dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Τωρα το πλοιο εχει σαλπαρει.. και το σουβλι του - εχε γεια..Τώρα το τρένο έφυγε γ' άυτούς
Αν του σηκωνόταν θα πήγαινε στα FKΚ
Τωρα το πλοιο εχει σαλπαρει.. και το σουβλι του - εχε γεια..Τώρα το τρένο έφυγε γ' άυτούς
Αν του σηκωνόταν θα πήγαινε στα FKΚ
Τι δηλωσεις μετανοιας ειναι αυτες ρε φιλε;
ειναι οι κανονες του παιγνιου που δεν μπορειτε να ακολουθησετε εσεις οι ψωλαδες.
κανεις σας δεν μπορει να φτασει στο απολυτο excess.
ποιος απο εσας πληρωνει χιλιαδες ευρω για να την αφησει στο τελος με το δαχτυλο στο μουνι?
ποιος εχει τα κοτσια να το κανει?
την μεταφερεις σε αλλη χωρα-πολη,την ταιζεις στα εστιατορια,της κανεις δωρακια,την πας σε κλαμπ και πανω που νομιζει οτι ηρθε η ωρα της πουτσας,της δειχνεις τη βαλκανια ανωτεροτητα και την κανεις ενα με το χωμα.
"δεν εισαι αξια της ψωλης μου κυρια μου!εγω ειμαι απο τη χερσονησο του Αιμου!"
την αφηνεις μονη να παιξειτη μουναρα της και να κλαψει με μαυρο δακρυ.
αντε γιατι πολυ αερα πηρανε τα μουνεα!
στην ελλάδα δεν υπάρχουν λόρδοι .... μόνο κατσαπλιάδες !
Τεμπεληδες ανθελληνες, για κλωτσιες ειναι τυπε.
βέβαια ο άλλος έχει για δουλειά να ... φτιάχνει playlists !!!!!!!!!
και αποκαλούσε άλλους μαλάκες ....
και αποτυχημένους επαγγελματίες .........
ένα παπάρι που φτιάχνει ... playlists !!!!!!!!!
Συγγνώμη μακάρι να έμεναν σε τέτοια σε κάτι κελιά 4 τετραγωνικά ζούνε και ξέρεις τι ζήτηση υπάρχει για αυτά τα κελιά? το παιδί που το νοικιάζει έψαχνε να βρει τέτοιο πάνω από 7-8 μήνες!Αυτό που έβαλε ο ξεφωνημενος είναι πολύ χλιδάτο για Αγγλία!Δηλαδή λες μήτσο δεν μένουν σε σπιτάρες στην αγγλία ;;
Δεν κάνει 5000 λίρες το μήνα η σπιτάρα στη φωτό ;;;
https://[URL unfurl="true"]www.ukauctionlist.com/sites/all/modules/6_739.jpg?1556718874[/img[/URL]]
[img]https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/08/28/12/4F75AC6C00000578-0-Fiona_Karbal_from_Prenton_Birkenhead_won_a_contest_to_find_the_U-a-49_1535456364303.jpg
Δεν είναι χλίδα το λεωφορείο στην αγγλία ; Γιατί να θέλει κάποιος αμάξι ;;;
ΣΚ όμως περνάνε ζάχαρη στα παζάρια. βρίσκεις μεταχειρισμένα σώβρακα και σκελέες σε άψογη κατάσταση,
σχεδόν καινούργια , από σκοτωμένους του πρώτου παγκοσμίου πολέμου
Εγώ το έχω πει για 1.000.000 ευρώ θα καθόμουν μια φορά να με . Εσένα που οι Γερμανοί σε γαμάνε κάθε μέρα γιά 1.500-1.700 ευρώ το μήνα τι μιλαςΕννοείται.Εξάλλου δε ζει από τα διαμερίσματα.Τρώει τα λεφτά των γονιών του καμιά τριανταριά χρόνια.
Επίσης κονόμησε αφήνοντας να τον χέζουν ίσως και να τον γαμάνε.
Αυτή είναι η Ελληνική νοοτροπία η περήφανη εργατιά και χαλάω λεφτά για της γκομενες για να βγούμε μαζί μου και μπας και μου κάτσουν!Π.Χ. στην Ελλάδα οι Ελεηνιδες τρελαίνονται για τους πορτιέριδες στα κλαμπ εδώ γελάνε μαζί τους μπάρμαν και πορτιέρης θεωρείται τίποτα,ένα επαρχιοπαιδο που δουλεύει τη νύχτα!Ελλάδα οι μπάρμαν και οι πορτιέριδες είναι θεοί εδώ θα κοιτάξουν αυτόν που έρχεται με το μεγάλο τζιπ,οι πορτιέριδες αν έχει τίποτα γκομενες εμένα παίρνουν τηλέφωνο να έρθω να της παρουμε σε καμία σάουνα.Αλλο πραγμα το κραξιμο στο να σπαμε ο ενας τα αρχιδια του αλλου και να γουσταρουμε και αλλο η αληθεια.
Η αληθεια πρεπει να λεγεται, δεν μπορω να διαβαζω μαλακιες απο μερικους, ο κμαν μπορει να μη συμφωνω μαζι του σε πολλα θεματα αλλα στο θεμα δουλειας ειναι αξιος, ζει με τα δικα του δουλεμενα λεφτα.
Στα υπολοιπα, σπαμε ο ενας τα αρχιδια του αλλου για να γουσταρουμε, αλλο αυτο.
Ποια μετανοια καταλαβες εσυ μεσα σε αυτο;
:S
Εγώ δε καταλαβαίνω Αφού δεν μπορεί να γαμίσει και βγάζει μόνο φωτογραφίες γιατί δεν παίρνει πουτανες εκεί να της βγάλει φωτογραφίες στην αποθήκη χωρίς να της γαμήσει και να μας της βάλει και να γράφειΤωρα το πλοιο εχει σαλπαρει.. και το σουβλι του - εχε γεια..
Μηπως κολησες τιποτα;Αλλο πραγμα το κραξιμο στο να σπαμε ο ενας τα αρχιδια του αλλου και να γουσταρουμε και αλλο η αληθεια.
Η αληθεια πρεπει να λεγεται, δεν μπορω να διαβαζω μαλακιες απο μερικους, ο κμαν μπορει να μη συμφωνω μαζι του σε πολλα θεματα αλλα στο θεμα δουλειας ειναι αξιος, ζει με τα δικα του δουλεμενα λεφτα.
Στα υπολοιπα, σπαμε ο ενας τα αρχιδια του αλλου για να γουσταρουμε, αλλο αυτο.
Ποια μετανοια καταλαβες εσυ μεσα σε αυτο;
:S
Π.Χ. στην Ελλάδα οι Ελεηνιδες τρελαίνονται για τους πορτιέριδες στα κλαμπ εδώ γελάνε μαζί τους μπάρμαν και πορτιέρης θεωρείται τίποτα,ένα επαρχιοπαιδο που δουλεύει τη νύχτα!Ελλάδα οι μπάρμαν και οι πορτιέριδες είναι θεοί εδώ θα κοιτάξουν αυτόν που έρχεται με το μεγάλο τζιπ,οι πορτιέριδες αν έχει τίποτα γκομενες εμένα παίρνουν τηλέφωνο να έρθω να της παρουμε σε καμία σάουνα.
Εδώ στη Ρωσσία αυτες οι γελοιότητες της Ελλαδας φαντάζουν κάτι το εξωγήινο
θελει πρωτα να ζησει το αρλεκιν του το παιδι.δε καταλαβαίνω Αφού δεν μπορεί να γαμίσει και βγάζει μόνο φωτογραφίες γιατί δεν παίρνει πουτανες εκεί να της βγάλει φωτογραφίες στην αποθήκη χωρίς να της γαμήσει και να μας της βάλει και να γράφει
Αυτή είναι η ανθρωπιστική προσέγγιση των Ελληνίδων.Δίνουν ευκαιρία και στον Αλμπάνα και το μπάρμαν και το σερβιτόρο να το παίξει πρώτη μούρη.Σλαβικό κόσμο είναι καθαρά θέμα ισχύος και Δύση διαλέγουν αντίστοιχο,η ωραία με τον ωραίο,η αθλήτρια με τον αθλητή,η πλούσια με τον πλούσιο,η νέα με το νέο.
Γενικά Μεσόγειο παίζει πολύ η ανθρωπιστική προσέγγιση σ σχέση με το σύστημα κανόνων της Δύσης και την ιεραρχία ισχύος της Ανατολής.Αυτό επηρρεάζει και τις ιδέες και προσεγγίσεις των τοπικών αντρών.
ε γινε και εσυ μπαρμαν να γαμας αβερταΔεν είναι ανθρωπιστική προσέγγιση,απλά είναι 3-4 επαγγέλματα που στο σκατοκέφαλό τους όσοι τα κάνουν είναι ανώτεροι απ'όλους.
Για κάποιες,το να πηγαίνουν με μπαρμαν είναι σαν να λέμε ότι πήγαμε εμεις με σλαβικό 10αρι
Sadman οι γυναικες ειναι ζωα και κατωτερες. Μην πας να βρεις λογικη στο πως σκεφτονται και τι πραττουν. Χρεος μας ειναι να τους υπενθυμιζουμε συνεχως ποια ειναι η θεση τους και η αξία τους με καθε τροπο. Τουτέστιν, ξυλο-πούτσα σε πιρφορους και ανυπάκουα μουνιά.Δεν είναι ανθρωπιστική προσέγγιση,απλά είναι 3-4 επαγγέλματα που στο σκατοκέφαλό τους όσοι τα κάνουν είναι ανώτεροι απ'όλους.
Για κάποιες,το να πηγαίνουν με μπαρμαν είναι σαν να λέμε ότι πήγαμε εμεις με σλαβικό 10αρι
Εγώ τώρα πήγα στο εμπορικό για τα πορνοψώνια μου
ε γινε και εσυ μπαρμαν να γαμας αβερτα