Τα φουσκώνεις λίγο.
Δεν αναφέρθηκε σε εισιτήρια στη ... μπόρα μπόρα !
Το πιο ακριβό πήγαινε-έλα από κίεβο>>γερμανία (ή πράγα) πόσο κοστίζει ;;; 600€ ;;;;
Και για χοτέλ, δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε στο άντλον.
Τα εισιτήρια για Κίεβο είναι σε εξευτελιστικές τιμές.250 ευρώ το πολύ πηγαινέλα,συχνά και φτηνότερα.Και βρίσκεις και ανακαινισμένο γαμάτο διαμέρισμα εντελώς κεντρικά με όλα τα κομφόρ με λιγότερο από 80 ευρώ.Τα βασικά έξοδα Κίεβο δεν είναι τίποτα.Και τα φαγιά φτηνά είναι γεύμα για δύο σε κεντρικό καλό εστιατόριο στα 50 ευρώ θα βγει.Είναι πάρα πολύ φτηνά σε σχέση με όλες τις άλλες ευρωπαικές χώρες.
Το θέμα είναι οτι οι γκόμενες πλέον ζητάνε 200άρα τη συνάντηση και παραπάνω που δε διαφέρει από αυτά που ζητάνε Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες,Πολωνέζες κτλ.
Δηλαδή το να πας απλώς Κίεβο είναι πάμφθηνο.Για να γαμήσεις όμως μουνάρες Κίεβο είναι πανάκριβο,και πάλι συμνφέρει σε σχέση με το τι πληρώνεις σε άλλες χώρες και τι επιλογές έχεις.Απλά συμφέρει οριακά δεν είναι οι λεωφόροι του παρελθόντος.Δεν είναι εύκολα.
Πρακτικά λόγω κόστους πολλοί ελκύονται να πάνε Κίεβο,δε χρειάζεται ούτε βίζα ούτε τίποτα,παρασύρεται εύκολα ο άλλος.Σου λέω θα βρω φτηνό εισιτήριο με 120 ευρώ πηγαινέλα αν κλείσω νωρίς,θα μείνω και σε καλό διαμέρισμα με 30 ευρώ τη μέρα αν μείνω εκτός κέντρου,θα γαμήσω και καμιά μουνάρα από αυτές που βλέπω τίντερ με λίγο παραμυθάκι στο τζαμπέ αν έχω έτοιμα κοννέ ή με κανά μικροδωράκι κτλ.Γενικά έτσι τα βλέπουν τα πράγματα αισιόδοξα πριν πάνε αλλά ανακρούουν πρύμναν όταν πάνε και αντιμετωπίζουν την πραγματική κατάσταση που είναι αυτό που περιγράφω.Αθλιες συνθήκες,σκάμινγκ παντού,fake γκόμενες,λαμόγια και οι καλές να ζητάνε τα κέρατά τους αν τις βρούνε καν.Οπότε πάνε μία και δεν ξαναπατάνε,λένε κάηκε το μέρος δεν αξίζει,καλύτερα Ελλάδα κτλ.
Αν ήμουνα νεώτερος,ομορφότερος πλουσιότερος,έμενα μόνιμα,ερχόμουνα 5 χρόνια νωρίτερα κτλ,και είχα μόνιμη δουλειά και αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια θα ήταν παππούς που λένε.Αν... κτλ και ευσεβείς πόθοι και ηθικολογίες.
Αυτό όμως το ιδεατό,ονειρικό,μη ρεαλιστικό και η παπαρολογία περνάει σα σωστό και το αντικειμενικό,ψυχρό ρεαλιστικό περνάει σαν απαράδεκτο και μαλακία.Να έχει ο άλλος δικαίωμα στο όνειρο φάση.