Όχι λονδίνου ρε μήτσο !!!!!!
Μη δίνεις προαγωγές !
Είναι σαν είναι δίοπος ο άλλος και τον κάνεις αρχιπλοίαρχο , με το σκεπτικό ότι και οι δύο είναι στο ναυτικό !!!!!
Είναι μεν .... αγγλία ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΟΝΔΙΝΟ !!!!!!
Μιλάμε για κωλοχώρια ανθρακωρύχων !!!!!!
Όποιος θέλει να πάρει γεύση των ... ελλήνων στο βασίλειο ας δει αυτή την ταινία !!!!!!!!!
ο τύπος αποφασίζει να ... ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ !!!!!!!!
η ταινία είναι αγγλική , κρατική παραγωγή του bbc !!!!!!!!
Για την Αγγλία το ξέρω έχω πάει και τους έχω δει!
η πλάκα είναι ότι όλοι σου λένε μένω Λονδίνο και όταν τους ρωτάς σε ποιά περιοχή του Λονδίνου σου απαντάνε όχι ακριβώς Λονδίνο και τελικά μένουν σαν τον ξεφωνημένο 100χλμ. έξω από το Λονδίνο
Αυτο με τον πολλαπλασιασμό του μισθού τους το κάνουν όλοι
οι 1.500 λίρες το μήνα γίνονται 4000 ή ακόμα και 20.000
αμάξια δεν έχουν γιατί δεν τα χρειάζονται αφού πάνε με το λεοφωρείο
η πλάκα είναι ότι όλοι θέλουν να γυρίσουν ελλάδα
όπως και ο ξεφωνημένος
που λέει θα γυρίσω Ελλάδα
.Εγώ το τι κατάρες έριξα στους γονεις μου γιατί μου είπαν να πάω τώρα Ελλάδα γιά 15 μέρες δεν μπορείτε να φανταστείτε!Όπως υπάρχει η απαγόρευση ερχομού μου στην Ελλάδα μετά της 10 Μα'ι'ου μέχρι αρχές Οκτωβρίου (ούτε στην κηδεια των γιαγιάδων μου και του παπού μου δεν ήρθα) σκέφτομαι με απειλή πολέμου να βάλω απαγόρευση γιά 3 χρόνια μέχρι την άνοιξη του 2023 γιά έρχομο στην Ελλάδα.
Τύπε υπάρχουν πολλοί που έχουν γυρίσει τον κόσμο.
Κανείς δεν έχει καταλήξει στο δικό σου ηλίθιο συμπέρασμα.
Σε κόβω γιά εντελώς βλάκα όπως και ο ξενητεμένος
.Ναι και έχουμε και στο σά'ι'τ ανθρώπους που πέτυχαν στο εξωτερικό
όπως ο Βλάκμαν και η πουστάρα της Αγγλίας
.Βγάζει ο ένας 5.000 το μηνα και ο άλλος 20.000 λίρες
Τι λες τώρα?Το δημητράκη τον τάιζαν οι γονείς του μέχρι τα 40 και πιθανόν τον ταίζουν και τώρα.
Και εγώ αν ήμουν αχρείος και έπαιρνα από τον πατέρα μου 1500 ευρώ μηνιαίως για να τα ξύνω Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία όλο το χρόνο θα είχα ξεσκιστεί να γαμάω.
Εμένα ο πατέρας μου έβγαζε 300000 ευρώ το χρόνο μικτά για δεκαπενταετία τουλάχιστον και πριν κάπου τα μισά για είκοσι χρόνια.
Σου στέλνουν λεφτά και έχεις όλο το χρόνο να ασχολείσαι με το καμάκι αλλά μαγκιά είναι αυτό?Να τρως τα λεφτά των γονιών σου?
Δηλαδή ο πατέρας μου στην ακμή του έβγαζε τα διπλά από εμένα περίπου,κάπου 180000 ευρώ το χρόνο καθαρά.Εκανε περιουσία,αγόρασε 7 μεγάλα διαμερίσματα ενώ εγώ τα ρίχνω στα σπονσοριλίκια.
Αυτοί που πάμε εξωτερικό δεν είναι επειδή πενόμαστε Ελλάδα αλλά απλά για να τριπλασιάσουμε το εισόδημα,πας για την ίδια ακριβώς δουλειά από τα 1500 το μήνα Ελλάδα στα 4500 το μήνα εξωτερικό.
Με τρελλή οροφή,αν είσαι πολύ καλός και δουλεύεις άπειρες ώρες μπορεί να πιάσεις και τα 10000 ευρώ καθαρά μηνιαίως.
Αν ακολουθούσα τα βήματα του πατέρα μου θα είχα αγοράσει και εγώ δυο διαμερίσματα αφού θα μπορούσα να αποταμιεύω 30000 ευρώ το χρόνο για 8 χρόνια.Οπότε τώρα θα ψώλαρα ως εισοδηματίας ειπράττοντας ενοίκια.Θα έχανα όμως όλη την ακμή του μπλοκ και θα είχα καταντήσει ψωλάς.
Αυτό λέγεται παραληρημα
η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική
.
Ο πατέρας του Βλάκμαν είναι αγρότης ή εργάτης στο χωριό και κανει αγροτικές εργασίες και μεροκάματα,ίσως έχει και ενα μικρό χωράφι.
Εμένα ο πατέρας μου ο (μεγαλογιατρός) τόσα δεν έβγαζε ποτέ
στις αρχές της δεκαετίας του '90 που ήταν οι χρυσές εποχές έβγαζε 2.000.000 δραχμές το μήνα που ήταν γύρω στα 12.000 $.
Με αυτό που πέθανα στα γέλια είναι με τα 7 μεγάλα διαμερίσματα
.Μας έβαλε και αποδείξεις
ένα δαμέρισμα που νοίκιασε μέσω R bnb και μας έγραψε ότι είναι δικό του
και ότι έχει άλλα 2 διαμερίσματα στην Αθήνα
.
Ακριβως
δεν εχω πλεον φωτο με τα ουγγαρεζικα αλογα του 88
τις ειχε σκισει ολες η πρωην γυναικα μου δυστυχως
συμμαθητης μου (κομμουνι γαρ) πηγε για σπουδες Σοφια το 85 ,απιστευτα γουστα.
καλα ο μητσος απο το 92 μονιμος στην Αγια Περουπολη εζησε τον παραδεισο ...
Και συνεχίζω να ζω
όποτε με παίρνεις τη μέρα ή ραντεβού ετοιμάζομαι να πάω ή σαλόν?
ή είμαι μετά από ραντεβού ή έχω βγει από το σαλόν
δε ξέρω τι είμαι γιά τον Βλάκμαν
γόνος,ψωλάς ή ότι άλλο ακαταλαβίστικό γράφει ο αυτιστικός
αλλά ούτε χρειάζεται να πάω στη Γερμανία εργάτης να δουλεύω διπλοβάρδιες στα εργοστάσια
ούτε να νοικιάζω αποθήκη γιά να μένω
Οταν εβοσκες προβατα.. στο πρωην ανατολικο μπλοκ γινοταν τρελο παρτυ.
Οταν το ανακαλυψες.. το παρτυ ειχε ηδη πια τελειωσει :S
Τώρα το τρένο έφυγε γ'άυτούς
Αν του σηκωνόταν θα πήγαινε στα FKK αλλά με τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί τόσα χρόνια κατάντησε ανικανος!