Εγώ ανέφερα ένα μόνο από τα διαμερίσματα του στο εξωτερικό!Ο ίδιος έχει μιλήσει και για άλλα!
Αυτά των γονιών του τα αποποιείται προς όφελος της κόρης του!
Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις! Βαρέθηκε να τα λέει!
Πέρσι του έκατσαν μάλλον και κάτι κληρονομιές από γιαγιάδες αλλά αυτά είναι άλλη υπόθεση!
Αυτό που μετράει είναι πως όταν εσύ πήγαινες Πράγα και καμάκωνες αλόγες στους σταθμούς αυτός αγόραζε διαμερίσματα σε αυτές τις χώρες!
Εσένα κι εμένα μας ψάρωσαν οι γονείς και το περιβάλλον!
Αυτός δεν ψάρωσε και κέρδισε!
Πάμε παρακάτω
Ναι,αλλά εγώ γάμησα πολύ περισσότερες μουνάρες από αυτόν.Για την ακρίβεια αυτός δε γάμησε ποτέ μουνάρα,ήταν πάντα του vfm.Ζήτα του μια φωτό από μια μουνάρα που γάμησε.Δεν υπάρχει γιατί δεν υπήρξε ποτέ καμία.
Γιατί να χάσω εγώ την Τσεχία του 1999 και του 2004 με τα θεόμουνα και τις μοντέλες για να αγοράζω διαμερίσματα?Ο πατέρας μου ήθελε να αγοράσει διαμέρισμα στη Masarykova ulice,κόστιζε τότε 300000 ευρώ,τώρα θα έχει πάνω από μύριο.Αλλά γιατί?Αξίζει σήμερα η Πράγα να πας να γαμάς?Τίγκα στα μπάζα είναι.
Και τώρα τι να κάνεις δηλαδή?Να πάρεις διαμέρισμα Κίεβο που είναι η καλύτερη πόλη και μετά να σκάσει επανάσταση,πόλεμος,υποτίμηση του νομίσματος και να πέσουν οι τιμές στο ένα τρίτο?
Μένοντας Δύση ανεβάζεις πάρα πολύ το κασέ.Πολλοί έκαναν αυτό το λάθος μετανάστευσαν σλαβικές χώρες για να γαμήσουν και καλά καλύτερα και τώρα τραβάνε τα βυζιά τους,έχουν καταντήσει πένητες αφού θυσίασαν όλες τις προοπτικές τους Δύση.Βλέπε roosh.
Καλά ο δημητράκης ήραν ιδιαίτερη περίπτωση ως φυσικός ψωλάς.Πήγε να εκμεταλευτεί τη διαφορά στην προέλαση του καπιταλισμού οτι αρκετοί Ρώσοι δεν είχαν λεφτά όταν έπρεπε να αγοράσουν διαμερίσματα γιατί πριν είχαν κομμουνισμό και ψώλαραν ενώ αυτός επωφελούταν από τα δάνεια του Παπανδρέα που πήγαιναν στις τσέπες των δικών του.Αλλά πρέπει να έχεις πολύ μαλάκες γονείς για να σε αφήσουν να το κάνεις αυτό.
Σε εμένα δεν έπαιζε ούτε καν ιδέα θα με είχαν κρεμάσει.
Εγώ προέρχομαι από πολύ σκληρό στοκ,εντελώς διαφορετικές παραδόσεις και απαιτήσεις.
Φαντάσου να πεις πατέρα αποφάσισα να ψωλάρω ανατολικό μπλοκ,να γαμάω ανυπερθέτως Σλάβες,θα μου κόψεις επίδομα και θα μου δώσεις και γκαφρά να αγοράσω διαμερίσματα.Προφανώς τα αρχίδια κομμένα θα έπαρινα.Απλά οι τύποι σαν το δημητράκη ήταν αυτοί οι αδύναμοι γόνοι,ψωλάδες που οι γονείς τους συγχωρούσαν τα πάντα αφού ήταν και αυτοί αδύναμοι ουσιαστικά και στηρίζονταν στα δάνεια του Παπανδρέα.Ηταν γνωστές καταστάσεις όπως και το μέγεθος της αδυναμίας τους.