φοιτητές
και σε 5 χρόνια γύρισαν Ελλάδα
και είναι στην ίδια θλιβερή κατάσταση με σένα
οι άλλοι που ήρθαν να κάνουν επιχειρήσεις έχασαν τα λεφτά τους και γύρισαν κ'αυτοί Ελλάδα
.
Και το Βερολίνο το 1945 βομβαρδισμένο ήταν και
με μιά κονσέρβα αλλά οι καιροί αλλάζουν
Στην Ρωσσία οι ικανοί και δυνατοί επιβιώνουν και την περνάνε ζωή και κότα οι αδύναμοι κάθονται Ελλάδα και πάνε στο εξωχικό τους στην Κινέτα
και
αν δεν έχουν ούτε εξωχικό πάνε στη Γερμανία γκαστερμπά'ι'τερ να δουλέψουν στα εργοστάσια
Τα πεντακοσάρικα γιά σένα είναι κάτι το εξωπραγματικό!
γάυτό και μόνο αυτά είδες
Εγώ της είπα να μου δώσει τα μισά σε κατοστάρικα γιατί τα 500άρικα δεν θα τα χαλάσω,και να θέλω να τα φάω όλα τα λεφτά δεν μπορώ
πήρα 2 κάρτες μνήμης 500 γίγα σκληρούς δίσκους Samsung SSD 1 tera ,και πολλά άλλα πράγματα,αλλά ότι και να κάνω τα λεφτά τώρα δεν τρώγοντε
.Εσύ φουκρά 500άρικα μόνο σε φωτογραφία θα έχεις δει
άντε κατέβασε καμιά φώτο μούφα με 500άρικα να μας τα βάλεις
κατέβασε και κάνα εξωχικό από της αγγελίες όπως έκανε και ο Βαλκάνιος φουκαράς και να μας πεις ότι είναι δικό σου
Τυπε ποια ειναι η χωρα με την οικονομικη ανεχεια;
Η (φτωχή) Ρωσσία
αυτός έχει μείνει 25-30 χρόνια πίσω
η πλάκα είναι όταν έρχονται φουκαράδες σαν κ'αυτόν
οι περισσότεροι γιά να δουλέψουν και κάποιοι γιά να κάνουν επιχειρήσεις στην παρθένο αγορά
.με μιά εικόνα γιά την Ρωσσία παρόμοια με αυτή που έχει αυτός ο φουκαράς
και εδώ τους κοιτάνε χειρότερα απ'όπως βλέπουν τους Πακιστανούς στην Ελλάδα
οι περισσότεροι σε 1 μήνα γυρίζουν Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον
Ο Τρομπαδούρος πρέπει να είναι μεγάλος φτωχομπινές
δεν ξέρω ποιός είναι πιό φουκαράς απ΄όλους?Αλλά πιστεύω ο μίζερος που μένει στην Κύπρο
και καυχιέται ότι κάθεται στο μπαλκόνι και τρώει φέτα και πίνει καφέ
και ότι τρώει μεζέδες
.Χωρίς οι άλλοι να είναι πολύ καλύτεροι